[ 408 tém ] 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9
 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
Oznámenia
Táto téma je zamknutá, nemôžete posielať nové príspevky alebo odpovedať na staršie.

Pravidlá - čítajte pozorne pred založením témy

Je zakázané zakladať témy na vypracovanie celej vašej úlohy do školy. Tým nie je myslené to, že sa nemôžete na niečo opýtať čo...

0

1546

22.05.2008 19:49

JanoF

Témy
Táto téma je zamknutá, nemôžete posielať nové príspevky alebo odpovedať na staršie.

Delphi ako zacat.

no co dodat ako zacat? :D aky je rozdiel medzi Delphi a Visual Basic?

20

736

22.08.2010 18:42

Ďuri

Žiadne neprečítané príspevky

Ako nastaviť všetkým EditBoxom jedno PopUp menu s funkciami?

Zdravím vás. Predstavme si aplikáciu, v ktorej máme veľmi veľa TEditov. V aplikácii sa nachádza aj TPopupMenu, ktoré obsahuje...

9

439

01.08.2010 22:22

Manny

Žiadne neprečítané príspevky

ComboBox a využitie z pohľadu MySQL

11

515

30.07.2010 9:08

Manny

Žiadne neprečítané príspevky

Popup okno v Delphi

Ako si mozem vytvorit jednoduche vyskakovacie okno nad listou? Ako aplikacie oznamuju nieco, napr. AV novy update databazy....

16

1043

28.07.2010 13:06

newby

Žiadne neprečítané príspevky

[Delphi] Wake up from Sleep?

Skusal som najst nieco na prebudenie PC zo spanku v urcity cas/za urcity cas. No nasiel som len zdrojaky na zobudenie po sieti...

13

516

18.07.2010 13:19

Forty-

Žiadne neprečítané príspevky

Delphi a MySQL diakritika

Potrebujem poradiť naprogramoval som si v Delphi 7 program ktorý vyberá údaje z databázy MYSQL na vyber z databázy som použil...

6

592

06.07.2010 11:28

Manny

Žiadne neprečítané príspevky

Najnovsie Delphi

Cavte, ake je najsovsie Delphi?

7

339

30.06.2010 12:08

Manny

Žiadne neprečítané príspevky

[Delphi] Simulacia ctrl+v bez clipboardu

Potrebujem simulovat ctrl+v teda pastnutie textu ale bez clipboardu. priklad mam text1:='a'; text2:='b'; text3:='c';...

22

624

27.06.2010 14:07

ha2

Žiadne neprečítané príspevky

vb 2010 sekanie

zdravim potreboval by som pomoc mam vb 2010 a ked vlozim do formu nejaky obrazok s vecsim rozlisenim tak sa my celi program...

0

299

26.06.2010 20:00

eragon124

Žiadne neprečítané príspevky

Delphi 7 a MYSQL

Potrebujem poradiť naprogramoval som si v Delphi aplikáciu a potrebujem tu aplikáciu prepojiť s databázou MYSQL potrebujem do...

2

635

18.06.2010 14:40

Manny

Žiadne neprečítané príspevky

Free Delphi

Ludia, existuje v dnesnej dobe nejaka free edicia delphi ? Ide totiz o to, ze 7ka uz nedava Personal Kluc, 2006ka tiez nie. A...

2

607

18.06.2010 14:36

Manny

Žiadne neprečítané príspevky

[Delphi] Registracny kluc?

Ako by som mohol aplikaciiu odomykat klucom? Budem mat list vygenerovanych klucov a nenapada ma ako mam dosiahnut kontrolu v...

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2 ]

33

985

11.06.2010 21:36

ha2

Žiadne neprečítané príspevky

VBA Excel ... použitie úvodzoviek v premennej

Dobry den, mate neiekto skusenosti ako použiť úvodzovky v premennej ? Ide o to ze si v makre vytvaram vzorec na vypočet sumy s...

8

3568

01.06.2010 16:26

gozer

Žiadne neprečítané príspevky

delphi ukladanie do suboru

cafte Potreboval bz som vediet ako mozem ulozit nejaky text ktory zadam do EDIT do suboru? Isiel som podla navodu na niekolkych...

4

364

27.05.2010 16:34

septerr

Žiadne neprečítané príspevky

vb 2008 prehladnosť

Zdravím potreboval by som pomoc nasiavil som na form TransparencyKey = BackColor cize aby bol prehladny ale ked vlozím nejaky...

1

344

27.04.2010 22:20

Patkoo

Žiadne neprečítané príspevky

VB6: WEBBROWSER vsetko zobrazovat v jenom okne

Ahojte, viete ako docielit, aby Webbroser neotvaral nove okna, aby vsetko zobrazoval v jednom povodnom okne? dik Karol

2

330

27.04.2010 22:18

Patkoo

Žiadne neprečítané príspevky

vb 2008 tv tuner

zdravim potreboval by som dostať nejako obraz z tv karty do programu ktorý som vytvoril vo visual basic 2010 alebo 2008. Dá sa...

1

330

27.04.2010 22:14

Patkoo

Žiadne neprečítané príspevky

Visual Basic 2008 tiene

Potreboval by som pomoc Mam priehľadný form a keď doňho vložím nejaký PNG obrázok tak sa mi tiene nevykresľujú správne

3

385

27.04.2010 22:13

Patkoo

Žiadne neprečítané príspevky

Visual basic - rozdiely vo verziách

ahojte, neexistuje nejaka stranka kde by boli napisane zmeny kodu visual basic v rôznych verziach ? este by som chcel ze vo...

1

361

27.04.2010 22:12

Patkoo

Žiadne neprečítané príspevky

Lazarus a zobrazovenie textov so suboru

Dobry potrebujem poradit ako mam v lazaruse zobrazovat text so suboru a to popri butonom. Dakujem za napovedu

1

349

24.04.2010 17:14

ha2

Žiadne neprečítané príspevky

[delphi] listview load/save to file

potrebujem ukladat data z listview do suboru a naopak. Nasiel som si nato hotovu funkciu. Az nato ze haluzi ak nacitam ulozeny...

3

918

18.04.2010 23:13

ha2

Žiadne neprečítané príspevky

Odstranenie hornej listy na formulari

Neviete nahodou ako odstranim tu listu kde su tie tlacitka minimalizovat, maximalizovat a zatvorit? ze mi zostane len taky holy...

2

303

15.04.2010 12:44

coldak

Žiadne neprečítané príspevky

Ukladanie formularu do suboru

Zdravicko, chcel by som vediet ci sa da ulozit obsah formularu tak ako je, do obrazku, do nejakeho pekneho formatu ktory si...

2

324

15.04.2010 12:28

coldak

Žiadne neprečítané príspevky

BST a AVL

Ahojte ludkovia, robim pracu do skoly a neviem si rady s problemom. Prehladal som uz net, ale nikde som nenasiel navod, alebo...

2

366

08.04.2010 22:02

kojotko

Žiadne neprečítané príspevky

Nedoplnit nic do grafu

do grafu sa doplna takto chart1.series[0].add(y, x, clTeeColor); na y os sa priradi real hodnota, potom...

0

233

29.03.2010 22:53

Siriuse

Žiadne neprečítané príspevky

Grafy

Dynamicky vytvaram grafy, a tiez musim aj dynamicky vytvarat ciary na grafoch Line:=TChartSeries.Create(Graf);...

1

349

29.03.2010 18:26

Siriuse

Žiadne neprečítané príspevky

Delphi 2009 *.dcu file

Zdravim, co sa tyka Delphi som, da sa povedat zaciatocnik. Mam takyto problem, mozno to je banalita... Mam projekt a chcem do...

2

295

23.03.2010 14:09

myxall

Žiadne neprečítané príspevky

[Delphi] komponent

poradte mi ako sa vola tento komponent: Potreboval by som don nacitat data zo suboru alebo z pola. Nepotrebujem databazy.

21

1472

16.03.2010 17:05

zy-zy-zyrixi

Žiadne neprečítané príspevky

LAZARUS zaciatocnik

ahojte chcem sa opytat a prosim o radu. aky zdrojak mam dat ked chcem aby moj program co programujem robilo nasledovne: mam tam...

4

907

10.03.2010 10:51

Medo11

Žiadne neprečítané príspevky

zdrojovy kod

ahojte som zaciatocnik potrebujem naprogramovat si program kde bude okno ID kod tam sa bude vpisovat kod ID_44454 a pod ID...

1

342

03.03.2010 22:01

ha2

Žiadne neprečítané príspevky

Lazarus

Ma niekto skusenosti s programovacim prostredim Lazarus...je to freeware, viac na Ale mam otazku ..robim program a chcem tam...

2

1458

03.03.2010 15:50

mathio

Žiadne neprečítané príspevky

prevod cisiel

dostal som takuto uloho: prevod arabskych cisiel na rimske cisla a opacne do 3999, pricom nemusim vyuzit skrateny zapis cisiel...

2

391

01.03.2010 21:11

vama

Žiadne neprečítané príspevky

Pomoc zo vstupom Edit Delphi

Pekný deň. Mohol by mi niekto prosím napísať alebo poradiť ako by som ošetril vstup nejakej premennej z políčka Edit tak aby sa...

4

638

28.02.2010 19:42

SVD

Žiadne neprečítané príspevky

Ako spustit program z Visual Basicu na inom pocitaci?

Mozno pre niekoho jednoducha otazka ale ja naozaj neviem ako na to. Vytvoril som v OpenGL program za pomoi Microsoft Visual...

4

656

28.02.2010 4:39

SVD

Žiadne neprečítané príspevky

[DELPHI] adresa premennej

Da sa nejakym sposobom zistit v DELPHI 7 adresa premennej ? Len tak by ma to zaujimalo a prikazom Label1.Caption :=...

1

299

24.02.2010 14:56

Fico

Žiadne neprečítané príspevky

[Delphi] Problem s imageslist?

Mam komponentu ToolBar, su to gombiky na ktore sa umiestnia ikonky pomocou imageslistu. Samozrejme tam chcem mat...

4

253

21.02.2010 14:23

ha2

Žiadne neprečítané príspevky

[Delphi] Simulacia "klik na link"

Ako to dosiahnut? A nie iba tak hociako exec iexplorer+path ale potrebujem odoslat aj referer. (idHTTP ? )

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2 ]

30

1229

14.02.2010 23:35

stopa27

Žiadne neprečítané príspevky

Bitmapa,pdf v delphi

Dobrý deň, snažím sa získať odpoveď na dve začiatočnícke otázky: 1/ akým spôsobom môžem v delphi pracovať so súbormi typu PDF...

2

345

09.02.2010 18:55

jasug

Žiadne neprečítané príspevky

properities

pomocou coho alebo ako by sa dalo urobit take nieco ako je aj priamo vo "VB2008 express studio" dole vpravo to okno...

1

282

07.02.2010 0:07

Patkoo

Žiadne neprečítané príspevky

other exe run[VB2008]

Kladiem sem otazku ci mozem urobit vo VB 2008 v hlavnom forme nejake okno v ktorom bude spustena ina aplikacia.A este ze ci sa...

1

279

06.02.2010 23:57

Patkoo

Žiadne neprečítané príspevky

[Delphi] klavesy

Ako mam v Delphi urobit aplikaciu aby sa vykonal (jeden) prikaz len pri stlaceni prislusnych dvoch tlacidiel? Napr.: Stlacim...

15

1608

06.02.2010 13:04

Fico

Žiadne neprečítané príspevky

[Delphi] poslanie mail pomocou idSMTP

ako poslem mail s touto komponentou podobne ako je to tu? Samozrejme pomocou smtp servera nie lokalneho mail klienta procedure...

2

316

04.02.2010 11:37

newby

Žiadne neprečítané príspevky

[Delphi] Minimalizovanie do tray

Robim v D2009 pre .NET a nedari sa mi minimalizovat aplikaciu do tray. Nasiel som nato funkcny kod ktory mi v D7 ide ale v 2009...

7

534

01.02.2010 22:47

ha2

Žiadne neprečítané príspevky

CASE OF

viem, ze toto je uplne zakladna vec, ale este som to doteraz nepotreboval. :oops: Cital som, ze podmienka CASE OF sa moze...

4

395

26.01.2010 19:48

vama

Žiadne neprečítané príspevky

[Delphi] odchytenie vynimky pri clientsocket

Pripajam sa na server pomocou komponenty clientsocket. Potrebujem odchytit vynimku ked server nieje dostupny (vobec...

4

487

23.01.2010 21:47

ha2

Žiadne neprečítané príspevky

interface

Potreboval by som urobit pre moju app interface(GUI). Nieco take ze vo win okne budu nejake tlacitka, listboxy, checkboxy atd....

7

423

22.01.2010 18:36

ac.milan

Žiadne neprečítané príspevky

[Visual Basic 6] Minimalizovanie programu???

Dobrý deň. Chcem sa vás spýtať, ako by som mohol pomocou Command1 minimalizovať program, ale nie tam dole na tú dlhú lištu, ale...

2

462

17.01.2010 21:02

imrich

Žiadne neprečítané príspevky

[Delphi] Detekcia USB

Nasiel som nato uz hotovu unit len terz neviem co stym. Ten TcomponentUSB vytvorim ako... // Component to detect when usb...

7

903

16.01.2010 1:15

Fico

Žiadne neprečítané príspevky

[Delphi] Okno

Aky mam pouzit komponet na vytvorenie takychto okien a treba aj ho naprogramovat aby sa prepinal, ak ano ako? :

6

430

15.01.2010 21:42

vama

Žiadne neprečítané príspevky

[Delphi] Zapis real cisla v exponencialnom tvare

Ako sa da zapisat do konstanty a premennej REAL cislo v exponencialnom tvare? A, uz som zistil const k = 1.38E-1; | Nazov...

0

419

13.01.2010 19:12

vama

 [ 408 tém ] 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9


Delphi, Visual Basic




© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF