[ 407 tém ] 1, 2, 3, 4, 5 ... 9
 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
Oznámenia
Žiadne neprečítané príspevky

Spolupráca s PCREVUE - pre všetkých užívateľov

viac tu

0

1900

07.03.2017 17:13

JanoF

Táto téma je zamknutá, nemôžete posielať nové príspevky alebo odpovedať na staršie.

Pravidlá - čítajte pozorne pred založením témy

Je zakázané zakladať témy na vypracovanie celej vašej úlohy do školy. Tým nie je myslené to, že sa nemôžete na niečo opýtať čo...

0

1537

22.05.2008 19:49

JanoF

Témy
Žiadne neprečítané príspevky

Pomoc s Visual studio 2010 (SÚRNE)

Ja by som potreboval poradit ako mám naprogramovat vo visual studio 2010 aplikaciu kde ked kliknem napriklad na...

0

209

09.06.2012 15:50

SAMLA

Žiadne neprečítané príspevky

Registre s VB6

chcem sa opytat, ci sa da cez objektove programovanie vo VB6 naprogramovat aby som mohol menit udaje v registroch ? priklad...

7

562

06.05.2012 22:01

imrich

Žiadne neprečítané príspevky

vygenerovanie text. dokumentu, v com?

potrebujem nieco, co by mi vygenerovalo textovy dokument s danym retazcom znakov, kde by sa menili iba cisla (v priklade...

1

297

28.04.2012 18:10

Fico

Žiadne neprečítané príspevky

Delphi 7 problém pri inštalácii na Win7 64bit

Dobrý deň, potreboval by som dosť súrne poradiť, pretože mám nový notebook, ktorý potrebujem na robenie diplomovky s Delphi 7 a...

6

709

25.04.2012 23:52

shiro

Žiadne neprečítané príspevky

ListView a WebBrowser (Visual Basic 2010)

Zdravím. Vedel by mi niekto poradit. Mam ListView a v nom nejake zoznam, ktore obsahuju napr. meno a priazvisko a chel by som...

0

198

10.04.2012 11:30

lukas15

Žiadne neprečítané príspevky

Minimalizovanie formuláru (Delphi)

Zdravím,.. potreboval by som pomôcť. V programe používam nastavenie form1.formstyle:=fsStayOnTop A keď sa chcem prepnúť...

17

404

02.04.2012 17:04

jucho29

Žiadne neprečítané príspevky

Knihy na VB.NET

...najdem tu neaku taku knihu ?

2

267

30.03.2012 11:18

Fico

Žiadne neprečítané príspevky

Číslovanie .txt súboru

Dobrý deň. Chcel by som Vás poprosiť o radu ako by som vyriešil nasledovné : Mám program v ktorom vytrovím .txt súbor. Ale...

5

311

27.03.2012 19:50

Fico

Žiadne neprečítané príspevky

VB 2010 Prenos premennej medzi dvoma vlaknami (.threading)

Dobry den, vopred sa ospravedlnujem ako sa toto tu uz riesilo, ale nic sa mi nepodarilo najst. Pisem aplikaciu na triednie dat...

3

271

06.03.2012 21:48

Siriuse

Žiadne neprečítané príspevky

Vytvorenie adresara vo VB6

..aky je prikaz na vytvorenie priecinka(adresara) napr: vytvor adresar z nazvom NP do C:\TEMP\

5

467

03.03.2012 0:03

imrich

Žiadne neprečítané príspevky

Zisťovanie MAC adresy (Delphi)

Zdravím,.. prosím Vás potreboval by som pomôcť s jednou takou vecou. Ako zistím MAC adresy a aj IP adresy iných počítačov,...

20

699

29.02.2012 13:33

jucho29

Žiadne neprečítané príspevky

pomoc s malym programom

zdravim. programovat vobec neviem... ani neviem ci som to dal do spravneho fora. iba trochu v html, php.. potreboval by som...

10

328

18.02.2012 21:51

coldak

Žiadne neprečítané príspevky

Ucebnica visual basicu pre zaciatocnikov

Ahojte, chcem sa spytat ci nahodou nemate niekto v elektronickej forme ucebnicu Visual Basicu pre stredne skoly, respektive...

0

349

25.01.2012 9:26

kati123

Žiadne neprečítané príspevky

Tlačítka

Pls poradte mi ako urobím v delphi aby sa mi určitý objekt pohyboval pomocu šípok?Vopred diki za rady! :D

6

319

19.01.2012 21:20

Fico

Žiadne neprečítané príspevky

zákaz presunutia okna

Prosím vás viem že existuje nejaký príkaz na ukotvenie okna aby sa nedalo premiestňovať no už je to dávno čo som ho používal....

1

224

13.01.2012 17:06

Fico

Žiadne neprečítané príspevky

Odmocnina (delphi)

Prosím Vás,... ako napíšem odmocninu do delphi, napríklad do mema?? Nemyslím teraz príkaz sqrt, ale potrebujem konkrétny znak...

4

665

13.01.2012 15:47

jucho29

Žiadne neprečítané príspevky

padajuce gulicky

zdravim, dostal som za ulohu spravit projekt, s ktorym mam mensie problemy: Vytvorte program zobrazujúci padajúce červené...

1

416

05.01.2012 20:25

Fico

Žiadne neprečítané príspevky

Inštalácia D6

Dobrý večer, musel som preinštalovať D6 /riadne licencovanú/ na WinXP, ale žiaľ, v palete komponent mám iba komponentu Frames....

0

198

26.12.2011 23:05

jasug

Žiadne neprečítané príspevky

Lazarus - problém

zdravim, moj problem spociva v tom ze ak si napisem program do unit1 (form1) tak vsetko facha bez problemov a tak isto aj ked...

8

488

22.12.2011 17:50

wiini

Žiadne neprečítané príspevky

lazarus - otvorenie noveho formu

zdravim, neviem kde som mal hodit tuto temu tak je tu, ak patri inam, prosim presunut no teraz k veci, potreboval by som...

4

369

20.12.2011 20:51

wiini

Žiadne neprečítané príspevky

RS232

Dobry den Pustil som sa do jedneho projektu ale zistil som jeden mensi problem. Ide o to ze chcem spustit dialkove ovadanie...

3

355

10.12.2011 12:39

Fico

Žiadne neprečítané príspevky

prehravanie zvuku v programe (delphi)

Cs mam mensi problem napisal som si casovac....nieje to najefektivnejsi kod ale bolo to narychlo no teraz by som tam chcel dat...

3

323

09.11.2011 17:00

Fico

Žiadne neprečítané príspevky

[Delphi] Interaktivny graf

Robim jeden SW v Borland Delphi a potreboval by som vyriesit jeden problem. Jedna sa mi o to, ze v objekte StringGrid1 mam...

10

478

08.11.2011 16:19

vama

Žiadne neprečítané príspevky

VB zapis do souboru

potrebujem spravit ze otvorim subor,vsetko v nom prepisem,a zapisem do neho text ktory sa nachadza v textboxoch :) kto wie...

6

1278

05.11.2011 18:16

imrich

Žiadne neprečítané príspevky

Delphi : Edit nacitanie cisel

Zdravim chcel by som sa opytat ci mi niekto poradi ... potrebujem nacitavat do array cisla ktorych je "n" a su zadane...

5

522

05.10.2011 12:40

Memorex88

Žiadne neprečítané príspevky

Programovanie 3D hier v Delphi

Prosím Vás, chcel by som v budúcnosti dokázať tvoriť 3D hry (resp. hru) pomocou Delphi. Zatiaľ si program sťahovať nebudem....

5

747

20.09.2011 22:31

coldak

Žiadne neprečítané príspevky

vykreslovanie grafu

Zdravim, potreboval by som poradit. Mam canvas na ktory zlozitym vypoctom vykreslujem krivky grafu. Ked na graf vykreslim dve...

6

642

27.08.2011 11:54

vama

Žiadne neprečítané príspevky

zvacsovanie canvasu

Keby ste mi vedeli pomoct, ako dosiahnem to: Na formulary mam canvas na ktory sa narocnym vypoctom vykresluje graf. Chcel by...

5

304

25.08.2011 14:02

coldak

Žiadne neprečítané príspevky

Tlac "dokumentu" - textu

Cavte, potreboval by som poradit s jednym problemom, zatial nemam skusenosti s exportom dat z delphi/lazarusu a pre to mam...

1

334

23.08.2011 23:38

coldak

Žiadne neprečítané príspevky

Tvorba kopii tabulky

Dobrý deň, silno zápasím s problémom v aplikácii D6/BDE/Dbase IV pri vytváraní kópíí tabuliek. Mám tabuľku vytvorenú cez...

0

239

23.08.2011 11:28

jasug

Žiadne neprečítané príspevky

OpenFileDialog vo Visual Basic 2008

zdravim chcel by som poprasit ci by mi dakto napisal kus podrobnejsi navod ako by som urobil vo Visual Basic 2008 aby napr. ked...

17

2901

15.08.2011 18:59

imrich

Žiadne neprečítané príspevky

Visual Basic

Nazdar. Mám doma program Visual Basic a k tomu učebnicu pre stredné školy. Zaujíma ma, že či sa oplatí učiť v tomto programe?...

3

420

10.08.2011 19:03

Fico

Žiadne neprečítané príspevky

Umiestnenie DLL

Dobrý deň, poprosil by som odpoveď na môj problém s DLL v D6. Vytvoril som si DLL s názvom strlib v adresári napr....

4

440

07.08.2011 14:34

jasug

Žiadne neprečítané príspevky

Problem s DLL

Dobrý deň, poprosím o pomoc, v projekte používam knižnicu DLL a v rámci zmeny grafiky výstupov som chcel vymeniť funkciu...

9

410

26.07.2011 20:40

jasug

Žiadne neprečítané príspevky

Zapis zo txt suboru do excelu..

Dalsia zvedavost... :) Vo VB6 by som chcel vediet ako zapisat kod tak aby : 1.otvor subor (subor.txt) ktory je ulozeny na...

0

279

19.07.2011 19:14

kotlas6667

Žiadne neprečítané príspevky

Delphi - Polkruh

Zdravím, som začiatočník v Delphi a chcem napísať program, ktorý vykresli nákres valca . Ibaže ako podstavu nemôzem použiť len...

3

473

08.07.2011 13:51

Gumeny

Žiadne neprečítané príspevky

Indexovanie v BDE

Dobrý deň, poprosím o pomoc pri riešení môjho problému. V projekte D6 Enterprise BDE dBase potrebujem počas behu programu...

0

249

03.07.2011 21:12

jasug

Žiadne neprečítané príspevky

Stisknutí klávesy pomocí programu

Dotaz k delphi. Zdravím, potřeboval bych aby při spuštění procedúry se stiskla klávesa CTRL. Spíš bych teda potřeboval aby se...

1

311

26.06.2011 12:39

Fico

Žiadne neprečítané príspevky

prehliadac s jadrom firefoxu

Zdravim .. Ako sa da spravit v delphi prehliadac, ktory by mal jadro firefoxu? .. Nieco podobne ako "webbrowser" ale...

4

393

22.06.2011 11:39

coldak

Žiadne neprečítané príspevky

unit TJPEGImage

Prosim vas nevedeli by ste mi povedať odkial mozem stiahnut unit TJPEGImage??? voliak to nemozem najst :?

9

445

06.06.2011 12:02

coldak

Žiadne neprečítané príspevky

Edit - prázdne

Čaute, som pomerne začínajúci programátor a chcem sa spýtať, ako mám zapísat podmienku, že keď je Edit okno prázdne? Napr. mám...

3

435

05.06.2011 0:11

coldak

Žiadne neprečítané príspevky

Zobrazenie GIF obrazku

Prosím vás mohli by ste mi poradit ako mam urobit program v Delphi, ktorý mi bude zobrazovat GIF obrázok??? Dakujem...

15

1114

04.06.2011 15:10

Fico

Žiadne neprečítané príspevky

excel makra vba

Zdravim Chcel by som sa naucit nieco okolo VBA a makra v exceli ...... potreboval by som si nieco ulahcit skusal som najst...

1

741

04.06.2011 9:43

Forty-

Žiadne neprečítané príspevky

[Triangle] - Môj prvý Program

Takže predstavujem vám môj prvý program Názov : Triangle / Trojuholník Písane v jazyku : Visual Basic Cas tvorby : 2 dni...

1

530

03.06.2011 17:52

tomas0620

Žiadne neprečítané príspevky

Ako načítať z Edit-u do Timer-u

Dobrý deň. Prosím vás potreboval by som poradiť. Robím program, ktorý zobrazuje obrázky.Využívam pri tom aj Timer. Chcem aby si...

13

682

29.05.2011 17:27

petercvm

Žiadne neprečítané príspevky

časove udalosti

vie mi niekto, prosim poradit, ako sa da naprogramovat , aby sa v nastaveny cas napr. prehrala pesnicka (nieco ako budik) ?...

3

340

24.05.2011 8:36

Fico

Žiadne neprečítané príspevky

VB + PHP

vo VB mam webrowser s ktorym nacitavam nejake PHP-cka. napr. vo webrowseri mal by som url a ja by som potreboval aby som...

2

352

18.05.2011 22:30

sekunds

Žiadne neprečítané príspevky

Delphi TreeView

Zdravím, pokúšam sa nejakým spôsobom pridať položky do TreeView z databázy - chcem vytvoriť štruktúru kategórií. Neviem však...

3

432

07.05.2011 21:35

coldak

Žiadne neprečítané príspevky

Visual Basic Kalkulačka

Zdravím, chcel by somsa spýtať, ako urobím operáciu resp. aký je kód na +, -,* a / vo VB. Totiž jedná sa o kalkulačku, v ktorej...

1

682

29.04.2011 12:28

walther

Žiadne neprečítané príspevky

MDI a kreslenie

Zdravím, v menšej aplikácii v D6 kachličkujem pozadie formu, ktorý má FormStyle fsNormal, nižšie uvedenou procedúrou zavesenou...

9

415

10.04.2011 12:56

jasug

 [ 407 tém ] 1, 2, 3, 4, 5 ... 9


Delphi, Visual Basic



Skočiť na:  

Powered by phpBB 3.x.x © 2005 - 2017 PCforum, webhosting by WebSupport, secured by GeoTrust, edited by JanoF