[ 416 tém ] 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
Oznámenia
Táto téma je zamknutá, nemôžete posielať nové príspevky alebo odpovedať na staršie.

Pravidlá - čítajte pozorne pred založením témy

Je zakázané zakladať témy na vypracovanie celej vašej úlohy do školy. Tým nie je myslené to, že sa nemôžete na niečo opýtať čo...

0

1905

22.05.2008 19:49

JanoF

Témy
Žiadne neprečítané príspevky

[Delphi] poslanie mail pomocou idSMTP

ako poslem mail s touto komponentou podobne ako je to tu? Samozrejme pomocou smtp servera nie lokalneho mail klienta procedure...

2

515

04.02.2010 11:37

newby

Žiadne neprečítané príspevky

[Delphi] Minimalizovanie do tray

Robim v D2009 pre .NET a nedari sa mi minimalizovat aplikaciu do tray. Nasiel som nato funkcny kod ktory mi v D7 ide ale v 2009...

7

783

01.02.2010 22:47

ha2

Žiadne neprečítané príspevky

CASE OF

viem, ze toto je uplne zakladna vec, ale este som to doteraz nepotreboval. :oops: Cital som, ze podmienka CASE OF sa moze...

4

629

26.01.2010 19:48

vama

Žiadne neprečítané príspevky

[Delphi] odchytenie vynimky pri clientsocket

Pripajam sa na server pomocou komponenty clientsocket. Potrebujem odchytit vynimku ked server nieje dostupny (vobec...

4

710

23.01.2010 21:47

ha2

Žiadne neprečítané príspevky

interface

Potreboval by som urobit pre moju app interface(GUI). Nieco take ze vo win okne budu nejake tlacitka, listboxy, checkboxy atd....

7

732

22.01.2010 18:36

ac.milan

Žiadne neprečítané príspevky

[Delphi] Detekcia USB

Nasiel som nato uz hotovu unit len terz neviem co stym. Ten TcomponentUSB vytvorim ako... // Component to detect when usb...

7

1260

16.01.2010 1:15

Fico

Žiadne neprečítané príspevky

[Delphi] Okno

Aky mam pouzit komponet na vytvorenie takychto okien a treba aj ho naprogramovat aby sa prepinal, ak ano ako? :

6

693

15.01.2010 21:42

vama

Žiadne neprečítané príspevky

[Delphi] Zapis real cisla v exponencialnom tvare

Ako sa da zapisat do konstanty a premennej REAL cislo v exponencialnom tvare? A, uz som zistil const k = 1.38E-1; | Nazov...

0

614

13.01.2010 19:12

vama

Žiadne neprečítané príspevky

visual basic exe subor

ludia ahoj...mam visual basic 2008 expres edition a vime celkom na tom nieco...lebo som sa ucil na 2005ke. Ale neviem ako svoj...

1

1514

08.01.2010 16:05

semo1212

Žiadne neprečítané príspevky

[Delphi] Delay

mam proceduru na pauznutie programu (pricom sa nezasekne cely formular) procedure Cakaj(MilliSec:Longint); var...

4

1092

07.01.2010 14:19

ha2

Žiadne neprečítané príspevky

Grafy

Ako sa v delphi pracuje s grafmi? Vraj by tam mala byt komponente TChart v palete Additional, ale nejak som ju nenasiel. Mam...

1

714

07.01.2010 14:03

vama

Žiadne neprečítané príspevky

visual basic 2008 textbox

Zdravim potreboval by som aby mi po kliknuti na button vyhodilo MsgBox ked sa zmeni text v textbox1. Dakujem

2

708

02.01.2010 17:37

eragon124

Žiadne neprečítané príspevky

ulozenie suboru txt VB

Zdravim Som zaciatocnik VB 6 a narazil som na problem ( pre mna :D ) . Ako vytvorit txt subor viem ,len neviem ako zadavat...

1

836

01.01.2010 12:08

B.A.X.O

Žiadne neprečítané príspevky

info na link client-sever

Prosím o info na dobré linky ohľadom helpu k programovaniu aplikácie client-server na Interbase platforme. vyguglil som také...

0

518

17.12.2009 13:35

jasug

Žiadne neprečítané príspevky

procedure delete

caute, pre vas machrov to bude hracka :) keby v delphi tato procedura uz nebola zadefinovana a potreboval by som vymysliet, ako...

6

682

15.12.2009 23:17

stopa27

Žiadne neprečítané príspevky

Zmazanie zaznamu

Mam zaznam TdalsieNieco: dacoDaco; . . . end; TNieco = record Nieco:TdalsieNieco; pole:array of TDalsieNieco . . . end; var...

1

575

03.12.2009 19:01

Fico

Žiadne neprečítané príspevky

String od do

Ked chcem dany znak zo strignu tak urobim str napr. A ked chcem urcitu seriu znakov ako sa to robi? str tak napriklad ale to...

1

631

30.11.2009 18:55

ha2

Žiadne neprečítané príspevky

Zmena farby komponentov

Daju sa niekde nastavovat uplne zmeny farieb komponentov? naprilad text v edite, pozadie editu, oramovanie editu, alebo farba...

1

633

29.11.2009 9:54

Fico

Žiadne neprečítané príspevky

DropDownList

Taka lahsia otazocka, ked mam na combo boxe nastaveny dropdown list, akym prikazom v kode dosiahnem aby bol box znova...

1

531

23.11.2009 12:24

ha2

Žiadne neprečítané príspevky

[Delphi] Borderstyle po vytvoreni richedit

Pocas behu programu si generujem komponenty pricom nazov dopredu neviem ... setlength(pole,i);...

9

762

22.11.2009 15:05

Fico

Žiadne neprečítané príspevky

Delphi - dedenie, zapuzdrenie, OOP...

No predpokladam ze v najblizsej dobe budem potrebovat s tymito temami este nejaku pomoc, kazdopadne prave teraz tu mam toto......

13

1474

21.11.2009 20:51

TheK.SVK

Žiadne neprečítané príspevky

[Delphi] farebny text v listbox

zrejme low ale ako dosiahnem zavolanie tejto procedury napr. pri button onclick? procedure...

9

1028

16.11.2009 16:52

ha2

Žiadne neprečítané príspevky

gif v DEPLHI

prosim Vam, potreboval by som prekonvertovat GIF obrazok do BMP alebo JPG... resp...existuje nejaka kniznica, ktora dokaze...

10

963

10.11.2009 11:17

Fico

Žiadne neprečítané príspevky

presmerovanie IP a portu na inu IP:Port (Visual Basic 6)

Ahojte, potreboval by som spravit aplikaciu, ktora by presmerovala komunikaciu inej aplikacie na urcitu IP a port. Priklad:...

0

591

07.11.2009 14:57

miamia

Žiadne neprečítané príspevky

Intervaly

Potreboval by som pomoc s algorytmizovanim jedneho problemu. Mam dva casove intervaly v hodinach, s tym ze mozu prejst aj do...

5

782

07.11.2009 12:55

Siriuse

Žiadne neprečítané príspevky

Ovládanie WindowsMediaPlayer1 cez activex v delphi

Cez activex mám v delphi 7 vložený windows media player a tomu dávam visible false keď chcem niečo prehrať robím to takto:...

10

1067

07.11.2009 0:01

Fico

Žiadne neprečítané príspevky

Realna premenna

Ako lahko a rychlo dam vypisat real premennu? Napriklad cez showmessage?

1

588

06.11.2009 21:36

Fico

Žiadne neprečítané príspevky

VB 6.0 na Windows 7 a na Viste

Zdravim. Nainstaloval som VB 6.0 na Win 7 a všetko ide ok az na to ze pri pohybe objektmi po formuláry to seka.... seka to tak...

2

848

28.10.2009 21:46

Wpegb

Žiadne neprečítané príspevky

Kniha ktora je lepsia

ktora z tychto dvoch je lepsia?? alebo

5

733

27.10.2009 15:58

Wpegb

Žiadne neprečítané príspevky

Delphi - object or class type required

procedure Thra.NakolaClick(Sender: TObject); // vyber typu hry begin ModhryV:=3; TypHryName:='Nakola'; end; procedure...

7

859

10.10.2009 8:18

Fico

Žiadne neprečítané príspevky

VB 6.0 chyba

zdravim. mam nasledujuci kod: 'da veci do premennych login = InputBox("Zadajte prihlasovacie heno",...

5

841

07.10.2009 18:41

Wpegb

Žiadne neprečítané príspevky

Combo box

ahojte prosim vas chcel sm sa vás spitat ako mam vytvorit v shotboxe taku vec ze ked chcem resp ked si clovek zvoli 1 vec tak a...

1

906

06.10.2009 21:13

Wpegb

Žiadne neprečítané príspevky

VB 2008 text

Zdravim potreboval by som ze ked kliknem napr. na buton1 tak sa otvori openfiledialog to uz mam ale teraz by som potreboval aby...

1

750

22.09.2009 10:07

Patkoo

Žiadne neprečítané príspevky

Stack overflow

Ahoj, prosim Vas, vyhodilo mi tuto hlasku. Robil som program, ktory hlada prvocisla (Eratostenovo sito) a nejde vyhladatvat do...

2

966

19.09.2009 13:10

Draco

Žiadne neprečítané príspevky

prikazy v Delphi

Kde by sa dalo najst nieco ako zhrnutie vsetkych podporovanych prikazov pre DELPHI 7 ? Pripadne aj ku kazdemu strucne...

15

5731

15.09.2009 14:48

Draco

Žiadne neprečítané príspevky

Excellovske tabulky vo vlastnom programe

Ahojte, riesim taku ulohu, ze mam dve excellovske tabulky, v jednej mam mena a priezviska a ID, v druhej mam ID a rok...

1

732

13.09.2009 11:20

mysacek

Žiadne neprečítané príspevky

VB prazdny TextBox

potreboval by som podmienku ak je texbox prazdny tak nech napise ze msgbox"prazdny formular" ale ten formular musi...

1

878

12.09.2009 11:15

Patkoo

Žiadne neprečítané príspevky

Delphi class

Chcel by som sa spýtať ako môžem použiť triedu z jedného formulára v inom formulári resp. unite?

1

797

10.09.2009 16:35

Fico

Žiadne neprečítané príspevky

Knihy Visual Basic

Odporucite mi nejaku knihu o Visual Basicu moze byt aj drahsia alebo ich moze byt viac len aby boli kvalitne a dobre odpovede...

2

1255

08.09.2009 14:25

reDo

Žiadne neprečítané príspevky

delphi - zobrazit vsetky subory v zlozke

Ahojte, potreboval by som vediet spravit v delphach taku vec, aby som si vedel vybrat nejaku suborovu zlozku a aby sa mi vsetky...

3

894

06.09.2009 20:07

Fico

Žiadne neprečítané príspevky

Clanky

zdravicko, objavil som sadu dobrych clankov o directX programovani v Visual Basicu. Vela ludi iste uzna ze vizia programovat 3D...

3

1072

05.09.2009 13:42

Siriuse

Žiadne neprečítané príspevky

VB for Apps

Vedel by mi niekto poradit? Mam urobit diplomovku vo VB for Apps, plugin pre Excel2007. Malo by to zo zadanej casovej rady na...

1

845

02.09.2009 0:01

ac.milan

Žiadne neprečítané príspevky

Šifrovanie textu

Zdravim... Mam nasledujuci problem: Potrbujem zašifrovat daky text, nasledne ho dostat do .ini suboru a potom ho...

1

1590

01.09.2009 14:48

Wpegb

Žiadne neprečítané príspevky

GIFlist

Zdravicko, problemik v delphi: Existuje komponenta ImageList podporuje len BMP a ICO subory, ale kedze su velmi pamatetovo...

4

765

22.08.2009 9:12

Fico

Žiadne neprečítané príspevky

uprava excelu cez VB 6.0

Caute, o programovani neviem takmer nic a potrebujem pomoc s upravou excelu do ktoreho tahame udaje z databaz. V exceli sa mi...

1

759

21.08.2009 17:42

p360t

Žiadne neprečítané príspevky

Zastavenie procesu aplikácie

Dobrý deň. Potreboval by som pomôcť s ukončením procesu výpočtu. Jedná sa mi o zastavenie činnosti nejakej dlhotrvajúcej...

2

1045

17.08.2009 19:10

SVD

Žiadne neprečítané príspevky

Ako uložiť graf v delphi.

Dobrý deň. Potreboval by som pomôcť s uložením grafu ako obrázok. Neexistuje v delphi nejaká komponenta na ukladanie obrázkov...

6

1071

17.08.2009 13:08

SVD

Žiadne neprečítané príspevky

Delphi: kliknutie myši

dá sa nejako v delphi simulovať kliknutie myšou, mimo formulára na miesto kde je nastavený kurzor ?

2

820

06.08.2009 19:16

HMilos

Žiadne neprečítané príspevky

Kopírovanie suboru

Ahojte manici, uz dlhsie sa mi nedari v Delphi skopirovat subor na disk, kde sa nachadza windows. Neviete niekto ako na to?...

1

811

04.08.2009 14:43

shiro

Žiadne neprečítané príspevky

Delphi: ked je neaktivne okno

Potrebujem aby program v delphi zaznamenaval vsetko aj ked je neaktivny. Napr.: aj ked mam aktivne ine okno tak a stalcim...

5

1317

02.08.2009 13:00

feromakovi

 [ 416 tém ] 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9


Delphi, Visual Basic




© 2005 - 2024 PCforum, edited by JanoF