[ 405 tém ] 1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9
 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
Oznámenia
Táto téma je zamknutá, nemôžete posielať nové príspevky alebo odpovedať na staršie.

Pravidlá - čítajte pozorne pred založením témy

Je zakázané zakladať témy na vypracovanie celej vašej úlohy do školy. Tým nie je myslené to, že sa nemôžete na niečo opýtať čo...

0

1526

22.05.2008 19:49

JanoF

Témy
Žiadne neprečítané príspevky

Delphi priehladnost?

Zdravim ako by sa dala spravit priehladnost jednotlivych komponentov? ked nastavim v projekte alphablend tak mam priehladne...

9

776

03.01.2009 17:58

shiro

Žiadne neprečítané príspevky

Rozdiel:Property a variable?

Neviete mi povedat aky je rozdiel medzi property a var?

5

611

27.12.2008 14:28

Loko11

Žiadne neprečítané príspevky

Delphi7: Zobrazovanie moznych poloziek

neviete ako sa vola vlastnost programovacich jazykov, ked dam za nazvom objektu bodku, objavi sa mi tam okienko s moznostami,...

2

413

25.12.2008 17:38

Loko11

Žiadne neprečítané príspevky

unDelphiX: kreslenie do itemu v DXImageList

caute, neviete, prosim vas, ako sa v unDelphiX kresli do obrazka v DXImageList za behu programu, t.j. aby program mohol menit...

0

497

24.12.2008 21:21

Loko11

Žiadne neprečítané príspevky

Delphi: Pointer, hodnota

caute, mam taky problem, ak sa nemylim, adresa premennej sa oznacuje znakom @ pred nazvom premennej, ale ako zistim hodnotu v...

1

1035

22.12.2008 22:49

programator

Žiadne neprečítané príspevky

Delphi: label k obrazku bmp

caute, mame taky program ktory nam vykresluje suciastky... tie su ako bmp obrazky... a potrebujeme nejaku fciu ktora nam ku...

1

655

09.12.2008 17:28

skreko

Žiadne neprečítané príspevky

Pic v delphi

ahojte, chcel by som vedet akym sposobom sa da vkladat obrazok v delphi,.,. myslim to tak ze ako ked date about tak vam tam...

8

547

07.12.2008 15:43

shiro

Žiadne neprečítané príspevky

Vb rand otázka

Zaujíma ma jedna vec, ako rand funkciu používám: Int((10 * Rnd) + 1) napríklad. Ale metie ma to +1. Lebo ja to...

1

447

07.12.2008 12:59

Codik

Žiadne neprečítané príspevky

Delphi a mysql

Zdravim, už celý týžden sa s týmto problémom trápim a neviem si rady, mám Delphi 10 lite a ked som skušal štandardné funkcie na...

1

623

23.11.2008 21:35

programator

Žiadne neprečítané príspevky

Prosim o pomoc s DDE

Potreboval by som pomoc s DDE serverom. Mam program, ktory by mal "vysielať" dáta (aj to robí, lebo v exeli ich...

0

445

18.11.2008 10:53

nightbird

Žiadne neprečítané príspevky

Save dát

Mám novú otázku, nie je to problém ale čiste zo zaujímavosti. Ako ukladať data s hry? :) ako do Save Slotov v hre. Robím...

14

771

13.11.2008 22:25

Patkoo

Žiadne neprečítané príspevky

Ako spustit z databazy objekt OLE vo VB6?

Zdravim, hladal som uz na mnoztvu forach ale moj problem som nevyriesil. Pokusam sa z VB otvorit prezentaciu ktora je ulozena v...

8

869

10.11.2008 10:22

84mischo

Žiadne neprečítané príspevky

Ovladanie a práca s portami (paralelny, USB)

Ma tu niekto skusenosti s programovanim portov cez Delphi ? V mojej DP musim pripojit na comp 6 branovu technologiu cez porty,...

0

691

07.11.2008 15:19

zaloo

Žiadne neprečítané príspevky

VB6: Drag and Drop

potrebujem fciu čo ked pretiahnem Picture1 na Picture2 tak sa niečo stane. Ak sa pretiahne inam, tak sa vráti na povodne miesto...

6

585

03.11.2008 9:07

B.A.X.O

Žiadne neprečítané príspevky

AKO OTVORIT SUBOR VO VB z nejakeho servera ?

Potrebujem nejake napady ako by slo aby som nacital napriklad tento subor.. vo visual basicu... Alebo ak pouzivam WEBCONTROL, a...

1

1597

02.11.2008 14:18

Patkoo

Žiadne neprečítané príspevky

Visual Basic 6 Listbox po kliknuti,

Dajme tomu ze listbox obsahuje niekolko poloziek: polozka1 ponozka2 polozka3 a teraz chceme ze aby ked klikne teda oznacim...

1

808

02.11.2008 13:33

Patkoo

Žiadne neprečítané príspevky

VB: rozsiahle menu a pictureboxy

Caute, natrafil som na takyto problem: na Form1 som vlozil nejake to menu. Po klknuti na nejaku jeho polozku zobrazim...

1

554

02.11.2008 13:11

Patkoo

Žiadne neprečítané príspevky

Problem s vypisom textu cez kresliaceho robota

3. úloha: Napíšte program, ktorý načíta textový súbor kresli.txt ( ). Súbor obsahuje riadky s troma číslami - poradové číslo,...

2

575

21.10.2008 19:06

chiwo

Žiadne neprečítané príspevky

Open Gl na Viste

Ahojte, neviem či píšem do správnej rubriky (ak nie tak sorry) ale mám problém s open gl. V škole programujeme v tomto jazyku a...

3

530

21.10.2008 15:17

Gyrxiur

Žiadne neprečítané príspevky

Indy v Turbo Delphi Explorer

Caute, mam taku zaludnu otazku... na viacerych vygooglenych strankach som sa dozvedel, ze "delphi explorer sa spyta pocas...

0

613

13.10.2008 20:37

whitewash

Žiadne neprečítané príspevky

Problem s programom turbo delphi od codegear

Mam problem s programom Turbo Delphi od spolocnosti Codegear.com Neslo mi to ani na notebooku ani na normalnom stolnom pc...

3

708

04.10.2008 9:13

p360t

Žiadne neprečítané príspevky

Potrebnosť ExitSub?

Čaute, Začal som sa hlbšie zaujímať o Excel a dostal som sa do štádia, že som sa začal zaujímať aj o "programovanie"...

1

478

27.09.2008 22:08

chrono

Žiadne neprečítané príspevky

Pascal 64-bit

Zdravím, mal by som taký problém - neviem nikde zohnať Pascal, ktorý by som spustil na 64-bitovej Viste. Vlastne ani neviem, či...

6

1524

07.09.2008 17:02

imcold

Žiadne neprečítané príspevky

ActiveDirectory

Priatelia pokiaľ máte script vo VB na vypínanie počítačov, poprípadne script na zákaz niektorých internetových stránok, ak...

0

664

07.09.2008 15:15

tokarova

Žiadne neprečítané príspevky

Umiestnenie dialogových okien na formulári

Ahoj, ako začínajúci programátor by som poprosil o pomoc pri umiestnení dialogového okna napr. ColorDialog alebo FontDialog na...

2

617

05.09.2008 22:54

stopa27

Žiadne neprečítané príspevky

Help s Delphi

Potreboval by som poradiť. Kódim (učím sa) jeden soft, smiešny text editor, proste také "nič", a chcem sa opýtať, rád...

9

723

02.09.2008 22:09

LordMMX

Žiadne neprečítané príspevky

ako spravit aby sa obrazok pomaly zviditelnoval ?

Caute, rad by som vedel ako sa da nejaka bitmapa nakreslena v Image pomaly zviditelnovat transparent len zneviditelni jednu...

4

849

09.08.2008 0:59

tyrko

Žiadne neprečítané príspevky

HTML problém

Potrebujem poradiť: Potrebujem naprogramovať nasledovnú aplikáciu vo VB 6: 1, Ktorá by stiahla zdrojový kód HTML z internetu...

0

634

08.08.2008 21:20

hackerwoody

Žiadne neprečítané príspevky

Kniha o delphi

Nepoznate nejaku dobru knihu o delphi, s ktorou mate skusenosti? Ak hej tak mi plz napiste... nieco pre zaciatocnikov... s...

4

1123

08.08.2008 12:39

m4r14n

Žiadne neprečítané príspevky

REPORTY vo VB2008

Caute, neviete mi poradit nejaky dobry program na vytvaranie reportov pre VB2008? Na webe som nasiel Crystal Reports . Mate s...

0

652

04.08.2008 11:27

max-m

Žiadne neprečítané príspevky

problem pri zapise do bunky, kt. je zdroj. pre graf v Ex2007

Poradte mi pls ako poriesit aby macro ktore zapisuje do buniek napojenych (v exceli 2007) na graf zbehlo a aby sprosty ecxel...

0

567

22.07.2008 14:44

vlk

Žiadne neprečítané príspevky

Spektrum farieb a delphi

V škole som dostal úlohu vytvorit program ktorý vykreslí celé spektrum farieb. Len nejako neviem príst na to ako. Určite sa pri...

2

1350

22.05.2008 21:16

imnotwhafo

Žiadne neprečítané príspevky

delphi a prikaz

zdravim, pls potreboval by som nejaky prikaz, vo by spravil to ze keby osoba prejde kurozrom na nejaky objekt (v mojom pripade...

8

867

22.05.2008 8:55

imnotwhafo

Žiadne neprečítané príspevky

jednoducha hra v delphi

je tu niekto kto by bol ochotny za financnu odmenu vytvorit nejaku jednoduchu hru??

8

1532

17.05.2008 11:09

p360t

Žiadne neprečítané príspevky

delphi zapis cisla do editu v delphi

ako napisat v zdrojaku aby sa do premennej dajme tomu a ulozila ciselna hodnota zadana v objekte edit

3

784

11.05.2008 12:02

p360t

Žiadne neprečítané príspevky

potrebujem pomoct, urobit tento priklad v delhi

V súbore evidujeme mená a výkony skokanov do diaľky. Vytvorte aplikáciu, ktorá umožní: a) pridať nový záznam do súboru (napr....

2

685

06.05.2008 8:11

dodS12

Žiadne neprečítané príspevky

Zapis do bunky

Mam pusteny VB cez excel skratkou alt+f11 neviem ci je to to iste ako samotny VB tak to radsej pripominam. Uz 3 hodiny patram...

1

774

26.04.2008 22:58

Jezoo

Žiadne neprečítané príspevky

[VBA Excel] Blokovanie spustenia podprogramu

Potreboval by som poradit, ci sa da zablokovat spustanie podprogramov pri zmene hodnoty objektu na formulari. Napr.: Na...

0

817

26.04.2008 22:52

Jezoo

Žiadne neprečítané príspevky

HTML vo VB

Chcem sa opytat aky je prikaz vo Visual Basic 6.0 aby sa otvoril HTML subor (napriklad pri kliknuti na tlacitko)?

1

690

25.04.2008 15:46

whitewash

Žiadne neprečítané príspevky

PDF vo VB

Chcem sa opytat aky je prikaz vo Visual Basic 6.0 aby sa otvoril PDF subor (napriklad pri kliknuti na tlacitko)?

1

730

16.04.2008 9:12

jkonopasek

Žiadne neprečítané príspevky

Ako začať s Delphi

Dobrý den. Chcel by som sa naučiť programovať v Delphi, prosím Vás mohli by ste mi dať linky na program ktorý potrebujem a na...

4

1115

14.04.2008 22:06

p360t

Žiadne neprečítané príspevky

VB - okno

Chcem sa opytat aky je prikaz vo Visual Basic 6 aby sa otvorilo Form (okno), ale aby "vyskocilo" nad aktivny program...

1

881

28.03.2008 21:10

sento

Žiadne neprečítané príspevky

POMOC ???

Zdravím vás potreboval by som vitvoriť jeden ľahký program možno aj za odmenu prosím píšte mi na ICQ : 353824156 alebo do tejto...

2

869

27.03.2008 14:32

Martinek6

Žiadne neprečítané príspevky

Spustiť EXE v delphi

Ako spustím nejaké exe-čko pomocou delphi - mohli by ste mi poradiť aký ej to príkaz ... To je jedno čím sa to spustí trebárs...

11

1729

10.02.2008 13:37

Proksik

Žiadne neprečítané príspevky

Pipntie v delphi

neviete ako mam dat take poriadne pipnutie do programu - nemyslim beep ...

1

808

04.02.2008 18:31

shiro

Žiadne neprečítané príspevky

Delphi - cos-1 - inverzna funkcia k cos / sin

mam problem s inverznou fciou k funkcii cos v delphi ArcCos nefunguje .... vdaka

8

1313

04.02.2008 13:32

Proksik

Žiadne neprečítané príspevky

farby v Delphi

zistil som ze Delphi podporuje zadavanie farieb v tvare napr. $00E9F3CF potreboval by som to skonvertovat na #xxxxxx format do...

1

818

31.01.2008 22:33

Flash99

Žiadne neprečítané príspevky

Program bezi po aj zatvoreni v pamati

unit Unit1; interface uses Windows, Messages, SysUtils, Variants, Classes, Graphics, Controls, Forms, Dialogs, DjH, RobotUnit,...

2

733

31.01.2008 8:05

stopa27

Žiadne neprečítané príspevky

Obrazok z netu

ahojte ;-) prosim vas, ziadam vas o radu.. chcem v delphi spravit nasledovne.. Edit1,Image,Button vlozim url obrazku tvaru . do...

0

752

30.01.2008 15:24

Flash99

Žiadne neprečítané príspevky

textak

neviete v com sa da urobit textak? nieco ako pspad alebo worpad...vzdy som xcel nieco take urobit ale nemam na to ani vedomosti...

4

896

29.01.2008 19:16

Proksik

 [ 405 tém ] 1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9


Delphi, Visual Basic



Skočiť na:  

Powered by phpBB 3.x.x © 2005 - 2017 PCforum, webhosting by WebSupport, secured by GeoTrust, edited by JanoF