[ Príspevkov: 6 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 20.02.08
Prihlásený: 17.04.14
Príspevky: 108
Témy: 22 | 22
NapísalOffline : 23.10.2009 21:42 | curl v iframe

Dobry den,
mam mensi problem. Kvoli JS mozem iframovat stranku len z vlastneho servera. Preto som pouzil curl a iframoval som subor news.php zo servera. Subor vsak obsahuje klikatelne linky, na ktore ked sa klikne, prehodi ma na inu domenu, co je neprijatelne pre to JS a to prestane fungovat.

news.php
Kód:
<?php
$ch = curl_init();

curl_setopt($ch, CURLOPT_URL, "http://example.com/");
curl_setopt($ch, CURLOPT_HEADER, 0);

curl_exec($ch);

curl_close($ch);
?>


Ako by ste vyriesili news.php? (Nemoze to byt cez iframe.)


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
curl v iframe

Registrovaný: 09.07.08
Prihlásený: 17.01.15
Príspevky: 1586
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 23.10.2009 21:57 | curl v iframe

str_replace? A prečo to má byť iframe? Keď už to od nich, nemôžeš to vypísať inak ako cez iframe?


_________________
neříkejte, že něco nejde udělat, protože se vždycky najde nějaký blbec, co neví, že to nejde – a udělá to!
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 20.02.08
Prihlásený: 17.04.14
Príspevky: 108
Témy: 22 | 22
Napísal autor témyOffline : 23.10.2009 22:04 | curl v iframe

no keby som tam dal curl hned, tak to hodi rovno na druhu stranku, cize ten iframe tam byt musi. A teoreticky str_replace by mohlo nahradit link, lenze potom kde ho budem presmerovavat a potom ako nacitavat?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 20.02.08
Prihlásený: 17.04.14
Príspevky: 108
Témy: 22 | 22
Napísal autor témyOffline : 23.10.2009 22:26 | curl v iframe

Mozno skusim inak polozit otazku:
Ako mam dostat obsah externej stranky do svojho subora, pricom linky (okrem stylov a js) budu odkazovat na tu ten isty PHP subor a ten znova nacita pozadovanu stranku (mozno si ju ulozi do nejakej premennej http://nieco.sk/url=http://..... )
Nechcem ziadny skript, len ako by ste to urobili vy a ake funkcie by ste pri tom pouzili.


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
curl v iframe

Registrovaný: 09.07.08
Prihlásený: 17.01.15
Príspevky: 1586
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 23.10.2009 22:50 | curl v iframe

Mám správny pocit, že sa snažíš "hacknúť" stránku, ktorá si to neželá?

Skús rozparsovať čo potrebuješ a potom to poskladaj podľa toho, ako to potrebuješ. Pozri preg_match


_________________
neříkejte, že něco nejde udělat, protože se vždycky najde nějaký blbec, co neví, že to nejde – a udělá to!
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 20.02.08
Prihlásený: 17.04.14
Príspevky: 108
Témy: 22 | 22
Napísal autor témyOffline : 23.10.2009 22:53 | curl v iframe

Nie, nemas spravny pocit... Mam javascript, ktory podla velkost stranky meni height iframu, lenze do src nemozem dat externu stranku, inak ten JS proste nejde :) Tak musim do src dat internu stranku a do nej musim nejako vlozit obsah z externej, pricom vsak ked kliknem na hocijaky odkaz v menu, tak ma hodi na externu a cely JS nejde, cize sa nemeni velkost iframu a skoro nic nevidno... Viem ze stacil by scrolling ale kamos to tak jednoducho nechce :)
Snad som to vysvetlil dostatocne :D
Vdaka za funkciu, idem sa na to pozriet ;)


 [ Príspevkov: 6 ] 


curl v iframe



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

cURL

v PHP, ASP

2

442

30.11.2008 10:28

kaidžas

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

cURL

v PHP, ASP

13

772

18.12.2008 22:27

kaidžas

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Curl, limit načitania

v PHP, ASP

0

226

14.02.2010 11:28

Unlink

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

curl return html

v PHP, ASP

4

179

16.10.2011 16:26

Dawn

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Curl zistenie HEADER

v PHP, ASP

1

232

15.11.2009 19:29

chrono

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

curl a https

v PHP, ASP

9

495

13.03.2009 17:18

rooobertek

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Pomoc s cURL

v PHP, ASP

11

318

10.09.2010 0:40

striky

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ako nainstalovat curl? MandrivaLinux

v Operačné systémy Unix a Linux

3

436

16.10.2009 12:24

mio

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

cURL, prihlásenie na stránke

v PHP, ASP

4

550

29.07.2010 0:44

chrono

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

rename, GROUP BY, cURL

v PHP, ASP

1

219

06.03.2010 15:22

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ulozenie obrazka pomocou cURL

v PHP, ASP

2

193

08.04.2012 22:01

nico

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Prihlásenie na azet cez cURL

v PHP, ASP

3

980

16.06.2010 21:06

shaggy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

cURL odoslanie multipart/form-data ?

v PHP, ASP

4

265

30.01.2012 14:58

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

automatizacia internet bankingu - winsock alebo curl

v Ostatné

0

303

10.07.2011 15:25

Peet51

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

IFRAME

v HTML, XHTML, XML, CSS

2

488

28.07.2008 15:34

deno16

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

iframe

v HTML, XHTML, XML, CSS

13

614

27.01.2010 22:59

camo



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF