[ Príspevkov: 5 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 07.08.09
Prihlásený: 08.11.17
Príspevky: 139
Témy: 30 | 30
NapísalOffline : 28.07.2010 17:37 | cURL, prihlásenie na stránke

Chcem si urobiť na mojej stránke skript na automatické prihlásenie na inú stránku a následne stiahnutie zdrojového kódu. Jediná možnosť je použíť cURL ( iné varianty nedovolí server ). Skúšal som viaceré návody no stále sa požadovaná stránka " zobrazí " ako neprihlásená.
Kód:
$nick= 'xxx';
$password= 'xxx';     
$ch = curl_init();
curl_setopt($ch, CURLOPT_URL,'http://nazov_domeny.sk/login.php');
curl_setopt($ch, CURLOPT_POSTFIELDS,'nick=' . urlencode($nick) . '&password=' . urlencode($password) . '&login=' . urlencode("Log In"));
curl_setopt($ch, CURLOPT_POST, 1);
//curl_setopt($ch, CURLOPT_FOLLOWLOCATION, 1);
curl_setopt($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, 1);
//make sure you put a popular web browser here (signature for your web browser can be retrieved with 'echo $_SERVER['HTTP_USER_AGENT'];'
curl_setopt($ch, CURLOPT_USERAGENT, "Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.0; en-US; rv:1.9.0.12) Gecko/2009070611 Firefox/3.0.12");
$page1= curl_exec($ch);
curl_setopt($ch, CURLOPT_POST, 0);
$file= 'http://nazov_domeny.sk/uvod.php';
curl_setopt($ch, CURLOPT_POST, 1);
curl_setopt($ch, CURLOPT_URL,$file);
$fp = fopen ("example_homepage.html", "w");
curl_setopt ($ch, CURLOPT_FILE, $fp);
curl_setopt($ch, CURLOPT_POST, 1);   
print_r(curl_getinfo($ch));
//curl_setopt ($ch, CURLOPT_HEADER, 0);
$page2= curl_exec($ch);      
curl_close($ch);   
//echo $page;
fclose ($fp);

Je chyba v tomto skripte ?


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 13.11.07
Prihlásený: 20.08.16
Príspevky: 1719
Témy: 0 | 0
NapísalOffline : 28.07.2010 19:14 | cURL, prihlásenie na stránke

Pozri sa do návodu, čo musíš urobiť, aby sa ukladali Cookies (prípadne, ak ten server posiela SID v GET parametroch, budeš si ten parameter musieť vybrať a pridať k tej URL, čo potom chceš stiahnuť).


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 07.08.09
Prihlásený: 08.11.17
Príspevky: 139
Témy: 30 | 30
Napísal autor témyOffline : 28.07.2010 19:16 | cURL, prihlásenie na stránke

a keď stránka nevyužíva cookies ale sessions ?


_________________
NB : Toshiba A500 (C2D T6500 2.1GHz, 4 GB RAM, HDD 500 GB, GPU ATI R HD 4500)
Phone : Nokia Lumia 620 / Nokia 6300
Offline

Užívateľ
Užívateľ
cURL, prihlásenie na stránke

Registrovaný: 05.09.09
Príspevky: 1157
Témy: 127 | 127
Bydlisko: Lehota pod ...
NapísalOffline : 28.07.2010 23:40 | cURL, prihlásenie na stránke

Tak si ešte doštuduj aj to, ako funguje session...


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 13.11.07
Prihlásený: 20.08.16
Príspevky: 1719
Témy: 0 | 0
NapísalOffline : 29.07.2010 0:44 | cURL, prihlásenie na stránke

M1rcO_o píše:
a keď stránka nevyužíva cookies ale sessions ?
Session ID sa predáva buď cez cookies alebo cez ten GET parameter (čo sa použije záleží od tej stránky, takže to musíš zistiť ty).


 [ Príspevkov: 5 ] 


cURL, prihlásenie na stránke



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Prihlásenie na azet cez cURL

v PHP, ASP

3

980

16.06.2010 21:06

shaggy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

cURL

v PHP, ASP

13

772

18.12.2008 22:27

kaidžas

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

cURL

v PHP, ASP

2

442

30.11.2008 10:28

kaidžas

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Curl zistenie HEADER

v PHP, ASP

1

232

15.11.2009 19:29

chrono

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

curl v iframe

v PHP, ASP

5

476

23.10.2009 22:53

roach189

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

curl return html

v PHP, ASP

4

179

16.10.2011 16:26

Dawn

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Pomoc s cURL

v PHP, ASP

11

318

10.09.2010 0:40

striky

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Curl, limit načitania

v PHP, ASP

0

226

14.02.2010 11:28

Unlink

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

curl a https

v PHP, ASP

9

495

13.03.2009 17:18

rooobertek

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ulozenie obrazka pomocou cURL

v PHP, ASP

2

193

08.04.2012 22:01

nico

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ako nainstalovat curl? MandrivaLinux

v Operačné systémy Unix a Linux

3

436

16.10.2009 12:24

mio

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

rename, GROUP BY, cURL

v PHP, ASP

1

219

06.03.2010 15:22

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

cURL odoslanie multipart/form-data ?

v PHP, ASP

4

265

30.01.2012 14:58

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

automatizacia internet bankingu - winsock alebo curl

v Ostatné

0

303

10.07.2011 15:25

Peet51

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

prihlasenie

v PHP, ASP

4

376

19.04.2011 18:14

Gropi

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Prihlasenie

v Redakčné systémy

4

394

29.11.2007 16:23

pleso



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF