roach189 - Príspevky
Prehľadať tieto výsledky:

Stránka: 1 z 4 [ Vyhľadávanie našlo 108 výsledkov ]

AutorSpráva

 Fórum: Notebooky a netbooky   Téma: notebook na autocad


Odpovede: 11
Zobrazenia: 658


y570 objednany - dik za rady

 Fórum: Notebooky a netbooky   Téma: notebook na autocad


Odpovede: 11
Zobrazenia: 658


ee, na externy monitor to pripajat nebude, btw aj ten prvy nb je 17tka
----
vyber zuzeny na:
Dell Inspiron Queen 17R link - 17tka
Lenovo IdeaPad Z570 link - 15tka
Lenovo IdeaPad Y570 link - 15tka

 Fórum: Notebooky a netbooky   Téma: notebook na autocad


Odpovede: 11
Zobrazenia: 658


Dosiahol som posun v rozpocte, takze novy vyber - voci ASUSom som zaujaty, mam ich doma 3, viem o com hovorim.
Lenovo IDEAPAD G770 link
Dell Inspiron Queen 17R link
Lenovo IdeaPad Z570 link
Lenovo IdeaPad Y570 link

 Fórum: Notebooky a netbooky   Téma: notebook na autocad


Odpovede: 11
Zobrazenia: 658


no :D
Predstavu o kvalitnom notebooku mam, pomaham vyberat sestre vzhladom na finacny rozsah ktory zadala... Primarnou pointou su CAD systemy (ziadne hry (fakt sa este v dnesnej dobe niekto na pocitaci hrava? :D)) a som dost zaujaty voci ASUSom (zle skusenosti, nepaci sa mi znacka, hante ma za to)...

 Fórum: Notebooky a netbooky   Téma: notebook na autocad


Odpovede: 11
Zobrazenia: 658


Zdravim,
po ktorom notebooku siahnut, ak ocakavam, ze sa nebude kazit a bude dostatocny na pracu s autocadom?

Lenovo Ideapad G570
http://www.alza.sk/lenovo-ideapad-g570- ... 271865.htm
Pripadne siahnut po verzii s i5kou ?
[ AMD Radeon HD6370M 1GB ]

Lenovo Ideapad B560
http://www.shark...

 Fórum: PHP, ASP   Téma: Vytiahnutie retazcov


Odpovede: 6
Zobrazenia: 335


ach ano, zle som cital text a velmi zbezne prebehol kod, pardon :)

 Fórum: PHP, ASP   Téma: Vytiahnutie retazcov


Odpovede: 6
Zobrazenia: 335


A nevie niekto ako to spravit s regularnymi vyrazmi, ked sme uz o to zakopli? :D

 Fórum: PHP, ASP   Téma: Vytiahnutie retazcov


Odpovede: 6
Zobrazenia: 335


hm, to som predpokladal, ocakaval som skor insiu radu :)
toto neni problem: '/\[nazov\](.*?)\[\/nazov\]/'
ale problem nastava pri vybrani var1 a var2, pricom mozu byt volane aj sposobom [nazov var2=hodnota a var1=hodnota]$content[/nazov] (tzn. v roznom poradi)

 Fórum: PHP, ASP   Téma: Vytiahnutie retazcov


Odpovede: 6
Zobrazenia: 335


Zdravim, ma niekto nejaky pekny sposob ako vytiahnut tieto udaje?
[nazov var1=hodnota var2=hodnota]$content[/nazov]
aby vzniklo $var1, $var2 a $content a aby zistilo ci je nazov pekne uzavrety :)

 Fórum: JavaScript, VBScript, Ajax   Téma: jQuery plugin


Odpovede: 0
Zobrazenia: 248


Zdravim, hladam elegantne riesenie ako co najkrajsie volat plugin, ktory ma v podstate 3 zobrazovacie moznosti (nie iba CSSko, ale aj animacie a eventy po ktorych sa spustaju).
1. mam zmenit plany a radsej napisat 3 spolupracujuce pluginy a zaroven fungujuce bez seba?
2. mam volat sposobom:
$...

 Fórum: Vzdelanie, štúdium, škola   Téma: Maturita 2011


Odpovede: 338
Zobrazenia: 19019


Ano, presne to. To znamena, ze ked robim zaporne cislo, najprv prevediem kladne cislo do binarnej, spravim inverzny, doplnkovy a mam to zaporne cislo? :)
Parada dik - idem si to nastudovat.

 Fórum: Vzdelanie, štúdium, škola   Téma: Maturita 2011


Odpovede: 338
Zobrazenia: 19019


slovina, anglina na 1, v stredu matika s informou
mimochodom jednu vec z informy neviem:
Citácia:
Preveď čísla -3 a -5 do doplnkového a inverzného kódu. Akým spôsobom uchová počítač čísla 0,007 a 78000?
Dik za pomoc :)

 Fórum: Krčma   Téma: Aký mobil vlastníte?


Odpovede: 614
Zobrazenia: 34582


Sony Ericsson Xperia X1, celkom som spokojny, ma vsetko co potrebujem, obcas mi uz ale seka Win, ale nie tak casto

 Fórum: Notebooky a netbooky   Téma: notebook do 500 eur


Odpovede: 10
Zobrazenia: 534


posledny asus vypada dobre.
uz len vaham ci zobrat znacku alebo vykon. Co by ste uprednostnili vy?

 Fórum: Notebooky a netbooky   Téma: notebook do 500 eur


Odpovede: 10
Zobrazenia: 534


no ano, OS nepotrebujem, povodne som rozmyslal nad http://www.alza.sk/lenovo-thinkpad-edge ... 204146.htm ,co vy na tento model?

 Fórum: Notebooky a netbooky   Téma: notebook do 500 eur


Odpovede: 10
Zobrazenia: 534


Zdravím,
potrebujem poradiť ohľadom výberu notebooku.

Parametre a špecifikácie:
procesor: preferujem Intel
operačná pamäť: 2GB a viac
HDD: 250GB a viac
displej: 13"-15,6"
ovládanie: potešil by trackpoint a numerická klávesnica, ale nie sú požiadavkou
výdrž: čo najvyššia, ...

 Fórum: Ostatné   Téma: .htaccess: niekde je chyba


Odpovede: 4
Zobrazenia: 300


Aj tak nejde... :(

 Fórum: Ostatné   Téma: .htaccess: niekde je chyba


Odpovede: 4
Zobrazenia: 300


Aha, escapovat myslis vymazat? :)
A neda sa to aj nejak inak?

 Fórum: Ostatné   Téma: .htaccess: niekde je chyba


Odpovede: 4
Zobrazenia: 300


Zdravim, prosim vas, kde robim chybu?
Kód:
RewriteRule ^(.*).html?css=(.*)$ /page.php?name=$1&css=$2

Dik

 Fórum: JavaScript, VBScript, Ajax   Téma: nazov premennej


Odpovede: 6
Zobrazenia: 363


No skusim to vysvetlit troska hlbsie.
Mam ID, ktore vytvara divy a to postupne rastie. No a po zavolani funkcie mnohouholnik() zbieram X a Y suradnice kliknutia. Problem je, ze premenne Xpoints a Ypoints sa zaplnia len raz a teda, ked dostanem vysledok funkcie a znova ju zavolam, tieto premenne sa...

 Fórum: JavaScript, VBScript, Ajax   Téma: nazov premennej


Odpovede: 6
Zobrazenia: 363


Zdravicko.
Robim si hlavu s jednym problemom:

Kód:
   var newid = 1;

   var Xpoints = new Array();
   var Ypoints = new Array();

No potreboval by som to nejako spravit tak, aby nazov premennych Xpoints a Ypoints obsahoval nakonci aj hodnotu premennej newid.
Da sa to? :)

 Fórum: PHP, ASP   Téma: Problem s imagestring();


Odpovede: 7
Zobrazenia: 595


No uprimne v kodovaniach nemam prehlad. Skusal som cez iconv, ale nech tam doplnam cokovlek, bud mi vypise text bez diakritiky, alebo len po prvy znak s diakritikou. Pripominam, ze vystup je gifko.

edit:
Tak som nakoniec odkukal jedno riesenie

 Fórum: PHP, ASP   Téma: Problem s imagestring();


Odpovede: 7
Zobrazenia: 595


@tyr
na ttf: php.net
Kód:
$font = 'arial.ttf';
imagettftext($image, 15, 0, $x, $y, $foreground, $font, $message );

(akurat mi v tomto vobec nefunguje diakritika, ale snad ma niekto riesenie :) )

 Fórum: PHP, ASP   Téma: Problem s imagestring();


Odpovede: 7
Zobrazenia: 595


Zdravim, ked sa tu hovori o probleme s imagestring, tak sa pridam. Prosim vas, ako nastavit nejake kodovanie, aby mi bralo vsetky znaky s diakritikou? Vdaka

 Fórum: JavaScript, VBScript, Ajax   Téma: jQuery nejde scitat


Odpovede: 3
Zobrazenia: 253


Troska OT, ale stale k jQuery.
Kod:
$(".element")
.resizable()
.parent()
.draggable({
containment: '#glassbox',
scroll: false,
grid:[5,5]
})
.mousemove(function(){
var coord = $(this).position();
$(...

 Fórum: JavaScript, VBScript, Ajax   Téma: jQuery nejde scitat


Odpovede: 3
Zobrazenia: 253


Uzas velka velka vdaka, vyriesene:
Kód:
var id = $('#count').html();
var newid = parseInt(id)+1;
$("#count").html(newid);

 Fórum: JavaScript, VBScript, Ajax   Téma: jQuery nejde scitat


Odpovede: 3
Zobrazenia: 253


Zdravim. (vopred upozornujem, v jQuery skusam asi druhy den)
Stavim sa, ze to bude nejaka banalita, ale odpustte mi to. Proste mi nejde scitovat, ale berie mi to ako novy znak

var id = $('#count').html();
var newid = id+1;
$("#count").html(newid);

P...

 Fórum: PHP, ASP   Téma: pomoc s insertom


Odpovede: 15
Zobrazenia: 545


V phpmyadmin v tabulke kde to chces menit das Operacie a v parametroch tabulky zmenis auto_increment odkial ma pokracovat...

 Fórum: Notebooky a netbooky   Téma: Notebook


Odpovede: 7
Zobrazenia: 349


Ziadne navrhy, skusenosti s notebookom? Cenova hranica do 20000 SKK, urceny predovsetkym na pracu, prenasanie, silnejsia RAMka. Wifi samozrejmostou.

 Fórum: Notebooky a netbooky   Téma: Notebook


Odpovede: 7
Zobrazenia: 349


Tak :D
Stránka: 1 z 4 [ Vyhľadávanie našlo 108 výsledkov ]




© 2005 - 2020 PCforum, edited by JanoF