[ Príspevkov: 3 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 23.04.09
Prihlásený: 26.09.15
Príspevky: 23
Témy: 7 | 7
NapísalOffline : 06.04.2012 13:49 | Ulozenie obrazka pomocou cURL

Zdravim,

potreboval by som pomoct s kodom nizsie ... snaha je stiahnut image z URL s vyuzitim curl kniznice ... kod funguje, ale vysledkom su subory s nulovou velkostou (curl kniznica na serveri povolena)... za kazdu pomoc vopred vdaka

Kód:
function save_image($img,$fullpath){
    $ch = curl_init ($img);
    curl_setopt($ch, CURLOPT_HEADER, 0);
    curl_setopt($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, 1);
    curl_setopt($ch, CURLOPT_BINARYTRANSFER,1);
    $rawdata=curl_exec($ch);
    curl_close ($ch);
    if(file_exists($fullpath)){
        unlink($fullpath);
    }
    $fp = fopen($fullpath,'x');
    fwrite($fp, $rawdata);
    fclose($fp);
}


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 13.11.07
Prihlásený: 20.08.16
Príspevky: 1719
Témy: 0 | 0
NapísalOffline : 07.04.2012 21:51 | Ulozenie obrazka pomocou cURL

V prehliadači skontroluj, či tá url obrázka niekam nepresmerováva (a ak áno, tak v curl povoľ CURLOPT_FOLLOWLOCATION), prípadne si nechaj zobraziť stavový kód.

PS: Pozri sa aj na CURLOPT_FILE. :)


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 23.04.09
Prihlásený: 26.09.15
Príspevky: 23
Témy: 7 | 7
Napísal autor témyOffline : 08.04.2012 22:01 | Ulozenie obrazka pomocou cURL

... CURLOPT_FOLLOWLOCATION aj CURLOPT_FILE uz predtym aj pre istotu opatovne skusane, ale zial bez uspechu chrono ... taktiez nepomaha chmod($prem,0777) ... este nezufam, ale za kazdy novy podnet budem povdacny :)


 [ Príspevkov: 3 ] 


Ulozenie obrazka pomocou cURL



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

cURL

v PHP, ASP

13

772

18.12.2008 22:27

kaidžas

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

cURL

v PHP, ASP

2

442

30.11.2008 10:28

kaidžas

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

curl return html

v PHP, ASP

4

179

16.10.2011 16:26

Dawn

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Curl, limit načitania

v PHP, ASP

0

226

14.02.2010 11:28

Unlink

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

curl a https

v PHP, ASP

9

495

13.03.2009 17:18

rooobertek

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Curl zistenie HEADER

v PHP, ASP

1

232

15.11.2009 19:29

chrono

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Pomoc s cURL

v PHP, ASP

11

318

10.09.2010 0:40

striky

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

curl v iframe

v PHP, ASP

5

476

23.10.2009 22:53

roach189

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ako nainstalovat curl? MandrivaLinux

v Operačné systémy Unix a Linux

3

436

16.10.2009 12:24

mio

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

cURL, prihlásenie na stránke

v PHP, ASP

4

551

29.07.2010 0:44

chrono

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

rename, GROUP BY, cURL

v PHP, ASP

1

219

06.03.2010 15:22

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

cURL odoslanie multipart/form-data ?

v PHP, ASP

4

265

30.01.2012 14:58

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Prihlásenie na azet cez cURL

v PHP, ASP

3

980

16.06.2010 21:06

shaggy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

automatizacia internet bankingu - winsock alebo curl

v Ostatné

0

303

10.07.2011 15:25

Peet51

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

ulozenie Ram

v Pamäte

18

1075

19.02.2010 18:48

prandof

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

ulozenie cookie

v PHP, ASP

13

449

01.07.2009 10:02

1daemon1



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF