[ Príspevkov: 6 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 22.03.07
Prihlásený: 04.07.14
Príspevky: 344
Témy: 97 | 97
NapísalOffline : 07.10.2007 16:15 | zmena pozadia cez fwrite

Nazdarek. Nenajde sa niekto sikovny a ochotny mi poradit s jednou vecou? Mozno pre niekoho to pride ako hlupost, ale ja si s tym uz neviem dat dalej rady. Mam kod na ukazku odoslanych fotiek:

<?php
if ($ok) {
$subor = "a_" . date("Ymd_Gis") . ".html";
$fp = fopen($subor, "w")
or die("nie je mozne vytvorit subor!");

fwrite($fp, "<style>body {background-color: yellow; color: blue}</style>") ;
fwrite($fp, "<body>") ;
fwrite($fp, "<h1 align=center>$album</h1>\n") ;
fwrite($fp, "<h1 align=center><i>$autor</i></h1>\n") ;
fwrite($fp, "<p align=center><i>$popis</i></p>\n<p>\n") ;
fwrite($fp, "<p><p align=center>\n");
for ($i = 1; $i <= 5; $i++) {
$fotka = "fotka" . $i;
$fotka_name = $fotka . "_name";
$fotka_type = $fotka . "_type";
$fotka_size = $fotka . "_size";
$popis = "popis" . $i;
if ($$fotka_type=="image/jpeg" ||
$$fotka_type=="image/pjpeg" ||
$$fotka_type=="image/gif" ||
$$fotka_type=="image/x-png") {
copy($$fotka, "./pictures/{$$fotka_name}") ;
fwrite($fp, "<table align=center><tr><td align=center>") ;
fwrite($fp, "<a href=\"./pictures/{$$fotka_name}\"
target=\"pictures\">") ;
fwrite($fp, "<img src=\"./pictures/{$$fotka_name}\"
alt=\"Fotografia\" border=1 height=500></a>
</td></tr>\n") ;
fwrite($fp, "<tr><td align=center><i>{$$popis}</i>\n") ;
fwrite($fp, "</table>") ;

}
if ($i==1) fwrite($fp, "<br clear=center>\n") ;
}
fwrite($fp, "</p>\n") ;
fwrite($fp, "</body>) ;
fclose($fp) ;
Header("Location: $subor") ;
}
else {
?>

A chcel by som v nom zmenit pozadie...uz som skusal rôzne variaci, cez CSS(div, style...), klasicky html tag, ale stale som sa dopracoval k jednemu. :
Parse error: parse error, unexpected T_STRING

Uz zacinam byt alergicky na toto hlasenie...
Nenajde sa niekto, kto by mi poradil ako do toho html suboru zapisat zmenu pozadia?
Dakujem


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 21.02.10
Príspevky: 3991
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 07.10.2007 16:27 | zmena pozadia cez fwrite

fwrite($fp, "</body>) ;
chyba koncova uvodzovka


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 22.03.07
Prihlásený: 04.07.14
Príspevky: 344
Témy: 97 | 97
Napísal autor témyOffline : 07.10.2007 16:32 | zmena pozadia cez fwrite

Kokso, ja som fakt Truba...takze som stravil "prijemnu" nedelu v zufalstve kvôli jednej stupidnej uvodzovke? Ako to, ze som si to nevsimol...? Uz viem...Pretoze mi to furt hlasilo chybu v 6 riadku, takze dole som sa nepozrel...Diiik


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 21.02.10
Príspevky: 3991
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 07.10.2007 16:43 | zmena pozadia cez fwrite

v pohode, kamaratovi rád


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 22.03.07
Prihlásený: 04.07.14
Príspevky: 344
Témy: 97 | 97
Napísal autor témyOffline : 09.10.2007 15:47 | zmena pozadia cez fwrite

Ved na to su kamarati...aby si pomahali... :-)
DIK


Offline

Užívateľ
Užívateľ
zmena pozadia cez fwrite

Registrovaný: 16.08.07
Prihlásený: 03.10.12
Príspevky: 139
Témy: 25 | 25
Bydlisko: Bratislava
NapísalOffline : 13.10.2007 11:57 | zmena pozadia cez fwrite

:lol: to je fakt neprijemne, ked ti pize ze je chyba v niakom riadku, prve co urobim, je ze sa pozriem na dotycny riadok. Z chyby je jasne, ze ide o syntakticky chybu, a keby to nahodou jasne nebolo, je tu predsa podrobny zoznam PHP chyb nie? :) http://php.net/manual/en/ref.errorfunc.php a potom este zoznam tych "skratiek" ktore nam hovoria kde chyba vznikla http://php.net/manual/en/tokens.php


 [ Príspevkov: 6 ] 


zmena pozadia cez fwrite



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zmena obrazka pri nadideni z myslov.../...Zmena pozadia

v JavaScript, VBScript, Ajax

2

664

11.09.2007 22:42

rik

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

zmena pozadia ICQ

v Sieťové a internetové programy

5

696

18.06.2008 12:18

tearan

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zmena pozadia na fore

v Redakčné systémy

7

670

30.11.2007 16:56

AVAST

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zmena Pozadia Win 7

v Operačné systémy Microsoft

4

755

14.02.2011 22:31

Stegos

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zmena farby pozadia stranky (Word)

v Ostatné programy

0

207

04.04.2016 19:30

faklmen

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

zmena pozadia v php jedným tlačidlom

v PHP, ASP

8

579

11.06.2009 20:18

shaggy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Lazarus-zmena pozadia pracovnej plochy a i.

v Delphi, Visual Basic

6

320

07.02.2014 16:01

X-Martined

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Form - zmena url cez radio

v PHP, ASP

8

607

11.02.2007 15:21

SonnY

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zmena temy cez prikazovy riadok

v Operačné systémy Microsoft

0

254

17.09.2006 16:39

quatermain

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Postupna zmena height cez JS

v JavaScript, VBScript, Ajax

20

818

17.11.2009 21:27

camo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

fwrite

v PHP, ASP

3

439

09.08.2009 14:31

emer

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

fwrite,fclose -chyba

v PHP, ASP

4

281

23.05.2009 8:54

Draex

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zmena mime typu cez HTTP s ASP.net

v Technológia .NET

1

1476

11.07.2008 13:31

ProJee

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

fwrite zapise iba na koniec suboru?

v PHP, ASP

5

219

17.08.2010 8:15

coldak

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

FreeHost s podporou PHP a funkcie FOpen(); FWrite; ...

v Webhosting a servery

2

792

02.07.2008 17:37

Triminka

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

počítadlo, chyby s fopen,fwrite..., iba pri include

v PHP, ASP

3

393

26.03.2011 21:02

davider137



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF