[ Príspevkov: 9 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 02.05.08
Prihlásený: 08.02.12
Príspevky: 205
Témy: 54 | 54
Bydlisko: MpBA
NapísalOffline : 06.06.2009 14:05 | zmena pozadia v php jedným tlačidlom

caw..potreboval by som taký skript že ked zmačknem tlačidlo zmení sa pozadie može to byť aj cez databázu lebo potrebujem aby sa menilo viac stránok


Offline

Čestný člen
Čestný člen
zmena pozadia v php jedným tlačidlom

Registrovaný: 21.02.06
Prihlásený: 08.12.14
Príspevky: 5447
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Bratislava
NapísalOffline : 06.06.2009 15:32 | zmena pozadia v php jedným tlačidlom

Máš viacero možností - cez cookies, cez session, alebo použiť unikátne adresy pre každý dizajn (posledná možnosť je blbosť, ale funguje).


_________________
Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 02.05.08
Prihlásený: 08.02.12
Príspevky: 205
Témy: 54 | 54
Bydlisko: MpBA
Napísal autor témyOffline : 07.06.2009 14:56 | zmena pozadia v php jedným tlačidlom

cez session by bolo dobre


Offline

Čestný člen
Čestný člen
zmena pozadia v php jedným tlačidlom

Registrovaný: 21.02.06
Prihlásený: 08.12.14
Príspevky: 5447
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Bratislava
NapísalOffline : 07.06.2009 18:46 | zmena pozadia v php jedným tlačidlom

No tak to urob cez session, ak by to bolo dobré.
Ale najlepšie by to bolo cez cookies.


_________________
Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
zmena pozadia v php jedným tlačidlom

Registrovaný: 26.07.06
Prihlásený: 20.03.16
Príspevky: 1383
Témy: 90 | 90
Bydlisko: Slovakia-Ko...
NapísalOffline : 09.06.2009 19:48 | zmena pozadia v php jedným tlačidlom

cez session iba ak mas databazu a nieco ako registraciu uzivatelov
ak nie tak cookie


_________________
CPU: Intel E7200 momentalne default + freezer 7 pro | MB: Gigabyte GA-P35-DS3 rev. 2.0 F14 | RAM: A-DATA 4x1GB EE Vitesta | VGA: ATI Radeon HD4850 Sapphire Dual Slot | Monitor: BenQ E2200HD+17CTX | HDD: WD 3200AAKS + Maxtor 6Y080M0 80GB SATAII + 120GB ATA Barracuda | PSU: Corsair VX450W | Windows 7 Ultimate Sk | REPRO: Logitech X-210
+
IPhone 3GS JB 3.1.3 (new BR)
múdry sa postara o seba ale ešte múdrejši sa postara aj o druhých
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 02.05.08
Prihlásený: 08.02.12
Príspevky: 205
Témy: 54 | 54
Bydlisko: MpBA
Napísal autor témyOffline : 11.06.2009 18:31 | zmena pozadia v php jedným tlačidlom

tak cez cookie keby to slo


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 21.02.10
Príspevky: 3991
Témy: 96 | 96

:-D nie nikto ti to nenapíše :) A myslím, že je vhodný ajax, pričom JS ti zmení pozadie a pošle informáciu serveru, ktorý zapíše COOKIES (myslím, že aj JS dokáže pracovať s cookies)


Offline

Čestný člen
Čestný člen
zmena pozadia v php jedným tlačidlom

Registrovaný: 11.08.07
Príspevky: 4110
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Brno
NapísalOffline : 11.06.2009 19:35 | zmena pozadia v php jedným tlačidlom

Daj priklad, ako by sa malo menit to pozadie. Je tam pole roznych farieb, ktore sa maju menit? Alebo pole obrazkov? Alebo len 2 rozne farby? Malo by sa to dat bez PHP, iba cistym JS. Popis to blizsie.


Offline

Čestný člen
Čestný člen
zmena pozadia v php jedným tlačidlom

Registrovaný: 21.02.06
Prihlásený: 08.12.14
Príspevky: 5447
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Bratislava
NapísalOffline : 11.06.2009 20:18 | zmena pozadia v php jedným tlačidlom

dessert - čo myslíš, prečo som ti tvoj príspevok zmazal?
Ak napíšeš "tak cez cookie keby to slo" je spam. Mňa nezaujíma, že sa chceš porozprávať s ostatnými, ani ktorú variantu si si vybral. Buď sa normálne opýtaj (tamto nie je otázka), alebo si niečo vyber a urob si ten skript.

A hlavne nečakaj, že ti to urobíme! Môžeme ti poradiť, môžeme ťa usmerniť, ale nikto tu za teba ten skript neurobí.


_________________
Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme.
 [ Príspevkov: 9 ] 


zmena pozadia v php jedným tlačidlom



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zmena obrazka pri nadideni z myslov.../...Zmena pozadia

v JavaScript, VBScript, Ajax

2

665

11.09.2007 22:42

rik

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

zmena pozadia ICQ

v Sieťové a internetové programy

5

697

18.06.2008 12:18

tearan

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

zmena pozadia cez fwrite

v PHP, ASP

5

670

13.10.2007 11:57

Bananslovak

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zmena Pozadia Win 7

v Operačné systémy Microsoft

4

756

14.02.2011 22:31

Stegos

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zmena pozadia na fore

v Redakčné systémy

7

671

30.11.2007 16:56

AVAST

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zmena farby pozadia stranky (Word)

v Ostatné programy

0

209

04.04.2016 19:30

faklmen

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Lazarus-zmena pozadia pracovnej plochy a i.

v Delphi, Visual Basic

6

321

07.02.2014 16:01

X-Martined

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zmena php.ini

v PHP, ASP

0

116

26.11.2012 19:23

DeiForm

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

zmena atributu config.php

v Redakčné systémy

4

1013

19.04.2007 23:11

7stranger

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

[PHP] Zmena hesla - problem PASSWORD()

v PHP, ASP

7

499

14.09.2009 18:49

8andrej8

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHP- zmena hodnoty premennej po kliknuti na tlacitko

v PHP, ASP

11

473

11.04.2008 16:54

chrono

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

funkcia vyvolaná tlačidlom

v PHP, ASP

11

866

28.05.2009 21:37

Draex

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problem s FN tlačidlom

v Ovládače

2

492

13.02.2010 19:16

gladiatus

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Pomoc s tlacidlom na zavretie

v JavaScript, VBScript, Ajax

2

497

03.08.2007 10:47

delo101

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Myš s klikacím tlačidlom namiesto koliečka

v Externé zariadenia

2

116

20.01.2017 21:43

emdzei

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

K: Pokazene myšky s dvojklikom alebo nefunkčnym tlačidlom (SS,zowie,razer,logitech ...)

v Kúpim

1

114

24.10.2016 15:04

mohamed



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF