[ Príspevkov: 14 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 06.09.07
Prihlásený: 22.12.15
Príspevky: 263
Témy: 62 | 62
NapísalOffline : 02.05.2009 12:00 | Z mySql do <select>

Ahojte existuje pls funkcia ktora by mi obsah stlpca (napr. nayvy hecov) z databazy zobrazovala vo:

Kód:
<select name="Herci"><option value='herec1'>Herec 1</option><option value='herec2'>Herec 2</option></select>


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Z mySql do <select>

Registrovaný: 26.12.06
Prihlásený: 30.10.17
Príspevky: 4009
Témy: 181 | 181
Bydlisko: Nitra / Bra...
Vek: 24
NapísalOffline : 02.05.2009 12:07 | Z mySql do <select>

funkcia nie... a co je na tom zlozite? obycajny mysql select...

len spravis vypis do option...


_________________
Sorry za prelkepy
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 06.09.07
Prihlásený: 22.12.15
Príspevky: 263
Témy: 62 | 62
Napísal autor témyOffline : 02.05.2009 12:13 | Z mySql do <select>

No nechce mi to ist, tiey som si povedal tuto vetu. Ale ked som to yacal robit neslo mi to.

Kód:
$spojenie = "SELECT * FROM $tbherci";
   $vysledok = MySQL_Query($spojenie);
   if (!$vysledok):
    echo "Dotazovanie k informaciam sa nepodarilo!";
    else:
    echo "";
  endif;
 
  while ($riadok = MySQL_Fetch_Array($vysledok)) {
  <select name='herci'><option value='".$riadok['herci']."'>".$riadok['herci']."</option></select>
}


A nejde.


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Z mySql do <select>

Registrovaný: 09.07.08
Prihlásený: 17.01.15
Príspevky: 1586
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 02.05.2009 12:17 | Z mySql do <select>

stenley, obidvaja sme to dali zle....

Kód:
$spojenie = "SELECT * FROM $tbherci";
   $vysledok = MySQL_Query($spojenie);
   if (!$vysledok):
    echo "Dotazovanie k informaciam sa nepodarilo!";
    else:
    echo "";
  endif;
 echo "<select name='herci'>";
  while ($riadok = MySQL_Fetch_Array($vysledok)) {
  echo "<option value='".$riadok['herci']."'>".$riadok['herci']."</option>";
};
echo "</select>";


_________________
neříkejte, že něco nejde udělat, protože se vždycky najde nějaký blbec, co neví, že to nejde – a udělá to!
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 06.09.07
Prihlásený: 22.12.15
Príspevky: 263
Témy: 62 | 62
Napísal autor témyOffline : 02.05.2009 12:29 | Z mySql do <select>

Nefunguje to ... >/{


Offline

Čestný člen
Čestný člen
Z mySql do <select>

Registrovaný: 17.10.06
Prihlásený: 08.01.11
Príspevky: 1757
Témy: 17 | 17
NapísalOffline : 02.05.2009 12:30 | Z mySql do <select>

aspon napis chybovu hlasku, ked to nefunguje


_________________
A Real Programmer might or might not know his wife's name. He does, however, know the entire ASCII code table.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 06.09.07
Prihlásený: 22.12.15
Príspevky: 263
Témy: 62 | 62
Napísal autor témyOffline : 02.05.2009 12:37 | Z mySql do <select>

Vdaka chlapci...


Offline

Správca fóra
Správca fóra
Z mySql do <select>

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 02.05.2009 19:19 | Z mySql do <select>

rooobertek píše:
stenley, obidvaja sme to dali zle....

nechapem... co som dal zle?


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Z mySql do <select>

Registrovaný: 09.07.08
Prihlásený: 17.01.15
Príspevky: 1586
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 02.05.2009 19:29 | Z mySql do <select>

stenley píše:
nechapem... co som dal zle?

Dal si do opakovania aj <select>, čiže by z toho vzniklo tolko selectov, koľko je hercov


Offline

Správca fóra
Správca fóra
Z mySql do <select>

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 02.05.2009 19:32 | Z mySql do <select>

ja? a kde? sak do tejto temy som prispel az teraz...


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Z mySql do <select>

Registrovaný: 09.07.08
Prihlásený: 17.01.15
Príspevky: 1586
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 02.05.2009 19:33 | Z mySql do <select>

šak tesne za mnou, ale potom si to hneď stiahol, nie? Či mám ešte zostatkový alkohol od štvrtka? :D


Offline

Správca fóra
Správca fóra
Z mySql do <select>

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 02.05.2009 19:36 | Z mySql do <select>

teraz vidim tuto temu prvykrat, sak nedavno som len dosiel k pc (od skoreho rana) ;)


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Z mySql do <select>

Registrovaný: 09.07.08
Prihlásený: 17.01.15
Príspevky: 1586
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 02.05.2009 20:03 | Z mySql do <select>

tak sa ospravedlňujem, buď to bol niekto iný alebo mám namiesto bielych myší príspevky na pcforum...


_________________
neříkejte, že něco nejde udělat, protože se vždycky najde nějaký blbec, co neví, že to nejde – a udělá to!
Offline

Čestný člen
Čestný člen
Z mySql do <select>

Registrovaný: 17.10.06
Prihlásený: 08.01.11
Príspevky: 1757
Témy: 17 | 17
NapísalOffline : 02.05.2009 23:32 | Z mySql do <select>

rooobertek to som bol ja :D


_________________
A Real Programmer might or might not know his wife's name. He does, however, know the entire ASCII code table.
 [ Príspevkov: 14 ] 


Z mySql do <select>



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

formular: presun <option> zo <select> do <select>

v JavaScript, VBScript, Ajax

2

464

28.09.2009 15:27

tomast7

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Automaticke doplnanie <select> po kliknuti , vyber z MySql

v JavaScript, VBScript, Ajax

1

159

22.05.2015 12:44

stenley

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Interpunkcia v elementoch <textarea> a <select>

v HTML, XHTML, XML, CSS

4

149

30.10.2016 12:01

alvar

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

<select>

v HTML, XHTML, XML, CSS

6

445

02.11.2009 17:21

danielop

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

<select> v PHP

v PHP, ASP

5

890

18.04.2007 18:16

Tominator

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Jak na <select>?

v HTML, XHTML, XML, CSS

16

668

13.12.2007 18:14

Ezekiell

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

textarea a <select>

v JavaScript, VBScript, Ajax

3

411

12.03.2009 9:59

myxall

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

<select> ulozenie do db

v PHP, ASP

2

257

04.12.2009 17:27

wronker

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Hrúbka <frame> a <rules> v <table>

v HTML, XHTML, XML, CSS

7

362

25.01.2009 22:10

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

výber aktualnej položky z <select>

v PHP, ASP

5

336

14.06.2009 22:04

mylan

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHP a zistenie oznaceneho policka v <select>

v PHP, ASP

14

182

07.10.2013 21:18

Unlink

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Pohodlný výber zo <select> - vaše nápady, vylepše

v JavaScript, VBScript, Ajax

3

602

16.09.2007 20:12

imcold

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Pridat dalsi <select> pomocou js (alebo jQuery)

v JavaScript, VBScript, Ajax

1

246

01.03.2010 13:26

GoodWill

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ako automaticky presúvať políčka elementu <select> podľa obľúbenosti

v HTML, XHTML, XML, CSS

1

143

12.11.2016 9:58

BX

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ako nastavit velkost pisma vo volbach <select>u

v HTML, XHTML, XML, CSS

2

589

03.03.2011 21:12

johnny04501

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ako na zabranenie zmeny moznosti v <select>e

v HTML, XHTML, XML, CSS

3

207

31.03.2010 18:42

stenley



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF