[ Príspevkov: 6 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
WHERE or ??

Registrovaný: 09.09.07
Prihlásený: 07.11.16
Príspevky: 3128
Témy: 233 | 233
Bydlisko: Nové Zámky
NapísalOffline : 17.03.2008 15:55 | WHERE or ??

Ako sa pouziva nieco ako OR vo where?

Kód:
$query = "
  SELECT *
  FROM texty
  WHERE text3 = '2' OR text3 = '1'
";


nejak mi to nefachci


Offline

Užívateľ
Užívateľ
WHERE or ??

Registrovaný: 16.01.08
Prihlásený: 27.03.13
Príspevky: 646
Témy: 144 | 144
Bydlisko: Žilina
NapísalOffline : 17.03.2008 15:57 | WHERE or ??

namiesto OR skus ||


Offline

Užívateľ
Užívateľ
WHERE or ??

Registrovaný: 09.09.07
Prihlásený: 07.11.16
Príspevky: 3128
Témy: 233 | 233
Bydlisko: Nové Zámky
Napísal autor témyOffline : 17.03.2008 16:19 | WHERE or ??

diki.. dufam, ze pomoze


_________________
"It took a lot of work, but this latest Linux patch enables support for machines with 4096 CPUs, up from the old limit of 1024." "Do you have support for smooth full-screen flash video yet?" "No, but who uses that?"
- ak dlho neodpisujem do témy, zabudol som na ňu, takže ma upozornite SS, ak chcete moju odpoveď
Offline

Správca fóra
Správca fóra
WHERE or ??

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 17.03.2008 16:23 | WHERE or ??

a co ti na tom nejde? lebo nevidim tam ziadnu chybu, teda ak text3 je typu text, varchar, ...


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
WHERE or ??

Registrovaný: 16.05.07
Prihlásený: 01.08.17
Príspevky: 837
Témy: 6 | 6
NapísalOffline : 17.03.2008 16:23 | WHERE or ??

co tak to dat do zatvoriek? ale aj tak hento by malo fungovat mozno ze nemas text zadany ako text.


_________________
getch();?{readkey;?} na konci? !A naco! Riesenie je (Alt+F5)
99% pochopí a shaggy je druhá kategória
Offline

Užívateľ
Užívateľ
WHERE or ??

Registrovaný: 09.09.07
Prihlásený: 07.11.16
Príspevky: 3128
Témy: 233 | 233
Bydlisko: Nové Zámky
Napísal autor témyOffline : 17.03.2008 16:36 | WHERE or ??

neviem preco to enslo, ale uz to ide :)
diki


_________________
"It took a lot of work, but this latest Linux patch enables support for machines with 4096 CPUs, up from the old limit of 1024." "Do you have support for smooth full-screen flash video yet?" "No, but who uses that?"
- ak dlho neodpisujem do témy, zabudol som na ňu, takže ma upozornite SS, ak chcete moju odpoveď
 [ Príspevkov: 6 ] 


WHERE or ??



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

mysql Where

v PHP, ASP

5

298

17.04.2008 9:27

Xardas

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

mysql where

v Databázy

1

581

26.08.2008 16:35

p360t

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

WHERE array

v PHP, ASP

0

289

25.09.2008 15:17

rooobertek

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

mysql where like

v Databázy

1

770

26.02.2011 23:41

stenly

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Hash v sql where

v PHP, ASP

7

233

04.03.2012 16:27

account23

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

SQL > WHERE IN

v Databázy

15

376

20.09.2012 8:49

stenley

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Viacnásovný WHERE na stĺpec

v Databázy

6

513

11.07.2009 18:18

P3CKIV

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

zvlastny problem s WHERE v MYSQL

v PHP, ASP

3

96

08.10.2013 9:36

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Where is the Guru - problem Gothic3

v Počítačové hry

15

1880

26.08.2010 10:50

johnny7

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

ako zmenit podmienku "where" pre listbox cez radiobutton ?

v JavaScript, VBScript, Ajax

0

226

18.02.2011 0:18

10tomi

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

pouzit premennu vytvorenu cez "as" vo where - mysql

v Databázy

4

105

08.12.2013 23:54

DeeJay3



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF