[ Príspevkov: 5 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 25.02.09
Prihlásený: 13.05.16
Príspevky: 76
Témy: 37 | 37
NapísalOffline : 15.08.2010 19:51 | Vypisanie

Ahojte mám problem
Prečo mi nevypíše toto ?
echo $datamail['email'];

Kód:
<?php
session_start();
require("db.php");
require("functions.php");
if($_POST['paypalsubmit'])
{
$upsql = "UPDATE orders SET status = 2, payment
_type = 1 WHERE id = " . $_SESSION['SESS_ORDERNUM'];
$upres = mysql_query($upsql);
$itemssql = "SELECT * FROM orders WHERE
id = " . $_SESSION['SESS_ORDERNUM'];
$itemsres = mysql_query($itemssql);
$row = mysql_fetch_assoc($itemsres);
if($_SESSION['SESS_LOGGEDIN'])
{
unset($_SESSION['SESS_ORDERNUM']);
}
else
{
session_register("SESS_CHANGEID");
$_SESSION['SESS_CHANGEID'] = 1;
}
header("Location: https://www.paypal.com/
cgi-bin/webscr?cmd=_xclick&business=
you%40youraddress.com&item_name="
. urlencode($config_sitename)
. "+Order&item_number=PROD" . $row['id']
."&amount=" . urlencode(sprintf('%.2f',
$row['total'])) . "&no_note=1&currency_code=GBP&lc=GB&
submit.x=41&submit.y=15");
}
else if($_POST['chequesubmit'])
{
$upsql = "UPDATE orders SET status = 2,
payment_type = 2 WHERE id = "
. $_SESSION['SESS_ORDERNUM'];
$upres = mysql_query($upsql);
if($_SESSION['SESS_LOGGEDIN'])
{
unset($_SESSION['SESS_ORDERNUM']);
}
else
{
session_register("SESS_CHANGEID");
$_SESSION['SESS_CHANGEID'] = 1;
}
require("header.php");
?>
<h1>Paying by cheque</h1>
<p>
Thank you for order. Admin must confirm your order and send product to you!
<?php
if($row['delivery_add_id'] == 0)
{
$addsql = "SELECT * FROM customers
WHERE id = " . $row['customer_id'];
$addres = mysql_query($addsql);
$datamail = mysql_fetch_array($addres);
}
else
{
$addsql = "SELECT * FROM delivery_addresses
WHERE id = " . $row['delivery_add_id'];
$addres = mysql_query($addsql);
$datamail = mysql_fetch_array($addres);
}
echo $datamail['email'];
?>
</p>
<?php
}
else
{
require("header.php");
echo "<h1>Payment</h1>";
showcart();
?>

<h2>Select a payment method</h2>
<form action='checkout-pay.php' method='POST'>
<table cellspacing=10>
<tr>
<td><h3>PayPal</h3></td>
<td>
This site uses PayPal to accept
Switch/Visa/Mastercard cards. No PayPal account
is required - you simply fill in your credit
card details
and the correct payment will be taken from your account.
</td>
<td><input type="submit"
name="paypalsubmit" value="Pay with PayPal"></td>
</tr>
<tr>
<td><h3>Cheque</h3></td>
<td>
If you would like to pay by cheque, you
can post the cheque for the final
amount to the office.
</td>
<td><input type="submit"
name="chequesubmit" value="Pay by cheque"></td>
</tr>
</table>
</form>
<?php
}
require("footer.php");
?>


Offline

Čestný člen
Čestný člen
Vypisanie

Registrovaný: 21.02.06
Prihlásený: 08.12.14
Príspevky: 5447
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Bratislava
NapísalOffline : 15.08.2010 21:11 | Vypisanie

Sú dve možnosti:
- stĺpec email sa v tabuľke nenachádza,
- stĺpec email je prázdny


_________________
Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 25.02.09
Prihlásený: 13.05.16
Príspevky: 76
Témy: 37 | 37
Napísal autor témyOffline : 15.08.2010 21:59 | Vypisanie

V DB sa aj stpec nachádza a neni ani prázdny


Offline

Čestný člen
Čestný člen
Vypisanie

Registrovaný: 21.02.06
Prihlásený: 08.12.14
Príspevky: 5447
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Bratislava
NapísalOffline : 15.08.2010 22:50 | Vypisanie

Nečítal som celý kód, ale tá časť vyzerá byť v poriadku. Skús si vypísať query, ktorú posielaš na db, či tam nie je chyba.


_________________
Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 25.02.09
Prihlásený: 13.05.16
Príspevky: 76
Témy: 37 | 37
Napísal autor témyOffline : 16.08.2010 9:23 | Vypisanie

Podmienku som presunul a už ide ako má dik


 [ Príspevkov: 5 ] 


Vypisanie



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vypisanie korenoveho adresara

v PHP, ASP

11

358

29.11.2007 20:38

vl4kn0

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vypisanie z databazy

v PHP, ASP

8

275

19.06.2009 11:55

jtomcik

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

txt vyber-vybratie-vypisanie

v PHP, ASP

21

772

04.11.2008 20:33

dadmtb

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vypísanie znakov v C

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

4

261

18.04.2012 20:48

Fico

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

phpBB3 vypisanie podpisu pri registraci

v Redakčné systémy

0

413

26.10.2009 19:28

php30

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

[VYRIESENE] funkcia na vypísanie časti textu

v PHP, ASP

3

239

09.02.2009 15:13

Unlink

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

C++ vypísanie string funkcie na konzolu

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

18

258

15.11.2014 22:13

matt1024

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vypisanie dat mysql, ak nepoznam nazvy stlpcov

v PHP, ASP

1

381

03.03.2011 22:55

venom2

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vypísanie viet s hladanými slovami z databázy

v PHP, ASP

12

365

06.02.2008 19:49

Tominator

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Program na vypísanie max a min cifre

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

2

146

18.12.2016 21:50

BX

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Mysql, vypisanie zaznamaov kde sa nachádza nieco

v Databázy

1

492

02.02.2009 20:07

djsulo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Java - vypísanie súčtu znakov (char) - vobec nechápem výsledok

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

5

177

18.08.2015 22:32

bebebrumik

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Prosim o vypisanie dosiek s cipsetom nForce 2

v nVidia čipové sady

2

628

02.04.2008 16:09

mork4

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

[C# - Help] Načítanie + vypísanie so súboru text do textbox

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

8

460

14.11.2013 15:57

erik518

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

vypisanie poctu suborov v priecinku a v podpriecinkoch spolu

v PHP, ASP

4

559

10.01.2010 23:26

DeeJay3



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF