[ Príspevkov: 22 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 20.11.07
Prihlásený: 18.01.09
Príspevky: 2934
Témy: 116 | 116
NapísalOffline : 01.11.2008 10:36 | txt vyber-vybratie-vypisanie

Takze mam dalsi problem s mnews vzhladom na to ze to nepracuje s DB ale s txt subormi :(
Takze: mam zlozku v ktorej sa nachadza txt subor napr.
Kód:
Uz to ide S-MTB-T|1|1|3|1|||<p>drtdržýťráývgfhftýrtývfthžýáftgý</p>

bohuzial mena suborov su oznacene neako kodovane neni to ani datum ani nic podobneho takze ja chcem v tom subore najst prve | zistim kolkate je a potom vsetko do neho vypisem bo to je vzdy nazov tej novinky a potrebujem to dat do cyklu cize ale prve musi byt vzdy txt subor ktory je v tom adresari posledny please mi povedzte ze ci to je dobre riesenie abo neako inak to urobit a ako spravit to s tym cyklom abo posledny subor bol vlastne prvy Dik
a inak som sa chcel opytat mylana lenze on neako neodpisuje na tensvoj mail takze to davam sem


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 21.02.10
Príspevky: 3991
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 01.11.2008 11:20 | txt vyber-vybratie-vypisanie

:hilarity: to nie je problém s MNews ... Takže: prečítaš adresár uložíš do poľa, pole budeš čítať odzadu - otvoríš každý súbor a cez explode vyberieš nadpis ...

adresáre sa tu riešili, myslím že ja som sa pýtal
pole by si mal vedieť
súbory - fopen, fread


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 20.11.07
Prihlásený: 18.01.09
Príspevky: 2934
Témy: 116 | 116
Napísal autor témyOffline : 01.11.2008 11:26 | txt vyber-vybratie-vypisanie

mno teda vsetkemu asi rozumiem okrem precitanie pola odzadu to sa ako robi? :oops:


Offline

Užívateľ
Užívateľ
txt vyber-vybratie-vypisanie

Registrovaný: 20.10.08
Prihlásený: 18.01.14
Príspevky: 2626
Témy: 31 | 31
Bydlisko: Bratislava
NapísalOffline : 01.11.2008 11:36 | txt vyber-vybratie-vypisanie

Tominator píše:
pole budeš čítať odzadu - otvoríš každý súbor a cez explode vyberieš nadpis ...

Preco odzadu? Nie je to jedno ako pristupis k jednotlivym prvkom pola?

dadmtb píše:
mno teda vsetkemu asi rozumiem okrem precitanie pola odzadu to sa ako robi?

Asi mal na mysli:

Kód:
$max = count($pole);
for( $i = $max; $i > 0; $i-- ){ bla bla $pole[$i];}


_________________
Desktop: iMac 21" CPU: i5 2.7GHz RAM: 4 GB DDR3 1333MHz GPU: AMD Radeon HD 6770M 512MB RAM HDD: 1TB 7200 rpm OS: Mac OS X Lion Desktop: CPU: AMD Phenom II x4 BE 955 3.2@3.6GHz 1.35@1.30V CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 880GM-UD2H RAM: 2x2 GB Kingston 1333MHz GPU: MSI HD 6850 Cyclone 1GB PSU: Seasonic S12II-620 620W HDD: Seagate Barracuda 7200.12 1TB Case: CoolerMaster Elite 333 LCD: 22" LG flatron W2261VP Keyboard: Microsoft Comfort Curve 2000 Mouse: Microsoft Wireless Mobile Mouse 4000 OS: Windows 8 Notebook: Macbook Pro 13" CPU: i5 2.4GHz RAM: 4 GB DDR3 1333MHz GPU: Intel HD Graphics 3000 384MB RAM HDD: 500GB 5400 rpm OS: Mac OS X Lion Tablet: iPad 2 64GB 3G Phone: HTC Desire S Phone: iPhone 8GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 20.11.07
Prihlásený: 18.01.09
Príspevky: 2934
Témy: 116 | 116
Napísal autor témyOffline : 01.11.2008 12:29 | txt vyber-vybratie-vypisanie

Tomy
Kód:
<?php
$adresar = OpenDir("mn/data/news");
$subor = ReadDir ($adresar);
$lol=array($subor);
echo count($lol);
closedir ($adresar);
?>

ja viem ze je to dost blbe ale preco mi to vyhodi iba 1 ked su tam tri subory? :oops:


Offline

Užívateľ
Užívateľ
txt vyber-vybratie-vypisanie

Registrovaný: 20.10.08
Prihlásený: 18.01.14
Príspevky: 2626
Témy: 31 | 31
Bydlisko: Bratislava
NapísalOffline : 01.11.2008 12:35 | txt vyber-vybratie-vypisanie

dadmtb píše:
Tomy
Kód:
<?php
$adresar = OpenDir("mn/data/news");
$subor = ReadDir ($adresar);
$lol=array($subor);
echo count($lol);
closedir ($adresar);
?>

ja viem ze je to dost blbe ale preco mi to vyhodi iba 1 ked su tam tri subory? :oops:

Lebo si vypisal len posledny subor :) ak chces vypisat vsetky tri (a aj tak si to zle napisal, resp ta cast s $lol tam nemusi byt), tak to musis urobit v cykle napriklad takto:

Kód:
<?php
$adresar = OpenDir("mn/data/news");
$subor = ReadDir ($adresar);

for( $i=0; $i<count($subor); $i++)
{
echo $subor[$i];
}

closedir ($adresar);
?>

Alebo to mozes spravit aj cez while, to je jedno..


_________________
Desktop: iMac 21" CPU: i5 2.7GHz RAM: 4 GB DDR3 1333MHz GPU: AMD Radeon HD 6770M 512MB RAM HDD: 1TB 7200 rpm OS: Mac OS X Lion Desktop: CPU: AMD Phenom II x4 BE 955 3.2@3.6GHz 1.35@1.30V CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 880GM-UD2H RAM: 2x2 GB Kingston 1333MHz GPU: MSI HD 6850 Cyclone 1GB PSU: Seasonic S12II-620 620W HDD: Seagate Barracuda 7200.12 1TB Case: CoolerMaster Elite 333 LCD: 22" LG flatron W2261VP Keyboard: Microsoft Comfort Curve 2000 Mouse: Microsoft Wireless Mobile Mouse 4000 OS: Windows 8 Notebook: Macbook Pro 13" CPU: i5 2.4GHz RAM: 4 GB DDR3 1333MHz GPU: Intel HD Graphics 3000 384MB RAM HDD: 500GB 5400 rpm OS: Mac OS X Lion Tablet: iPad 2 64GB 3G Phone: HTC Desire S Phone: iPhone 8GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 20.11.07
Prihlásený: 18.01.09
Príspevky: 2934
Témy: 116 | 116
Napísal autor témyOffline : 01.11.2008 12:46 | txt vyber-vybratie-vypisanie

vypisalo to iba "."(bodku) to aj mne uz raz vypisalo :(


Offline

Užívateľ
Užívateľ
txt vyber-vybratie-vypisanie

Registrovaný: 20.10.08
Prihlásený: 18.01.14
Príspevky: 2626
Témy: 31 | 31
Bydlisko: Bratislava
NapísalOffline : 01.11.2008 13:10 | txt vyber-vybratie-vypisanie

Toto uz musi fachcit tak ako treba (sry za eng, ale slovencinu v programovani neznasam):

Kód:
$open_dir = opendir("mn/data/news");

while( $entry = readdir($open_dir) ) {
   $dir_array[] = $entry;
}

closedir($open_dir);
$count = count($dir_array);
sort($dir_array);
   
for( $i=0; $i < $count; $i++ )
{
   if( substr($dir_array[$i], 0, 1) != "." )
   {
      echo $dir_array[$i];
   }
}


Ulozi do pola vsetky fajly, zoradi prvky pola a vypise vsetky subory, okrem tych ktore zacinaju "." (bodkou)


_________________
Desktop: iMac 21" CPU: i5 2.7GHz RAM: 4 GB DDR3 1333MHz GPU: AMD Radeon HD 6770M 512MB RAM HDD: 1TB 7200 rpm OS: Mac OS X Lion Desktop: CPU: AMD Phenom II x4 BE 955 3.2@3.6GHz 1.35@1.30V CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 880GM-UD2H RAM: 2x2 GB Kingston 1333MHz GPU: MSI HD 6850 Cyclone 1GB PSU: Seasonic S12II-620 620W HDD: Seagate Barracuda 7200.12 1TB Case: CoolerMaster Elite 333 LCD: 22" LG flatron W2261VP Keyboard: Microsoft Comfort Curve 2000 Mouse: Microsoft Wireless Mobile Mouse 4000 OS: Windows 8 Notebook: Macbook Pro 13" CPU: i5 2.4GHz RAM: 4 GB DDR3 1333MHz GPU: Intel HD Graphics 3000 384MB RAM HDD: 500GB 5400 rpm OS: Mac OS X Lion Tablet: iPad 2 64GB 3G Phone: HTC Desire S Phone: iPhone 8GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 20.11.07
Prihlásený: 18.01.09
Príspevky: 2934
Témy: 116 | 116
Napísal autor témyOffline : 01.11.2008 13:15 | txt vyber-vybratie-vypisanie

ja teda tomu nechapem ale nevypise to nic adresar je good ziadny z txt suborov nezacina bodkou takze nechapem :loony: :(


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 20.11.07
Prihlásený: 18.01.09
Príspevky: 2934
Témy: 116 | 116
Napísal autor témyOffline : 01.11.2008 14:08 | txt vyber-vybratie-vypisanie

Kód:
<?php
if ($handle=opendir('mn/data/news')) {
   while ($file = readdir($handle))
   {
      $polozky[count($polozky)] = $file;
   }
   closedir($handle);
   sort($polozky);
}

echo "<br>\n";
reset($polozky);
while (list($key, $val) = each($polozky))
{
   if ($val != "." && $val != "..")
   {
      if (!is_dir($val))
      {
         if (file_exists($val)){
            $read= readfile ($val);
            echo "OK";
         }
         else echo "NO";
         echo '<a href="mn/data/news/'.$val.'">'.$val.'</a><br>';
      }
   }
}
?>

takze toto funguje vypise mi to odkazy na jednotlive subory ale tu cast ktoru som pridal ja
Kód:
 if (file_exists($val)){
            $read= readfile ($val);
            echo "OK";
         }
         else echo "NO";

samozrejme mi vypisuje NO ale preco? sak tie subory existuju :( please help


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
txt vyber-vybratie-vypisanie

Registrovaný: 07.03.06
Prihlásený: 23.01.11
Príspevky: 408
Témy: 2 | 2
Bydlisko: Prešov / Pr...
NapísalOffline : 01.11.2008 15:43 | txt vyber-vybratie-vypisanie

Mail som už našiel, skončil v spame, sorry... Názvy súborov nie sú samozrejme kodované, je to klasický timestamp. Ak som pochopil dobre, chceš vždy vypísať len názov novinky? Tak predpokladám, že nechceš odkazovať na súbor samotný, ale vypisovať novinky normálne. Čo takto(netestoval som to):
Kód:
<?php
  $news_dir = dir("./mn/data/news");
  while($news_file = $news_dir->read()) {
    if ($news_file == "." || $news_file == "..") continue;
    else {
      $file_content = file_get_contents("./mn/data/news/".$news_file);
      $file_item = explode("|", $file_content);
      $file_id = explode(".", $news_file);

      echo "<a href='tam_kde_zobrazujes_novinky.php?mn-id=".$file_id[0]."'>".$file_item[0]."</a><br />";

    }
  }
?>

Do ďalšej verzie pridám tvorbu vlastných šablón, bude to jednoduchšie.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 20.11.07
Prihlásený: 18.01.09
Príspevky: 2934
Témy: 116 | 116
Napísal autor témyOffline : 01.11.2008 16:02 | txt vyber-vybratie-vypisanie

jeeeeej diki moc funguje to :applaud: :hilarity: ale este jedna vec ze to akurat zobrazuje opacne teda potreboval by som ten posledny subor uviest ako prvy dalo by sa to? :oops: a este jedna vec v akom formate si teda ukladal tie subory bo neako z toho neviem vycitat datum ani nic :? Dik


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
txt vyber-vybratie-vypisanie

Registrovaný: 07.03.06
Prihlásený: 23.01.11
Príspevky: 408
Témy: 2 | 2
Bydlisko: Prešov / Pr...
NapísalOffline : 01.11.2008 16:39 | txt vyber-vybratie-vypisanie

Kód:
<?php
  $news_dir = dir("./mn/data/news");
  $news_array = "";
  while($news_file = $news_dir->read()) {
    $file_id = explode(".", $news_file);
    if ($news_file == "." || $news_file == "..") continue;
    elseif ($file_id[0] > time()) continue;
    else $news_array[] = $file_id[0];
  }
 
  sort($news_array);
  $news_array = array_reverse($news_array);
 
  foreach ($news_array as $news_id) {
    $file_content = file_get_contents("./mn/data/news/".$news_id.".txt");
    $file_item = explode("|", $file_content);

    echo "<a href='tam_kde_zobrazujes_novinky.php?mn-id=".$news_id."'>".$file_item[0]."</a><br />";
  }
?>


Mená súborov sú v unixovom formáte dátumu, tj pošet sekúnd od 1.1.1970: http://en.wikipedia.org/wiki/Unix_time


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 20.11.07
Prihlásený: 18.01.09
Príspevky: 2934
Témy: 116 | 116
Napísal autor témyOffline : 01.11.2008 16:53 | txt vyber-vybratie-vypisanie

Diki moc mno "kto umi ten umi a kto neumi ten cumi" :lol:


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 21.02.10
Príspevky: 3991
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 01.11.2008 23:59 | txt vyber-vybratie-vypisanie

TommyHot píše:
Preco odzadu? Nie je to jedno ako pristupis k jednotlivym prvkom pola?

Presne preto aby to bolo odzadu :D


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 20.11.07
Prihlásený: 18.01.09
Príspevky: 2934
Témy: 116 | 116
Napísal autor témyOffline : 02.11.2008 17:49 | txt vyber-vybratie-vypisanie

please a mohli by ste mi este ozrejmit tento priklad s tym druhym som sa radsej ani nezatazoval :shock:
Kód:
<?php
  $news_dir = dir("./mn/data/news");
  while($news_file = $news_dir->read()) {
    if ($news_file == "." || $news_file == "..") continue;
    else {
      $file_content = file_get_contents("./mn/data/news/".$news_file);
      $file_item = explode("|", $file_content);
      $file_id = explode(".", $news_file);

      echo "<a href='clanky.php?mn-id=".$file_id[0]."'>".$file_item[0]."</a><br />";

    }
  }
?>

nechapem nasledujucej veci $file_item = explode("|", $file_content); a potom ze .$file_item[0] to akoze ako ho rozdeli tak ta uplne úprva cast nemylim sa? a potom to $file_id = explode(".", $news_file); kde to tam akoze hlada bodku a naco? :oops: Dik


Offline

Správca fóra
Správca fóra
txt vyber-vybratie-vypisanie

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 02.11.2008 21:08 | txt vyber-vybratie-vypisanie

$file_content v tvojom pripade obsahuje data zo vstupneho suboru, funkcia explode rozdeli tieto data do pola (s ciselnymi indexami) podla zadaneho oddelovaca... staci si pozriet dokumentaciu... explode(".", $news_file); a pouzitie nulteho indexu znamena, ze ti vrati len nazov suboru bez pripony - v idealnom pripade (pripadne cely nazov suboru, ak priponu neobsahuje)... neviem, aky je nazov suborov v mnews...


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
txt vyber-vybratie-vypisanie

Registrovaný: 07.03.06
Prihlásený: 23.01.11
Príspevky: 408
Témy: 2 | 2
Bydlisko: Prešov / Pr...
NapísalOffline : 02.11.2008 21:47 | txt vyber-vybratie-vypisanie

Popísal ti to už stenley dostatočne. Je to len jednoduchá práca s poľami a funkciou explode. Kedže názvy súborov sú vždy rovnaké: ciselne_id.txt, dalo by sa to zapísať aj jednoduchšie takto, aby ťa to explode cez bodku neotravovalo:
Kód:
<?php
  $news_dir = dir("./mn/data/news");
  while($news_file = $news_dir->read()) {
    if ($news_file == "." || $news_file == "..") continue;
    else {
      $file_content = file_get_contents("./mn/data/news/".$news_file);
      $file_item = explode("|", $file_content);

      echo "<a href='clanky.php?mn-id=".substr($news_file , 0, -4)."'>".$file_item[0]."</a><br />";

    }
  }
?>

Fukcia substr tak odstráni z názvu súboru časť ".txt", pre viac info si pozri dokumentáciu jednotlivých funkcií: explode, substr.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 20.11.07
Prihlásený: 18.01.09
Príspevky: 2934
Témy: 116 | 116
Napísal autor témyOffline : 03.11.2008 14:28 | txt vyber-vybratie-vypisanie

Diki moc :)


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 20.11.07
Prihlásený: 18.01.09
Príspevky: 2934
Témy: 116 | 116
Napísal autor témyOffline : 04.11.2008 19:19 | txt vyber-vybratie-vypisanie

ale este predsa len nieco potrebujem som si ten druhy priklad trocha upravil
Kód:
foreach ($news_array as $cislo => $news_id) {
    $file_content = file_get_contents("./mn/data/news/".$news_id.".txt");
    $file_item = explode("|", $file_content);

    echo "$cislo<a href='tam_kde_zobrazujes_novinky.php?mn-id=".$news_id."'>".$file_item[0]."</a><br />";
  }

aby mi to cislovalo pred jednotlivy clanok aj to funguje ale ide to od 0 a neviem ako od 1 som skusal vselico aj predinkrementaciu ale akosi mi to nejde pretoze potom chcem ze aby mi vypisovalo iba napr 10 noviniek viac nie bo by sa mi to nezmestilo na stranku :lol: Dik


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
txt vyber-vybratie-vypisanie

Registrovaný: 07.03.06
Prihlásený: 23.01.11
Príspevky: 408
Témy: 2 | 2
Bydlisko: Prešov / Pr...
NapísalOffline : 04.11.2008 19:37 | txt vyber-vybratie-vypisanie

Toto ti vypíše maximálne 10 titulkov noviniek postupne očíslovaných(uprav si hodnotu $news_count podľa toho koľko noviniek chceš vypisovať):
Kód:
<?php
  $news_count = 10;
  $news_dir = dir("./mn/data/news");
  $news_array = "";

  while($news_file = $news_dir->read()) {
    $file_id = explode(".", $news_file);
    if ($news_file == "." || $news_file == "..") continue;
    elseif ($file_id[0] > time()) continue;
    else $news_array[] = $file_id[0];
  }


  sort($news_array);
  $news_array = array_reverse($news_array);
  $max = (count($news_array) <= $news_count) ? count($news_array) : $news_count;
 
 
  for ($i = 0; $i <= $max-1; $i++) {
    $file_content = file_get_contents("./mn/data/news/".$news_array[$i].".txt");
    $file_item = explode("|", $file_content);

    echo ($i+1)." <a href='tam_kde_zobrazujes_novinky.php?mn-id=".$news_array[$i]."'>".$file_item[0]."</a><br />";
  }
?>


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 20.11.07
Prihlásený: 18.01.09
Príspevky: 2934
Témy: 116 | 116
Napísal autor témyOffline : 04.11.2008 20:33 | txt vyber-vybratie-vypisanie

Diki moc inak aspon som uz vyriesil problem s nulou aj v mojom pripade pouzil som to $cislo+1 som skusal vselico ale toto ma nenapadlo teda vlastne aj hej ale zle som to zrealizoval inak ten tvoj skriptik je fakt super az mi je zle ako ja prd viem z php :oops: :cry: ale este raz Dik


 [ Príspevkov: 22 ] 


txt vyber-vybratie-vypisanie



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

robots.txt

v Ostatné

5

516

07.08.2010 21:54

shaggy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

robots.txt

v Ostatné

3

416

05.10.2008 16:11

JanoF

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

pdf to txt

v Ostatné programy

1

713

22.12.2006 10:38

Shit

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

txt virtual printer?

v Ostatné programy

0

121

11.02.2016 21:05

velver

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

TXT do PDF

v PHP, ASP

1

374

04.05.2010 22:22

stenley

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

upload txt suboru

v PHP, ASP

24

854

10.07.2008 12:06

rooobertek

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Externý .txt súbor

v HTML, XHTML, XML, CSS

11

761

12.05.2009 15:01

pilná lama glama

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Uloznie do .txt

v PHP, ASP

8

662

01.03.2007 17:25

javo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Číslovanie .txt súboru

v Delphi, Visual Basic

5

343

27.03.2012 19:50

Fico

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PDF-->TXT

v Ostatné programy

4

462

25.06.2008 16:37

Blackshadow

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

problém s *.txt

v HTML, XHTML, XML, CSS

2

335

20.07.2009 14:15

masterpeter

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

TXT file v HTML

v HTML, XHTML, XML, CSS

4

318

26.02.2011 15:12

camo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

ako pustit TXT titulky

v Video programy

11

1130

12.11.2008 16:00

Dzin

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

php zapis do txt

v PHP, ASP

7

2059

09.11.2008 16:52

Patkoo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Matematika a txt súbor ?

v PHP, ASP

4

132

24.05.2013 15:09

d0.0b

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ulozenie txt do pola

v PHP, ASP

8

129

17.12.2012 10:29

stenley



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF