[ Príspevkov: 224 ] 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8

Bolo by dobre zalozit takuto temu?
 Urcite ano 88% 88% [ 109 ]
 Je to zbytocne 4% 4% [ 5 ]
 Neviem 4% 4% [ 5 ]
 Neviem 4% 4% [ 5 ]


Celkom hlasov : 124

AutorSpráva
Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Tema pre casto pouzivane skripty

Registrovaný: 09.07.08
Prihlásený: 17.01.15
Príspevky: 1586
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 04.11.2008 16:04 | Tema pre casto pouzivane skripty

a chceš "čisté" riešenie?


_________________
neříkejte, že něco nejde udělat, protože se vždycky najde nějaký blbec, co neví, že to nejde – a udělá to!
Offline

Správca fóra
Správca fóra
Tema pre casto pouzivane skripty

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
Napísal autor témyOffline : 24.11.2008 11:49 | Tema pre casto pouzivane skripty

prave rozmyslam, ci by sa dala spravit funkcia podobna generateURL v pripade adries, kde je pouzity mod_rewrite... mali by ste nejaky napad/navrh, ako to sikovne vyriesit, aby to zahrnalo nie len "jednoduchy" rewrite?

teda nie len napr:
Kód:
/nieco/nieco2/ => ?a=nieco&b=nieco2

ale aj napr:
Kód:
/ABC-nieco-XYZ/nieco2.html => ?a=nieco&b=nieco2


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Tema pre casto pouzivane skripty

Registrovaný: 09.09.07
Prihlásený: 07.11.16
Príspevky: 3128
Témy: 233 | 233
Bydlisko: Nové Zámky
NapísalOffline : 24.11.2008 14:49 | Tema pre casto pouzivane skripty

mne by stacila aj taka na jednoduchy rewrite :)


_________________
"It took a lot of work, but this latest Linux patch enables support for machines with 4096 CPUs, up from the old limit of 1024." "Do you have support for smooth full-screen flash video yet?" "No, but who uses that?"
- ak dlho neodpisujem do témy, zabudol som na ňu, takže ma upozornite SS, ak chcete moju odpoveď
Offline

Správca fóra
Správca fóra
Tema pre casto pouzivane skripty

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
Napísal autor témyOffline : 26.11.2008 15:54 | Tema pre casto pouzivane skripty

pridal som novu funkciu MRWgenerateURL, ktora by mala zvladnut prepisovat "pekne adresy" (princip podobny ako u klasickej generateURL)... testoval som to na jednoduchych adresach a aj trosku zlozitejsich...

vyskusajte to pls u seba a ak nastane nejaka neosetrena situacia, dajte vediet... dik


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Tema pre casto pouzivane skripty

Registrovaný: 20.03.08
Prihlásený: 08.03.17
Príspevky: 596
Témy: 149 | 149
Bydlisko: Houston, Texas
Vek: 24
NapísalOffline : 27.11.2008 15:14 | Tema pre casto pouzivane skripty

Mám otázku ohladom funkcie Stránkovanie

nedcalo by sa priamo do funkcie pridať
Kód:
if (empty($page)){
$page = 1;
}


proste aby mi to keď nemám stránku nieco.php?page=1 aby mi to nehádzalo eror?


Offline

Správca fóra
Správca fóra
Tema pre casto pouzivane skripty

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
Napísal autor témyOffline : 27.11.2008 15:24 | Tema pre casto pouzivane skripty

ale ved to tam mas:
Kód:
$page = 1;        //cislo aktivnej stranky (default=1)

a za tym nasleduje pripadne dalsie nastavovanie tejto premennej, cize ak nemas v url parameter page, tak page zostava 1


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Tema pre casto pouzivane skripty

Registrovaný: 20.03.08
Prihlásený: 08.03.17
Príspevky: 596
Témy: 149 | 149
Bydlisko: Houston, Texas
Vek: 24
NapísalOffline : 27.11.2008 15:28 | Tema pre casto pouzivane skripty

no ale mne to hádzalo chybu

a to je len pre funkciu pangination čiže pre tie čísla stránok


Offline

Správca fóra
Správca fóra
Tema pre casto pouzivane skripty

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
Napísal autor témyOffline : 27.11.2008 15:35 | Tema pre casto pouzivane skripty

ale ty zrejme myslis kontrolu hodnoty $page mimo funkcie, nie? to si musis osetrit predsa sam (podobne, ako to je vo funkcii, mal si to napisane aj v priklade)...


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Správca fóra
Správca fóra
Tema pre casto pouzivane skripty

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
Napísal autor témyOffline : 27.11.2008 22:44 | Tema pre casto pouzivane skripty

trosku som zmenil funkciu na strankovanie, aby to nebolo treba osetrovat vzdy zvlast (vsetko potrebne je uvedene v priklade)


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Tema pre casto pouzivane skripty

Registrovaný: 26.11.06
Prihlásený: 23.09.17
Príspevky: 4123
Témy: 317 | 317
Bydlisko: HE/BA
NapísalOffline : 30.11.2008 20:39 | Tema pre casto pouzivane skripty

http://www.pcforum.sk/uzitocne-a-casto- ... tml#421499 nejde mi to :) viď www.myowpa.sk


_________________
Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5Q PRO Turbo CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 4-4-4-12 2T GPU: PowerColor PCS+ HD6950 HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: LCD: DELL U2414M 24" 1920x1200
Offline

Správca fóra
Správca fóra
Tema pre casto pouzivane skripty

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
Napísal autor témyOffline : 30.11.2008 20:45 | Tema pre casto pouzivane skripty

pouzivas php4


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Tema pre casto pouzivane skripty

Registrovaný: 26.11.06
Prihlásený: 23.09.17
Príspevky: 4123
Témy: 317 | 317
Bydlisko: HE/BA
NapísalOffline : 30.11.2008 21:05 | Tema pre casto pouzivane skripty

Hmm, žeby websupport mal len php4? to sa mi nejako nezdá...


_________________
Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5Q PRO Turbo CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 4-4-4-12 2T GPU: PowerColor PCS+ HD6950 HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: LCD: DELL U2414M 24" 1920x1200
Offline

Prevádzkovateľ fóra
Prevádzkovateľ fóra
Tema pre casto pouzivane skripty

Registrovaný: 01.05.05
Príspevky: 12424
Témy: 1447 | 1447
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 30.11.2008 21:06 | Tema pre casto pouzivane skripty

Drako píše:
Hmm, žeby websupport mal len php4? to sa mi nejako nezdá...
websupport ma aj php5, staci pozriet administraciu a pre danu domenu/subdomenu si php5 zapnut ;) defaultne tam je php4


_________________
SilverStone SST CS01 | Corsair SF600 600W SFX | ASRock X99E-ITX/ac | Intel Xeon E5-2683 v4 (16 Cores / 32 Threads) & Noctua NH-U9DX i4 | Kingston HyperX Savage 32 GB DDR4 2400 MHz | PNY NVIDIA Quadro K1200 DP 4 GB DDR5 | Intel SSD 750 1.2 TB NVMe & Intel SSD 730 240 GB SATA & Seagate BackUp Plus Portable 12 TB USB | 31.5" 4K LCD EIZO FlexScan EV3237 & 2 x 24" LCD EIZO FlexScan EV2451 | Ergotron LX Wall Mount Keyboard Arm | Logitech Craft | Logitech Wireless G700s | Harman Kardon Nova | Microsoft Windows 7 Ultimate | APC Back-UPS ES 700 | Lenovo ThinkPad X250 - Intel Core i7 5600U, 8 GB DDR3 1600 MHz, Intel HD Graphics 5500, SanDisk SSD 512 GB, 12.5 FHD LED IPS, WWAN 3G 4G LTE, Microsoft Windows 7 Ultimate | Nintendo Classic Mini | BlackBerry Passport 96 GB
Offline

Správca fóra
Správca fóra
Tema pre casto pouzivane skripty

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
Napísal autor témyOffline : 30.11.2008 21:06 | Tema pre casto pouzivane skripty

default na .php subory je php4, musis si to prestavit ;)


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Tema pre casto pouzivane skripty

Registrovaný: 26.11.06
Prihlásený: 23.09.17
Príspevky: 4123
Témy: 317 | 317
Bydlisko: HE/BA
NapísalOffline : 30.11.2008 21:10 | Tema pre casto pouzivane skripty

Ok, vďaka :)


_________________
Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5Q PRO Turbo CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 4-4-4-12 2T GPU: PowerColor PCS+ HD6950 HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: LCD: DELL U2414M 24" 1920x1200
Offline

Správca fóra
Správca fóra
Tema pre casto pouzivane skripty

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
Napísal autor témyOffline : 04.12.2008 20:26 | Tema pre casto pouzivane skripty

Drako, tento skript (odstranenie diakritiky pouzitim strtr) tam bol ako prvy, ale zmenil som ho, kedze nefunguje korektne pod utf-8


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Tema pre casto pouzivane skripty

Registrovaný: 26.11.06
Prihlásený: 23.09.17
Príspevky: 4123
Témy: 317 | 317
Bydlisko: HE/BA
NapísalOffline : 05.12.2008 14:57 | Tema pre casto pouzivane skripty

Pridal som ďalšiu funkciu. Sorry stenley, že zase opravujem tvoje funkcie ale... :) Dúfam, že nie je ešte nebezpečnejšia ako neošetrené vstupy :D


_________________
Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5Q PRO Turbo CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 4-4-4-12 2T GPU: PowerColor PCS+ HD6950 HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: LCD: DELL U2414M 24" 1920x1200
Offline

Správca fóra
Správca fóra
Tema pre casto pouzivane skripty

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
Napísal autor témyOffline : 05.12.2008 15:11 | Tema pre casto pouzivane skripty

Pocuvaj ma Drako, v pravidlach je jasne napisane, ze tam mozes postovat len odskusane a funkcne skripty... na co je taka funkcia, ked hned pri vlozeni jednoduchej uvodzovky do url vyhodi chybu? Na akych vstupoch si to skusal, na obycajnych pismenkach?

ps: to, ze nevies rozbehat safety() este neznamena, ze to je chyba skriptu ;)

ps2: v tvojej funkcii nevidim osetrenie viacrozmerneho pola a to nehovorim este o osetreni lubovolnej premennej...


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Tema pre casto pouzivane skripty

Registrovaný: 26.11.06
Prihlásený: 23.09.17
Príspevky: 4123
Témy: 317 | 317
Bydlisko: HE/BA
NapísalOffline : 05.12.2008 15:43 | Tema pre casto pouzivane skripty

O akej chybe hovoríš? mne to ide dobre pri úvodzovkách/apostrofoch $_GET/$_POST premenných tak neviem o čom je reč. A funckiu používam na svojej stránke a funguje bezproblémovo.

Myslel som, že tá tvoja funkcia je tak písaná aby ju stačilo vložiť a nie nastavovať a rozbehávať ešte niečo, vlastne som si myslel, že tam sa majú dávať všetky funkcie takéto.

načo ošetrenie viacrozmerného poľa alebo ľubovoľnej keď to má slúžiť iba na post a get?


_________________
Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5Q PRO Turbo CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 4-4-4-12 2T GPU: PowerColor PCS+ HD6950 HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: LCD: DELL U2414M 24" 1920x1200
Offline

Správca fóra
Správca fóra
Tema pre casto pouzivane skripty

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
Napísal autor témyOffline : 05.12.2008 15:48 | Tema pre casto pouzivane skripty

skopiroval som do bodky tvoj skript aj s pouzitim, url som nastavil na
Kód:
http://www.domena.sk/test.php?test=abc'abc

a vypisalo mi tieto chyby:
Kód:
Warning: Unexpected character in input: '\' (ASCII=92) state=1 ... : eval()'d code on line 1

Warning: Unexpected character in input: ''' (ASCII=39) state=1 in ... : eval()'d code on line 1

Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in ... : eval()'d code on line 1


Pouzitie v pripade mojej funkcie mas popisane v priklade, nemusis tam nic nastavovat...

GET, POST nemoze byt podla teba viacrozmerne pole?


Naposledy upravil stenley dňa 05.12.2008 15:50, celkovo upravené 3

_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Tema pre casto pouzivane skripty

Registrovaný: 09.09.07
Prihlásený: 07.11.16
Príspevky: 3128
Témy: 233 | 233
Bydlisko: Nové Zámky
NapísalOffline : 05.12.2008 15:48 | Tema pre casto pouzivane skripty

a post ked je viacrozmerna ?


_________________
"It took a lot of work, but this latest Linux patch enables support for machines with 4096 CPUs, up from the old limit of 1024." "Do you have support for smooth full-screen flash video yet?" "No, but who uses that?"
- ak dlho neodpisujem do témy, zabudol som na ňu, takže ma upozornite SS, ak chcete moju odpoveď
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Tema pre casto pouzivane skripty

Registrovaný: 26.11.06
Prihlásený: 23.09.17
Príspevky: 4123
Témy: 317 | 317
Bydlisko: HE/BA
NapísalOffline : 05.12.2008 15:52 | Tema pre casto pouzivane skripty

Hmm tak na to som trošíčku zabudol. Ja nepoužívam viacrozmerné tak som myslel že také niečo ani nieje :) a stenley tá tvoja funkcia mi nefungovala... konkrétne mi nezobrazilo vôbec stránku ;) a keď som si dal na moju stránku za adresu ?test=abc'abc tak mi neurobilo žiadnu chybu...


_________________
Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5Q PRO Turbo CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 4-4-4-12 2T GPU: PowerColor PCS+ HD6950 HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: LCD: DELL U2414M 24" 1920x1200
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Tema pre casto pouzivane skripty

Registrovaný: 09.09.07
Prihlásený: 07.11.16
Príspevky: 3128
Témy: 233 | 233
Bydlisko: Nové Zámky
NapísalOffline : 05.12.2008 15:53 | Tema pre casto pouzivane skripty

ty to kde skusas ?? stenelyho funkciu mam na troch roznych strankach / hostingoch a vsade mi ide :D


_________________
"It took a lot of work, but this latest Linux patch enables support for machines with 4096 CPUs, up from the old limit of 1024." "Do you have support for smooth full-screen flash video yet?" "No, but who uses that?"
- ak dlho neodpisujem do témy, zabudol som na ňu, takže ma upozornite SS, ak chcete moju odpoveď
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Tema pre casto pouzivane skripty

Registrovaný: 26.11.06
Prihlásený: 23.09.17
Príspevky: 4123
Témy: 317 | 317
Bydlisko: HE/BA
NapísalOffline : 05.12.2008 15:55 | Tema pre casto pouzivane skripty

Ok, zmazal som to :) ja používam svoju funkciu, pre mňa je lepšia ak vám vyhovuje stenleyho tak ju používajte(dúfam že to nevyznelo odsudzujúco :))


_________________
Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5Q PRO Turbo CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 4-4-4-12 2T GPU: PowerColor PCS+ HD6950 HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: LCD: DELL U2414M 24" 1920x1200
Offline

Správca fóra
Správca fóra
Tema pre casto pouzivane skripty

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
Napísal autor témyOffline : 05.12.2008 15:57 | Tema pre casto pouzivane skripty

drako, asi nemas zapnute zobrazovanie vsetkych chyb...


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Tema pre casto pouzivane skripty

Registrovaný: 26.11.06
Prihlásený: 23.09.17
Príspevky: 4123
Témy: 317 | 317
Bydlisko: HE/BA
NapísalOffline : 28.12.2008 17:57 | Tema pre casto pouzivane skripty

Mám otázku k funkcií http://www.pcforum.sk/uzitocne-a-casto- ... tml#425092 ide o to, že keby som si tam chcel dať nejaké vlastné tagy tak akým spôsobom mam tam dávať tie lomítka a vlastne ako to celé zapísať?


_________________
Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5Q PRO Turbo CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 4-4-4-12 2T GPU: PowerColor PCS+ HD6950 HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: LCD: DELL U2414M 24" 1920x1200
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Tema pre casto pouzivane skripty

Registrovaný: 06.03.08
Prihlásený: 01.10.12
Príspevky: 1735
Témy: 15 | 15
Bydlisko: triminka@sp...
NapísalOffline : 28.12.2008 19:45 | Tema pre casto pouzivane skripty

Pevne nervy aj do noveho roku praje stenlymu Triminka, kera to uz davno vzdala :)


_________________
Redeem the game of law! Despair the Billy, here are the morals! Come, relentless eraser rain, relentless eraser rain...
Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Tema pre casto pouzivane skripty

Registrovaný: 30.05.06
Prihlásený: 08.10.14
Príspevky: 1772
Témy: 35 | 35
Bydlisko: BA - WESTSIDE
NapísalOffline : 28.12.2008 21:19 | Tema pre casto pouzivane skripty

Pozri niečo k preg_replace a naštuduj regulárne výrazy (alebo lepšie PCRE). Potom už len pridáš ďalší prvok do poľa $BBCode a zodpovedajúci prvok do $BBTag (samozrejme, v správnom tvare).


_________________
A. S. Tanenbaum píše:
The terms LF, MF, and HF refer to low, medium, and high frequency, respectively. Clearly, when the names were assigned, nobody expected to go above 10 MHz, so the higher bands were later named the Very, Ultra, Super, Extremely, and Tremendously High Frequency bands. Beyond that there are no names, but Incredibly, Astonishingly, and Prodigiously high frequency (IHF, AHF, and PHF) would sound nice.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Tema pre casto pouzivane skripty

Registrovaný: 06.03.08
Prihlásený: 01.10.12
Príspevky: 1735
Témy: 15 | 15
Bydlisko: triminka@sp...
NapísalOffline : 28.12.2008 22:44 | Tema pre casto pouzivane skripty

Fok, sory drako, tvoj prispevok som si nevsimol :( Dnes som na tom blbo :)
Napis ake tagy chces pridat.


_________________
Redeem the game of law! Despair the Billy, here are the morals! Come, relentless eraser rain, relentless eraser rain...
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Tema pre casto pouzivane skripty

Registrovaný: 26.11.06
Prihlásený: 23.09.17
Príspevky: 4123
Témy: 317 | 317
Bydlisko: HE/BA
NapísalOffline : 28.12.2008 23:11 | Tema pre casto pouzivane skripty

No, lenže tie tagy sa menia za každým a sú závislé od používateľa, nie od programátora(mňa :))


_________________
Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5Q PRO Turbo CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 4-4-4-12 2T GPU: PowerColor PCS+ HD6950 HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: LCD: DELL U2414M 24" 1920x1200
 [ Príspevkov: 224 ] 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8


Tema pre casto pouzivane skripty



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Užitočné a často používané skripty

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2 ]

v PHP, ASP

36

30926

22.02.2013 18:43

imrich

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Tema pre priklady z SQL

v Databázy

9

509

18.01.2010 9:13

stenley

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zaujímavá téma pre ročníkovú prácu

v Vzdelanie, štúdium, škola

4

228

28.09.2014 13:49

Daron

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

hack- používane názvy

v PHP, ASP

16

855

03.05.2009 18:32

lolko

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Používané pluginy v Firefoxu?

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2 ]

v Sieťové a internetové programy

33

2947

31.07.2007 16:30

KaktusBR

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Windows XP téma pre Windows 7

v Operačné systémy Microsoft

5

138

11.05.2016 9:38

shiro

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

CGI-skripty

v HTML, XHTML, XML, CSS

10

260

03.07.2010 15:05

shaggy

Táto téma je zamknutá, nemôžete posielať nové príspevky alebo odpovedať na staršie.

Nejake skripty...

v Redakčné systémy

0

1704

07.09.2005 2:42

JanoF

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Php skripty

v PHP, ASP

10

4503

28.09.2006 11:57

mokus

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

I/P: CPU, GPU, RAMky, ZDROJe, MB - používané

v Predám

6

405

13.12.2017 20:54

Spider4ever

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHP skripty bez ?>

v PHP, ASP

5

161

10.06.2013 22:59

shaggy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

skripty serverove klientske atd

v PHP, ASP

6

312

17.10.2008 14:21

euthanan

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

externé skripty miesto užívateľských

v JavaScript, VBScript, Ajax

2

334

08.06.2009 20:14

jarrro

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Neviem spustat PHP skripty v PC

v PHP, ASP

1

313

26.02.2011 16:20

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Co su v skripty a kaskadove styly?

v HTML, XHTML, XML, CSS

4

379

22.11.2007 19:33

tommy1104

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vista a WampServer - ako spúšťať Perl skripty

v Perl, Python, Ruby, CGI

1

1648

06.12.2008 1:21

JanoF



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF