[ Príspevkov: 224 ] 1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8

Bolo by dobre zalozit takuto temu?
 Urcite ano 88% 88% [ 109 ]
 Je to zbytocne 4% 4% [ 5 ]
 Neviem 4% 4% [ 5 ]
 Neviem 4% 4% [ 5 ]


Celkom hlasov : 124

AutorSpráva
Offline

Správca fóra
Správca fóra
Tema pre casto pouzivane skripty

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
Napísal autor témyOffline : 31.05.2009 22:31 | Tema pre casto pouzivane skripty

http://www.google.com/ig/api?weather=San%20Salvador


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 12.05.08
Prihlásený: 28.12.13
Príspevky: 117
Témy: 29 | 29
NapísalOffline : 31.05.2009 22:37 | Tema pre casto pouzivane skripty

stenley píše:
http://www.google.com/ig/api?weather=San%20Salvador


ok, ale ako zadefinovat country?
Toto ide aj mne, ale v tom Tvojom kode aby to slo. Mam to nasledovne:
/krajinu som definoval ako Salvador, resp. aj El Salvador/:

------------------

Kód:
<?php
/**
 * GoogleWeather
 *
 * Predpoved pocasia (google)
 *
 * @author   stenley <stenley@webdev.sk>
 * @version   1.1
 * @license   http://opensource.org/licenses/gpl-license.php GNU Public License
 */

class GoogleWeather {
   var $lang = "sk";
   var $country = "Salvador";
   var $charset = "utf-8";
   
   function getWeatherObj($city) {
      $data = @file_get_contents("http://www.google.com/ig/api?weather=".$city.",".$this->country."&hl=".$this->lang);
      if(!$data) {
         return false;
      }
      $data = iconv("ISO-8859-2",$this->charset,$data);
      return new SimpleXMLElement($data);
   }
   
   function getWeatherInfo($city) {
      $weather = array();
      $obj = $this->getWeatherObj($city);
     
      if(is_object($obj)) {
         $data = $obj->xpath("/xml_api_reply/weather/current_conditions");
         if(!empty($data)) {
            $weather[] = array(
               "condition"      => $this->getAttr($data[0]->xpath("condition")),
               "temp_f"         => $this->getAttr($data[0]->xpath("temp_f")),
               "temp_c"         => $this->getAttr($data[0]->xpath("temp_c")),
               "humidity"      => $this->getAttr($data[0]->xpath("humidity")),
               "icon"         => $this->getAttr($data[0]->xpath("icon")),
               "wind_condition"   => $this->getAttr($data[0]->xpath("wind_condition"))
            );
         }
                 
         $data = $obj->xpath("/xml_api_reply/weather/forecast_conditions");
         if(!empty($data)) {
            foreach($data as $value) {
               $weather[] = array(
                  "day_of_week"   => $this->getAttr($value->xpath("day_of_week")),
                  "low"      => $this->getAttr($value->xpath("low")),
                  "high"      => $this->getAttr($value->xpath("high")),
                  "icon"      => $this->getAttr($value->xpath("icon")),
                  "condition"   => $this->getAttr($value->xpath("condition"))
               );
            }
         }
      }
     
      return $weather;
   }
   
   function getAttr($obj) {
      $attr = $obj[0]->attributes();
      return (string)$attr['data'];
   }
}


   $gw = new GoogleWeather();

$arrCity = array("San Salvador"," "," "," ");
$content = '<table>';
foreach($arrCity as $city) {
   $weather = $gw->getWeatherInfo($city);
   
   if(!empty($weather)) {
      $content .= '<tr>';
      $content .= '<td rowspan="2"><img src="http://www.google.com'.$weather[1]['icon'].'"></td>';
      $content .= '<td width="120"><strong>'.$city.'</strong></td>';
      $content .= '<td>'.$weather[1]['high'].'&deg;C / '.$weather[1]['low'].'&deg;C</td>';
      $content .= '</tr><tr>';
      $content .= '</tr>';
   }
}
$content .= '</table>';
echo $content;

  ?>


Offline

Správca fóra
Správca fóra
Tema pre casto pouzivane skripty

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
Napísal autor témyOffline : 31.05.2009 22:39 | Tema pre casto pouzivane skripty

najde to aj bez uvedenia krajiny, tak ju v podstate nemusis uvadzat...


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 12.05.08
Prihlásený: 28.12.13
Príspevky: 117
Témy: 29 | 29
NapísalOffline : 31.05.2009 22:43 | Tema pre casto pouzivane skripty

stenley píše:
najde to aj bez uvedenia krajiny, tak ju v podstate nemusis uvadzat...


uz som to uviedol aj tak, proste:

class GoogleWeather {
var $lang = "sk";
var $country = "";
var $charset = "utf-8";

...

$arrCity = array("san salvador"," "," "," ");

a nevypise mi to. S inymi lokalitami som doteraz nemal problem, fakt nechapem...?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 12.05.08
Prihlásený: 28.12.13
Príspevky: 117
Témy: 29 | 29
NapísalOffline : 31.05.2009 22:46 | Tema pre casto pouzivane skripty

uz viem, treba to presne takto napisat:

San%20Salvador

to %a20 ako medzera..., potom to ide. Problém ale je, že presne tak isto mi to vypíše a ja tam potrebujem napísať len San Salvador. Čo s tým?

---

no už som to opravil, natvrdo som to vypísal v echu a je to. Ok, dík.


Offline

Správca fóra
Správca fóra
Tema pre casto pouzivane skripty

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
Napísal autor témyOffline : 31.05.2009 22:49 | Tema pre casto pouzivane skripty

na zaciatok getWeatherObj() treba pridat riadok
Kód:
$city = urlencode($city);


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Tema pre casto pouzivane skripty

Registrovaný: 09.09.07
Prihlásený: 07.11.16
Príspevky: 3128
Témy: 233 | 233
Bydlisko: Nové Zámky
NapísalOffline : 04.06.2009 11:36 | Tema pre casto pouzivane skripty

Mam mam taku otazku k Fletyho (Drakovmu) skriptu:
Zmena veľkosti obrázka
http://www.pcforum.sk/uzitocne-a-casto- ... tml#484225

Nie je to moc narocne na server? Dajme tomu, ze na jednej stranke to pouzijem pre 30 obrazkov, je to este ok ?


_________________
"It took a lot of work, but this latest Linux patch enables support for machines with 4096 CPUs, up from the old limit of 1024." "Do you have support for smooth full-screen flash video yet?" "No, but who uses that?"
- ak dlho neodpisujem do témy, zabudol som na ňu, takže ma upozornite SS, ak chcete moju odpoveď
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Tema pre casto pouzivane skripty

Registrovaný: 26.12.06
Prihlásený: 30.10.17
Príspevky: 4009
Témy: 181 | 181
Bydlisko: Nitra / Bra...
Vek: 24
NapísalOffline : 04.06.2009 15:13 | Tema pre casto pouzivane skripty

Blackshadow, ja pouzivam nieco podobne tuto http://www.privatuslavky.sk/fotogaleria a myslim, ze je to v pohode :D


_________________
Sorry za prelkepy
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Tema pre casto pouzivane skripty

Registrovaný: 09.09.07
Prihlásený: 07.11.16
Príspevky: 3128
Témy: 233 | 233
Bydlisko: Nové Zámky
NapísalOffline : 04.06.2009 16:40 | Tema pre casto pouzivane skripty

Tak fajn :)


_________________
"It took a lot of work, but this latest Linux patch enables support for machines with 4096 CPUs, up from the old limit of 1024." "Do you have support for smooth full-screen flash video yet?" "No, but who uses that?"
- ak dlho neodpisujem do témy, zabudol som na ňu, takže ma upozornite SS, ak chcete moju odpoveď
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Tema pre casto pouzivane skripty

Registrovaný: 27.11.08
Prihlásený: 08.07.17
Príspevky: 634
Témy: 98 | 98
Bydlisko: Veľký Krtíš...
NapísalOffline : 05.06.2009 13:32 | Tema pre casto pouzivane skripty

Chcel by som sa opytat ze ako vyriesim chybu s Registraciou a aktivaciou na mail:
aktivacia.php
problem: ked sa zaregistrujem, pride mi mail s aktivacnim linkom, po kliknuti na link sa zobrazi:
Citácia:
Aktiv�cia �ctu

Tento aktivacn� kl�c nezodpoved� k u��vatelovi. Sk�ste znova alebo kontaktujte administr�tora.


Ďakujem za odpoveď.


Offline

Čestný člen
Čestný člen
Tema pre casto pouzivane skripty

Registrovaný: 11.08.07
Príspevky: 4110
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Brno
NapísalOffline : 05.06.2009 13:33 | Tema pre casto pouzivane skripty

Niekde chybne nastavene kodovanie. Pohladaj, dost casto rozoberane.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Tema pre casto pouzivane skripty

Registrovaný: 27.11.08
Prihlásený: 08.07.17
Príspevky: 634
Témy: 98 | 98
Bydlisko: Veľký Krtíš...
NapísalOffline : 05.06.2009 13:34 | Tema pre casto pouzivane skripty

mne nejde o kodovanie, mne ide o to ze ten kluc nezodpoveda ziadnemu užívateľovi, kodovanie doriesim potom


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Tema pre casto pouzivane skripty

Registrovaný: 16.07.07
Prihlásený: 04.12.17
Príspevky: 1226
Témy: 86 | 86
NapísalOffline : 05.06.2009 13:41 | Tema pre casto pouzivane skripty

nemenil si nijako tieto riadky??
Kód:
$vysledok = mysql_query( $vlozit );
if ($vysledok) {
$idUzivatela = mysql_insert_id();


Ja to používam a nemal som s tým problém...


_________________
NB: MacBook Pro 13 Retina
Mobil: BlackBerry Classic
Konzola: Xbox One
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Tema pre casto pouzivane skripty

Registrovaný: 27.11.08
Prihlásený: 08.07.17
Príspevky: 634
Témy: 98 | 98
Bydlisko: Veľký Krtíš...
NapísalOffline : 05.06.2009 13:43 | Tema pre casto pouzivane skripty

nie nemenil som ich, menil som asi iba nazov tabulky a sposob overenia poctu riadkov


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Tema pre casto pouzivane skripty

Registrovaný: 16.07.07
Prihlásený: 04.12.17
Príspevky: 1226
Témy: 86 | 86
NapísalOffline : 05.06.2009 14:10 | Tema pre casto pouzivane skripty

A problém je v adrese ktorú ti pošle na mail? alebo až v aktivacia.php?

napr tvar adresy:
Kód:
http://www.skuska.sk/aktivacia.php?kluc=44b8a24f4d1667201768cfab82a446b1&id=18


Popripade taka banalita, zmenil si nazov tabulky aj v aktivacia.php? :oops:


_________________
NB: MacBook Pro 13 Retina
Mobil: BlackBerry Classic
Konzola: Xbox One
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Tema pre casto pouzivane skripty

Registrovaný: 27.11.08
Prihlásený: 08.07.17
Príspevky: 634
Témy: 98 | 98
Bydlisko: Veľký Krtíš...
NapísalOffline : 05.06.2009 17:12 | Tema pre casto pouzivane skripty

problem je az v aktivacia.php, jasne ze som zmenil :D, problem moze byt v tychto riadkoch:
Kód:
$query2 = "
  SELECT COUNT(*)
  FROM uzivatelia
  WHERE id='$idUzivatela' && aktiv='$kluc'
  ";

$result2 = mysql_query($query2);
$pocetRiadkov = $result2

mam vnich nieco zle?

-----------------------

ked som skusil dat to povodne:
Kód:
$query2 = "
  SELECT *
  FROM uzivatelia
  WHERE id='$idUzivatela' && aktiv='$kluc'
  ";

$result2 = mysql_query($query2);
$pocetRiadkov = mysql_num_rows($result2);


tak mi vyhodilo chybu:
Citácia:
Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /amd/10.0.0.24/home/data/html/domena.sk/public_html/_sub/registracia/aktivacia.php on line 24


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 27.06.09
Prihlásený: 16.06.15
Príspevky: 154
Témy: 19 | 19
Bydlisko: Levice, Slo...
NapísalOffline : 13.08.2009 16:49 | Tema pre casto pouzivane skripty

mam problem so strankovanim od stenley-ho...
Kód:
define("PAGEVAR", "page");    //nazov parametra v GET, kde sa uchovava cislo stranky
define("DELIMITER", " | ");   //oddelovac cisiel stranok
   
$page = 1;        //cislo aktivnej stranky (default=1)

$result = mysql_query($q="SELECT id FROM komentar ORDER BY id DESC LIMIT 1", $db ) or print("Došlo k chybě v dotazu: ".$q."<br>".mysql_error());
while ($zaznam=MySQL_Fetch_Array($result)) {
$numRows = $zaznam['id'];
}

$rowsPerPage = 1;
$maxPages = 10;

$numPages = ceil($numRows/$rowsPerPage);     //pocet stranok v strankovani

if(!empty($_GET[PAGEVAR]) && $_GET[PAGEVAR]>0 && intval($_GET[PAGEVAR])<=$numPages) {
   $page = $_GET[PAGEVAR];
}

$offset = ($page - 1) * $rowsPerPage;

$sql = "SELECT nazov, link FROM galeria LIMIT $offset,$rowsPerPage";
$res = mysql_query($sql);
if($res!==false) {
   while(list($nazov,$link) = mysql_fetch_row($res)) {
      echo '<p>'.$nazov.' - '.$link.'</p>';
   }
}

echo pagination($numRows, $rowsPerPage, $maxPages);
?>


pripojenei k db som nenapisal... ale vzdy mi zobrazi an vyber od 1 do 7 aj ked mam napr. 3 zaznamy v db ale aj ked mam napr. 20... stale zobrazi od1 po 7

//ak si povodne funkcie nezmenil, nemusis ich tu uvadzat (stenley)


Offline

Správca fóra
Správca fóra
Tema pre casto pouzivane skripty

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
Napísal autor témyOffline : 13.08.2009 16:53 | Tema pre casto pouzivane skripty

$numRows ma obsahovat pocet zaznamov (napr. v tabulke), ty tam ukladas idcko

Kód:
$result = mysql_query($q="SELECT id FROM komentar ORDER BY id DESC LIMIT 1", $db )

toto ti zbehne v pohode ($q=)? prave na tomto riadku mas zistovat pocet vsetkych zaznamov...


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 27.06.09
Prihlásený: 16.06.15
Príspevky: 154
Témy: 19 | 19
Bydlisko: Levice, Slo...
NapísalOffline : 13.08.2009 18:59 | Tema pre casto pouzivane skripty

stenley píše:
$numRows ma obsahovat pocet zaznamov (napr. v tabulke), ty tam ukladas idcko

Kód:
$result = mysql_query($q="SELECT id FROM komentar ORDER BY id DESC LIMIT 1", $db )

toto ti zbehne v pohode ($q=)? prave na tomto riadku mas zistovat pocet vsetkych zaznamov...


hej lenze ja ich ukladam podla ID ktore sa stale zvacsuje... takze ak zistim posledne ID tak by sa malo zistit a celkovy pocet zaznamov... ako inak mozem zistit kolko tam mam zaznamov??? lebo to sa bude stale pridavat...


Offline

Správca fóra
Správca fóra
Tema pre casto pouzivane skripty

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
Napísal autor témyOffline : 13.08.2009 22:07 | Tema pre casto pouzivane skripty

takto to nezistuj, lebo je to blbost - ked medzicasom niektory zaznam vymazes, uz ti celkovy pocet nebude sediet... namiesto toho pouzivaj count(*)


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 27.06.09
Prihlásený: 16.06.15
Príspevky: 154
Témy: 19 | 19
Bydlisko: Levice, Slo...
NapísalOffline : 14.08.2009 10:10 | Tema pre casto pouzivane skripty

stenley píše:
takto to nezistuj, lebo je to blbost - ked medzicasom niektory zaznam vymazes, uz ti celkovy pocet nebude sediet... namiesto toho pouzivaj count(*)


tak ako presne to mozes zistit? presny script


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 09.05.09
Prihlásený: 07.10.13
Príspevky: 63
Témy: 20 | 20
Bydlisko: Košice
NapísalOffline : 14.08.2009 10:19 | Tema pre casto pouzivane skripty

a keby si namiesto
Kód:
$numRows = $zaznam['id'];

dal
Kód:
$numRows = mysql_num_rows($result);

?

P.S.: Nestudoval som presne ten skript ale podla toho co pisete by si takto mohol zistit pocet zaznamov


Offline

Správca fóra
Správca fóra
Tema pre casto pouzivane skripty

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
Napísal autor témyOffline : 14.08.2009 10:28 | Tema pre casto pouzivane skripty

namiesto tohto kodu:
Kód:
$result = mysql_query($q="SELECT id FROM komentar ORDER BY id DESC LIMIT 1", $db ) or print("Došlo k chybě v dotazu: ".$q."<br>".mysql_error());
while ($zaznam=MySQL_Fetch_Array($result)) {
$numRows = $zaznam['id'];
}

das napr:
Kód:
$result = mysql_query("SELECT count(*) FROM komentar", $db);
if($result !== false) {
   list($numRows) = mysql_fetch_row($result);
}


>scrysurn: tak to nepojde, lebo pouziva limit 1


Naposledy upravil stenley dňa 14.08.2009 10:31, celkovo upravené 1

_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 27.06.09
Prihlásený: 16.06.15
Príspevky: 154
Témy: 19 | 19
Bydlisko: Levice, Slo...
NapísalOffline : 14.08.2009 10:31 | Tema pre casto pouzivane skripty

hej a co takto? skusal som to a ide mi to

Kód:
$result = mysql_query($q="SELECT COUNT(*) id FROM galeria", $db ) or print("Došlo k chybě v dotazu: ".$q."<br>".mysql_error());
while ($zaznam=MySQL_Fetch_Array($result)) {
$numRows = $zaznam['id'];
}


Offline

Správca fóra
Správca fóra
Tema pre casto pouzivane skripty

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
Napísal autor témyOffline : 14.08.2009 10:33 | Tema pre casto pouzivane skripty

aj tak to moze byt - z pohladu vysledku, ale zbytocne tam mas ten cyklus, ked sa ti vzdy vrati len 1 hodnota...


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 27.06.09
Prihlásený: 16.06.15
Príspevky: 154
Témy: 19 | 19
Bydlisko: Levice, Slo...
NapísalOffline : 14.08.2009 10:35 | Tema pre casto pouzivane skripty

okey tiez pravda... a neda sa k tomu doplnit aj ze je vidno posledne cislo?


Offline

Správca fóra
Správca fóra
Tema pre casto pouzivane skripty

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
Napísal autor témyOffline : 14.08.2009 10:38 | Tema pre casto pouzivane skripty

ake posledne cislo? myslis v strankovani? to mas ulozene v premennej $numPages, takze si to tam mozes jednoducho dorobit...


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 27.06.09
Prihlásený: 16.06.15
Príspevky: 154
Témy: 19 | 19
Bydlisko: Levice, Slo...
NapísalOffline : 14.08.2009 10:41 | Tema pre casto pouzivane skripty

stenley píše:
ake posledne cislo? myslis v strankovani? to mas ulozene v premennej $numPages, takze si to tam mozes jednoducho dorobit...


myslim to posledne cislo co je dole, napr. mam 20 zaznamov a zobrazi mi prvych 10 a este jedno posledne cislo...

<< < 1|2|3|4|5|6|7|8|9|10...20 > >>

takto nejako to myslim


Offline

Správca fóra
Správca fóra
Tema pre casto pouzivane skripty

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
Napísal autor témyOffline : 14.08.2009 11:01 | Tema pre casto pouzivane skripty

jj, chapem, mozes si to tam lahko dorobit... ak budem mat cas, tak to pridam do tej funkcie, otazkou vsak je, na co je to dobre, ked tam mas sipku na poslednu stranu... na to, aby si vedel, kolko to ma stran? hmm, no neviem...


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 27.06.09
Prihlásený: 16.06.15
Príspevky: 154
Témy: 19 | 19
Bydlisko: Levice, Slo...
NapísalOffline : 14.08.2009 19:46 | Tema pre casto pouzivane skripty

stenley píše:
jj, chapem, mozes si to tam lahko dorobit... ak budem mat cas, tak to pridam do tej funkcie, otazkou vsak je, na co je to dobre, ked tam mas sipku na poslednu stranu... na to, aby si vedel, kolko to ma stran? hmm, no neviem...


hej lebo je to prehladnejsie, aby clovek videl kolko tam je dokopy stranok...


 [ Príspevkov: 224 ] 1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8


Tema pre casto pouzivane skripty



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Užitočné a často používané skripty

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2 ]

v PHP, ASP

36

30916

22.02.2013 18:43

imrich

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Tema pre priklady z SQL

v Databázy

9

509

18.01.2010 9:13

stenley

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zaujímavá téma pre ročníkovú prácu

v Vzdelanie, štúdium, škola

4

225

28.09.2014 13:49

Daron

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

hack- používane názvy

v PHP, ASP

16

855

03.05.2009 18:32

lolko

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Používané pluginy v Firefoxu?

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2 ]

v Sieťové a internetové programy

33

2945

31.07.2007 16:30

KaktusBR

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Windows XP téma pre Windows 7

v Operačné systémy Microsoft

5

137

11.05.2016 9:38

shiro

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

CGI-skripty

v HTML, XHTML, XML, CSS

10

260

03.07.2010 15:05

shaggy

Táto téma je zamknutá, nemôžete posielať nové príspevky alebo odpovedať na staršie.

Nejake skripty...

v Redakčné systémy

0

1704

07.09.2005 2:42

JanoF

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Php skripty

v PHP, ASP

10

4503

28.09.2006 11:57

mokus

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

I/P: CPU, GPU, RAMky, ZDROJe, MB - používané

v Predám

0

173

30.11.2017 18:25

Spider4ever

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHP skripty bez ?>

v PHP, ASP

5

161

10.06.2013 22:59

shaggy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

skripty serverove klientske atd

v PHP, ASP

6

312

17.10.2008 14:21

euthanan

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

externé skripty miesto užívateľských

v JavaScript, VBScript, Ajax

2

334

08.06.2009 20:14

jarrro

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Neviem spustat PHP skripty v PC

v PHP, ASP

1

311

26.02.2011 16:20

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Co su v skripty a kaskadove styly?

v HTML, XHTML, XML, CSS

4

378

22.11.2007 19:33

tommy1104

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vista a WampServer - ako spúšťať Perl skripty

v Perl, Python, Ruby, CGI

1

1645

06.12.2008 1:21

JanoF



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF