[ Príspevkov: 224 ] 1, 2, 3, 4, 5 ... 8

Bolo by dobre zalozit takuto temu?
 Urcite ano 88% 88% [ 109 ]
 Je to zbytocne 4% 4% [ 5 ]
 Neviem 4% 4% [ 5 ]
 Neviem 4% 4% [ 5 ]


Celkom hlasov : 124

AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Tema pre casto pouzivane skripty

Registrovaný: 09.09.07
Prihlásený: 07.11.16
Príspevky: 3128
Témy: 233 | 233
Bydlisko: Nové Zámky
NapísalOffline : 18.08.2008 12:42 | Tema pre casto pouzivane skripty

uvital by som script, ako spravit stale prihlasenie... (prepokladam,ze pomocou cookie) .. malo by to byt hlavne bezpecne.... nech ma to nakopne spravnym smerom.. mnohy by to ocenili...


_________________
"It took a lot of work, but this latest Linux patch enables support for machines with 4096 CPUs, up from the old limit of 1024." "Do you have support for smooth full-screen flash video yet?" "No, but who uses that?"
- ak dlho neodpisujem do témy, zabudol som na ňu, takže ma upozornite SS, ak chcete moju odpoveď
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.01.07
Prihlásený: 30.11.14
Príspevky: 660
Témy: 53 | 53
NapísalOffline : 18.08.2008 12:50 | Tema pre casto pouzivane skripty

Myslím, že v tvojom prípade by celkom postačila aj teória. Ja by som to riešil tak, že nastavíš platnosť sessionID uložené v cookies na dlhšiu dobu - povedzme týždeň. Po návšteve stránky užívateľom by sa ID relácie z dôvodu bezpečnosti hneď menilo. Aj keď z hľadiska bezpečnosti to nie je najlepšie riešenie, ale keď chceš automatické prihlásenie, treba kúsok z bezpečnosti obetovať.


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Tema pre casto pouzivane skripty

Registrovaný: 07.03.06
Prihlásený: 23.01.11
Príspevky: 408
Témy: 2 | 2
Bydlisko: Prešov / Pr...
NapísalOffline : 18.08.2008 12:53 | Tema pre casto pouzivane skripty

Stenley: do skriptu odstránenia diakritiky by som doplnil aj typické české písmená ako ě, ř, ů. Predsa len čeština a slovenčina sú blízke a najmä na internete sa často na fórach, či inde v príspevkoch miešajú.

PS: na e-mail som doteraz používal tento skript: http://www.phpit.net/code/valid-email/ zatiaľ mi postačoval.


Offline

Správca fóra
Správca fóra
Tema pre casto pouzivane skripty

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
Napísal autor témyOffline : 18.08.2008 13:00 | Tema pre casto pouzivane skripty

nezabudajte, ze tato tema sa tyka "uzitocnych a casto pouzivanych skriptov", cize debaty, ako co spravit rieste na inych miestach...

A dakujem, ze v hojnom mnozstve prispievate do tej temy :) ked to takto pojde dalej, asi sa to cele zrusi...

>mylan: pismenka pridane, zmenena kontrola spravnej dlzky jednotlivych casti emailovej adresy


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Tema pre casto pouzivane skripty

Registrovaný: 06.03.08
Prihlásený: 01.10.12
Príspevky: 1735
Témy: 15 | 15
Bydlisko: triminka@sp...
NapísalOffline : 18.08.2008 14:35 | Tema pre casto pouzivane skripty

stenley: aj by som tam nieco poslal ale teraz niesom v stave rozumne oisat. ale peridam::)


_________________
Redeem the game of law! Despair the Billy, here are the morals! Come, relentless eraser rain, relentless eraser rain...
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Tema pre casto pouzivane skripty

Registrovaný: 09.09.07
Prihlásený: 07.11.16
Príspevky: 3128
Témy: 233 | 233
Bydlisko: Nové Zámky
NapísalOffline : 18.08.2008 15:04 | Tema pre casto pouzivane skripty

ja tiez pridam, registraciu a podobne.. len to musim poludstit, nech tomu niekto aj rozumie :D


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 31.07.07
Prihlásený: 11.12.17
Príspevky: 317
Témy: 82 | 82
Bydlisko: Humenné
NapísalOffline : 20.08.2008 18:25 | Tema pre casto pouzivane skripty

No tak to rozhodne a aby ju bolo vždy vidno ako prvú ;)


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Tema pre casto pouzivane skripty

Registrovaný: 06.03.08
Prihlásený: 01.10.12
Príspevky: 1735
Témy: 15 | 15
Bydlisko: triminka@sp...
NapísalOffline : 30.08.2008 21:09 | Tema pre casto pouzivane skripty

toma-mato: nesiel by ten skript jednoduchsie a rycheljsie spravit aj cez str_replace? :lol:


_________________
Redeem the game of law! Despair the Billy, here are the morals! Come, relentless eraser rain, relentless eraser rain...
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.01.07
Prihlásený: 30.11.14
Príspevky: 660
Témy: 53 | 53
NapísalOffline : 30.08.2008 21:14 | Tema pre casto pouzivane skripty

Triminka: Súhlas. Stačilo by pridať interpunkčné znamienko priamo za slovo a rozdeľovanie s medzerami je k ničomu.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 23.12.07
Prihlásený: 07.09.13
Príspevky: 98
Témy: 16 | 16
Bydlisko: Svidnik
NapísalOffline : 30.08.2008 21:39 | Tema pre casto pouzivane skripty

niesom proti, ja som len pri uceni php narazil na tenot priklad, tak som chcel prispiet mozno sa to niekomu hodi, ak sa to da spravit lepsie, tak upravte ;-) dik


_________________
... nebite ma ja sa to raz naucim....
Offline

Správca fóra
Správca fóra
Tema pre casto pouzivane skripty

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
Napísal autor témyOffline : 01.09.2008 10:39 | Tema pre casto pouzivane skripty

nj, da sa to spravit na 3 riadky (define,pole zakazanych slov,str_replace), ale ked ide o cenzuru, tak by mala byt komplexnejsia, tzn. nemala by rozlisovat velkost pismen, mala by kontrolovat zaklad slova, nie cele slovo a pod... mozte to vylepsit, zatial to tam necham...


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 21.02.10
Príspevky: 3991
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 03.09.2008 17:19 | Tema pre casto pouzivane skripty

Triminka: spomenul si tam BSD licenciu avšak nikde žiaden copyright
prečítaj si http://cs.wikipedia.org/wiki/BSD_licence ...


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Tema pre casto pouzivane skripty

Registrovaný: 06.03.08
Prihlásený: 01.10.12
Príspevky: 1735
Témy: 15 | 15
Bydlisko: triminka@sp...
NapísalOffline : 05.09.2008 18:02 | Tema pre casto pouzivane skripty

to snad nemyslis vazne chlapciatko. ked sa naucis citat potom maj pripomienky.
ale ked tam mam napisane Autor: Triminka a rovno aj odkaz na wiki na bsd licenciu tak ta nemozem nazvat inak ako idiot.


_________________
Redeem the game of law! Despair the Billy, here are the morals! Come, relentless eraser rain, relentless eraser rain...
Offline

Správca fóra
Správca fóra
Tema pre casto pouzivane skripty

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
Napísal autor témyOffline : 09.09.2008 13:51 | Tema pre casto pouzivane skripty

uvital by som od vas nejake napady na (uzitocne) skripty, ktore by sa mohli zverejnit v tej teme, lebo ako vidim, nevyvija sa to zatial podla mojich ocakavani...


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Tema pre casto pouzivane skripty

Registrovaný: 09.09.07
Prihlásený: 07.11.16
Príspevky: 3128
Témy: 233 | 233
Bydlisko: Nové Zámky
NapísalOffline : 09.09.2008 14:48 | Tema pre casto pouzivane skripty

pridal som moj spominany script na registraciu a aktivaciu....


_________________
"It took a lot of work, but this latest Linux patch enables support for machines with 4096 CPUs, up from the old limit of 1024." "Do you have support for smooth full-screen flash video yet?" "No, but who uses that?"
- ak dlho neodpisujem do témy, zabudol som na ňu, takže ma upozornite SS, ak chcete moju odpoveď
Offline

Správca fóra
Správca fóra
Tema pre casto pouzivane skripty

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
Napísal autor témyOffline : 09.09.2008 15:02 | Tema pre casto pouzivane skripty

zabudol si tam dat strukturu tabulky, ktoru v danom skripte pouzivas...


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 21.02.10
Príspevky: 3991
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 09.09.2008 15:10 | Tema pre casto pouzivane skripty

inak stenley chcem sa spýtať, možno to je len môj problém ale načo je dobré využívať triedu so session ...?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Tema pre casto pouzivane skripty

Registrovaný: 09.09.07
Prihlásený: 07.11.16
Príspevky: 3128
Témy: 233 | 233
Bydlisko: Nové Zámky
NapísalOffline : 09.09.2008 15:18 | Tema pre casto pouzivane skripty

stenley píše:
zabudol si tam dat strukturu tabulky, ktoru v danom skripte pouzivas...

v komentoch je napisane, ze tie stlpce je potrebne si vytvorit..


_________________
"It took a lot of work, but this latest Linux patch enables support for machines with 4096 CPUs, up from the old limit of 1024." "Do you have support for smooth full-screen flash video yet?" "No, but who uses that?"
- ak dlho neodpisujem do témy, zabudol som na ňu, takže ma upozornite SS, ak chcete moju odpoveď
Offline

Správca fóra
Správca fóra
Tema pre casto pouzivane skripty

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
Napísal autor témyOffline : 09.09.2008 15:22 | Tema pre casto pouzivane skripty

sry, nevidel som to tam, ale lepsie by bolo dat to niekde zvlast vo forme napr. create table..., aby nemuseli vsetci lustit cely zdrojak, ake stlpce sa vlastne maju pouzivat a hlavne akeho typu...

taktisto som si vsimol, ze tam pouzivas funkciu, ktoru si v postnutom skripte nedefinoval (konkretne heslo())... zverejnene skripty maju byt na 100% funkcne a nie ze si to niekto chce spustit a musi hned odstranovat chyby... napisal som to aj v pravidlach pre danu temu...

>Tominator: je to len taka ukazka, ale priznavam, ze by to bolo zaujimavejsie a nazornejsie, keby to bolo spojene s kontrolovanim dat v databaze, ale to uz necham na niekoho ineho, pripadne to sem mozem casom dat aj ja...


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Tema pre casto pouzivane skripty

Registrovaný: 09.09.07
Prihlásený: 07.11.16
Príspevky: 3128
Témy: 233 | 233
Bydlisko: Nové Zámky
NapísalOffline : 18.09.2008 22:03 | Tema pre casto pouzivane skripty

stenley, fakt diki za ten generateURL.. som take dlho hladal.. paradicka...


_________________
"It took a lot of work, but this latest Linux patch enables support for machines with 4096 CPUs, up from the old limit of 1024." "Do you have support for smooth full-screen flash video yet?" "No, but who uses that?"
- ak dlho neodpisujem do témy, zabudol som na ňu, takže ma upozornite SS, ak chcete moju odpoveď
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Tema pre casto pouzivane skripty

Registrovaný: 26.07.06
Prihlásený: 20.03.16
Príspevky: 1383
Témy: 90 | 90
Bydlisko: Slovakia-Ko...
NapísalOffline : 19.09.2008 7:15 | Tema pre casto pouzivane skripty

Blackshadow ten script tu uz je asi 1-2mesiace v nezmenenom stave
len trebalo vediet kde
ale je dobre ze sa shrnavaju vsetky dobre cripty


_________________
CPU: Intel E7200 momentalne default + freezer 7 pro | MB: Gigabyte GA-P35-DS3 rev. 2.0 F14 | RAM: A-DATA 4x1GB EE Vitesta | VGA: ATI Radeon HD4850 Sapphire Dual Slot | Monitor: BenQ E2200HD+17CTX | HDD: WD 3200AAKS + Maxtor 6Y080M0 80GB SATAII + 120GB ATA Barracuda | PSU: Corsair VX450W | Windows 7 Ultimate Sk | REPRO: Logitech X-210
+
IPhone 3GS JB 3.1.3 (new BR)
múdry sa postara o seba ale ešte múdrejši sa postara aj o druhých
Offline

Správca fóra
Správca fóra
Tema pre casto pouzivane skripty

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
Napísal autor témyOffline : 19.09.2008 7:56 | Tema pre casto pouzivane skripty

som rad, ze to aspon niekto vyuziva :)

je pravda, ze ten skript som tu daval uz davnejsie v trosku inej podobe, ako je teraz (thx to p360t), ale myslim, ze to je celkom napomocny skript, ktory sa v urcitych pripadoch oplati pouzit...

//zabudol som tam dat & namiesto &, ale uz je to opravene...


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Tema pre casto pouzivane skripty

Registrovaný: 09.09.07
Prihlásený: 07.11.16
Príspevky: 3128
Témy: 233 | 233
Bydlisko: Nové Zámky
NapísalOffline : 19.09.2008 12:58 | Tema pre casto pouzivane skripty

je mozne, ze tu je uz davno, ale nevidel som ho, taketo nieco sa tazko hlada na fore.. tu je to po kope spolu pekne...


_________________
"It took a lot of work, but this latest Linux patch enables support for machines with 4096 CPUs, up from the old limit of 1024." "Do you have support for smooth full-screen flash video yet?" "No, but who uses that?"
- ak dlho neodpisujem do témy, zabudol som na ňu, takže ma upozornite SS, ak chcete moju odpoveď
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Tema pre casto pouzivane skripty

Registrovaný: 09.09.07
Prihlásený: 07.11.16
Príspevky: 3128
Témy: 233 | 233
Bydlisko: Nové Zámky
NapísalOffline : 24.10.2008 15:02 | Tema pre casto pouzivane skripty

K strankovaniu
mas tam:
Citácia:
URL: index.php?page=1 (aktivna stranka 1)
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 > >>

ked je stranka 1, tak preco tam su sipky? << < ??
da sa ist na stranku 0 ?


_________________
"It took a lot of work, but this latest Linux patch enables support for machines with 4096 CPUs, up from the old limit of 1024." "Do you have support for smooth full-screen flash video yet?" "No, but who uses that?"
- ak dlho neodpisujem do témy, zabudol som na ňu, takže ma upozornite SS, ak chcete moju odpoveď
Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Tema pre casto pouzivane skripty

Registrovaný: 09.07.08
Prihlásený: 17.01.15
Príspevky: 1586
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 24.10.2008 15:04 | Tema pre casto pouzivane skripty

Nie sú náhodou neaktívne? Ja som neskúšal, ale mám to tak spravené vo svojom systéme. Aby sa ti celý ten blok neposunul.


_________________
neříkejte, že něco nejde udělat, protože se vždycky najde nějaký blbec, co neví, že to nejde – a udělá to!
Offline

Správca fóra
Správca fóra
Tema pre casto pouzivane skripty

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
Napísal autor témyOffline : 24.10.2008 15:18 | Tema pre casto pouzivane skripty

jj, tie sipky su neaktivne...


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 26.02.08
Prihlásený: 24.05.13
Príspevky: 372
Témy: 66 | 66
Bydlisko: Nové Zámky
NapísalOffline : 03.11.2008 23:29 | Tema pre casto pouzivane skripty

no prave som skusal ten script na zistenie skutocnej ip a akosi to nepomohlo...skusil som si zmenit ip na http://anonymizer.mojeip.cz/ a ked som siel na stranku kde mam ten script tak mi hadzalo ip toho anonimizeru a nie moju skutocnu...


Offline

Správca fóra
Správca fóra
Tema pre casto pouzivane skripty

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
Napísal autor témyOffline : 04.11.2008 7:34 | Tema pre casto pouzivane skripty

co by to bol za anonymizer, keby sa dala zistit tvoja skutocna ip, vsak ano? ten skript nefunguje vsade na 100%... ak sa nikde neposiela tvoja ipcka, tak to nema z coho zistit...


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 26.02.08
Prihlásený: 24.05.13
Príspevky: 372
Témy: 66 | 66
Bydlisko: Nové Zámky
NapísalOffline : 04.11.2008 13:50 | Tema pre casto pouzivane skripty

no to je pravda ale tak kde to potom funguje??? lebo na tomto mi to napr nefunguje a ani na niektorych proxy serveroch co skusali kamosi...a ide oto ze vela ludi co dastane ban na web lebo tam robia bordel atd maju staticku ip dostanu ban na ip a chodia cez ten anonymizer...nevie niekto nejake riesenie voci tomuto???


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Tema pre casto pouzivane skripty

Registrovaný: 09.09.07
Prihlásený: 07.11.16
Príspevky: 3128
Témy: 233 | 233
Bydlisko: Nové Zámky
NapísalOffline : 04.11.2008 14:41 | Tema pre casto pouzivane skripty

to neosetris nijak... a ked niektore veci sa spravit nedaju....


_________________
"It took a lot of work, but this latest Linux patch enables support for machines with 4096 CPUs, up from the old limit of 1024." "Do you have support for smooth full-screen flash video yet?" "No, but who uses that?"
- ak dlho neodpisujem do témy, zabudol som na ňu, takže ma upozornite SS, ak chcete moju odpoveď
 [ Príspevkov: 224 ] 1, 2, 3, 4, 5 ... 8


Tema pre casto pouzivane skripty



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Užitočné a často používané skripty

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2 ]

v PHP, ASP

36

30919

22.02.2013 18:43

imrich

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Tema pre priklady z SQL

v Databázy

9

509

18.01.2010 9:13

stenley

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zaujímavá téma pre ročníkovú prácu

v Vzdelanie, štúdium, škola

4

225

28.09.2014 13:49

Daron

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

hack- používane názvy

v PHP, ASP

16

855

03.05.2009 18:32

lolko

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Používané pluginy v Firefoxu?

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2 ]

v Sieťové a internetové programy

33

2947

31.07.2007 16:30

KaktusBR

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Windows XP téma pre Windows 7

v Operačné systémy Microsoft

5

137

11.05.2016 9:38

shiro

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

CGI-skripty

v HTML, XHTML, XML, CSS

10

260

03.07.2010 15:05

shaggy

Táto téma je zamknutá, nemôžete posielať nové príspevky alebo odpovedať na staršie.

Nejake skripty...

v Redakčné systémy

0

1704

07.09.2005 2:42

JanoF

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Php skripty

v PHP, ASP

10

4503

28.09.2006 11:57

mokus

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

I/P: CPU, GPU, RAMky, ZDROJe, MB - používané

v Predám

5

308

12.12.2017 13:37

castelL

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHP skripty bez ?>

v PHP, ASP

5

161

10.06.2013 22:59

shaggy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

skripty serverove klientske atd

v PHP, ASP

6

312

17.10.2008 14:21

euthanan

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

externé skripty miesto užívateľských

v JavaScript, VBScript, Ajax

2

334

08.06.2009 20:14

jarrro

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Neviem spustat PHP skripty v PC

v PHP, ASP

1

311

26.02.2011 16:20

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Co su v skripty a kaskadove styly?

v HTML, XHTML, XML, CSS

4

378

22.11.2007 19:33

tommy1104

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vista a WampServer - ako spúšťať Perl skripty

v Perl, Python, Ruby, CGI

1

1645

06.12.2008 1:21

JanoF



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF