Takze ahojte vsetci
povodne som googloval ci neziskam nejake informacie o vrateni penazi pri viacerych reklamaciach za notebook. Samozrejme som si kupil notebook za pekne peniazky a teraz by som si ho chcel dat vyreklamovat jak sa len da a vratit spet peniazky a kupit si novsi lepsi atd.

asi ponzate. Teraz je vlastne druhykrat v servise.
Prvykrat som zadal 3 rozne chyby.
prva chyba: (chyba displeja(proste vypadaval, ako ked je nalomeny kable a musite hybat s displejom aby siel normalne),
druha chyba: bola chyba kontrolky, ktora indikovala nabijanie baterii, proste nefungovala spravne a
tretia chyba: bola hlucnost ventilatora(to samozrejme je blbost

ale povedal som to) plus este
stvrta chyba: boli velke biele flaky na displeji.
Oni vymenili maticnu oplus displej plus kabel....resp. bol chybny kabel co zapricinovalo v urcitych polohach nefunkcnost displeja, ale velke biele flaky zapricinil zly LCD displej co aj namieste povedat mechanik. Takze bol vadny displej, kabel, plus asi aj maticna, kvoly tej kontrolke. Ale vsetko sa vlastne vybavilo v jednej reklamacii(moja chyba ze smo to nerozkuskoval). Da sa toto vsetko ratat za viac chyb, cize ked mam teraz notebook druhykrat v servise s chybnym invertorom, mozem to pocitat ako uz stvrtu chybu? Alebo je to vlastne len druha reklamacia a neberie sa ohlad nato ze to je pritom uz stvrta chyba, pretoze ten hlucny ventilarot neratam

s nim by to bola piata

....ok cize otazka znie, mozem poslat predajcovi ze zariadenie malo uz stvrtu vadu, hoci bolo len dvakrat reklamovane, pozadujem vratenia penazi. Dakujem vam velmi pekne.
Velakrat som sa stretol s rozdielne pouzitymi frazami = vada/reklamacia....cize zakaznik ma pravo na vratenia penazi po troch tych istych vadach a styroch roznych vadach alebo reklamaciach
Dakujem este raz :*