Zdravicko.Mrknite prosim na www.svetzliav.sk/habanero Mam problem s ramcekom.Preco v opere element main-center ignoruje, lepsie povedane neobali vsetko co je v nom?Cumim na to cumim, a nijak raz mi to nedava zmysel.
To aby som prisposobil dynamicky dlzku scroolavacej listy velkosti okna.Chcel som na stranke mat staticky hlavicku aj peticku a bocne casti.TEnto problem som dlho googlil a lepsie riesenie som nenasiel.Ak mi s tym poradis budem len rad.
To aby som prisposobil dynamicky dlzku scroolavacej listy velkosti okna.Chcel som na stranke mat staticky hlavicku aj peticku a bocne casti.TEnto problem som dlho googlil a lepsie riesenie som nenasiel.Ak mi s tym poradis budem len rad.
umiestnovanie jednotlivych prvkov na webe tu uz bolo riesenie 93984 krat:)
Ale dynamicke prisposobovanie scroolbaru asi moc nie..
ale ten problem nesposobuje.. urob layout pomocou floatovanych prvkov.. header, content, footer, zmaz kazdemu margin, paddingy, position a ine veci a nastav float: left;, clear: both;
jou ,tak som to mal povodne.Ale takto nedocielis aby ti hlavicka zostala staticka a scroolbar sa vynoril len pre ostatnu cast.To som potreboval na stranke docielit a preto som dal nakoniec absolutne pozicovanie.
To Sten:No explorer si nevsimaj,pren som to zatial neoptimalizoval:)