viktorcech - Príspevky
Prehľadať tieto výsledky:

Stránka: 1 z 15 [ Vyhľadávanie našlo 431 výsledkov ]

AutorSpráva

 Fórum: Vzdelanie, štúdium, škola   Téma: prihlaska na skolu - omyl


Odpovede: 23
Zobrazenia: 1063


hlavne klud ludia:)

 Fórum: Webdesign   Téma: SlovakChat


Odpovede: 330
Zobrazenia: 9459


hm, nasiel som este nieco. ked si bez prihlasenia hodis stranku, napr. http://slovakchat.com/PROFIL/index.php , chyba tam odkaz na uvod stranky alebo podobne.

 Fórum: Webdesign   Téma: SlovakChat


Odpovede: 330
Zobrazenia: 9459


Tominator píše:
nech si vytvára každý nick aky chce
ten www je dobry napad, ale načo keď si to každý dá do info o mne


pozri si na azete nicky - iq-test, zarob, job a pod. by si neveril aku spust dokazu vytvorit tito spameri.

 Fórum: Webdesign   Téma: SlovakChat


Odpovede: 330
Zobrazenia: 9459


ja este par postrehov, kedze ten chat sa mi akosi lubi:)

neviem, ci je to potrebne, ale do buducna sa mozno zide. pozor na spamerov. nedovol ludom vytvarat nicky typu - iq-test, zarob, job, surfuj, atd. nedovol ludom do profilu zadavat web stranku a pod:) lebo na azete su takych tisice.

 Fórum: Grafické programy   Téma: png na ico


Odpovede: 8
Zobrazenia: 2141


neviem kam s tym tak to davam sem ale prosim vas nepresuvajte mi to. chcem sa spytat: mam pekne ikonky ale vo formate png a chcel by som ich aj vyuzit tak sa chcem spytat ze ako to dostanem do formatu ico cez co. dakujem za vsetky odpovede inak bodli by aj nejake linky ;)

hm, staci ked to ulozi...

 Fórum: Webdesign   Téma: SlovakChat


Odpovede: 330
Zobrazenia: 9459


viktorcech píše:
vyuzil by som stranku optimalizovat na slova chat, ludia, diskusia, pokec,kecat, atd. napr. pridat nejake tieto klucove slova do H1, title, atd. opakovat a sklonovat ich na stranke viac krat

 Fórum: Webdesign   Téma: SlovakChat


Odpovede: 330
Zobrazenia: 9459


Tominator píše:
nechcem sa chvastat ale hned prvy den spustenia mam transfer 6GB :D


ano, ale optimalizuj, pomoze..

 Fórum: Krčma   Téma: Akú hudbu práve počúvate ?


Odpovede: 2988
Zobrazenia: 69289


dave gahan - bottle living :spirit: :sing:

 Fórum: Webdesign   Téma: SlovakChat


Odpovede: 330
Zobrazenia: 9459


no, urcite by si chcel z tochto troskumenejnavstevovanehochatu (ale ma velky potencial) vytvorit dostnavstevovany chat.. chybaju ti k tomu nejake suroviny. vyuzil by som stranku optimalizovat na slova chat, ludia, diskusia, pokec,kecat, atd. napr. pridat nejake tieto klucove slova do H1, title, atd....

 Fórum: Webdesign   Téma: SlovakChat


Odpovede: 330
Zobrazenia: 9459


mozem sa opytat, ci tym obrazkom bude pridany title?

 Fórum: Webdesign   Téma: No môj chat


Odpovede: 49
Zobrazenia: 1516


Tominator píše:
jasne už zakladam novu tému


hm, preco?

 Fórum: Webdesign   Téma: No môj chat


Odpovede: 49
Zobrazenia: 1516


kukam, ze chat ma uz vlastnu domenu, ale stale sa neviem zorientovat v tych obrazkoch hore, pridajte tam prosim title..

 Fórum: PHP, ASP   Téma: select option a php


Odpovede: 9
Zobrazenia: 597


uz je to ok..

<select name="disk" onchange="location.href=this.options[this.selectedIndex].value">
<option title="" value="disk" selected="selected">disk</option>
<? echo "<option title=\"\" value=\"?adr=c:\">C</option>...

 Fórum: PHP, ASP   Téma: select option a php


Odpovede: 9
Zobrazenia: 597


mam nieco taketo:
Kód:
<?php echo "<option title=\"\" value=\"C\" onclick=\"window.open(\"http://www.jahoda.sk\"); return false\">C</option>";?>


ale nefachci to

 Fórum: PHP, ASP   Téma: select option a php


Odpovede: 9
Zobrazenia: 597


neda sa aby ti to automaticky zmenilo bez toho aby si to potvrdil, ale do optionu nemozes davat dalsie tagy napr <a> proste ak chces aby sa ti to zmenilo automaticky tak musis vyuzit toto a ked si tam chces cez php prihadzovat dalsie moznosti tak cez cyklus ale proste nejde to aby sa ti zmenilo aut...

 Fórum: PHP, ASP   Téma: select option a php


Odpovede: 9
Zobrazenia: 597


emer píše:
môžeš skúsiť niečo ako onclick=""


ja viem, ale nechcem JS.. viem, ze sa to da aj cez php..

 Fórum: PHP, ASP   Téma: select option a php


Odpovede: 9
Zobrazenia: 597


toto sa robi cez js

<script language="JavaScript">
<!--
function MM_jumpMenu(targ,selObj,restore){ //v3.0
eval(targ+".location='"+selObj.options[selObj.selectedIndex].value+"'");
if (restore) selObj.selectedIndex=0;
}
//-->
</scri...

 Fórum: PHP, ASP   Téma: select option a php


Odpovede: 9
Zobrazenia: 597


cautesa, mam taky problem.. mam klasicky select-option list.. ako mam spravit, ze po vybrani polozky sa stane nejaka akcia? v mojom pripade v nom mam link a chcem hned po vybere redirect, ale nic to nerobi..

 Fórum: Webdesign   Téma: Moja prva stranka


Odpovede: 343
Zobrazenia: 6525


shaggy píše:
viktorcech - pozeral si si vôbec ten web? Ja tam rámce nikde nevidím.


ok ok, zmylil som sa, ale skuste si tu stranku ulozit a pozriet si zdrojak (cez total commander cez F3), je to nejake cudne. v com si to robil? mam pocit, ze ten seo nastroj sa cez to nevie dostat.

 Fórum: Vzdelanie, štúdium, škola   Téma: prihlaska na skolu - omyl


Odpovede: 23
Zobrazenia: 1063


ale ved na tej prihaske je napisane, ze je to do martina na medinu. tak povec, ze si to poslal na tu druhu skolu, ze ked chcu, nech im zavolaju...

ee, ta holka to vyplna komplet na tu skolu, nie do martina.. ale pocul som, ze skoly maju malo ludi, takze s nejakym vysvetlujucim dopisom by sa to ...

 Fórum: Webdesign   Téma: Moja prva stranka


Odpovede: 343
Zobrazenia: 6525


urob web bez frameov a bude to ok..

 Fórum: PHP, ASP   Téma: pomozete mi s projektom?


Odpovede: 13
Zobrazenia: 579


verzia 0.1 beta 5
ale je dostupna len online, cize zdrojaky len na vyziadanie:) chyby ostali rovnake - zle triedenie suborov, nevypisuje disk na serveri, atd. doladene css, apod.

http://www.podstromami.com/test/

 Fórum: Vzdelanie, štúdium, škola   Téma: prihlaska na skolu - omyl


Odpovede: 23
Zobrazenia: 1063


No neviem...tak ako chceš dokázať že je ten rozhovor pravý??
Lebo ako nejaký výpis typu:
<a> posli mi tu prihlasku do martina
<b> jasne poslem
je dosť nedôveryhodný...ja osobne by som to ako dôkazový materiál určite neuznal...osobne tam ísť aj s tou jej kamoskou nech to potvrdí bude najlepšie.

...

 Fórum: PHP, ASP   Téma: generovanie PDF


Odpovede: 20
Zobrazenia: 1640



<?php
$db = @MySQL_Connect("localhost", "$meno", "$heslo");
$ok = @MySQL_Select_DB("$dbname");

$pdf=new FPDF();
$pdf->AddPage();
$pdf->SetFont('Arial','B',16);

$srch = MySQL_Query("SELECT id,nazov,popis,datu...

 Fórum: Vzdelanie, štúdium, škola   Téma: prihlaska na skolu - omyl


Odpovede: 23
Zobrazenia: 1063


Freelan píše:
Ja urcite nie, uvedom si, ako moze byt dokazovy material rozhovor z ICQ? ved to ja ti napisem ako som sa cez ICQ rozpraval s Georgom Bushom :)


si hlupy. to nic..

 Fórum: PHP, ASP   Téma: generovanie PDF


Odpovede: 20
Zobrazenia: 1640


hmm, dobry skript

vola sa to cez

<script type="text/javascript">
<!--
if(document.location.href.indexOf('http:')==0)
{
document.write("<a href='tuto1.php'>Test pdf<\/a><\/p>");
}
//-->
</script>

ako mam urobit, aby sa vytvorilo pdf ne...

 Fórum: Vzdelanie, štúdium, škola   Téma: prihlaska na skolu - omyl


Odpovede: 23
Zobrazenia: 1063


Freelan píše:
icq by sa este dalo, ale co ked im niekto uz pustal zvukovu nahravku telefonickeho rozhovoru? :lol:


??? mimo??

 Fórum: Vzdelanie, štúdium, škola   Téma: prihlaska na skolu - omyl


Odpovede: 23
Zobrazenia: 1063


idealna by bola kopia prihlasky :) pripadne dokazovy material z posty jak ste posielali...

no.. to uz ja neviem jak jej to ona posielala, ale moja jej volala a ze to preposle do martina, ja som uz pisal na univerzitu a dokazy su, nieco z icq a aj sms, zahram smutne oci a uvidime.. dik za nadej:...

 Fórum: Vzdelanie, štúdium, škola   Téma: prihlaska na skolu - omyl


Odpovede: 23
Zobrazenia: 1063


no podakujte sa kamoske... :) ale, no nadej by som este nestracal. ak mate dokaz ze ste prihlasku poslali (ale na zlu skolu), tak by som to vzal a siel to osobne vybavit priamo na danu skolu kam chce ist a dufat, ze narazite na chapavych ludi.. ono sa da cokolvek ak nenarazite na blbcov

hej, ro...

 Fórum: Vzdelanie, štúdium, škola   Téma: prihlaska na skolu - omyl


Odpovede: 23
Zobrazenia: 1063


walter píše:
ak bude vyhlaseny druhy termin prijmaciek tak ano ... myslim, ze tu uz zial nie je co riesit


pokial viem, tak termin bol len jeden - do konca februara:( tak som v prdeli.. super:(
Stránka: 1 z 15 [ Vyhľadávanie našlo 431 výsledkov ]




© 2005 - 2018 PCforum, edited by JanoF