[ Príspevkov: 14 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 13.11.07
Prihlásený: 06.03.08
Príspevky: 431
Témy: 28 | 28
NapísalOffline : 13.11.2007 15:16 | pomozete mi s projektom?

zdravim, pomoze mi niekto s mojim projektom? robim to len vo svojom volnom case.

Ftp Css Total Commander
http://www.vc.podstromami.com/samples/f ... anka=pomoc


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 21.02.10
Príspevky: 3991
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 13.11.2007 15:31 | pomozete mi s projektom?

dúfam že sa k tomu dostanem ...


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 09.02.07
Prihlásený: 26.01.15
Príspevky: 257
Témy: 20 | 20
NapísalOffline : 13.11.2007 16:58 | pomozete mi s projektom?

celkom zaujimavy napad, paci sa mi, len bohuzial nemam momentalne cas venovat sa dalsiemu projektu...

len co som pozrel na kod, mam zatial jednu pripomienku:

Kód:
ob_start("ob_gzhandler"); //kompresia


by mal byt volany este pred tym ako volas

Kód:
session_start();


ak sa nemylim...


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 13.11.07
Prihlásený: 06.03.08
Príspevky: 431
Témy: 28 | 28
Napísal autor témyOffline : 13.11.2007 17:00 | pomozete mi s projektom?

ob_start("ob_gzhandler"); //kompresia a session odtial odstranim, je to zbytocnost. vdaka za ohlas:)


Offline

Užívateľ
Užívateľ
pomozete mi s projektom?

Registrovaný: 26.11.06
Prihlásený: 23.09.17
Príspevky: 4123
Témy: 317 | 317
Bydlisko: HE/BA
NapísalOffline : 13.11.2007 18:06 | pomozete mi s projektom?

co ma ta vec vlastne robit??? :)


_________________
Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5Q PRO Turbo CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 4-4-4-12 2T GPU: PowerColor PCS+ HD6950 HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: LCD: DELL U2414M 24" 1920x1200
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 13.11.07
Prihlásený: 06.03.08
Príspevky: 431
Témy: 28 | 28
Napísal autor témyOffline : 13.11.2007 18:14 | pomozete mi s projektom?

"Ftp Css Total Commander je pokračovanie Css Total Commanderu. Chcel by som z neho pomaly vytvoriť plnohodnotného ftp klienta."

alebo nieco na ten sposob..


Offline

Prevádzkovateľ fóra
Prevádzkovateľ fóra
pomozete mi s projektom?

Registrovaný: 01.05.05
Príspevky: 12424
Témy: 1447 | 1447
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 13.11.2007 18:17 | pomozete mi s projektom?

viktorcech píše:
"Ftp Css Total Commander je pokračovanie Css Total Commanderu. Chcel by som z neho pomaly vytvoriť plnohodnotného ftp klienta."

alebo nieco na ten sposob..
neviem, mozno blba otazka, ale nebolo by lepsie najst takeho plne funkcneho klienta, na ktoreho nahodis ten design a dokodis funkcie ktore tam chybaju? ako kodit cely system nanovo?


_________________
SilverStone SST CS01 | Corsair SF600 600W SFX | ASRock X99E-ITX/ac | Intel Xeon E5-2683 v4 (16 Cores / 32 Threads) & Noctua NH-U9DX i4 | Kingston HyperX Savage 32 GB DDR4 2400 MHz | PNY NVIDIA Quadro K1200 DP 4 GB DDR5 | Intel SSD 750 1.2 TB NVMe & Intel SSD 730 240 GB SATA & Seagate BackUp Plus Portable 12 TB USB | 31.5" 4K LCD EIZO FlexScan EV3237 & 2 x 24" LCD EIZO FlexScan EV2451 | Ergotron LX Wall Mount Keyboard Arm | Logitech Craft | Logitech Wireless G700s | Harman Kardon Nova | Microsoft Windows 7 Ultimate | APC Back-UPS ES 700 | Lenovo ThinkPad X250 - Intel Core i7 5600U, 8 GB DDR3 1600 MHz, Intel HD Graphics 5500, SanDisk SSD 512 GB, 12.5 FHD LED IPS, WWAN 3G 4G LTE, Microsoft Windows 7 Ultimate | Nintendo Classic Mini | BlackBerry Passport 96 GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 13.11.07
Prihlásený: 06.03.08
Príspevky: 431
Témy: 28 | 28
Napísal autor témyOffline : 13.11.2007 19:15 | pomozete mi s projektom?

to by uz potom nebolo ono.. nebolo by to moje..


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 13.11.07
Prihlásený: 20.08.16
Príspevky: 1719
Témy: 0 | 0
NapísalOffline : 14.11.2007 3:11 | pomozete mi s projektom?

Takže niekoľko problémov: ;)
Napr. tam netestuješ, či $_GET['adr'] existuje, ale hneď to používaš. Takže ak máš zapnuté zobrazovanie všetkých chýb (a to by si minimálne pri testovaní mať mal) tak tam uvidíš, v prípade, keď v url adr nie je, že tá premenná nie je nainicializovaná (použi funkciu isset()).

Používaš tam $totaldirs++; To tiež zobrazí chybu, lebo tá premenná nie je nikde nadefinovaná (pred cyklus daj $totaldirs = 0; ). To isté platí aj pre $totalsize a $totalfiles.

Na zistenie, či je niečo adresár súži funkcia is_dir(), takže podmienku
Kód:
if (filesize($adr."/".$dirArray[$index])==0)
prerob na
Kód:
if (is_dir($adr."/".$dirArray[$index]))
a
Kód:
if (filesize($adr."/".$dirArray[$index])>0)
zmeň na
Kód:
if (is_file($adr."/".$dirArray[$index]))
(potom to bude fungovať aj na *nixe [tam totiž adresár nemá nulovú veľkosť]).

Ďalej je otázne, či adresár má príponu. Podľa mňa má príponu iba súbor, takže by som meno adresára zobrazoval také, aké je.

Upravil som funkciu file_extension a ako bonus som pridal funkciu file_name:
Kód:
function file_name($filename)
{
   return substr($filename, 0, strrpos($filename, '.'));
}

function file_extension($filename)
{
   return substr(strrchr($filename, '.'), 1);
}
(takže to bude fungovať aj pri názve súboru s viacerými ".")

Pre súbory v podadresároch generuješ nesprávne url (nepridávaš tam adresár). Možno by som pre súbory otváral nové okno (ak už nie je otvorené).

To je zatiaľ všetko. Ak opravíš chyby a prípadne tam pridáš nové vlastnosti, možno sa na to ešte pozriem (ak nezabudnem).


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 13.11.07
Prihlásený: 06.03.08
Príspevky: 431
Témy: 28 | 28
Napísal autor témyOffline : 14.11.2007 9:10 | pomozete mi s projektom?

chrono vdaka! popisane veci som opravil, su v bete 2 :) avsak subory v tvare nieco.nieco.alt.pripona stale hapruju. hodil som to aj na web..

podstromami.com/test


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 13.11.07
Prihlásený: 20.08.16
Príspevky: 1719
Témy: 0 | 0
NapísalOffline : 14.11.2007 23:34 | pomozete mi s projektom?

Ak chceš, aby sa to meno súboru zobrazovalo správne, musíš použiť tú funkciu file_name(). Teda namiesto:
Kód:
$nazov=explode( ".", $dirArray[$index] );  //ukaz len nazov
echo $nazov[0];
tam daj
Kód:
$nazov=file_name($dirArray[$index]);  //ukaz len nazov
echo $nazov;


Tie linky si stále neopravil (a teda nefunguje nič v podadresári).


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 13.11.07
Prihlásený: 06.03.08
Príspevky: 431
Témy: 28 | 28
Napísal autor témyOffline : 16.11.2007 17:43 | pomozete mi s projektom?

sorry, zaklad mi vytvoril kamos.. maximalne nieco doladim a pod. zmeny som urobil.. beta 3 vide az ked tam toho pribudne trosku viac.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 13.11.07
Prihlásený: 06.03.08
Príspevky: 431
Témy: 28 | 28
Napísal autor témyOffline : 02.12.2007 19:21 | pomozete mi s projektom?

vysla verzia 1.0 beta 3. zmeny v php zial nie su.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 13.11.07
Prihlásený: 06.03.08
Príspevky: 431
Témy: 28 | 28
Napísal autor témyOffline : 05.03.2008 15:36 | pomozete mi s projektom?

verzia 0.1 beta 5
ale je dostupna len online, cize zdrojaky len na vyziadanie:) chyby ostali rovnake - zle triedenie suborov, nevypisuje disk na serveri, atd. doladene css, apod.

http://www.podstromami.com/test/


 [ Príspevkov: 14 ] 


pomozete mi s projektom?



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

problem s projektom

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

10

373

26.05.2009 16:58

petos

Táto téma je zamknutá, nemôžete posielať nové príspevky alebo odpovedať na staršie.

Pomoc s projektom

v Webdesign

3

459

20.11.2008 15:33

w1k

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Help s nádejným projektom

v Ponuka práce

3

788

21.10.2007 14:01

eXistenZ

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

pomozete mi s vyberom notebooku?

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2 ]

v Notebooky a netbooky

35

970

04.07.2012 18:38

Fever

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

nevysvetliteľné spomalenie systému - pomôžete prosím

v Operačné systémy Microsoft

5

215

01.09.2010 23:49

girus

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Pomozete mi prosim s assemblerom?

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

2

507

15.01.2008 18:04

programator

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Hladame administratorov k zaujimavým projektom.

v Ponuka práce

0

1239

05.05.2007 23:58

Tiky

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

pomoc s projektom tvorby web strankyy

v HTML, XHTML, XML, CSS

13

322

23.01.2015 14:02

walther

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Pomôžete zostaviť herný PC 700-800e ?

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2, 3 ]

v PC zostavy

70

1219

22.10.2012 18:19

evens

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vyplnenie dotazníka - Prosím o pomoc s projektom

v Krčma

10

541

24.02.2012 15:53

marvolo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

pomozete mi s taktovanim amd athlon 64x2 6000+ ??

v Biosy a ladenie výkonu

1

515

04.01.2010 22:33

f4r0

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Pomozete mi?Mam problem s otvaranim stranok,blocked By KPF

v Sieťové a internetové programy

1

390

20.03.2007 14:51

eXistenZ



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF