[ Príspevkov: 14 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 18.08.07
Prihlásený: 13.12.08
Príspevky: 86
Témy: 19 | 19
NapísalOffline : 13.12.2008 19:07 | Problem so zobrazovanim v FF a Opere

Mam problem, ze v Opere a FF 3 mi zobrazuje pod "menu" (ten pasik pod headerom) taky cierny pas, ktory neviem odkial sa tam zobral.

Viď screen:

Problem so zobrazovanim v FF a Opere

index:
Kód:
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
<html>
  <head>
   <meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=utf-8">
   <meta name="description" content="">
   <meta name="keywords" content="">
   <meta name="author" content="">
    <meta name="robots" content="index, nofollow">
   <link rel="stylesheet" type="text/css" href="style.css" media="screen">
  <title>Krafil</title>
  </head>
 
  <body>
  <div id="box">
 
    <div id="header">
                      <a href="index.html">
                                 <span>Krafil</span>
                      </a>
    </div>
 
       <div id="menu"></div>
   
         
          <div id="content">
       
            <h1>Vitajte</h1>
         
          <div class="text"> Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum is that it has a more-or-less normal distribution of letters, as opposed to using 'Content here, content here', making it look like readable English. Many desktop publishing packages and web page editors now use Lorem Ipsum as their default model text, and a search for 'lorem ipsum' will uncover many web sites still in their infancy. Various versions have evolved over the years, sometimes by accident, sometimes on purpose (injected humour and the like). and other :-)</div>
         
         
          </div>
         
         
      <div id="footer"></div>
 
 
 
  </div>

  </body>

</html>


css:
Kód:
html {
         font-family: Arial, Helvetica, sans-serif;
         font-size: 13px;
}


body{
        background: #000 url('images/bg.jpg') repeat-x;
        margin: 1px 1px 1px 1px;
        text-align:center;
}

a:link {
        color : #fff;
        text-decoration : underline;
}
     
a:visited {
        color : #d8ecf7;
        text-decoration : underline;
}

 
#box{
        text-align:left;
        width:684px;
        background:#000;
        padding: 0;
        margin:auto; 
}

#header{
        width:684px;
        height: 269px;
        background:url('images/header.jpg') no-repeat;
        padding: 0;
        margin:auto; 
        }

#header a {
       display: block;
       width: 500px;
       height: 120px;}

#header span {
       display:none
}


#content{
        text-align:left;
        width:684px;
        background:url('images/content.jpg') no-repeat;
        color: #000;
        height: 330px;
        padding: 0;
        margin:auto; 
 }

#content .text{
        font-size: 13px;
        color: #ebebeb;
        padding: 0 25px 12px 20px;
}


#content h1{
        color: #d9d9d9;
        font-size: 18px;
        padding: 5px 10px 0 20px;
}


#menu{
        width:684px;
        height: 34px;
        background:url('images/podheaderom.jpg');
        padding: 0;
        margin:auto; 
               
}

#footer{
        text-align: center;
        color: #ced0d2;
        height: 16px;
        background:url('images/footer.jpg');
        clear: both;
}




[/code]


_________________
"92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature"
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 30.04.08
Prihlásený: 15.05.15
Príspevky: 884
Témy: 3 | 3

Skus dat #header-u margin-bottom: 0; a #content-u margin-top: 0;


_________________
Empty your memory, with a free()… like a pointer!
If you cast a pointer to an integer,
it becomes the integer, if you cast a pointer to a struct, it becomes the struct…
The pointer can crash…, and can overflow…
Be a pointer my friend…
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 20.11.07
Prihlásený: 18.01.09
Príspevky: 2929
Témy: 116 | 116
NapísalOffline : 13.12.2008 19:41 | Problem so zobrazovanim v FF a Opere

a mas dobre nastavene vsetky velkosti obrazkov? inak v boxe ti napr chíba height ;)


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 18.08.07
Prihlásený: 13.12.08
Príspevky: 86
Témy: 19 | 19
Napísal autor témyOffline : 13.12.2008 19:55 | Problem so zobrazovanim v FF a Opere

skusil som tie margin-y, nepomohli.

A obrazky su na 100% dobre, lebo ked menim farbu pozadia box-u tak sa meni farba toho pasiku


_________________
"92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature"
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 20.11.07
Prihlásený: 18.01.09
Príspevky: 2929
Témy: 116 | 116
NapísalOffline : 13.12.2008 20:00 | Problem so zobrazovanim v FF a Opere

a este akoako satak divam tak nikde neuvadzas position:relative; ;) ako chces aby ti fungovalo margin bez toho? teda aspon asa mi zda ze to vtedy nefunguje :)


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 30.04.08
Prihlásený: 15.05.15
Príspevky: 884
Témy: 3 | 3

dadmtb to s tym nic nema ;) A inak, skusal si dat margin-bottom: 0 aj elementu s id #menu? Namiesto #header-u. :rolleyes:


Naposledy upravil neutronmind dňa 13.12.2008 20:11, celkovo upravené 1

_________________
Empty your memory, with a free()… like a pointer!
If you cast a pointer to an integer,
it becomes the integer, if you cast a pointer to a struct, it becomes the struct…
The pointer can crash…, and can overflow…
Be a pointer my friend…
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 20.11.07
Prihlásený: 18.01.09
Príspevky: 2929
Témy: 116 | 116
NapísalOffline : 13.12.2008 20:11 | Problem so zobrazovanim v FF a Opere

nehovorim ze s rovna s tymto problemom ale mne sa zda ze mi neslo centrovat pomocou marginu ked som neudal position :?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 18.08.07
Prihlásený: 13.12.08
Príspevky: 86
Témy: 19 | 19
Napísal autor témyOffline : 13.12.2008 20:25 | Problem so zobrazovanim v FF a Opere

neutronmind píše:
dadmtb to s tym nic nema ;) A inak, skusal si dat margin-bottom: 0 aj elementu s id #menu? Namiesto #header-u. :rolleyes:


jj skusal som aj menu, header aj content a nic


_________________
"92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature"
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 18.08.07
Prihlásený: 13.12.08
Príspevky: 86
Témy: 19 | 19
Napísal autor témyOffline : 13.12.2008 20:27 | Problem so zobrazovanim v FF a Opere

pomoze len margin-top: -12px; lenze potom to neni dobre v IE


_________________
"92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature"
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 30.04.08
Prihlásený: 15.05.15
Príspevky: 884
Témy: 3 | 3

Tak pre IE daj samostatne styly... :)


_________________
Empty your memory, with a free()… like a pointer!
If you cast a pointer to an integer,
it becomes the integer, if you cast a pointer to a struct, it becomes the struct…
The pointer can crash…, and can overflow…
Be a pointer my friend…
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 18.08.07
Prihlásený: 13.12.08
Príspevky: 86
Témy: 19 | 19
Napísal autor témyOffline : 13.12.2008 21:20 | Problem so zobrazovanim v FF a Opere

neutronmind píše:
Tak pre IE daj samostatne styly... :)


aha, dobry napad, ale ako to spravit ? :)


_________________
"92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature"
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 30.04.08
Prihlásený: 15.05.15
Príspevky: 884
Témy: 3 | 3

Pozri
http://www.pcforum.sk/loadovanie-css-pr ... 52542.html
http://virtuelvis.com/archives/2004/02/css-ie-only
:)


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Problem so zobrazovanim v FF a Opere

Registrovaný: 03.04.08
Prihlásený: 31.05.18
Príspevky: 4667
Témy: 37 | 37
Bydlisko: Trnava
NapísalOffline : 14.12.2008 12:48 | Problem so zobrazovanim v FF a Opere

uploadni to , a margin funguje aj bez position relative :)


_________________
Hmmm .... Hrošíček ... [Homer]
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 20.11.07
Prihlásený: 18.01.09
Príspevky: 2929
Témy: 116 | 116
NapísalOffline : 14.12.2008 13:09 | Problem so zobrazovanim v FF a Opere

don jebot sit tak zase som to :shit: mno OKI tk sa teda ospravedlnujem za zlu info. aj ked ja som mal neake problemy uz ani neviem s cim :lol:


 [ Príspevkov: 14 ] 


Problem so zobrazovanim v FF a Opere



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problém so zobrazovaním www stránok, problém užívateľa

v Operačné systémy Microsoft

17

889

23.03.2009 10:41

FERDA23

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

FP2003-problem so zobrazovanim

v Ostatné

3

357

06.03.2011 14:44

shaggy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problém so zobrazovaním shaderov

v Ovládače

6

248

22.04.2015 21:13

Graphicerror

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problem zo zobrazovaním hry...

v ATI/AMD grafické karty

2

316

08.01.2010 14:55

Milan.H

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problem so zobrazovanim pamäte!

v Pamäte

4

439

27.03.2008 15:04

Mandy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problém s zobrazovaním fóra

v Redakčné systémy

1

268

26.07.2007 21:15

Tominator

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problem so zobrazovanim akejkolvek stranky

v Sieťové a internetové programy

5

245

28.04.2010 11:25

Xaltotun

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

R7 260X problem so zobrazovanim

v ATI/AMD grafické karty

5

282

05.05.2014 18:41

AReYco

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Adobe Premiere problém so zobrazovaním videa

v Video programy

6

994

13.01.2006 12:37

ejmy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problem so zobrazovanim obrazkov na internete

v Sieťové a internetové programy

2

276

13.03.2010 14:43

newboy1

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

WordPress téma Valor - problém so zobrazovaním videa

v Redakčné systémy

2

234

03.05.2013 15:41

MatusMak

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

problem so zobrazovanim windows XP home edition

v Operačné systémy Microsoft

18

900

06.12.2012 10:15

saiyan

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Dreamweaver 8 - problem zo zobrazovanim sk. abecedy

v HTML, XHTML, XML, CSS

12

1237

14.03.2007 21:54

itsgoingd

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problem v Opere

v HTML, XHTML, XML, CSS

10

319

02.08.2010 11:11

camo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

HP Pavilion DV6000 problem zo zobrazovanim videa, obrazkov..

v Notebooky a netbooky

2

278

13.05.2011 18:03

putzig

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

problem so zobrazovanim udajov z databazy v Mozille Firefox

v PHP, ASP

1

312

13.09.2009 15:59

Ďuri



© 2005 - 2018 PCforum, edited by JanoF