[ Príspevkov: 4 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.06.09
Prihlásený: 28.05.11
Príspevky: 179
Témy: 41 | 41

Ahojte, vie mi prosim Vas niekto vysvetlit, preco sa mi pred niektore znaky po odoslani formularu prida (napr uvodzovky) spatne lomitko?

Takze odoslam " a vyzera to takto \"

Vdaka za odpoved.


Offline

Čestný člen
Čestný člen
pridavanie spatneho lomitka pred niektore znaky po odoslani

Registrovaný: 11.08.07
Príspevky: 4110
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Brno

Mas zapnutu direktivu magic_quotes. Odporucam vypnut a do kodu pridat podmienku, ktora za predpokladu, ze je magic_quotes zapnute (zistis pomocou fcie get_magic_quotes_gpc()), aplikuje stripslashes() na data z $_GET, $_POST, $_COOKIE (a popripade aj $_REQUEST).


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.06.09
Prihlásený: 28.05.11
Príspevky: 179
Témy: 41 | 41

Na servery nemozem editovat php.ini :D A na co je vlastne tato funkcia dobra?


Offline

Čestný člen
Čestný člen
pridavanie spatneho lomitka pred niektore znaky po odoslani

Registrovaný: 21.02.06
Prihlásený: 08.12.14
Príspevky: 5447
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Bratislava

Ak nemáš prístup k php.ini, môžeš skúsiť aj toto:
http://php.vrana.cz/vypnuti-magic_quotes_gpc.php


_________________
Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme.
 [ Príspevkov: 4 ] 


pridavanie spatneho lomitka pred niektore znaky po odoslani



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

problem s titulkami - nezobrazuje niektore znaky

v Video programy

8

1385

15.01.2010 7:44

thiery12

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Internet - nejdu niektore weby a niektore až na niekoľky raz

v Poskytovatelia internetu

8

211

11.02.2014 20:23

Only Human

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

formular, po odoslani obrazok

v HTML, XHTML, XML, CSS

4

301

07.08.2009 13:59

Snacker

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zachovanie zmeny po odoslani udajov

v JavaScript, VBScript, Ajax

3

221

10.12.2011 11:04

zaciatocnik

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

URL pri odoslaní form-u

v PHP, ASP

9

334

03.11.2010 7:50

coldak

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

phpbb : chyba pri odoslani prispevku

v Redakčné systémy

5

452

09.12.2007 10:56

mittnick

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

php kontaktny formular- sprava o odoslani

v PHP, ASP

2

293

18.02.2013 20:03

martina833

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Chyba pri odoslaní údajov do MySQL

v PHP, ASP

5

158

22.04.2014 16:59

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Rozhádzané pridávanie

v Databázy

7

1016

08.08.2006 10:26

tRizzO

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Tlist, pridavanie

v Delphi, Visual Basic

15

1111

26.05.2009 20:28

Siriuse

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

automaticke pridavanie inzeratov

v PHP, ASP

9

694

26.12.2007 13:41

Flety

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PrestaShop - Pridavanie fontov

v Redakčné systémy

1

1317

01.11.2009 13:53

KViki

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Pridávanie obrázkov do príspevkov

v Krčma

4

209

08.04.2014 21:47

Megi

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Pridavanie objektov do videa

v Video programy

0

356

27.04.2008 10:36

raider93hudc

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

pridavanie medzier do stringu

v PHP, ASP

7

255

31.01.2009 21:38

stenley

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

pridavanie medzi oznaceny text

v JavaScript, VBScript, Ajax

9

317

25.04.2010 18:28

kurtulik1



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF