[ Príspevkov: 10 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 01.11.10
Prihlásený: 01.11.10
Príspevky: 1
Témy: 1 | 1
NapísalOffline : 01.11.2010 17:19 | URL pri odoslaní form-u

Kód:
<form name="counter" action="" method="get"><input type="text" size="8"
   name="d2"><center><input type="submit" name="btn" id="btn" value="Ďalší web" style="display:none"/></center></form>

dá sa neako spraviť nech sa do url nezapíše toto?
hf.php?d2=0&btn=%CFal%9A%ED+web


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 29.10.08
Prihlásený: 30.07.12
Príspevky: 933
Témy: 2 | 2
NapísalOffline : 01.11.2010 17:43 | URL pri odoslaní form-u

ano, metodu zmenis na post


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 03.08.10
Prihlásený: 10.12.17
Príspevky: 86
Témy: 14 | 14
NapísalOffline : 01.11.2010 19:36 | URL pri odoslaní form-u

Nechapem aky to ma vyznam. Sposobou je vela. A ked ti ide iba o to
Citácia:
hf.php?d2=0&btn=%CFal%9A%ED+web
nechapem preco si temu zaradil sem. Toto patri skor do HTML.


Offline

Čestný člen
Čestný člen
URL pri odoslaní form-u

Registrovaný: 21.02.06
Prihlásený: 08.12.14
Príspevky: 5447
Témy: 29 | 29
Bydlisko: Bratislava
NapísalOffline : 01.11.2010 21:58 | URL pri odoslaní form-u

SP!DER - a čo si tým príspevkom chcel povedať? Nič som sa z toho nedozvedel + zaradil to správne, čo má spoločné URL adresa a html?


_________________
Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 03.08.10
Prihlásený: 10.12.17
Príspevky: 86
Témy: 14 | 14
NapísalOffline : 02.11.2010 16:45 | URL pri odoslaní form-u

A co ma spolocne PHP a nastavovanie metody get a post vo formulari? A moj prispevok bol adresovany autorovy. Nie tebe. To co chcel docielit sa da dosiahnut hned niekolkymi sposobmi. Ide len o to, vybrat ten pravy. Hned prvy nemusi byt spravny.


Offline

Čestný člen
Čestný člen
URL pri odoslaní form-u

Registrovaný: 21.02.06
Prihlásený: 08.12.14
Príspevky: 5447
Témy: 29 | 29
Bydlisko: Bratislava
NapísalOffline : 02.11.2010 17:27 | URL pri odoslaní form-u

Môže to súvisieť aj s HTML, aj s PHP - je dosť pravdepodobné, že tú adresu bude chcieť upraviť inak, alebo bude potrebovať poradiť, ako pracovať $_POST premennými, preto som to nechal v php.
Ak chceš písať iba autorovi a nie mne, tak sem nepíš - jednoduché.


_________________
Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
URL pri odoslaní form-u

Registrovaný: 20.10.08
Prihlásený: 18.01.14
Príspevky: 2626
Témy: 31 | 31
Bydlisko: Bratislava
NapísalOffline : 02.11.2010 17:33 | URL pri odoslaní form-u

SP!DER píše:
A co ma spolocne PHP a nastavovanie metody get a post vo formulari? A moj prispevok bol adresovany autorovy. Nie tebe. To co chcel docielit sa da dosiahnut hned niekolkymi sposobmi. Ide len o to, vybrat ten pravy. Hned prvy nemusi byt spravny.


Presne toto:

hf.php?d2=0&btn=%CFal%9A%ED+web


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 03.08.10
Prihlásený: 10.12.17
Príspevky: 86
Témy: 14 | 14
NapísalOffline : 02.11.2010 22:11 | URL pri odoslaní form-u

Vy stale nechapete jeho zamer. On iba nechce mat hentaku URL. Chce ju mat "cistu". Ale ked to mal riesene tak ako mal, teda cez GET, tak jednoduchým prepisanim metody na POST sa mu moze stat ze jeho skripty prestanu fungovat. Preto som chcel vediet nieco blizsie aby som mu mohol poradit konkretnejsie. Ale vy musite stale riesit blbosti.
Citácia:
Presne toto:

hf.php?d2=0&btn=%CFal%9A%ED+web


Co to ma s tym spolocne? Do tej adresy si kludne dopisem slovo zem a uz to bude mat nieco spolocne aj s geografiou ? Trochu sa zamysli nad tym co pises a snaz sa pochopit autora.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
URL pri odoslaní form-u

Registrovaný: 20.10.08
Prihlásený: 18.01.14
Príspevky: 2626
Témy: 31 | 31
Bydlisko: Bratislava
NapísalOffline : 02.11.2010 22:49 | URL pri odoslaní form-u

Ty tu hulakas, ze to nepatri do kategorie PHP. Ide o PHP script preto to sem patri tak sa netvar ze nerozumies.. Prepisanim na POST to nema preco nefungovat, staci v kode poprepisovat $_GET na $_POST pripadne $_REQUEST a mas vystarane..

btw ak mu velmi vadi ze ma take URL a chce za kazdu cenu pouzivat GET vo formularoch (co je prasacina), nech prezenie query string cez urldecode() a presmeruje sa sam na seba..


_________________
Desktop: iMac 21" CPU: i5 2.7GHz RAM: 4 GB DDR3 1333MHz GPU: AMD Radeon HD 6770M 512MB RAM HDD: 1TB 7200 rpm OS: Mac OS X Lion Desktop: CPU: AMD Phenom II x4 BE 955 3.2@3.6GHz 1.35@1.30V CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 880GM-UD2H RAM: 2x2 GB Kingston 1333MHz GPU: MSI HD 6850 Cyclone 1GB PSU: Seasonic S12II-620 620W HDD: Seagate Barracuda 7200.12 1TB Case: CoolerMaster Elite 333 LCD: 22" LG flatron W2261VP Keyboard: Microsoft Comfort Curve 2000 Mouse: Microsoft Wireless Mobile Mouse 4000 OS: Windows 8 Notebook: Macbook Pro 13" CPU: i5 2.4GHz RAM: 4 GB DDR3 1333MHz GPU: Intel HD Graphics 3000 384MB RAM HDD: 500GB 5400 rpm OS: Mac OS X Lion Tablet: iPad 2 64GB 3G Phone: HTC Desire S Phone: iPhone 8GB
Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 29.10.08
Prihlásený: 30.07.12
Príspevky: 933
Témy: 2 | 2
NapísalOffline : 03.11.2010 7:50 | URL pri odoslaní form-u

TommyHot píše:
btw ak mu velmi vadi ze ma take URL a chce za kazdu cenu pouzivat GET vo formularoch (co je prasacina), nech prezenie query string cez urldecode() a presmeruje sa sam na seba..

myslel som ze ked su tam znaky zmenene na urlescape sequencie tak je to uz urlencodovane alebo nie ?:)


 [ Príspevkov: 10 ] 


URL pri odoslaní form-u



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Form - zmena url cez radio

v PHP, ASP

8

607

11.02.2007 15:21

SonnY

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

phpbb : chyba pri odoslani prispevku

v Redakčné systémy

5

452

09.12.2007 10:56

mittnick

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Chyba pri odoslaní údajov do MySQL

v PHP, ASP

5

158

22.04.2014 16:59

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

form, checkbox alebo radio, pri zaskrtnuti submit

v JavaScript, VBScript, Ajax

1

237

08.10.2010 14:51

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zmena ikonky pri url

v HTML, XHTML, XML, CSS

14

1805

19.10.2006 23:38

redman

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

obrazok pri URL adrese v prehliadaci

v HTML, XHTML, XML, CSS

13

514

13.01.2008 11:36

capricorn7

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

SEF url alebo pekná url

v PHP, ASP

1

304

10.07.2011 14:31

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problém pri inštalácii Windows-u

v Operačné systémy Microsoft

4

408

15.11.2012 23:46

PDeee

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Rada pri výbere chladiča AMD Phenom-u.

v Ostatné

15

551

17.08.2011 14:57

KeNNi

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

formular, po odoslani obrazok

v HTML, XHTML, XML, CSS

4

301

07.08.2009 13:59

Snacker

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Jak správně chránit oči při práci u počítače

v Novinky

27

1811

18.08.2010 23:28

Romi

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zachovanie zmeny po odoslani udajov

v JavaScript, VBScript, Ajax

3

221

10.12.2011 11:04

zaciatocnik

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

nastavenie tabindexu u poli JMENO a HESLO pri prihlasovani

v Správy pre vedenie fóra

8

914

15.09.2007 21:51

JanoF

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

php kontaktny formular- sprava o odoslani

v PHP, ASP

2

293

18.02.2013 20:03

martina833

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

HDD ukazuje v BIOSe, ale pri instalacii Win-u nie

v Pevné disky a radiče

8

284

22.11.2013 8:55

Mandy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

prosim o pomoc pri vybere a hodnotenie dell-u - prvy notas

v Notebooky a netbooky

2

216

12.12.2010 16:22

oper



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF