SP!DER - Príspevky
Prehľadať tieto výsledky:

Stránka: 1 z 4 [ Vyhľadávanie našlo 94 výsledkov ]

AutorSpráva

 Fórum: PHP, ASP   Téma: PHP prvá práca v IT


Odpovede: 3
Zobrazenia: 199


Ak nevieš OOP tak ešte ani nevieš koľko toho nevieš.

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: Ako vytiahnuť z XML feedu jednu špecifickú značku


Odpovede: 1
Zobrazenia: 238


Naštuduj si xpath

 Fórum: Notebooky a netbooky   Téma: Notebook do 2000


Odpovede: 5
Zobrazenia: 306


https://www.alza.sk/asus-rog-zephyrus-g14-ga401-bez-anime-matrix?dq=5760036

https://cpu.userbenchmark.com/Compare/Intel-Core-i5-10300H-vs-AMD-Ryzen-7-4800H/m1027882vsm1032976

https://www.alza.sk/notebooky-podla-uhlopriecky/18865411.htm#f&cst=null&cud=0&pg=1&pn=2&prod=&par65...

 Fórum: PHP, ASP   Téma: PHP trvaly login


Odpovede: 2
Zobrazenia: 198


Session v mobilnej appke? Prečo mi to znie ako zlý nápad? Asi preto, že to je zlý nápad?

Píšeš že "Chcem zabalit web do android appky". Ako to robíš? Cez ionic?

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: Základy HTML5/CSS/php/JavaScript


Odpovede: 9
Zobrazenia: 872


napis do youtubu "yablko"

 Fórum: Databázy   Téma: Vyber jedneho zaznamu s rovnakym cislom MySQL z databazy [vyriešené]


Odpovede: 1
Zobrazenia: 1649


SELECT DISTINCT zak FROM objednavky;

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: Premenovanie tagov v xml súbore


Odpovede: 10
Zobrazenia: 534


Chybaju ti zatvorky

<IMAGE description="Obrázek (1)">(.?)</IMAGE>
<IMAGE_1>$1</IMAGE_1>

// Spojený príspevok Uto 23.10.18 23:52

A čo tak Ctrl+H nahradiť "<IMAGE description="Obrázek (1)">" za "<IMAGE>" ?

 Fórum: PHP, ASP   Téma: Spočítanie hodín a minút


Odpovede: 8
Zobrazenia: 554


https://carbon.nesbot.com/

 Fórum: PHP, ASP   Téma: Problém so session v Chrome


Odpovede: 4
Zobrazenia: 308


<input type='hidden' value='$random_log_key'> nechyba ti tam atribut name ?

 Fórum: PHP, ASP   Téma: Aký používaš framework ?


Odpovede: 0
Zobrazenia: 266


Aký používaš framework ?

 Fórum: PHP, ASP   Téma: Ukladanie pod seba


Odpovede: 5
Zobrazenia: 293


namiesto '\n' je lepšie použiť konštantu PHP_EOL

 Fórum: PHP, ASP   Téma: PHP a Informačný systém


Odpovede: 8
Zobrazenia: 386


Nastuduj navrhove vzory a pouzi Laravel.

 Fórum: Webdesign   Téma: hodnotenie webu - feedback


Odpovede: 14
Zobrazenia: 828


Mne sa páči vzhľad aj nápad. Registácia/Login neprehľadné. Nastavenia by som riešil bez nutnosti klikať na "Uložiť". Nech sa to ukladá automaticky AJAX-om. Plus by som pridal features: random background, pocitanie kolko krat klikam na tie odkazy (v buducnosti si mozem pozret statistiku :D)...

 Fórum: JavaScript, VBScript, Ajax   Téma: Pozícia myši


Odpovede: 1
Zobrazenia: 327


Zdravím

Potrebujem poradit. Ako mam pomocou JS zistovat vysku a sirku v px ktoru je vzdialena mys od laveho horneho rohu stranky? Potrebujem aby to fungovalo aj v IE a potrebujem aby tie hodnoty neboli od vrchneho rohu obrazovky ktory je zobrazeny ale rohu ktory je uplne hore na stranke. Teda ked...

 Fórum: Ostatné   Téma: Aky vyznam maju hodnoty v url


Odpovede: 2
Zobrazenia: 387


q je klucove slovo

 Fórum: Webdesign   Téma: Kritika Webu - Basic-Soft.com


Odpovede: 6
Zobrazenia: 881


skarede, neupravene, prilis velke, neprehladne, zastarale...

 Fórum: Vzdelanie, štúdium, škola   Téma: ucit sa po rusky - problem


Odpovede: 16
Zobrazenia: 3887


Ja sa ucim rustinu v skole druhy rok. Podla mna staci aby si sa to neucil prekladat, ale hned rozmyslat v rustine. Potom to je strasne jednoduche a ani gramatika ti nerobi problem lebo v SJ je velmi podobna.

 Fórum: JavaScript, VBScript, Ajax   Téma: jQuery - rozbalovacie menu


Odpovede: 8
Zobrazenia: 949


Diki za rady. Vidim ze JS je viac ojbektovo orientovany jazyk ako som si myslel. Vedel som ze je OOP ale nie ze ponuka az taketo moznosti.

 Fórum: JavaScript, VBScript, Ajax   Téma: jQuery - rozbalovacie menu


Odpovede: 8
Zobrazenia: 949


Myslel som nejaku inu funkciu ktora uz je v jQuery zabudovana. Ale ked nevies tak nevadi. Ani ja som nic v dokumentacii nenasiel preto sa pytam. Ale pre zaujimavost. Ako spravis tu funkciu s $ na zaciatku?

 Fórum: JavaScript, VBScript, Ajax   Téma: jQuery - rozbalovacie menu


Odpovede: 8
Zobrazenia: 949


Diki duri toto funguje ale ja som mal na mysli cislo jQuery riesenie, nejako s pouzitim .delay() alebo podobne.Nevies ako by sa to dalo spravit ?

 Fórum: JavaScript, VBScript, Ajax   Téma: jQuery - rozbalovacie menu


Odpovede: 8
Zobrazenia: 949


Diki emer mas to u mna ;)

Nakoniec som to spravil takto $('#menu_drop_1 > ul > li').click(function(){

$(this).children('ul').toggle();

});

// pridané po 21 hodinách 57 minútach od posledného príspevku

Mam ďalší problém s jQuery...

 Fórum: PHP, ASP   Téma: "tag menu", alebo "Tag cloud"


Odpovede: 25
Zobrazenia: 1103


Moja predstava je taka ze si budem moct pridavat klucove slova ku ktorim pridelim link.
Myslis "rucne" alebo cez nejay nastroj resp. administraciu? Ak to chces robit rucne je to robota na 10 minut. Ak cez administraciu tak sa s tym budes musit pohrat. Idealne by bolo slova ukaladat do d...

 Fórum: JavaScript, VBScript, Ajax   Téma: jQuery - rozbalovacie menu


Odpovede: 8
Zobrazenia: 949


Zdravim

Potrebujem spravit rozbalovacie menu pomocou jQuery.

HTML: <ul>
<li><a href="#">Menu 1</a>
<ul>
<li>Polozka 1</li>
<li>Polozka 2</li>
<li>Polozka 3</li>
</ul>
</li>
</ul>

Chcem aby bol zobrazeny iba link Menu 1. Ked nan kliken tak sa zobrazi aj polozka 1, 2, 3.

Dok...

 Fórum: PHP, ASP   Téma: "tag menu", alebo "Tag cloud"


Odpovede: 25
Zobrazenia: 1103


Robi sa to takto:

Tu vahu daneho slova ovplivnuje cislo. Cim je vyssie tym je vyssia aj vaha. No a vzorec je jednoduchy. Mas napriklad 5 faktorov. Tieto faktory mozu byt bud priamo umerne vyhe slova alebo nepramo. Inak povedane cim je nejaky faktor vyssi tym je aj vaha slova vyssia. Ale moze to b...

 Fórum: Operačné systémy Microsoft   Téma: internet sa vypína po 2 hodinách- pomôže reštart


Odpovede: 7
Zobrazenia: 475


Ak mas dynamicku IP adresu, v rootri mozes mat nastavene aby sa ti kazde dve hodiny generovala nova. Tym padom ti spadne cely net. Sice by sa to nemalo stavat ale aj toto je moznost.

Takze nam odpis ci mas dynamicku alebo staticku IPcku.

 Fórum: PHP, ASP   Téma: "tag menu", alebo "Tag cloud"


Odpovede: 25
Zobrazenia: 1103


Marek vidim ze sa snazis spravit nieco o com nemas ani sajnu :) Preto ti pomozem. Podrobnejsie napis co najviac detailov toho co chces. Ako presne by to malo fungovat.

V drtivej vacsine pripadov sa tag cloud pouziva na vizualne zobrazenie popularity danych slov. Takze... mas napriklad blog. Ku ka...

 Fórum: PHP, ASP   Téma: "tag menu", alebo "Tag cloud"


Odpovede: 25
Zobrazenia: 1103


Ak ovladas aspon zaklady HTML a CSS tak si to cele sprav sam. Budes sa v tom lepsie vyznat. Vlastne menis iba velkost fontu.

 Fórum: PHP, ASP   Téma: URL pri odoslaní form-u


Odpovede: 9
Zobrazenia: 444


Vy stale nechapete jeho zamer. On iba nechce mat hentaku URL. Chce ju mat "cistu". Ale ked to mal riesene tak ako mal, teda cez GET, tak jednoduchým prepisanim metody na POST sa mu moze stat ze jeho skripty prestanu fungovat. Preto som chcel vediet nieco blizsie aby som mu mohol poradit ko...

 Fórum: PHP, ASP   Téma: URL pri odoslaní form-u


Odpovede: 9
Zobrazenia: 444


A co ma spolocne PHP a nastavovanie metody get a post vo formulari? A moj prispevok bol adresovany autorovy. Nie tebe. To co chcel docielit sa da dosiahnut hned niekolkymi sposobmi. Ide len o to, vybrat ten pravy. Hned prvy nemusi byt spravny.

 Fórum: PHP, ASP   Téma: URL pri odoslaní form-u


Odpovede: 9
Zobrazenia: 444


Nechapem aky to ma vyznam. Sposobou je vela. A ked ti ide iba o to
Citácia:
hf.php?d2=0&btn=%CFal%9A%ED+web
nechapem preco si temu zaradil sem. Toto patri skor do HTML.
Stránka: 1 z 4 [ Vyhľadávanie našlo 94 výsledkov ]




© 2005 - 2021 PCforum, edited by JanoF