[ Príspevkov: 59 ] 1, 2
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 06.09.07
Prihlásený: 22.12.15
Príspevky: 263
Témy: 62 | 62
Napísal autor témyOffline : 21.01.2009 9:46 | PHP - Rýchle správy

To je skvele chalani ... dakujem ...

Len mi to pise chybu v riadku $row = ...
Kód:
Warning: mysql_fetch_row(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /3w/kvalitne.cz/l/luxorakcie/rychlaposta.php on line 21


Inak rozmyslal som nad tym statusom precitanej a neprecitanej posty co ste mi spominali ... prisiel som na nasledovne, do mojej DB som pridal polozku ze status, dal som jej (int) ... a do kodu ktory odosiela postu teda do rychlaposta.php som dal ... ze $status = 1; toto mi pri odoslani ku sprave pripise hodnotu '1' teda neprecitana ... a teraz v rpdorucena.php ked kliklne na Dorucena RP ... objavy sa okno sprav konkretne pre neho a chcel bz som spravit to ze akonahle sa otvori tak sa pri tej sprave UPDATE status na '2' a upravim v podmienkach ze spravy so statusom '2' = pricitane a nebude ich zobrazovat ... uvazujem spravnym smerom da ta to takto zrealizovat ?

//pouzivat edit! (stenley)


Offline

Správca fóra
Správca fóra
PHP - Rýchle správy

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 21.01.2009 11:23 | PHP - Rýchle správy

k tej chybe - mas nejaku chybu v sql prikaze...

status - lepsie by bolo namiesto statusu pouzit datum, teda ak je sprava neprecitana, bude v stlpci 0, ale akonahle si ju adresat spravy precita, upravi sa na datum precitania... toto je dobre napr. ak by si chcel spravit "archiv rp", kde by si odosielatel mohol pozriet, kedy a ci si adresat danu spravu precital a pod...


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 06.09.07
Prihlásený: 22.12.15
Príspevky: 263
Témy: 62 | 62
Napísal autor témyOffline : 23.01.2009 9:37 | PHP - Rýchle správy

Mal by som otazku na UPDATE databaz ...

Kód:
while ($vypis = MySQL_Fetch_Array($vysledok))
   if ($vypis['status'] == $neprecitana){
      echo "(Od: ".$vypis['cas']." ".$vypis['nick'].")<br>\n ".$vypis['sprava']."<br>\n
      <form action=\"rychlaposta.php\" method=\"post\">
      <input type=\"hidden\" name=\"msg_id\" value=\"".$vypis['id_posta']."\">
      <input type=\"submit\" value=\"Odpovedať\">
      </form>";
      }
      else
      echo "<center>Nemáte žiadne nové správy.</center>";
      $aktualizacia = MySQL_Query("UPDATE $rptabulka SET status = '2' WHERE id_posta = '$id_posta'");


Toto by malo hned po vypisani spravy zmenit status na cislo 2 bo do riadku v tabulke sa mi zapisuje ako cislo 1.

Kód:
CREATE TABLE `posta` (
  `id_posta` int(11) NOT NULL auto_increment,
  `cas` time NOT NULL,
  `nick` varchar(20) collate utf8_slovak_ci default NULL,
  `komu` varchar(20) collate utf8_slovak_ci default NULL,
  `sprava` text collate utf8_slovak_ci,
  `status` int(1) NOT NULL,
  PRIMARY KEY  (`id_posta`)
)


Ale nezmeni :-) opravite ma pls ? uz sa s tym trapim dost dlho...


Offline

Správca fóra
Správca fóra
PHP - Rýchle správy

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 23.01.2009 9:59 | PHP - Rýchle správy

namiesto $id_posta si daj $vypis['id_posta']


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 06.09.07
Prihlásený: 22.12.15
Príspevky: 263
Témy: 62 | 62
Napísal autor témyOffline : 23.01.2009 10:10 | PHP - Rýchle správy

Kód:
$aktualizacia = MySQL_Query("UPDATE $rptabulka SET status = '2' WHERE id_posta = '$vypis['id_posta']'");


pise mi v tom chybu > Parse error: parse error, expecting `T_STRING' or `T_VARIABLE' or `T_NUM_STRING' in /3w/kvalitne.cz/l/luxorakcie/rpdorucena.php on line 48

== vlastne mi ide o to aby ked uzivatel otvori spravu tak sa status automaticky v databaze prepise z '1' na '2'


Naposledy upravil jtomcik dňa 23.01.2009 10:13, celkovo upravené 1

Offline

Správca fóra
Správca fóra
PHP - Rýchle správy

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 23.01.2009 10:13 | PHP - Rýchle správy

Kód:
$aktualizacia = MySQL_Query("UPDATE $rptabulka SET status = '2' WHERE id_posta = '".$vypis['id_posta']."'");

a daj si to do if vetvy


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 06.09.07
Prihlásený: 22.12.15
Príspevky: 263
Témy: 62 | 62
Napísal autor témyOffline : 23.01.2009 10:15 | PHP - Rýchle správy

Super uz to pustilo ... ale ten status mi neprepisuje z cisla 1 na 2

//este kolkokrat ta budem upozornovat na to, ze posledny prispevok sa necituje??!! (stenley)


Offline

Správca fóra
Správca fóra
PHP - Rýchle správy

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 23.01.2009 10:17 | PHP - Rýchle správy

skus dat prec tie jednoduche uvodzovky z toho sql, lebo spravne by tam nemali byt...


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 06.09.07
Prihlásený: 22.12.15
Príspevky: 263
Témy: 62 | 62
Napísal autor témyOffline : 23.01.2009 10:22 | PHP - Rýchle správy

Oki vyskusam:
neviem ci som spravne pohopil to if

Kód:
if ($aktualizacia) = MySQL_Query "UPDATE $rptabulka SET status = '2' WHERE id_posta = '".$vypis['id_posta']."'";
        echo "Podarilo sa prepisať status prečítanej pošty";


//este kolkokrat ta budem upozornovat na to, ze posledny prispevok sa necituje??!! (stenley) // <> DAM SI POZOR, prepac.


Naposledy upravil jtomcik dňa 23.01.2009 10:26, celkovo upravené 1

Offline

Správca fóra
Správca fóra
PHP - Rýchle správy

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 23.01.2009 10:26 | PHP - Rýchle správy

nie, nepochopil si to spravne... das si to tam, kde vypisujes formular pre kazdu neprecitanu spravu...


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 06.09.07
Prihlásený: 22.12.15
Príspevky: 263
Témy: 62 | 62
Napísal autor témyOffline : 23.01.2009 11:11 | PHP - Rýchle správy

No neviem ako sa trapim tak sa trapim ale nic ...

Kód:
<div id="rychlaposta">
<? 
   while ($vypis = MySQL_Fetch_Array($vysledok))
   if ($vypis['status'] == 1){
      echo "(Od: ".$vypis['cas']." ".$vypis['nick'].")<br>\n ".$vypis['sprava']."<br>\n
      <form action=\"rychlaposta.php\" method=\"post\">
      <input type=\"hidden\" name=\"msg_id\" value=\"".$vypis['id_posta']."\">
      <input type=\"submit\" value=\"Odpovedať\">
      </form>";
      }
      else
      echo "<center>Nemáte žiadne nové správy.</center>";
</div>


ked kliknem na dorucenu postu ... pekne sa zobrazi pokial ma v tabulke status '1' ked ho prepisem manualne v tabulke na '2' uz pekne napise ze namate novu postu ... ale ako to prepisat automatickz tym ze uzivatel klikne na dorucena posta neviem ... dumam uz som skusal aj $aktualizacia dat vsade de sa da a nic:-)


Offline

Správca fóra
Správca fóra
PHP - Rýchle správy

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 23.01.2009 11:16 | PHP - Rýchle správy

Kód:
if ($vypis['status'] == 1)
{
      $aktualizacia = MySQL_Query("UPDATE $rptabulka SET status = 2 WHERE id_posta = ".$vypis['id_posta']);

      echo "(Od: ".$vypis['cas']." ".$vypis['nick'].")<br>\n ".$vypis['sprava']."<br>\n
      <form action=\"rychlaposta.php\" method=\"post\">
      <input type=\"hidden\" name=\"msg_id\" value=\"".$vypis['id_posta']."\">
      <input type=\"submit\" value=\"Odpovedať\">
      </form>";
}

bolo to az tak zlozite? :)


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 06.09.07
Prihlásený: 22.12.15
Príspevky: 263
Témy: 62 | 62
Napísal autor témyOffline : 23.01.2009 11:33 | PHP - Rýchle správy

No ani nie ... funguje to super :) ale vdaka tomu a tebe som sa opat nieco naucil.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 02.12.09
Prihlásený: 03.04.11
Príspevky: 68
Témy: 18 | 18
Bydlisko: Dubnica nad...
NapísalOffline : 06.12.2009 15:00 | PHP - Rýchle správy

ahojte mne ta rpdorucena.php pise toto :

Kód:
Fatal error: Cannot break/continue 1 level in /***/sub/party-chat/123/rp/rpdorucena.php on line 21


co s tym ?


Offline

Správca fóra
Správca fóra
PHP - Rýchle správy

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 06.12.2009 15:08 | PHP - Rýchle správy

podla vsetkeho tam ma byt exit() namiesto break


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 02.12.09
Prihlásený: 03.04.11
Príspevky: 68
Témy: 18 | 18
Bydlisko: Dubnica nad...
NapísalOffline : 06.12.2009 15:14 | PHP - Rýchle správy

dakujem uz to ide

a este mam problem s tym ...
pouzil som presnie tie scripty co su tu...ked napise niekdo RP tak ju pekne odosle ale ked kliknem na Dorucena RP ukaze mi len

Pripojenie sa podarilo.

a ziadnu spravu a pritom mi to poslal

//edituj si prispevky! (stenley)


Offline

Správca fóra
Správca fóra
PHP - Rýchle správy

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 06.12.2009 16:25 | PHP - Rýchle správy

skontroluj si, ci sa ti ta sprava korektne zapisala do db...


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 02.12.09
Prihlásený: 03.04.11
Príspevky: 68
Témy: 18 | 18
Bydlisko: Dubnica nad...
NapísalOffline : 07.12.2009 8:35 | PHP - Rýchle správy

Hej do DB sa zapise ale ked kliknem na dorucena posta tam mi tam nic nenapise akurat ze pripojenie sa podarilo ale ani ziadna sprava ani ziadne kolonky na odpisanie nic...

a este do DB sa mi zapisuje len nasledovne:

Kód:
id     Nick       Komu       Sprava
1                    achbo       ahoj


Nemalo by nahodov zapisat aj Nick ?


Offline

Správca fóra
Správca fóra
PHP - Rýchle správy

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 07.12.2009 9:29 | PHP - Rýchle správy

skontroluj si data, ktore sa predavaju do insert-u


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 02.12.09
Prihlásený: 03.04.11
Príspevky: 68
Témy: 18 | 18
Bydlisko: Dubnica nad...
NapísalOffline : 07.12.2009 9:39 | PHP - Rýchle správy

Tam je vsetko dobre ...


Offline

Užívateľ
Užívateľ
PHP - Rýchle správy

Registrovaný: 17.07.08
Prihlásený: 24.01.13
Príspevky: 143
Témy: 37 | 37
NapísalOffline : 07.12.2009 10:26 | PHP - Rýchle správy

tak vypisuj pred ukladanim do databazy.. skus si pomocou echo vypisat vsetky udaje ktore do databazy ides vlozit..


_________________
PC: Procesor: INTEL Core i7-860, grafika: MSI R4890 Cyclone OC, 1GB DDR5, doska: Gigabyte GA-P55-UD3R, zdroj: Fortron 700W Everest 700 80+, RAM: 2x2GB Corsair XMS3 DHX
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 02.12.09
Prihlásený: 03.04.11
Príspevky: 68
Témy: 18 | 18
Bydlisko: Dubnica nad...
NapísalOffline : 10.12.2009 20:50 | PHP - Rýchle správy

Tuto je ten script ja uz nwm kde moze byt chyba ....

Kód:
<?
if (session_id() == "") session_start();
 
if(!(isset ($_SESSION['prihlaseny']))) {
   }
?>

<?
include "rpdatabaza.php";
                             
   $spojenie = MySQL_Connect("$dbserver" , "$dbuzivatel" , "$dbheslo");
   MySQL_Select_DB("$db", $spojenie);
   if (!$spojenie):
      echo "Pripojenie sa nezdarilo!";
      else :
      echo "<center>Pripojenie sa podarilo.</center>";
    endif;
    $spojenie = ("SELECT * FROM $dbtabulka WHERE komu='" . $_SESSION['prihlaseny']) . "' ORDER BY id_posta DESC";
    $vysledok = MySQL_Query($spojenie);
   if (!$vysledok):
      echo "Doslo ku chybe pri dotazovani k zaznamom!";
      exit();
   endif;

?>

<html>
<head>
<title>Rýchla pošta</title>
<link href="style.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1250" />
</head>
<body>
<div id="rychlaposta">
<?
   
while ($vypis = MySQL_Fetch_Array($vysledok))
   echo "(Od: ".$vypis['cas']." ".$vypis['nick'].")<br>\n ".$vypis['sprava']."<br>\n
   <form action=\"rychlaposta.php\" method=\"post\">
   <input type=\"hidden\" name=\"msg_id\" value=\"".$vypis['id']."\">
   <input type=\"submit\" value=\"Odpovedať\">
   </form>
   ***********************************************************************************************************<br>\n ";   

?>
</div>
</body>
</html>


Offline

Užívateľ
Užívateľ
PHP - Rýchle správy

Registrovaný: 17.07.08
Prihlásený: 24.01.13
Príspevky: 143
Témy: 37 | 37
NapísalOffline : 10.12.2009 21:22 | PHP - Rýchle správy

problem bude skor v scripte v ktorom danu RP ukladas..


_________________
PC: Procesor: INTEL Core i7-860, grafika: MSI R4890 Cyclone OC, 1GB DDR5, doska: Gigabyte GA-P55-UD3R, zdroj: Fortron 700W Everest 700 80+, RAM: 2x2GB Corsair XMS3 DHX
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 02.12.09
Prihlásený: 03.04.11
Príspevky: 68
Témy: 18 | 18
Bydlisko: Dubnica nad...
NapísalOffline : 10.12.2009 21:27 | PHP - Rýchle správy

Tuje na spracovanie ....

Kód:
<?
if (session_id() == "") session_start();
 
if(!(isset ($_SESSION['prihlaseny'])))
?>

<?
include "rpdatabaza.php";
session_start();

$spojenie = MySQL_Connect("$dbserver" , "$dbuzivatel" , "$dbheslo");
   MySQL_Select_DB("$db", $spojenie);
   if (!$spojenie):
      echo "Pripojenie sa nezdarilo!";
      else :
      echo "<center>Pripojenie sa podarilo.</center>";
   endif;

   if ($_POST['action'] == 'send_form') {
   $vysledok = MySQL_Query("INSERT INTO $dbtabulka VALUES
   ('', '"."$prihlaseny"."', '".$_POST['komu']."', '".$_POST['sprava']."')");
   }
   MySQL_Close($spojenie);
?>


Offline

Užívateľ
Užívateľ
PHP - Rýchle správy

Registrovaný: 17.07.08
Prihlásený: 24.01.13
Príspevky: 143
Témy: 37 | 37
NapísalOffline : 10.12.2009 21:28 | PHP - Rýchle správy

tam kde pouzivas INSERT do databazy.. nema byt miesto $prihlaseny session?
teda $_SESSION['prihlaseny']

Kód:
$vysledok = MySQL_Query("INSERT INTO $dbtabulka VALUES
   ('', '".$_SESSION['prihlaseny']."', '".$_POST['komu']."', '".$_POST['sprava']."')");


_________________
PC: Procesor: INTEL Core i7-860, grafika: MSI R4890 Cyclone OC, 1GB DDR5, doska: Gigabyte GA-P55-UD3R, zdroj: Fortron 700W Everest 700 80+, RAM: 2x2GB Corsair XMS3 DHX
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 02.12.09
Prihlásený: 03.04.11
Príspevky: 68
Témy: 18 | 18
Bydlisko: Dubnica nad...
NapísalOffline : 10.12.2009 21:42 | PHP - Rýchle správy

Super uz mi to nic nevipisuje ale pre istotu to ani neposiela zadam nick zadam spravu a nic to neuroby akurat zmizne nic a aj sprava....a chyba bola nie v zapisoch do db ale v rychlaposta.php


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 02.12.09
Prihlásený: 03.04.11
Príspevky: 68
Témy: 18 | 18
Bydlisko: Dubnica nad...
NapísalOffline : 02.01.2010 13:37 | PHP - Rýchle správy

a este jedna otazka ako urobym to aby sa mi zobrazila nova sprava len ak mi ju niekdo poslal.
Ked mi nikdo neposle spravu tak nechcem mat ze Nova Sprava.
Potom aj este ako urobym to aby mi zobrazovalo pocet sprav napr ze :

Nova Sprava (5)

dakujem


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 21.02.10
Príspevky: 3991
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 02.01.2010 13:56 | PHP - Rýchle správy

Použiješ rozum. Oba príklady sa dajú vyriešiť zrátaním počtu neprečítaných správ. Či už ako COUNT() v SQL, alebo mysql_num_rows() v PHP.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 02.12.09
Prihlásený: 03.04.11
Príspevky: 68
Témy: 18 | 18
Bydlisko: Dubnica nad...
NapísalOffline : 02.01.2010 16:55 | PHP - Rýchle správy

hmm.... mas pravdu diksa


 [ Príspevkov: 59 ] 1, 2


PHP - Rýchle správy



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Správy

v PHP, ASP

7

167

25.12.2012 22:01

black1101

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Správy

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2 ]

v Spoločnosť, politika, psychológia, filozofia, náboženstvo

34

1717

14.03.2008 15:52

Jopi

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Sukromne Spravy

v Správy pre vedenie fóra

2

747

01.06.2008 12:32

pukepulos

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

bublinove spravy

v HTML, XHTML, XML, CSS

8

583

24.05.2007 20:53

kmsa

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Sukromne spravy

v Správy pre vedenie fóra

14

1206

23.02.2011 22:18

mirom

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Sukromne spravy

v Správy pre vedenie fóra

6

313

21.10.2014 5:44

Daron

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Sukromne spravy

v Správy pre vedenie fóra

10

425

28.08.2016 19:38

JanoF

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Upozornovanie na správy

v Správy pre vedenie fóra

22

2336

21.06.2009 12:44

shark777

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Správy - zlúčenie autorov

v PHP, ASP

2

293

16.08.2011 19:26

juho

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

správy na ICQ

v Sieťové a internetové programy

12

446

20.07.2009 11:20

lio

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

zmazane sukromne spravy ?

v Správy pre vedenie fóra

4

1098

13.02.2009 16:07

JanoF

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

rychle prsty

v JavaScript, VBScript, Ajax

6

594

13.09.2007 21:44

juho

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Rýchle MySQL

v Databázy

13

639

07.02.2009 15:06

Flety

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

rychle vypinanie

v Operačné systémy Microsoft

1

259

26.01.2009 20:42

shark777

Táto téma je zamknutá, nemôžete posielať nové príspevky alebo odpovedať na staršie.

Rýchle prachy

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2 ]

v Ekonomika, práca, biznis, podnikanie a peniaze

46

4096

02.10.2011 19:50

KocuR

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Rychle vybijanie

v Notebooky a netbooky

8

726

18.09.2012 20:32

dablik415



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF