nechcem zakladat novy topic tak sem hodim moj novy problem ako inac cez moju slabu css zrucnost
potreboval by som zobrazit 3az n pocet obrazkov vedla seba a pod tym prisluzny text...samozrejma cela oblast by bola ako link
zatial som viriesil zobrazenie obrazkou vedla seba ale ten text neviem nejak natrepad pod obrazok
thaze mam zatial tolko
Kód:
<div id="admin">
<a href="#"><span class="jeden" title="novinky"></span></a>
<a href="#"><span class="dva" title="galeria"></span></a>
<a href="#"><span class="tri" title="anketa"></span></a>
<a href="#"><span class="styri" title="statistika"></span></a>
<a href="#"><span class="pat" title="uzivatelia"></span></a>
<a href="#"><span class="sest" title="nastavenie"></span></a>
</div>
a zo stylov
Kód:
#admin {width:770px; padding:35px 0 0 20px; position:relative; color:#6182D1;}
#admin p {margin:0;}
#admin a {color:#6182D1;}
#admin a:hover {color:#192666;}
#admin span.jeden, #admin span.dva, #admin span.tri, #admin span.styri, #admin span.pat, #admin span.sest {padding-left:50px; padding-top:45px;}
#admin span.jeden {background:url("../design/ikony/novinky.png") 0 50% no-repeat;}
#admin span.dva {background:url("../design/ikony/galeria.png") 0 50% no-repeat; margin-left:10px;}
#admin span.tri {background:url("../design/ikony/anketa.png") 0 50% no-repeat; margin-left:10px;}
#admin span.styri {background:url("../design/ikony/statistika.png") 0 50% no-repeat; margin-left:10px;}
#admin span.pat {background:url("../design/ikony/uzivatelia.png") 0 50% no-repeat; margin-left:10px;}
#admin span.sest {background:url("../design/ikony/nastavenie.png") 0 50% no-repeat; margin-left:10px;}