[ Príspevkov: 16 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Parse error

Registrovaný: 22.11.05
Prihlásený: 12.03.17
Príspevky: 708
Témy: 20 | 20
Bydlisko: SK-Martin
Vek: 62
NapísalOffline : 31.07.2006 5:03 | Parse error

potrebujem malú pomoc, celú noc sa s tým trápim, ale už mi to nemyslí,
toto mi vypisuje:
Kód:
Parse error: parse error, expecting `','' or `';'' in c:\www\egis.php on line 39

a na 39 riadku mám toto:
Kód:
MySQL_Query("INSERT INTO $tab VALUES('','$nick','$heslo','$mail','','','0')");

(tabuľka $tab má sedem položiek)


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Parse error

Registrovaný: 02.07.06
Prihlásený: 18.08.14
Príspevky: 1696
Témy: 137 | 137
Bydlisko: Slovakia - ...
NapísalOffline : 31.07.2006 11:02 | Parse error

sksu sem hodit aj nake riadky okolo 39 riadku


_________________
Zivot je jednoduchy , staci sa rozhodnut a neobzerat sa spat. Poriadok je pre blbcov, inteligent zvlada chaos.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Parse error

Registrovaný: 02.07.06
Prihlásený: 18.08.14
Príspevky: 1696
Témy: 137 | 137
Bydlisko: Slovakia - ...
NapísalOffline : 31.07.2006 11:06 | Parse error

resp skus zadat aj stlpce tabulky kde to ma byt zadavane
namiesto tohto:
Kód:
MySQL_Query("INSERT INTO $tab VALUES('','$nick','$heslo','$mail','','','0')");


daj toto
Kód:
MySQL_Query("INSERT INTO $tab (stlpec1, stlpec2 , stlpce3)  VALUES('','$nick','$heslo','$mail','','','0')");


_________________
Zivot je jednoduchy , staci sa rozhodnut a neobzerat sa spat. Poriadok je pre blbcov, inteligent zvlada chaos.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Parse error

Registrovaný: 06.05.06
Prihlásený: 05.08.11
Príspevky: 174
Témy: 8 | 8
Bydlisko: Svaty Jur
NapísalOffline : 31.07.2006 11:18 | Parse error

napis SQL tabulky


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Parse error

Registrovaný: 22.11.05
Prihlásený: 12.03.17
Príspevky: 708
Témy: 20 | 20
Bydlisko: SK-Martin
Vek: 62
Napísal autor témyOffline : 31.07.2006 17:39 | Parse error

Kód:
CREATE TABLE registrace(
id int( 11 ) NOT NULL auto_increment,
nick varchar( 20 ) NOT NULL default '',
heslo varchar( 25 ) NOT NULL default '',
mail varchar( 35 ) NOT NULL default '',
kod varchar( 100 ) NOT NULL default '',
ip varchar( 20 ) NOT NULL default '',
posledni_akce bigint( 20 ) NOT NULL default '0',
UNIQUE KEY id( id )
);

riadky 38,39,40,41,42
Kód:
$tab = "registrace";
MySQL_Query("INSERT INTO $tab VALUES('', '$nick', '$heslo', '$mail', '', '', '0')");
echo"<FONT color=\"darkred\" size=\"+1\">Registrácia dokončená</FONT>";
echo"<br><br>Zapamätajte si prosím Vami zvolený NICK a HESLO. Ak ich zabudnete, nebudete sa môcť ku svojmu účtu prihlásiť.";
echo"<br><br><br>Prihlásiť sa môžete <A href=\"index.php\">TU</A>.";


jedná sa o script z webu ale nefachal, snažím sa ho rozchodiť, pár chýb som už vylúčil, ale na tomto bode vysím, podľa výpisu očakáva čiarku, alebo bodkočiarku, ale ma nenapadá, kde to má byť


Naposledy upravil mokus dňa 31.07.2006 17:44, celkovo upravené 1

Offline

Užívateľ
Užívateľ
Parse error

Registrovaný: 02.07.06
Prihlásený: 18.08.14
Príspevky: 1696
Témy: 137 | 137
Bydlisko: Slovakia - ...
NapísalOffline : 31.07.2006 17:43 | Parse error

Kód:
MySQL_Query("INSERT INTO $tab (nick, heslo, mail) VALUES('', '$nick', '$heslo', '$mail', '', '', '0')");
echo"<FONT color=\"darkred\" size=\"+1\">Registrácia dokončená</FONT>";
echo"<br><br>Zapamätajte si prosím Vami zvolený NICK a HESLO. Ak ich zabudnete, nebudete sa môcť ku svojmu účtu prihlásiť.";
echo"<br><br><br>Prihlásiť sa môžete <A href=\"index.php\">TU</A>.";


skusil si toto?, lebo mne ked som xcel neco vlozit do mysql tabulku tak som musle zadat aj stlpce kde som to xcel davat ,potom to slo


_________________
Zivot je jednoduchy , staci sa rozhodnut a neobzerat sa spat. Poriadok je pre blbcov, inteligent zvlada chaos.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Parse error

Registrovaný: 22.11.05
Prihlásený: 12.03.17
Príspevky: 708
Témy: 20 | 20
Bydlisko: SK-Martin
Vek: 62
Napísal autor témyOffline : 31.07.2006 17:47 | Parse error

ten pôvodný zápis som už niekoľkokrát úspešne použil, takže ten tvoj príklad som ešte neskúšal, ale práve to skúšam, stále rovnaká chyba


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Parse error

Registrovaný: 02.07.06
Prihlásený: 18.08.14
Príspevky: 1696
Témy: 137 | 137
Bydlisko: Slovakia - ...
NapísalOffline : 01.08.2006 13:07 | Parse error

no newiem ci si to uz nako vyriesil ale podobne mi robilo bud vtedy ked som neco zabudol npaisat v predxadzsajucix riadkox, resp,som zle formatoval text ale v tomto pripade sa miot o zda oki


_________________
Zivot je jednoduchy , staci sa rozhodnut a neobzerat sa spat. Poriadok je pre blbcov, inteligent zvlada chaos.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Parse error

Registrovaný: 01.10.05
Prihlásený: 22.04.08
Príspevky: 80
Témy: 4 | 4
Bydlisko: Trnava - co...
NapísalOffline : 01.08.2006 16:45 | Parse error

co sa stane ked pouzijes toto
Kód:
MySQL_Query("INSERT INTO $tab VALUES('',$nick,$heslo,$mail,'','','0')");


_________________
Dve veci sú na tomto svete nekonečné: ľudská hlúposť a vesmír. A tým vesmírom si nie som taký istý. (Albert Einstein )
CPU:Intel P4 1400MHz MB:MSI MS-6566 Memory:512MB DDR VGA:ATI Radeon 9100 64MB Sound:SB Live 5.1-Player + Gembird WSC-YF-1A DVD:LG GSA-4163B Monitor:LiteOn C1771NST Storage:160GB ATA Seagate Keyboard:A4-Tech KBS-8 Mouse:A4-Tech WOP-35
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Parse error

Registrovaný: 22.11.05
Prihlásený: 12.03.17
Príspevky: 708
Témy: 20 | 20
Bydlisko: SK-Martin
Vek: 62
Napísal autor témyOffline : 01.08.2006 21:22 | Parse error

zatiaľ ti na to neviem odpovedať, lebo mi to stojí na tej chybe, a ak to skúsim podľa teba, chybová hláška je furt rovnaká


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Parse error

Registrovaný: 02.07.06
Prihlásený: 18.08.14
Príspevky: 1696
Témy: 137 | 137
Bydlisko: Slovakia - ...
NapísalOffline : 01.08.2006 21:55 | Parse error

keby si mi poslal cely script tak by som sa s tym pohral ,


_________________
Zivot je jednoduchy , staci sa rozhodnut a neobzerat sa spat. Poriadok je pre blbcov, inteligent zvlada chaos.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Parse error

Registrovaný: 24.04.06
Prihlásený: 23.07.08
Príspevky: 48
Témy: 1 | 1
Bydlisko: 0x800045
NapísalOffline : 08.08.2006 10:17 | Parse error

Kód:
$query = "insert into registrace (nick, heslo, mail, kod, ip, posledni_akce) values ('$nick', '$heslo', '$mail', '', '', default)";
mysql_query ($query, $conn);


$conn je identifikator spojenia na db, mozes nemusi pouzit... doporucujem na zaciatku skriptu pouzivat persistentne spojenie (cez mysql_pconnect) a do prikazu zadat id spojenia.

malo by to slapat.


_________________
Fujitsu- Siemens Lifebook E8020D
Pentium-M 740 1.73GHz 2MB SLC, 512MB RAM DDR2, ATI Mobility Radeon X600, 60GB HDD, LCD 15" SXGA (1400x1050), Li-ION batéria 4800 mAh, WLAN/Modem/Gbit LAN, Touchpad, Touch Stick, Security panel, integrovaná čítačka čip. kariet, PCMCIA: 1 x typ I/II, 1xserial, 1x Express card I/II, 1x parallel, 1x VGA, 4x USB 2.0, Fast IrDa, PS/2, S-Video out, Firewire (IEE1394), 1x Micro, 1x head phone/SPDIF, Windows XP Professional SP2
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Parse error

Registrovaný: 22.11.05
Prihlásený: 12.03.17
Príspevky: 708
Témy: 20 | 20
Bydlisko: SK-Martin
Vek: 62
Napísal autor témyOffline : 08.08.2006 18:18 | Parse error

k ničomu som nedošiel, originál script z webu nefunguje, začínam odznovu, tentoraz už urobím väčšie zásahy doň, lebo pôvodne je to dosť neprehľadné, a podľa mňa je tam aj pár primitívnych chýb, ak to vyjde dám vedieť


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 30.07.06
Prihlásený: 19.02.13
Príspevky: 97
Témy: 20 | 20
NapísalOffline : 09.08.2006 11:02 | Parse error

mokus píše:
potrebujem malú pomoc, celú noc sa s tým trápim, ale už mi to nemyslí,
toto mi vypisuje:
Kód:
Parse error: parse error, expecting `','' or `';'' in c:\www\egis.php on line 39

a na 39 riadku mám toto:
Kód:
MySQL_Query("INSERT INTO $tab VALUES('','$nick','$heslo','$mail','','','0')");

(tabuľka $tab má sedem položiek)

Podla mna mas chybu v tom oznaceni $tab to by malo bzt ".$tab."
podla mna ;)


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Parse error

Registrovaný: 02.07.06
Prihlásený: 18.08.14
Príspevky: 1696
Témy: 137 | 137
Bydlisko: Slovakia - ...
NapísalOffline : 09.08.2006 14:53 | Parse error

VLADIS007 píše:
Podla mna mas chybu v tom oznaceni $tab to by malo bzt ".$tab."
podla mna ;)


vsetko moze byt ale o tomto poxybujem , mozno to dat do tyx uvodzoviek ale bez bodiek


_________________
Zivot je jednoduchy , staci sa rozhodnut a neobzerat sa spat. Poriadok je pre blbcov, inteligent zvlada chaos.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Parse error

Registrovaný: 22.11.05
Prihlásený: 12.03.17
Príspevky: 708
Témy: 20 | 20
Bydlisko: SK-Martin
Vek: 62
Napísal autor témyOffline : 09.08.2006 19:15 | Parse error

VLADIS007 píše:
Podla mna mas chybu v tom oznaceni $tab to by malo bzt ".$tab."
podla mna ;)

blbosť, názov tabuľky som tam dával aj priamo, nie ako premennú a stále rovnako,
ale ako som už písal, celý script som rozkopal, nejaké výsledky už mám, ešte to ladím, aby to malo všetky tie vymoženosti čo od toho očakávam,
takže zatiaľ sa k tomuto problému nebudem vracať, ten pôvodný script je zjavne chybný, a ja ho už neopravujem, ale pretváram


 [ Príspevkov: 16 ] 


Parse error



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Parse error: syntax error, unexpected '}' in /usr/export/www

v Redakčné systémy

9

323

11.01.2007 18:32

then

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Parse error: syntax error, unexpected '"' in

v PHP, ASP

1

310

10.12.2009 15:40

stenley

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in ..

v PHP, ASP

7

719

08.08.2007 8:03

Tominator

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Parse error: syntax error, unexpected T_CONSTANT_ENCAPSED_ST

v PHP, ASP

1

360

05.10.2010 12:08

walther

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Parse error: syntax error, unexpected $end

v PHP, ASP

6

582

29.08.2011 22:26

BX

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Parse error: syntax error, unexpected ')'

v PHP, ASP

25

3323

16.05.2009 14:37

pkrajnak

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Parse error:

v PHP, ASP

21

928

21.09.2008 22:06

Blackshadow

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Parse error

v Databázy

2

564

18.10.2007 14:14

pitrik1

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PARSE ERROR

v PHP, ASP

6

298

17.01.2008 0:56

max-m

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Parse error define()

v PHP, ASP

2

575

21.09.2006 19:19

Freelan

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

elseif Parse error:

v PHP, ASP

14

268

08.06.2009 19:09

pilná lama glama

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Neviem najst Parse error

v PHP, ASP

24

560

15.09.2007 19:13

Blackshadow

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

CSS- Parse Error [empty string]

v HTML, XHTML, XML, CSS

4

136

16.04.2015 15:24

SKRiPT

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

XML parse

v PHP, ASP

2

357

09.09.2010 8:47

Antuanet

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

C# - ToInt32, Int.Parse

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

1

272

30.05.2011 11:42

street_punk

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

SATA DVD vypalovačka (error DMA, error CRC)

v Optické zariadenia

2

698

13.11.2007 21:11

Mulan3



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF