[ Príspevkov: 49 ] 1, 2
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Odosielanie mailu

Registrovaný: 22.11.07
Prihlásený: 26.02.10
Príspevky: 253
Témy: 1 | 1
Bydlisko: 127.0.0.1
NapísalOffline : 22.01.2008 20:21 | Odosielanie mailu

Blackshadow píše:
nevyhodi to nic :) co s tym? :)

to znamena ze hodnota je NULL ;) asi :D:D


_________________
PODPIS BOL ZMAZANY Z DOVODU NERESPEKTOVANIA PRAVIDIEL FORA!!!
Je povolených max. 5 riadkov s veľkosťou písma 9 (rozlíšenie 1280x1024px).
Sprava pre vedenie fora: ake nerespektovanie pravidiel. ved som mal v podpise citaciu na 2 riadky omg? lol? no a este jabber ale to neni moja chyba ze tu nemate input aj na jabber...
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Odosielanie mailu

Registrovaný: 09.09.07
Prihlásený: 07.11.16
Príspevky: 3128
Témy: 233 | 233
Bydlisko: Nové Zámky
NapísalOffline : 22.01.2008 20:24 | Odosielanie mailu

aha.. takze mam nejak poziadat o pristup k php.ini, aby som to vedel upravit? alebo co?


_________________
"It took a lot of work, but this latest Linux patch enables support for machines with 4096 CPUs, up from the old limit of 1024." "Do you have support for smooth full-screen flash video yet?" "No, but who uses that?"
- ak dlho neodpisujem do témy, zabudol som na ňu, takže ma upozornite SS, ak chcete moju odpoveď
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Odosielanie mailu

Registrovaný: 22.11.07
Prihlásený: 26.02.10
Príspevky: 253
Témy: 1 | 1
Bydlisko: 127.0.0.1
NapísalOffline : 22.01.2008 20:54 | Odosielanie mailu

Blackshadow píše:
aha.. takze mam nejak poziadat o pristup k php.ini, aby som to vedel upravit? alebo co?

nie. ako som pisal upravit si to mozes aj sam ;)


_________________
PODPIS BOL ZMAZANY Z DOVODU NERESPEKTOVANIA PRAVIDIEL FORA!!!
Je povolených max. 5 riadkov s veľkosťou písma 9 (rozlíšenie 1280x1024px).
Sprava pre vedenie fora: ake nerespektovanie pravidiel. ved som mal v podpise citaciu na 2 riadky omg? lol? no a este jabber ale to neni moja chyba ze tu nemate input aj na jabber...
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Odosielanie mailu

Registrovaný: 09.09.07
Prihlásený: 07.11.16
Príspevky: 3128
Témy: 233 | 233
Bydlisko: Nové Zámky
NapísalOffline : 22.01.2008 21:45 | Odosielanie mailu

takze
Kód:
ini_set('sendmail_from', NULL);

zadam niekde na zaciatok scriptu ?
ked budem mat k tomu pristup, tak to skusim


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Odosielanie mailu

Registrovaný: 09.09.07
Prihlásený: 07.11.16
Príspevky: 3128
Témy: 233 | 233
Bydlisko: Nové Zámky
NapísalOffline : 23.01.2008 16:01 | Odosielanie mailu

uz mi to posiela.. ale ako docielim to, aby to odoslalo ako html??
teraz mi to posle mail, ale aj s html znackami :)


_________________
"It took a lot of work, but this latest Linux patch enables support for machines with 4096 CPUs, up from the old limit of 1024." "Do you have support for smooth full-screen flash video yet?" "No, but who uses that?"
- ak dlho neodpisujem do témy, zabudol som na ňu, takže ma upozornite SS, ak chcete moju odpoveď
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Odosielanie mailu

Registrovaný: 09.09.07
Prihlásený: 07.11.16
Príspevky: 3128
Témy: 233 | 233
Bydlisko: Nové Zámky
NapísalOffline : 23.01.2008 16:13 | Odosielanie mailu

uz mi to posiela.. ale ako docielim to, aby to odoslalo ako html??
teraz mi to posle mail, ale aj s html znackami :)


_________________
"It took a lot of work, but this latest Linux patch enables support for machines with 4096 CPUs, up from the old limit of 1024." "Do you have support for smooth full-screen flash video yet?" "No, but who uses that?"
- ak dlho neodpisujem do témy, zabudol som na ňu, takže ma upozornite SS, ak chcete moju odpoveď
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Odosielanie mailu

Registrovaný: 22.11.07
Prihlásený: 26.02.10
Príspevky: 253
Témy: 1 | 1
Bydlisko: 127.0.0.1
NapísalOffline : 23.01.2008 16:39 | Odosielanie mailu

Blackshadow píše:
uz mi to posiela.. ale ako docielim to, aby to odoslalo ako html??
teraz mi to posle mail, ale aj s html znackami :)


nastavis to hlavickou
neviem ako mas oznacenu premennu ale napr.

Kód:
$headers .= 'Content-Type: text/html; charset=UTF-8';


_________________
PODPIS BOL ZMAZANY Z DOVODU NERESPEKTOVANIA PRAVIDIEL FORA!!!
Je povolených max. 5 riadkov s veľkosťou písma 9 (rozlíšenie 1280x1024px).
Sprava pre vedenie fora: ake nerespektovanie pravidiel. ved som mal v podpise citaciu na 2 riadky omg? lol? no a este jabber ale to neni moja chyba ze tu nemate input aj na jabber...
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Odosielanie mailu

Registrovaný: 09.09.07
Prihlásený: 07.11.16
Príspevky: 3128
Témy: 233 | 233
Bydlisko: Nové Zámky
NapísalOffline : 23.01.2008 16:43 | Odosielanie mailu

to tam mam.. mam tam toto presne:
Kód:
$meno = $_POST['meno'];
$firma = $_POST['firma'];
$email = $_POST['email'];
$telefon = $_POST['telefon'];
$text = $_POST['text'];
$objednavka = $_POST['objednavka'];
$komu = "mail@mail.sk";
$predmet = "Objednávka od $meno";
$zahlavie = "From: ". $email. "\r\n";
$zahlavie .= "Content-Type: text/html; charset=UTF-8 \n";

$telospravy = "Meno: $meno\nFirma: $firma\nEmail: $email\nTelefon: $telefon\nText:\n$text\n\nObjednavka:\n$objednavka";


$zahlavie = "From: ". $email. "\r\n";
$odoslane = mail( $komu, $predmet, $telospravy, $zahlavie );


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Odosielanie mailu

Registrovaný: 26.12.06
Prihlásený: 30.10.17
Príspevky: 4009
Témy: 181 | 181
Bydlisko: Nitra / Bra...
Vek: 24
NapísalOffline : 23.01.2008 18:33 | Odosielanie mailu

nejak čudne vzerá ten kód..
$zahlavie .= "Content-Type: text/html; charset=UTF-8 \n";
a neskôr
$zahlavie = "From: ". $email. "\r\n";
čiže ten content type ti asi "neplatí", nie??


_________________
Sorry za prelkepy
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Odosielanie mailu

Registrovaný: 29.12.05
Prihlásený: 19.10.14
Príspevky: 539
Témy: 62 | 62
Bydlisko: 127.0.0.1 (...
NapísalOffline : 23.01.2008 19:10 | Odosielanie mailu

skus samotny text previest do spravnej znakovej sady pokial nie je
funkcia: iconv()


_________________
"Kde končí hiphop, začína IQ."
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Odosielanie mailu

Registrovaný: 09.09.07
Prihlásený: 07.11.16
Príspevky: 3128
Témy: 233 | 233
Bydlisko: Nové Zámky
NapísalOffline : 23.01.2008 20:22 | Odosielanie mailu

joo diki, uz mi to frci... problem bol s tymi hlavickami asi :)


_________________
"It took a lot of work, but this latest Linux patch enables support for machines with 4096 CPUs, up from the old limit of 1024." "Do you have support for smooth full-screen flash video yet?" "No, but who uses that?"
- ak dlho neodpisujem do témy, zabudol som na ňu, takže ma upozornite SS, ak chcete moju odpoveď
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 26.03.08
Prihlásený: 22.01.10
Príspevky: 61
Témy: 22 | 22
NapísalOffline : 26.03.2008 19:46 | Odosielanie mailu

Začínám s PHP. A mám problém s odesláním formuláře na mail. Vytvořím oba dva soubory. Jeden s vyplněním a druhý s posláním. Ale jak kliknu na Odeslat, tak to přesměruje na stažení souboru (toho s tím odesláním). A na mail se nic neodešle.
Jak na to?


Offline

Správca fóra
Správca fóra
Odosielanie mailu

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 26.03.2008 19:54 | Odosielanie mailu

daj nejaky kod


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 26.03.08
Prihlásený: 22.01.10
Príspevky: 61
Témy: 22 | 22
NapísalOffline : 26.03.2008 19:59 | Odosielanie mailu

Dělal jsem to podle tohoto návodu:
http://tvorba-webu.zdarek.com/php/email.php

Tam jsou oba dva kódy.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Odosielanie mailu

Registrovaný: 26.11.06
Prihlásený: 23.09.17
Príspevky: 4123
Témy: 317 | 317
Bydlisko: HE/BA
NapísalOffline : 26.03.2008 20:07 | Odosielanie mailu

a skusal si to na locale alebo na nejakom hostingu-free alebo platenom?


_________________
Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5Q PRO Turbo CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 4-4-4-12 2T GPU: PowerColor PCS+ HD6950 HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: LCD: DELL U2414M 24" 1920x1200
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 26.03.08
Prihlásený: 22.01.10
Príspevky: 61
Témy: 22 | 22
NapísalOffline : 26.03.2008 20:21 | Odosielanie mailu

Freehostingu, ale jinak i normálně v náhledu v IE.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Odosielanie mailu

Registrovaný: 09.09.07
Prihlásený: 07.11.16
Príspevky: 3128
Témy: 233 | 233
Bydlisko: Nové Zámky
NapísalOffline : 26.03.2008 21:04 | Odosielanie mailu

v nahledu IE ti to na tvojom PC nepojde, ak nemas nainstalovany apache + php


_________________
"It took a lot of work, but this latest Linux patch enables support for machines with 4096 CPUs, up from the old limit of 1024." "Do you have support for smooth full-screen flash video yet?" "No, but who uses that?"
- ak dlho neodpisujem do témy, zabudol som na ňu, takže ma upozornite SS, ak chcete moju odpoveď
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 26.03.08
Prihlásený: 22.01.10
Príspevky: 61
Témy: 22 | 22
NapísalOffline : 27.03.2008 16:10 | Odosielanie mailu

Ono to nejde ani už přímo na webu.
Jak na to?
Vytvořím soubor *.php (pro vypsání e-mailu), pak *.php (pro odeslání). A stránka, kde chci, aby se mi to zobrazilo, tak ten formulář bude odkazovat kam? Na ten soubor .php? Tam asi ne, to se právě uloží.
Jak teda na to?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Odosielanie mailu

Registrovaný: 09.09.07
Prihlásený: 07.11.16
Príspevky: 3128
Témy: 233 | 233
Bydlisko: Nové Zámky
NapísalOffline : 28.03.2008 13:16 | Odosielanie mailu

na akom serveri to mas, ze sa to chce ukladat?? mas na nom PHP ?


_________________
"It took a lot of work, but this latest Linux patch enables support for machines with 4096 CPUs, up from the old limit of 1024." "Do you have support for smooth full-screen flash video yet?" "No, but who uses that?"
- ak dlho neodpisujem do témy, zabudol som na ňu, takže ma upozornite SS, ak chcete moju odpoveď
 [ Príspevkov: 49 ] 1, 2


Odosielanie mailu



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Odosielanie mailu - viac prijemcov

v PHP, ASP

2

133

10.08.2012 23:10

maťo*

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Nefunguje mi script na odosielanie mailu

v PHP, ASP

1

338

15.12.2009 15:56

Snacker

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

poslanie mailu

v PHP, ASP

12

405

18.03.2009 7:57

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

casovane odoslanie mailu

v PHP, ASP

1

123

24.10.2012 21:19

killer

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

indikator prijateho mailu

v Sieťové a internetové programy

3

433

17.04.2008 17:36

jaji

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ckeckin firemneho mailu

v Sieťové a internetové programy

1

234

14.11.2008 11:55

domcek

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Blokovanie prijatého mailu

v Siete

2

733

06.05.2011 16:55

Dalo1970

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Text z mailu

v PHP, ASP

2

296

29.06.2009 11:08

Snacker

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

odoslanie hromadného mailu

v PHP, ASP

1

172

23.03.2012 7:48

stenley

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Overenie odoslania mailu

v PHP, ASP

1

167

25.07.2010 13:58

walther

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Odoslanie e-mailu

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

0

275

03.03.2009 20:28

Fico

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

oznamenie o prijati mailu

v Sieťové a internetové programy

5

1049

29.06.2009 17:01

shark777

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

IP adresa z mailu

v Ostatné

8

518

17.12.2009 15:31

Draex

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

posielanie e-mailu formulár

v JavaScript, VBScript, Ajax

4

499

16.08.2008 19:48

Gosty

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

posielanie mailu na gmail

v PHP, ASP

3

569

29.02.2008 10:11

eiger33

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

problem s odosielanim mailu

v PHP, ASP

1

151

13.12.2011 14:10

susedx



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF