[ Príspevkov: 49 ] 1, 2
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 18.08.07
Prihlásený: 13.12.08
Príspevky: 86
Témy: 19 | 19
NapísalOffline : 18.01.2008 19:22 | Odosielanie mailu

Zdravim,
ako spravim taku vec, ze spravil som si formular, a ked ho niekto vyplni tak mi spravu ktoru on napise odosle na mail.

Vdaka, tu je formular:

Kód:
<div id='formular'>
     <form action='post.php' method='post'>
        <table width='0' cellpadding='0' cellspacing='0' border='0'>
          <tr>
            <td class='td-1'>Nick:</td>
            <td class='td-2'><input type='text' name='sender' class='input-text' /></td>
          </tr>
          <tr>
            <td class='td-1'>Váš e-mail:</td>
            <td class='td-2'><input type='text' name='email' value='@' class='input-text' /></td>
          </tr>
          <tr>
            <td class='td-1'>Predmet:</td>
            <td class='td-2'><input type='text' name='subject' class='input-text' /></td>
          </tr>
          <tr>
            <td colspan='3'><textarea cols='0' rows='0' name='text'>Sem napíšte text správy.</textarea></td>
          </tr>
        </table>
      </form>
  </div> 


_________________
"92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature"
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Odosielanie mailu

Registrovaný: 26.12.06
Prihlásený: 30.10.17
Príspevky: 4009
Témy: 181 | 181
Bydlisko: Nitra / Bra...
Vek: 24
NapísalOffline : 18.01.2008 19:36 | Odosielanie mailu

musis si zostavit script post.php na odoslanie formularu :D
___
stavim, ze si to vyhrabal nekde z tutorialu... a nebol tam napisany aj ten script post.php?? ak nie tak mas smolu a musis si nieco nastudovat a zostavit sam :P


_________________
Sorry za prelkepy
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Odosielanie mailu

Registrovaný: 22.11.07
Prihlásený: 26.02.10
Príspevky: 253
Témy: 1 | 1
Bydlisko: 127.0.0.1
NapísalOffline : 18.01.2008 19:38 | Odosielanie mailu

omg.
riesilo sa to tu snad 20x. pozri po fore. inak odporucam nastudovat
Kód:
http://sk.php.net/manual/en/ref.mail.php


_________________
PODPIS BOL ZMAZANY Z DOVODU NERESPEKTOVANIA PRAVIDIEL FORA!!!
Je povolených max. 5 riadkov s veľkosťou písma 9 (rozlíšenie 1280x1024px).
Sprava pre vedenie fora: ake nerespektovanie pravidiel. ved som mal v podpise citaciu na 2 riadky omg? lol? no a este jabber ale to neni moja chyba ze tu nemate input aj na jabber...
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 18.08.07
Prihlásený: 13.12.08
Príspevky: 86
Témy: 19 | 19
Napísal autor témyOffline : 18.01.2008 20:05 | Odosielanie mailu

ten formular som si robil sam, potreboval by som nejaky prikald kodu, aby som videl ako to ma byt, nikde som ennasiel takto ze formular a s odosielanim


_________________
"92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature"
Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 13.11.07
Prihlásený: 20.08.16
Príspevky: 1719
Témy: 0 | 0
NapísalOffline : 18.01.2008 20:27 | Odosielanie mailu

Namiesto funkcie mail, by som radšej použil existujúcu triedu/knižnicu slúžiacu na posielanie e-mailov. Problém s funkciou mail je ten, že posiela len tie informácie v hlavičke, ktoré tam pridáš (štandardne tenie nič) a preto taký e-mail často skončí označený ako spam.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 18.08.07
Prihlásený: 13.12.08
Príspevky: 86
Témy: 19 | 19
Napísal autor témyOffline : 18.01.2008 20:49 | Odosielanie mailu

nemate niekto konkretny taky nejaky priklad na odosielanie (kod) aj s formularom ?


_________________
"92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature"
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Odosielanie mailu

Registrovaný: 25.07.07
Prihlásený: 27.11.14
Príspevky: 217
Témy: 38 | 38
Bydlisko: Kálnica city
NapísalOffline : 18.01.2008 23:13 | Odosielanie mailu

obsah suboru post.php

Citácia:
<?php
$komu = $_POST[ "sender" ];
$od = $_POST[ "email" ];
$předmět = $_POST[ "subject" ];
$zpráva = $_POST[ "text" ];
$záhlaví = "From: ". $od. "\r\n";
$zpráva_odeslána = mail( $komu, $předmět, $zpráva, $záhlaví );
if ( $zpráva_odeslána ) {
echo "Bola odoslaná nasledujúca správa: <br><br>";
echo "<b>Komu:</b> $komu<br>";
echo "<b>Váš e-mail:</b> $od<br>";
echo "<b>Vaše meno a adresa:</b> $předmět<br>";
echo "<b>Správa:</b><br>";
echo $zpráva;
} else {
echo "Bohužiaľ došlo k chybe a váš mail sa nepodarilo odoslať. Skúste znovu...";
}
?>

netestoval som to no malo by to fungovat.. ak chces prepis si nazvy premenych bez ceskych znakov to som len skopiroval narychlo


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 18.08.07
Prihlásený: 13.12.08
Príspevky: 86
Témy: 19 | 19
Napísal autor témyOffline : 19.01.2008 17:12 | Odosielanie mailu

vdaka.. dal som si to na stranku ale nejak mi to nefunguje, vypise mi ze BOla odoslana nasledujuca sprava... ale nic mi nepride:

tu je subor formular3.php

Kód:
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN"
"DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns='http://www.w3.org/1999/xhtml' xml:lang='sk'>

  <head>
    <meta name='content-language' content='sk' />
    <meta http-equiv='content-type' content='application/xhtml+xml;charset=UTF-8' />
    <meta http-equiv='content-style-type' content='text/css' />
    <link rel='stylesheet' type='text/css' href='style.css' />
     <title>Formular</title>
 </head>

 <body>
   
   <div id='formular'>
     <form action='post.php' method='post'>
        <table width='0' cellpadding='0' cellspacing='0' border='0'>
          <tr>
            <td class='td-1'>Nick:</td>
            <td class='td-2'><input type='text' name='sender' class='input-text' /></td>
          </tr>
          <tr>
            <td class='td-1'>Váš e-mail:</td>
            <td class='td-2'><input type='text' name='email' value='@' class='input-text' /></td>
          </tr>
          <tr>
            <td class='td-1'>Predmet:</td>
            <td class='td-2'><input type='text' name='subject' class='input-text' /></td>
          </tr>
          <tr>
            <td colspan='3'><textarea cols='0' rows='0' name='text'>Sem napíšte text správy.</textarea></td>
          </tr>
          <tr>
   <td>&nbsp;
        </td>
        <td><input type="submit" value="Odoslať"><span class="small_font">&nbsp;&nbsp;
        </td>
      </tr>
        </table>
      </form>
  </div> 
 
 </body>

</html>



a post.php:

Kód:
<?php
$komu = "nick@gmail.com";
$od = $_POST[ "email" ];
$předmět = $_POST[ "subject" ];
$zpráva = $_POST[ "text" ];
$záhlaví = "From: ". $od. "\r\n";
$zpráva_odeslána = mail( $předmět, $zpráva, $záhlaví );
if ( $zpráva_odeslána ) {
echo "Bola odoslaná nasledujúca správa: <br><br>";
echo "<b>Váš e-mail:</b> $od<br>";
echo "<b>Vaše meno a adresa:</b> $předmět<br>";
echo "<b>Správa:</b><br>";
echo $zpráva;
} else {
echo "Bohužiaľ došlo k chybe a váš mail sa nepodarilo odoslať. Skúste znovu...";
}
?>


_________________
"92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature"
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Odosielanie mailu

Registrovaný: 26.12.06
Prihlásený: 30.10.17
Príspevky: 4009
Témy: 181 | 181
Bydlisko: Nitra / Bra...
Vek: 24
NapísalOffline : 19.01.2008 17:23 | Odosielanie mailu

v tomto riadku $zpráva_odeslána = mail( $předmět, $zpráva, $záhlaví );
ti chyba ze komu ma odoslat mail :P
$zpráva_odeslána = mail($komu, $předmět, $zpráva, $záhlaví );

a potom vo formulare mas na dosolanie email aj nick (sender) ale ten sender sa neodosiela :P naco to tam mas?


_________________
Sorry za prelkepy
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 18.08.07
Prihlásený: 13.12.08
Príspevky: 86
Témy: 19 | 19
Napísal autor témyOffline : 19.01.2008 18:31 | Odosielanie mailu

ok dakujem, ide mi to :)


_________________
"92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature"
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 18.08.07
Prihlásený: 13.12.08
Príspevky: 86
Témy: 19 | 19
Napísal autor témyOffline : 19.01.2008 21:17 | Odosielanie mailu

a do post.php mozem dat nieco ako:
Kód:
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN"
"DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns='http://www.w3.org/1999/xhtml' xml:lang='sk'>

  <head>
    <meta name='content-language' content='sk' />
    <meta http-equiv='content-type' content='application/xhtml+xml;charset=UTF-8' />
.
.
.


???
lebo mi tam uplne blbne diakritika ked napise ze bola odoslana sprava...


_________________
"92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature"
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Odosielanie mailu

Registrovaný: 25.07.07
Prihlásený: 27.11.14
Príspevky: 217
Témy: 38 | 38
Bydlisko: Kálnica city
NapísalOffline : 19.01.2008 23:41 | Odosielanie mailu

skus, malo by to pomoct, ale pokial budes pisal do formularu s diakritikou tak ti ju nie vsade zobrazi.. tam by sa muselo este par riadkov kodu pridat aby to fungovalo spolahlivo..


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 18.08.07
Prihlásený: 13.12.08
Príspevky: 86
Témy: 19 | 19
Napísal autor témyOffline : 20.01.2008 10:11 | Odosielanie mailu

no dal som to tak ale pise mi miesto dlznov otazniky a miesto mekcenov tak isto. Ale nie v celom , iba takto:

Kód:
Bola odoslan� nasleduj�ca spr�va:

V� e-mail: skuska@skuska.sk
Va�e meno a adresa: skúška 2
Spr�va:
Skúška diakritiky : žýťčšéíá


ten posledny riadok je dobre ale tie VáS e.mail... to nie


tato som to dal post.php:

Kód:
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN"
"DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns='http://www.w3.org/1999/xhtml' xml:lang='sk'>

  <head>
    <meta name='content-language' content='sk' />
    <meta http-equiv='content-type' content='application/xhtml+xml;charset=UTF-8' />
   <title>Odosielanie spravy</title>
  </head>

<body>

<?php
$komu = "mojnick@gmail.com";
$nick = $_POST[ "sender" ];
$od = $_POST[ "email" ];
$předmět = $_POST[ "subject" ];
$zpráva = $_POST[ "text" ];
$záhlaví = "From: ". $od. "\r\n";
$zpráva_odeslána = mail($komu, $nick, $předmět, $zpráva, $záhlaví );
if ( $zpráva_odeslána ) {
echo "Bola odoslaná nasledujúca správa: <br><br>";
echo "<b>Váš e-mail:</b> $od<br>";
echo "<b>Vaše meno a adresa:</b> $předmět<br>";
echo "<b>Správa:</b><br>";
echo $zpráva;
} else {
echo "Bohužiaľ došlo k chybe a váš mail sa nepodarilo odoslať. Skúste znovu...";
}
?>

</body>

</html>


_________________
"92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature"
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Odosielanie mailu

Registrovaný: 26.12.06
Prihlásený: 30.10.17
Príspevky: 4009
Témy: 181 | 181
Bydlisko: Nitra / Bra...
Vek: 24
NapísalOffline : 20.01.2008 10:49 | Odosielanie mailu

ja to robím inak :P zrejme neprofesionálne, ale vyhovuje mi to :D

toto je napr. formular.php kde máš formulár..
Kód:
<form action="post.php" method="post">
nejaký ten formulár
</form>

<?php
   if (isset($_GET['akcia'])){
    $akcia=$_GET['akcia'];
     if ($akcia=="chyba"):
      echo "Bohužiaľ došlo k chybe a váš mail sa nepodarilo odoslať. Skúste znovu...";
          
     elseif ($akcia=="odoslane"):
      echo "Správa bola odoslaná...";
     endif;
    }
?>


a toto bude tvoj post.php
Kód:
$nick = $_POST[ "sender" ];
$od = $_POST[ "email" ];
$předmět = $_POST[ "subject" ];
$zpráva = $_POST[ "text" ];
$záhlaví = "From: ". $od. "\r\n";
$zpráva_odeslána = mail($komu, $nick, $předmět, $zpráva, $záhlaví );
if ( $zpráva_odeslána ) {
header ('location: formular.php?akcia=odoslane');
} else {
header ('location: formular.php?akcia=chyba');
}


toto ti iba vypíše, že či bolo odoslané, alebo nie.. nevypíše, že čo bolo odoslané !! ale ak to veľmi potrebuješ, môžeš si to prirbiť k tomu header :P ja som si toto vymyslel k návštevnej knihe, kde nepotrebujem informácie, že čo bolo odoslané... iba to že či bolo alebo nebolo odoslané a na to mi stačí akcia=chyba/vlozene :) dúfam, že pomôže


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Odosielanie mailu

Registrovaný: 29.12.05
Prihlásený: 19.10.14
Príspevky: 539
Témy: 62 | 62
Bydlisko: 127.0.0.1 (...
NapísalOffline : 20.01.2008 11:10 | Odosielanie mailu

do hlaviciek emailu musis hodit aj kodovanie


_________________
"Kde končí hiphop, začína IQ."
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 18.08.07
Prihlásený: 13.12.08
Príspevky: 86
Témy: 19 | 19
Napísal autor témyOffline : 20.01.2008 13:29 | Odosielanie mailu

qacer píše:
do hlaviciek emailu musis hodit aj kodovanie


a ako to bude vyzerat ? v tom mojom prikalde

to Glupak: dik, ked to nevyriesim tak to spravim tak ako si pisal


_________________
"92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature"
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Odosielanie mailu

Registrovaný: 25.07.07
Prihlásený: 27.11.14
Príspevky: 217
Témy: 38 | 38
Bydlisko: Kálnica city
NapísalOffline : 20.01.2008 14:21 | Odosielanie mailu

alebo skus zmenit hlavicku na takuto
Citácia:
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN">
<html>
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1250">
<meta name='content-language' content='sk' />
<title>Odosielanie spravy</title>
<body>


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Odosielanie mailu

Registrovaný: 22.11.07
Prihlásený: 26.02.10
Príspevky: 253
Témy: 1 | 1
Bydlisko: 127.0.0.1
NapísalOffline : 20.01.2008 14:24 | Odosielanie mailu

Diger píše:
a ako to bude vyzerat ? v tom mojom prikalde

za
Kód:
$záhlaví = "From: ". $od. "\r\n";

pridas
Kód:
$záhlaví .= "Content-Type: text/html; charset=UTF-8 \n";


_________________
PODPIS BOL ZMAZANY Z DOVODU NERESPEKTOVANIA PRAVIDIEL FORA!!!
Je povolených max. 5 riadkov s veľkosťou písma 9 (rozlíšenie 1280x1024px).
Sprava pre vedenie fora: ake nerespektovanie pravidiel. ved som mal v podpise citaciu na 2 riadky omg? lol? no a este jabber ale to neni moja chyba ze tu nemate input aj na jabber...
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Odosielanie mailu

Registrovaný: 09.09.07
Prihlásený: 07.11.16
Príspevky: 3128
Témy: 233 | 233
Bydlisko: Nové Zámky
NapísalOffline : 21.01.2008 16:44 | Odosielanie mailu

ja mam zas taku chybu, ze mi to hadze:
Kód:
Warning: mail(): "sendmail_from" not set in php.ini or custom "From:" header missing in D:\WEB\hrastnik\test\objednaj_eshop_spracuj.php on line 21

Kód:
$meno = $_POST['meno'];
$firma = $_POST['firma'];
$email = $_POST['email'];
$telefon = $_POST['telefon'];
$text = $_POST['text'];
$objednavka = $_POST['objednavka'];
$komu = "mail@email.sk";
$predmet = "Objednávka od $meno";
$zahlavie = "Content-Type: text/html; charset=UTF-8 \n";

$telospravy = "$meno\n$firma\n$email\n$telefon\n$text\n$objednavka";
echo "
$telospravy
";

$zahlavie = "From: ". $email. "\r\n";
$odoslane = mail( $komu, $predmet, $telospravy, $zahlavie );
if ( $odoslane ) {
echo "Vaša objednávka bola úspešne spracovaná.";

} else {
echo "Bohužiaľ došlo k chybe a váš mail sa nepodarilo odoslať. Skúste znovu.";
}


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Odosielanie mailu

Registrovaný: 22.11.07
Prihlásený: 26.02.10
Príspevky: 253
Témy: 1 | 1
Bydlisko: 127.0.0.1
NapísalOffline : 21.01.2008 17:01 | Odosielanie mailu

ked davas to zahlavie ako header davaj pred neho bodku lebo sa ti ten strary vymaze
Kód:
$zahlavie .= "From: ". $email. "\r\n";


_________________
PODPIS BOL ZMAZANY Z DOVODU NERESPEKTOVANIA PRAVIDIEL FORA!!!
Je povolených max. 5 riadkov s veľkosťou písma 9 (rozlíšenie 1280x1024px).
Sprava pre vedenie fora: ake nerespektovanie pravidiel. ved som mal v podpise citaciu na 2 riadky omg? lol? no a este jabber ale to neni moja chyba ze tu nemate input aj na jabber...
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Odosielanie mailu

Registrovaný: 09.09.07
Prihlásený: 07.11.16
Príspevky: 3128
Témy: 233 | 233
Bydlisko: Nové Zámky
NapísalOffline : 21.01.2008 17:12 | Odosielanie mailu

zmenil som to, ako si napisal a stale to iste..


_________________
"It took a lot of work, but this latest Linux patch enables support for machines with 4096 CPUs, up from the old limit of 1024." "Do you have support for smooth full-screen flash video yet?" "No, but who uses that?"
- ak dlho neodpisujem do témy, zabudol som na ňu, takže ma upozornite SS, ak chcete moju odpoveď
Offline

Správca fóra
Správca fóra
Odosielanie mailu

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 21.01.2008 17:22 | Odosielanie mailu

to mas tym, ze to spustas z localhostu...


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Odosielanie mailu

Registrovaný: 09.09.07
Prihlásený: 07.11.16
Príspevky: 3128
Témy: 233 | 233
Bydlisko: Nové Zámky
NapísalOffline : 21.01.2008 17:27 | Odosielanie mailu

ne ne... spustam to normalne na servery..


_________________
"It took a lot of work, but this latest Linux patch enables support for machines with 4096 CPUs, up from the old limit of 1024." "Do you have support for smooth full-screen flash video yet?" "No, but who uses that?"
- ak dlho neodpisujem do témy, zabudol som na ňu, takže ma upozornite SS, ak chcete moju odpoveď
Offline

Správca fóra
Správca fóra
Odosielanie mailu

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 21.01.2008 17:37 | Odosielanie mailu

mne toto a tomuto podobne zvykne vypisovat na localhoste, lebo tam nemam ponastavovane veci potrebne k posielaniu mailov...


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Odosielanie mailu

Registrovaný: 22.11.07
Prihlásený: 26.02.10
Príspevky: 253
Témy: 1 | 1
Bydlisko: 127.0.0.1
NapísalOffline : 21.01.2008 18:26 | Odosielanie mailu

Blackshadow píše:
zmenil som to, ako si napisal a stale to iste..

ja som nevravel ze je to preto. iba som upozornil na nedostatky ;)


_________________
PODPIS BOL ZMAZANY Z DOVODU NERESPEKTOVANIA PRAVIDIEL FORA!!!
Je povolených max. 5 riadkov s veľkosťou písma 9 (rozlíšenie 1280x1024px).
Sprava pre vedenie fora: ake nerespektovanie pravidiel. ved som mal v podpise citaciu na 2 riadky omg? lol? no a este jabber ale to neni moja chyba ze tu nemate input aj na jabber...
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Odosielanie mailu

Registrovaný: 09.09.07
Prihlásený: 07.11.16
Príspevky: 3128
Témy: 233 | 233
Bydlisko: Nové Zámky
NapísalOffline : 21.01.2008 20:27 | Odosielanie mailu

tak co moze byt problem,,?? nastavenie servera? neviem do toho nejak doplnit smtp ?


_________________
"It took a lot of work, but this latest Linux patch enables support for machines with 4096 CPUs, up from the old limit of 1024." "Do you have support for smooth full-screen flash video yet?" "No, but who uses that?"
- ak dlho neodpisujem do témy, zabudol som na ňu, takže ma upozornite SS, ak chcete moju odpoveď
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Odosielanie mailu

Registrovaný: 22.11.07
Prihlásený: 26.02.10
Príspevky: 253
Témy: 1 | 1
Bydlisko: 127.0.0.1
NapísalOffline : 21.01.2008 20:42 | Odosielanie mailu

Blackshadow píše:
tak co moze byt problem,,?? nastavenie servera? neviem do toho nejak doplnit smtp ?


chyba je asi v php.ini moznost
Kód:
sendmail_from
skus tu nastavit. standardne pri nej byva hodnota NULL


_________________
PODPIS BOL ZMAZANY Z DOVODU NERESPEKTOVANIA PRAVIDIEL FORA!!!
Je povolených max. 5 riadkov s veľkosťou písma 9 (rozlíšenie 1280x1024px).
Sprava pre vedenie fora: ake nerespektovanie pravidiel. ved som mal v podpise citaciu na 2 riadky omg? lol? no a este jabber ale to neni moja chyba ze tu nemate input aj na jabber...
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Odosielanie mailu

Registrovaný: 09.09.07
Prihlásený: 07.11.16
Príspevky: 3128
Témy: 233 | 233
Bydlisko: Nové Zámky
NapísalOffline : 21.01.2008 20:46 | Odosielanie mailu

no to je mozne, lenze nemam pristup k php.ini.. sakra :(


_________________
"It took a lot of work, but this latest Linux patch enables support for machines with 4096 CPUs, up from the old limit of 1024." "Do you have support for smooth full-screen flash video yet?" "No, but who uses that?"
- ak dlho neodpisujem do témy, zabudol som na ňu, takže ma upozornite SS, ak chcete moju odpoveď
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Odosielanie mailu

Registrovaný: 22.11.07
Prihlásený: 26.02.10
Príspevky: 253
Témy: 1 | 1
Bydlisko: 127.0.0.1
NapísalOffline : 21.01.2008 21:23 | Odosielanie mailu

Blackshadow píše:
no to je mozne, lenze nemam pristup k php.ini.. sakra :(


tak skus do nejakeho suboru napr. AcX578V65F.php vlozit toto:
Kód:
<?php
print ini_get('sendmail_from');
?>


a pozri sa co ti vrati :) ak to vrati nejaku hodnotu ktora bude davat zmysel tak to nech tak. a kontaktuj administratora servera. alebo mozes skusit nastavit
Kód:
ini_set('sendmail_from', NULL);
vo svojom mail scripte


_________________
PODPIS BOL ZMAZANY Z DOVODU NERESPEKTOVANIA PRAVIDIEL FORA!!!
Je povolených max. 5 riadkov s veľkosťou písma 9 (rozlíšenie 1280x1024px).
Sprava pre vedenie fora: ake nerespektovanie pravidiel. ved som mal v podpise citaciu na 2 riadky omg? lol? no a este jabber ale to neni moja chyba ze tu nemate input aj na jabber...
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Odosielanie mailu

Registrovaný: 09.09.07
Prihlásený: 07.11.16
Príspevky: 3128
Témy: 233 | 233
Bydlisko: Nové Zámky
NapísalOffline : 22.01.2008 19:19 | Odosielanie mailu

nevyhodi to nic :) co s tym? :)


_________________
"It took a lot of work, but this latest Linux patch enables support for machines with 4096 CPUs, up from the old limit of 1024." "Do you have support for smooth full-screen flash video yet?" "No, but who uses that?"
- ak dlho neodpisujem do témy, zabudol som na ňu, takže ma upozornite SS, ak chcete moju odpoveď
 [ Príspevkov: 49 ] 1, 2


Odosielanie mailu



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Odosielanie mailu - viac prijemcov

v PHP, ASP

2

134

10.08.2012 23:10

maťo*

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Nefunguje mi script na odosielanie mailu

v PHP, ASP

1

339

15.12.2009 15:56

Snacker

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

poslanie mailu

v PHP, ASP

12

405

18.03.2009 7:57

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

casovane odoslanie mailu

v PHP, ASP

1

123

24.10.2012 21:19

killer

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

indikator prijateho mailu

v Sieťové a internetové programy

3

433

17.04.2008 17:36

jaji

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ckeckin firemneho mailu

v Sieťové a internetové programy

1

236

14.11.2008 11:55

domcek

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Blokovanie prijatého mailu

v Siete

2

733

06.05.2011 16:55

Dalo1970

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Text z mailu

v PHP, ASP

2

296

29.06.2009 11:08

Snacker

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

odoslanie hromadného mailu

v PHP, ASP

1

172

23.03.2012 7:48

stenley

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Overenie odoslania mailu

v PHP, ASP

1

167

25.07.2010 13:58

walther

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Odoslanie e-mailu

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

0

275

03.03.2009 20:28

Fico

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

oznamenie o prijati mailu

v Sieťové a internetové programy

5

1050

29.06.2009 17:01

shark777

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

IP adresa z mailu

v Ostatné

8

518

17.12.2009 15:31

Draex

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

posielanie e-mailu formulár

v JavaScript, VBScript, Ajax

4

499

16.08.2008 19:48

Gosty

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

posielanie mailu na gmail

v PHP, ASP

3

569

29.02.2008 10:11

eiger33

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

problem s odosielanim mailu

v PHP, ASP

1

151

13.12.2011 14:10

susedx



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF