[ Príspevkov: 10 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Nefunguje mi script na upload suborov

Registrovaný: 24.11.06
Prihlásený: 10.02.15
Príspevky: 431
Témy: 50 | 50
Bydlisko: Komárno

Cauko ludia. Nevedel by mi niekto pls poradit co tu mam zle ? Ja uz fakt neviem :( . Funkcia move_uploaded_file mi nechce fungovat a nefunguje to ani s funkciou copy.

Kód:
<?php
$way = !isset($_POST['select'])? NULL : $_POST['select'];

$target_path = "fotos/".$way."/";

$target_path = $target_path . basename( $_FILES['obrazok']['name']);

if(move_uploaded_file($_FILES['obrazok']['tmp_name'], $target_path))
{
    echo "Súbor ".  basename( $_FILES['obrazok']['name'])." bol uploadnuty.";
}
else
{
    echo "Nastala chyba, skuste to prosim znova.";
}
?>


Dakujem ;) .


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Nefunguje mi script na upload suborov

Registrovaný: 25.07.07
Prihlásený: 27.11.14
Príspevky: 217
Témy: 38 | 38
Bydlisko: Kálnica city
NapísalOffline : 22.02.2008 0:08 | Nefunguje mi script na upload suborov

Skus sa pozret ci ti premenna $target_path zobrazuje to co ma ci sa ti to nahodou neprepisalo na 4tom riadku, potom uz tradicne ci mas CHMOD 777 a vytvorene priecinky na spravnom mieste


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Nefunguje mi script na upload suborov

Registrovaný: 24.11.06
Prihlásený: 10.02.15
Príspevky: 431
Témy: 50 | 50
Bydlisko: Komárno
Napísal autor témyOffline : 22.02.2008 1:23 | Nefunguje mi script na upload suborov

To s tym stvrtym riadkom by malo byt v poriadku a aj zapis je povoleny. Vypisuje ze sa nedari naviazat spojenie ci tak dako. :cry:


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 04.04.07
Prihlásený: 20.11.17
Príspevky: 531
Témy: 34 | 34
Bydlisko: Bratislava
NapísalOffline : 22.02.2008 8:21 | Nefunguje mi script na upload suborov

Napis sem cely kod aj s formularom


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Nefunguje mi script na upload suborov

Registrovaný: 24.11.06
Prihlásený: 10.02.15
Príspevky: 431
Témy: 50 | 50
Bydlisko: Komárno
Napísal autor témyOffline : 22.02.2008 12:56 | Nefunguje mi script na upload suborov

Kód:
<form class="formi" action="scripts/PHP/upload.php" method="post" enctype="multipart/form-data">
<input size="15" type="file" name="obrazok">
<input type="submit" value="Posli">
<select name="select"><option>hotove</option><option>podlahove</option></select></option>
</form>


Formom to na 100 % nebude ale ked chces tak budiz. Nemoze to byt sposobene serverom ktory to nepodporuje ? Skusam to zatial na webezdarma (PHP by mal podporovat).


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Nefunguje mi script na upload suborov

Registrovaný: 26.11.06
Prihlásený: 23.09.17
Príspevky: 4123
Témy: 317 | 317
Bydlisko: HE/BA
NapísalOffline : 22.02.2008 13:05 | Nefunguje mi script na upload suborov

skus si to na locale


_________________
Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5Q PRO Turbo CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 4-4-4-12 2T GPU: PowerColor PCS+ HD6950 HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: LCD: DELL U2414M 24" 1920x1200
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Nefunguje mi script na upload suborov

Registrovaný: 16.05.07
Prihlásený: 01.08.17
Príspevky: 837
Témy: 6 | 6
NapísalOffline : 22.02.2008 13:16 | Nefunguje mi script na upload suborov

*mas zle uzavrety select, optiony nemaju hodnoty(ked to tak chces..tak budis)

radsej sem daj presny vypis chyby. z odpovedi typu " ci tak dako " neviem vyvodit ani to ci si bol dnes na hajzli, bo ne.


_________________
getch();?{readkey;?} na konci? !A naco! Riesenie je (Alt+F5)
99% pochopí a shaggy je druhá kategória
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 04.04.07
Prihlásený: 20.11.17
Príspevky: 531
Témy: 34 | 34
Bydlisko: Bratislava
NapísalOffline : 22.02.2008 14:22 | Nefunguje mi script na upload suborov

mne to normalne ide, chybu ti to moze vyhodit iba vtedy, ak nemas vytvorene foldre fotos, hotove a podlahove. tie musis mat vytvorene este pred pouzitim formulara, pretoze tvoj skript si ich nevie sam vytvorit.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Nefunguje mi script na upload suborov

Registrovaný: 24.11.06
Prihlásený: 10.02.15
Príspevky: 431
Témy: 50 | 50
Bydlisko: Komárno
Napísal autor témyOffline : 22.02.2008 18:12 | Nefunguje mi script na upload suborov

Vypise to toto. Warning: move_uploaded_file(): Unable to access fotos/hotove/vzorka.png in /3w/................................/upload.php on line 8

djsulo : fordre mam vytvorene a aj prava su nastavene. :rolleyes:


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Nefunguje mi script na upload suborov

Registrovaný: 22.11.07
Prihlásený: 26.02.10
Príspevky: 253
Témy: 1 | 1
Bydlisko: 127.0.0.1
NapísalOffline : 22.02.2008 20:44 | Nefunguje mi script na upload suborov

Ivan11114 píše:
Vypise to toto. Warning: move_uploaded_file(): Unable to access fotos/hotove/vzorka.png in /3w/................................/upload.php on line 8

djsulo : fordre mam vytvorene a aj prava su nastavene. :rolleyes:


:lol: najdi si slovnik a preloz si "unable to access" a potom sa este raz pozri ci mas nastavene spravne cesty a ci mas skutocne nastavene prava ;)


_________________
PODPIS BOL ZMAZANY Z DOVODU NERESPEKTOVANIA PRAVIDIEL FORA!!!
Je povolených max. 5 riadkov s veľkosťou písma 9 (rozlíšenie 1280x1024px).
Sprava pre vedenie fora: ake nerespektovanie pravidiel. ved som mal v podpise citaciu na 2 riadky omg? lol? no a este jabber ale to neni moja chyba ze tu nemate input aj na jabber...
 [ Príspevkov: 10 ] 


Nefunguje mi script na upload suborov



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Upload script

v PHP, ASP

3

710

30.05.2009 3:01

sedlák

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Upload script

v PHP, ASP

7

1634

21.08.2006 16:33

wlacho

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

upload script

v PHP, ASP

8

425

31.07.2008 9:34

rooobertek

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Script na upload

v PHP, ASP

3

1053

25.07.2006 21:56

beks

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Upload script - pomoc

v PHP, ASP

3

368

07.10.2007 19:54

FreeOnlineGames

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

upload script pre Mobil

v PHP, ASP

3

293

29.07.2011 0:50

Slappy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Image Upload PHP script

v PHP, ASP

0

1520

30.09.2005 23:01

JanoF

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Image Upload Script z Resizeom

v PHP, ASP

2

540

22.10.2009 19:07

DonPC

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

hľadám jQuery File upload script

v JavaScript, VBScript, Ajax

3

300

14.04.2011 18:35

emer

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

upload script a zrušenie diaktitiky

v PHP, ASP

5

440

15.08.2008 13:22

Unlink

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

script na upload fotiek ako ma facebook

v JavaScript, VBScript, Ajax

3

532

31.10.2009 3:02

lama2d

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Upload súborov

v PHP, ASP

12

504

19.08.2010 19:38

camo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Upload súborov

v PHP, ASP

1

127

23.02.2015 10:06

BX

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

upload suborov-uprava

v PHP, ASP

10

590

01.08.2010 20:14

rover218

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Upload suborov - princip

v PHP, ASP

7

915

04.02.2009 12:09

Blackdevil

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Upload suborov do MySQL

v Databázy

2

372

18.12.2011 19:33

lukas15



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF