[ Príspevkov: 12 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 17.11.09
Prihlásený: 12.12.10
Príspevky: 7
Témy: 2 | 2
NapísalOffline : 12.12.2010 12:35 | Načítanie obsahu

Zdraví vás všetkých chcel by som vás poprosiť o pomoc tu je kôd

Kód:
<table border="2" height="150" width="100%">
<tr>
</tr>
</table>
</div>
<table border="1">
<tr><td><img src="kontakt.gif" height="35" width="170"></td><td rowspan="7" width="100%"> tu </td></tr>
<tr><td><img src="robota.gif" height="35" width="170"> </td></tr>
<tr><td bgcolor="white" align="center"><b>Cenník Matriálov</b></tr></td>

<tr><td><img src="baumax.gif" height="35" width="170"> <a href="odkaz na baumax stránku" </td></tr>

<tr><td><img src="semmerlock.gif" height="35" width="170"> </td></tr>
<tr><td><img src="hornbach.gif" height="35" width="170"> </td></tr>
<tr><td><img src="mounfield.gif" height="35" width="170"> </td></tr>
</table>


potreboval by som aby sa mi po kliknutí na odkaz napr: baumax.gif stránka načítala do tabulki TU ale bez toho aby sa mi tá tabulka zvetčila - roztiahla skskôr by som potreboval aby sa mi ta tabulka vôbec neroztahovala ale ak by tam toho bolo viac aby rolovala vopred dakujem

Ps: dosť mi to ponáhla


Offline

Čestný člen
Čestný člen
Načítanie obsahu

Registrovaný: 21.02.06
Prihlásený: 08.12.14
Príspevky: 5432
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Bratislava
NapísalOffline : 12.12.2010 13:31 | Načítanie obsahu

Ak ti to ponáhľa, tak si zapla niekoho, kto ti to urobí načas. Toto je poradné fórum, nie záchrana na poslednú chvíľu.

1. Daj odkaz na web, kde máš spomínaný problém.
2. Poriadne popíš, čo máš za problém, nerozumiem ti.

To, čo si sem dal je trochu rozbité (neukončený odkaz) a netuším, čo od nás chceš.


_________________
Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 17.11.09
Prihlásený: 12.12.10
Príspevky: 7
Témy: 2 | 2
Napísal autor témyOffline : 12.12.2010 13:44 | Načítanie obsahu

shaggy píše:
Ak ti to ponáhľa, tak si zapla niekoho, kto ti to urobí načas. Toto je poradné fórum, nie záchrana na poslednú chvíľu.

1. Daj odkaz na web, kde máš spomínaný problém.
2. Poriadne popíš, čo máš za problém, nerozumiem ti.

To, čo si sem dal je trochu rozbité (neukončený odkaz) a netuším, čo od nás chceš.

nemám to ešte hodené na webe a potrebujem toto: načítat obsah do tej bunky kde ja napísané TU z tím aby obsah vetší než tabuľka alebo bunka ak chceš sa v nej nerostahoval lebo sa my to všetko potom zvetší teda všetky bunky potrebujem zafixovat z tým že do tej jednej sa mi bude načítavat obsach po kliknutí na odkaz teda malo by sa mi to v tej jednej bunke rolovat dúfam že to nieje moc zmätočné a pochopiteľné inak to už vysvetliť neviem


Offline

Čestný člen
Čestný člen
Načítanie obsahu

Registrovaný: 21.02.06
Prihlásený: 08.12.14
Príspevky: 5432
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Bratislava
NapísalOffline : 12.12.2010 14:03 | Načítanie obsahu

1. používaj interpunkciu, mne sa nechce lúštiť jednu brutálne dlhú vetu
2. chceš do tej bunky vložiť obsah? Tak ho tam vlož, to je základ tvorby stránok, netuším kde je problém.


_________________
Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 17.11.09
Prihlásený: 12.12.10
Príspevky: 7
Témy: 2 | 2
Napísal autor témyOffline : 12.12.2010 14:35 | Načítanie obsahu

shaggy píše:
1. používaj interpunkciu, mne sa nechce lúštiť jednu brutálne dlhú vetu
2. chceš do tej bunky vložiť obsah? Tak ho tam vlož, to je základ tvorby stránok, netuším kde je problém.

ANO chcem tam vložiť obsah, ale ide o to že...
Ako si všimneš v kóde, tak v bunkách mám obrázky, ktoré budú fungovať ako odkazy na nejaký obsah či web. Všetky bunky sú pod sebou, až na tú jednu, v ktorej je definovaný rowspan="7". A do tej bunky chcem, aby sa mi po kliknutí na odkaz načítal web. No problém je v tom, že ak tam dám väčší obsah než je táto jedna bunka, roztiahnu sa mi všetky bunky. A ja by som potreboval, aby ten obsah ak je väčší než tá bunka, sa mi roloval a nerozťahoval mi ostatné bunky.


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Načítanie obsahu

Registrovaný: 24.01.08
Prihlásený: 13.09.17
Príspevky: 14572
Témy: 66 | 66
Bydlisko: Žilina
NapísalOffline : 12.12.2010 14:50 | Načítanie obsahu

rowspan je síce pekná vec, ale my už používame css.. naštuduj si základy tvorby moderných webstránok a vyriešiš to za pár minút...
http://www.w3schools.com/css/


_________________
C#, PHP, ...
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 17.11.09
Prihlásený: 12.12.10
Príspevky: 7
Témy: 2 | 2
Napísal autor témyOffline : 12.12.2010 14:58 | Načítanie obsahu

walther píše:
rowspan je síce pekná vec, ale my už používame css.. naštuduj si základy tvorby moderných webstránok a vyriešiš to za pár minút...
http://www.w3schools.com/css/
aha css no to je nápad to by ma nenapadlo viete čo kašlite nato prosím zmažte tento topic ako keby som tu ani o nič nežiadal dakujem


Offline

Čestný člen
Čestný člen
Načítanie obsahu

Registrovaný: 21.02.06
Prihlásený: 08.12.14
Príspevky: 5432
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Bratislava
NapísalOffline : 12.12.2010 15:16 | Načítanie obsahu

walther - je úplne jedno, či je to v tabuľkách, alebo nie (to nie je ten najväčší problém). Problém je vo vyjadrovaní a nikto netuší, čo od nás chce (a bez ukážky už duplom nie).


_________________
Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 17.11.09
Prihlásený: 12.12.10
Príspevky: 7
Témy: 2 | 2
Napísal autor témyOffline : 12.12.2010 15:28 | Načítanie obsahu

shaggy píše:
walther - je úplne jedno, či je to v tabuľkách, alebo nie (to nie je ten najväčší problém). Problém je vo vyjadrovaní a nikto netuší, čo od nás chce (a bez ukážky už duplom nie).

ja si skôr myslým že problém je inde ked raz napíšem že nechcem aby sa mi bunka rozširovala v závyslosti od obsahu tak to tak myslím a nie aby som to vypisoval ako detom sakra serem na to idem kuknut kde sa tu da zrušit učet na tomto fore


Offline

Čestný člen
Čestný člen
Načítanie obsahu

Registrovaný: 21.02.06
Prihlásený: 08.12.14
Príspevky: 5432
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Bratislava
NapísalOffline : 12.12.2010 15:34 | Načítanie obsahu

Zrušiť účet sa tu nedá (ak máš viac ako 0 príspevkov) - niektoré diskusie by potom nedávali zmysel. Ak sem nechceš chodiť, môžeš si zmeniť email a prestať sem chodiť. Jednoduché.

Ale aby si nepovedal, že sme zlý - nastav tej bunke do štýlu "oveflow: hidden" a obsah ti ju nebude rozširovať. Ak si myslíš, že bez ukážky ti dáme lepšiu radu, tak sa bohužiaľ mýliš.


_________________
Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme.
Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Načítanie obsahu

Registrovaný: 24.01.08
Prihlásený: 13.09.17
Príspevky: 14572
Témy: 66 | 66
Bydlisko: Žilina
NapísalOffline : 12.12.2010 15:40 | Načítanie obsahu

shaggy, nehovoril som o tom že by tabuľka samotná bol problém... :) ale mal som tým na mysli akurát to, že cez css to nie je problém urobiť, len na to treba ovládať css. To čo má teraz je výhradne html a atribúty

len ťa poopravím, máš preklep:
Kód:
overflow: hidden

pokiaľ chce ešte posuvník tak by to bolo treba doriešiť (či vertikálne zobrazovať, či horizonátlne atď), ale podľa jeho príspevkov usudzujem že je to aj tak jedno


_________________
C#, PHP, ...
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 17.11.09
Prihlásený: 12.12.10
Príspevky: 7
Témy: 2 | 2
Napísal autor témyOffline : 12.12.2010 15:40 | Načítanie obsahu

shaggy píše:
Zrušiť účet sa tu nedá (ak máš viac ako 0 príspevkov) - niektoré diskusie by potom nedávali zmysel. Ak sem nechceš chodiť, môžeš si zmeniť email a prestať sem chodiť. Jednoduché.

Ale aby si nepovedal, že sme zlý - nastav tej bunke do štýlu "oveflow: hidden" a obsah ti ju nebude rozširovať. Ak si myslíš, že bez ukážky ti dáme lepšiu radu, tak sa bohužiaľ mýliš.

hurá to je všetko čo som chcel dakujem a kolko kecou bolo okolo toho


 [ Príspevkov: 12 ] 


Načítanie obsahu



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

nacitanie obsahu php

v PHP, ASP

2

466

20.09.2010 17:06

elo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

nacitanie obsahu suboru

v PHP, ASP

4

485

13.02.2009 17:55

_fortes_

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

nacitanie obsahu suboru do premennej

v JavaScript, VBScript, Ajax

9

783

05.03.2008 13:45

stenley

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Nacitanie obsahu PHP subora na serveri

v PHP, ASP

4

240

25.12.2010 23:44

Blackshadow

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

nacitanie obsahu suboru do pola v C

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

5

1743

28.04.2011 10:39

Fico

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Neidexovanie obsahu

v Internetový marketing, SEO, reklama

1

170

12.03.2014 10:51

JanoF

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

zobrazení obsahu

v HTML, XHTML, XML, CSS

2

388

14.05.2009 20:22

Solda

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Odhalenie skrytého obsahu

v PHP, ASP

4

214

24.05.2012 12:12

Bokos

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Podstrcenie obsahu podadresara

v Internetový marketing, SEO, reklama

0

193

19.04.2012 22:23

blazej44800

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Kopirovanie obsahu textboxu

v JavaScript, VBScript, Ajax

2

510

11.04.2008 0:25

chrono

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

výpis obsahu adresára

v PHP, ASP

8

1403

29.04.2009 16:59

Draex

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Help! zobrazenie obsahu

v PHP, ASP

11

388

31.05.2007 22:07

pavuckar

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Prekopirovanie obsahu webstranky

v JavaScript, VBScript, Ajax

12

358

25.08.2009 21:38

awtt

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Blokovanie nevhodného obsahu

v Bezpečnosť a firewally

1

306

20.03.2012 7:50

Ivuso

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Login namiesto obsahu

v Internetový marketing, SEO, reklama

7

255

20.06.2014 12:04

JanoF

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vymazanie obsahu HDD

v Pevné disky a radiče

12

300

18.04.2014 10:37

filoslav



© 2005 - 2018 PCforum, edited by JanoF