[ Príspevkov: 5 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 09.02.09
Prihlásený: 11.02.09
Príspevky: 3
Témy: 1 | 1
NapísalOffline : 09.02.2009 20:26 | nacitanie obsahu suboru

Hladam funkciu podobnu file_get_contents.
Potrebujem priradit do premennej obsah html suboru.
Ak sa pouzije funkcia file_get_contents alebo cez curl, obsah suboru cita server, cize aj IP adresa pristupu na subor patri serveru ktory subor cita.
Potreboval by som ten obsah suboru zistit tak, akoby obsah suboru cital sam uzivatel, cize jeho prehliadac, jeho IP adresa, jeho cookie a nie server.
Nieco podobne ako iframe (ale v PHP a priradit ten obsah premennej)

Priklad:
Teraz to je takto:
navstevnik pride na moju stranku, kde mu nacita obsah inej stranky http://whatismyip.com/

zobrazi mu:
Your IP Address Is
(xxx.xxx.xxx.xx - IP SERVERA)

ja by som potreboval aby mu zobrazilo:

Your IP Address Is
(xxx.xxx.xxx.xx - IP navstevnika)

nieco ako ulozit zdrojovy kod stranky, ktori vidi uzivatel a nie server...
Vedel by niekto pomoct?


Offline

Čestný člen
Čestný člen
nacitanie obsahu suboru

Registrovaný: 17.10.06
Prihlásený: 08.01.11
Príspevky: 1756
Témy: 17 | 17
NapísalOffline : 10.02.2009 19:01 | nacitanie obsahu suboru

cez php to stopercentne nepojde, ale videl som uz applet v jave, ktory zobrazil dokonca aj privatnu ip. skus pohladat na nete.


_________________
A Real Programmer might or might not know his wife's name. He does, however, know the entire ASCII code table.
Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
nacitanie obsahu suboru

Registrovaný: 09.07.08
Prihlásený: 17.01.15
Príspevky: 1585
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 10.02.2009 21:22 | nacitanie obsahu suboru

Prostredníctvom ajaxu načíta obsah tej stránky, tebe to pošle, ty spracuješ a pošleš mu výsledok.

Nestačilo by ti vypísať $_SERVER['REMOTE_ADDR']? Prípadné iné alternatívy si zvážil?


_________________
neříkejte, že něco nejde udělat, protože se vždycky najde nějaký blbec, co neví, že to nejde – a udělá to!
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 09.02.09
Prihlásený: 11.02.09
Príspevky: 3
Témy: 1 | 1
Napísal autor témyOffline : 11.02.2009 15:55 | nacitanie obsahu suboru

fajn, dik idem to pohladat.
to whatismyip, bol len priklad, ja potrebujem este ine veci, ktore inak neziskam...


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 09.02.09
Prihlásený: 11.02.09
Príspevky: 3
Témy: 1 | 1
Napísal autor témyOffline : 13.02.2009 17:55 | nacitanie obsahu suboru

mohol by si prosim ta dat link kde si to videl? nejak to nemozem najst,teda to co som nasiel nefunguje na nacitanie z inej domeny


 [ Príspevkov: 5 ] 


nacitanie obsahu suboru



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

nacitanie obsahu suboru do premennej

v JavaScript, VBScript, Ajax

9

769

05.03.2008 13:45

stenley

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

nacitanie obsahu suboru do pola v C

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

5

1731

28.04.2011 10:39

Fico

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Načítanie obsahu

v HTML, XHTML, XML, CSS

11

331

12.12.2010 15:40

evryl

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

nacitanie obsahu php

v PHP, ASP

2

459

20.09.2010 17:06

elo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Nacitanie obsahu PHP subora na serveri

v PHP, ASP

4

224

25.12.2010 23:44

Blackshadow

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Nacitanie suboru

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

5

175

23.08.2014 21:35

nasm

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

postgresql nacitanie suboru

v Databázy

6

196

15.08.2012 19:13

zdeniatqo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Nacitanie CSS suboru

v PHP, ASP

12

376

28.02.2008 20:58

Tominator

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

nacitanie suboru s adresaru

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

3

401

25.11.2010 15:00

ado21

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Načítanie kódu HTML z iného súboru

v HTML, XHTML, XML, CSS

4

183

08.11.2014 14:56

Mego

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

[Pascal] - písanie do .txt súboru s ponechaním predchodzieho obsahu

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

11

236

19.05.2016 9:37

Miso122

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

[C]funkcie, nacitanie a porovnanie zo suboru

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

6

527

31.03.2015 17:47

dany2281995

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

efektivne nacitanie suboru do pamati v c

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

4

1825

05.07.2011 14:53

v.tkac

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Načítanie php súboru len pre jednu špecifickú url ...

v PHP, ASP

2

351

11.12.2009 18:22

d0.0b

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

wordpress plugin - nacitanie php suboru +include css suborov

v Redakčné systémy

9

892

20.03.2014 7:23

don jebot

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Nacitanie dat z unl/txt suboru do oracle

v Databázy

8

1151

31.10.2008 20:08

El_locco



© 2005 - 2018 PCforum, edited by JanoF