[ Príspevkov: 12 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Help! zobrazenie obsahu

Registrovaný: 04.02.07
Prihlásený: 25.06.09
Príspevky: 63
Témy: 22 | 22
Bydlisko: Sered
NapísalOffline : 25.05.2007 17:29 | Help! zobrazenie obsahu

no mam taky problem ucim sa php a mam na stranke kategorie a mam to podla prikladu urobene takze kategoria1 a zobrazi sa v dive ze toto le kategoria 1 lebo tak to bolo v priklade

no

Kód:
Case 1:
    echo "<div id='HlavnyObsah'>";
    echo "toto je kategoria 1";//no tuto vypise ze co tam ma vypisat
    echo "</div>";
    break;


a ked som tam dal ze

Kód:
Case 1:
    echo "<div id='HlavnyObsah'>";
    echo "<img src="files/test.jpg" alt="test" />";//tak uz to v tomto riadku pisalo chybu a ani nena citalo stranku
    echo "</div>";
    break;


tak poradte niekto lebo v php som zaciatocnik.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 23.01.07
Prihlásený: 14.04.11
Príspevky: 241
Témy: 26 | 26
NapísalOffline : 25.05.2007 17:44 | Help! zobrazenie obsahu

Kód:
echo "<img src="files/test.jpg" alt="test" />";


mas tam chybu.. neviem ti to moc vysvetlit lebo ja moc vysvetlovat neviem ale toto by ti malo ist:

Kód:
echo "<img src='files/test.jpg' alt='test' />";


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Help! zobrazenie obsahu

Registrovaný: 04.02.07
Prihlásený: 25.06.09
Príspevky: 63
Témy: 22 | 22
Bydlisko: Sered
Napísal autor témyOffline : 25.05.2007 18:15 | Help! zobrazenie obsahu

ok thx


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Help! zobrazenie obsahu

Registrovaný: 04.02.07
Prihlásený: 25.06.09
Príspevky: 63
Témy: 22 | 22
Bydlisko: Sered
Napísal autor témyOffline : 25.05.2007 18:19 | Help! zobrazenie obsahu

a nechcem vytvarat novy topic tak sa chcem opitat lebo mam novy problem ze
ci by mi niekto nevytvoril take v podstate prihlasovanie ze budem priklad na indexe a teraz pojdem do galerie a jak vstupujem do galerie by vipittalo heslo a login nechcem registraciu lebo to je moc komplikovane ale keby sa niekto nudil mohol by mi aj regsitraciu urobyt ale ked nie aspon to dik dopredu.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 23.01.07
Prihlásený: 14.04.11
Príspevky: 241
Témy: 26 | 26
NapísalOffline : 25.05.2007 18:46 | Help! zobrazenie obsahu

ak nechces registraciu tak to ma byt v podstate len jeden login a jedno heslo ze?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Help! zobrazenie obsahu

Registrovaný: 04.02.07
Prihlásený: 25.06.09
Príspevky: 63
Témy: 22 | 22
Bydlisko: Sered
Napísal autor témyOffline : 25.05.2007 19:16 | Help! zobrazenie obsahu

no mohla by byt aj registracia.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 23.01.07
Prihlásený: 14.04.11
Príspevky: 241
Témy: 26 | 26
NapísalOffline : 25.05.2007 19:57 | Help! zobrazenie obsahu

tak to by bolo riesene cez DB. je to jednoduche. spravim ti to ok? potom to sem hodim alebo poslem to cez PM/SS


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 03.06.06
Prihlásený: 01.06.14
Príspevky: 2693
Témy: 55 | 55
Bydlisko: Brezno
NapísalOffline : 25.05.2007 21:35 | Help! zobrazenie obsahu

no tak daco som teraz vycaroval cez cookies ...

Kód:
$cookie_meno = $_COOKIE["nick"];
$cookie_heslo = $_COOKIE["heslo"];

$form_meno = $_GET["nick"];
$form_heslo = $_POST["pass"];

setcookie("nick", $form_meno, time() + 3600);
setcookie("heslo", $form_heslo, time() + 3600);

if(($cookie_meno == "meno ktore si zvolis") && ($cookie_heslo == "heslo")) {
page(); //pricom page bude tam funkcia toho albumu ....
} else {
setcookie("nick", FALSE);
setcookie("heslo", FALSE);
}

dufam ze to pojde :)))


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Help! zobrazenie obsahu

Registrovaný: 04.02.07
Prihlásený: 25.06.09
Príspevky: 63
Témy: 22 | 22
Bydlisko: Sered
Napísal autor témyOffline : 26.05.2007 13:26 | Help! zobrazenie obsahu

Freelan píše:
no tak daco som teraz vycaroval cez cookies ...

Kód:
$cookie_meno = $_COOKIE["nick"];
$cookie_heslo = $_COOKIE["heslo"];

$form_meno = $_GET["nick"];
$form_heslo = $_POST["pass"];

setcookie("nick", $form_meno, time() + 3600);
setcookie("heslo", $form_heslo, time() + 3600);

if(($cookie_meno == "meno ktore si zvolis") && ($cookie_heslo == "heslo")) {
page(); //pricom page bude tam funkcia toho albumu ....
} else {
setcookie("nick", FALSE);
setcookie("heslo", FALSE);
}

dufam ze to pojde :)))


fuu volako mi to nejde


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.06.06
Prihlásený: 09.09.08
Príspevky: 345
Témy: 26 | 26
NapísalOffline : 26.05.2007 14:00 | Help! zobrazenie obsahu

Skús toto:

Kód:
function over_login()
{
   if ( ($_SESSION['cookie'] == $_COOKIE['login']) && ($_SESSION['cookie'] != '' || $_COOKIE['login'] != '') )
   {
      return true;
   }
   else
   {
      return false;
   }
}

$name = md5($_POST['meno']);
         $passwd = md5($_POST['heslo']);
         $passwd5 = '955db0b81ef1989b4a4dfeae8061a9a6'; //heslo
         $namemd5 = '7b7bc2512ee1fedcd76bdc68926d4f7b'; //Administrator
      
            if ( ($name == $namemd5) && ($passwd == $passwd5) )
            {
               $input = array ("a", "b", "c", "d", "e", "f", "g", "h", "ch", "i", "j", "k", "l", "m", "n", "o", "p", "q", "r", "s", "t", "u", "v", "w", "x", "y", "z");
               $rand_keys = array_rand ($input, 2);
               $hash = md5($input[$rand_keys[0]] . $passwdmd5);
                  session_register('cookie');
                  setcookie('login', $hash);
                  $_SESSION['cookie'] = $hash;

if ( over_login() == true )
                     {
                        echo 'si prihlaseny';
                     }


Formulár s podmienkou si k tomu snáď už spravíš ;)

Meno a heslo sa pri odosielaní kóduje do md5 a to, ktoré tam má byť je zadané tam, kde vidíš tie dva hashe.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Help! zobrazenie obsahu

Registrovaný: 04.02.07
Prihlásený: 25.06.09
Príspevky: 63
Témy: 22 | 22
Bydlisko: Sered
Napísal autor témyOffline : 26.05.2007 16:40 | Help! zobrazenie obsahu

Leachim píše:
Skús toto:

Kód:
function over_login()
{
   if ( ($_SESSION['cookie'] == $_COOKIE['login']) && ($_SESSION['cookie'] != '' || $_COOKIE['login'] != '') )
   {
      return true;
   }
   else
   {
      return false;
   }
}

$name = md5($_POST['meno']);
         $passwd = md5($_POST['heslo']);
         $passwd5 = '955db0b81ef1989b4a4dfeae8061a9a6'; //heslo
         $namemd5 = '7b7bc2512ee1fedcd76bdc68926d4f7b'; //Administrator
      
            if ( ($name == $namemd5) && ($passwd == $passwd5) )
            {
               $input = array ("a", "b", "c", "d", "e", "f", "g", "h", "ch", "i", "j", "k", "l", "m", "n", "o", "p", "q", "r", "s", "t", "u", "v", "w", "x", "y", "z");
               $rand_keys = array_rand ($input, 2);
               $hash = md5($input[$rand_keys[0]] . $passwdmd5);
                  session_register('cookie');
                  setcookie('login', $hash);
                  $_SESSION['cookie'] = $hash;

if ( over_login() == true )
                     {
                        echo 'si prihlaseny';
                     }


Formulár s podmienkou si k tomu snáď už spravíš ;)

Meno a heslo sa pri odosielaní kóduje do md5 a to, ktoré tam má byť je zadané tam, kde vidíš tie dva hashe.


prosimta spravis mi aj te formular s podmienkou lebo ja robym take veci ktore neviem cez dreamweaver cs3 a neviem tam urobyt ten formular s podmienkou uz som to aj mal ale nieslo mi to.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Help! zobrazenie obsahu

Registrovaný: 04.02.07
Prihlásený: 25.06.09
Príspevky: 63
Témy: 22 | 22
Bydlisko: Sered
Napísal autor témyOffline : 31.05.2007 22:07 | Help! zobrazenie obsahu

prosim vas nespravite mi niekto ten formular. ;)


 [ Príspevkov: 12 ] 


Help! zobrazenie obsahu



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Automatické Zobrazenie obsahu USB

v Ostatné programy

3

590

30.04.2011 14:54

alstorius

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

zle zobrazenie obsahu v IE

v HTML, XHTML, XML, CSS

3

157

30.01.2013 12:02

baumax

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zobrazenie obsahu pocitaca s inym nastavenym casom

v Sieťové a internetové programy

2

197

16.01.2008 11:28

Thanatos

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

pls mysql vymazanie obsahu HELP ME!

v PHP, ASP

13

455

10.02.2008 15:37

tatysp

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

SQL PLEASE HELP ...zobrazenie všetkých riadkov až na..

v Databázy

6

141

25.11.2013 7:59

ChickenHunter79

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

HELP zobrazenie a HLAVNE odstranenie toho za svchost.exe

v Bezpečnosť a firewally

14

4209

20.03.2007 22:02

greppi

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

LG M228WA-BZ 22'', Wide help help

v Monitory, televízory a projektory

1

944

05.12.2007 12:41

OmeGa

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

help AMD Sempron 2800+ frekvencia 1700 help

v AMD - Advanced Micro Devices

16

1342

10.03.2007 9:13

dr.etker

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

zobrazení obsahu

v HTML, XHTML, XML, CSS

2

358

14.05.2009 20:22

Solda

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Neidexovanie obsahu

v Internetový marketing, SEO, reklama

1

134

12.03.2014 10:51

JanoF

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Načítanie obsahu

v HTML, XHTML, XML, CSS

11

311

12.12.2010 15:40

evryl

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vymazanie obsahu HDD

v Pevné disky a radiče

12

280

18.04.2014 10:37

filoslav

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

nacitanie obsahu suboru

v PHP, ASP

4

437

13.02.2009 17:55

_fortes_

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

výpis obsahu adresára

v PHP, ASP

8

1339

29.04.2009 16:59

Draex

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Login namiesto obsahu

v Internetový marketing, SEO, reklama

7

218

20.06.2014 12:04

JanoF

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Prekopirovanie obsahu webstranky

v JavaScript, VBScript, Ajax

12

322

25.08.2009 21:38

awtt



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF