[ Príspevkov: 9 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 21.02.10
Príspevky: 3991
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 06.06.2007 17:59 | Kde mam asi chybu

Tento kód my nechce ic.cz viať ale prečo?
Kód:
<?
<?
$a = $_POST['meno'];
$b = MD5($_POST['heslo']);
$link=mysql_connect("mysql.ic.cz", "tajne", "tajne");
mysql_select_db("ic_essors", $link);

$prihlasenie=MySQL_Query("select * from login where Meno='$a'&& Heslo='$b'");

if (MySQL_Num_Rows($prihlasenie)>0)
{
echo "<!DOCTYPE HTML PUBLIC \"-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN\">";
echo "<html>";
echo "  <head>";
echo "    <style>";
echo "  .menu{background-image: url('menubutton.jpg');height:32;text-align:center;}";
echo "  </style>";
echo "  <meta http-equiv=\"content-type\" content=\"text/html; charset=windows-1250\">";
echo "  <meta name=\"generator\" content=\"PSPad editor, www.pspad.com\">";
echo "  <title></title>";
echo "  </head>";
echo "  <body style=\"background-image: url('./adminpoz2.jpg');\">";
echo "<table border=\"1\" style=\"float:left\">";
echo "<tr>";
echo "<td style=\"background-image: url('./Button.jpg');color:silver;text-align:center;width:150;height:40\">Menu</td>";
echo "</tr>";
echo "<tr><td class=\"menu\" OnClick='window.stred.location = \"Uvod/index.php\"'>Úvod</td></tr>";
echo "<tr><td class=\"menu\" OnClick='window.stred.location = \"Vykup/index.php\"'>Výkup</td></tr>";
echo "<tr><td class=\"menu\" OnClick='window.stred.location = \"Predaj/index.php?meno=$a\"'>Predaj</td></tr>";
echo "<tr><td class=\"menu\" OnClick='window.stred.location = \"Questy/index.php?meno=$a\"'>Questy</td></tr>";
echo "<tr><td class=\"menu\" OnClick='window.stred.location = \"Odkazy/index.php?meno=$a\"'>Odkazy</td></tr>";
echo "<tr><td class=\"menu\" OnClick='window.stred.location = \"Chat/index.php\"'>Chat</td></tr>";
echo "<tr><td class=\"menu\" OnClick='window.stred.location = \"Statistika/index.php\"'>Štatistika</td></tr>";
echo "<tr><td class=\"menu\" OnClick='window.stred.location = \"Novinky/index.php\"'>Novinky</td></tr>";
echo "<tr><td class=\"menu\" OnClick='window.stred.location = \"upload.php\"'>Upload</td></tr>";
echo "<tr><td><input type=\"text\" value=\"Prihlasený: $a\" style=\"visibility:visible\"></td></tr>";
echo "</table>";
echo "<iframe frameborder=\"0\" style=\"position:absolute;padding-left:20px;top:15px;height:500px;width:83%\" src=\"vitajte.html\" name=\"stred\">";
echo "  </body>";
echo "</html>";
}
else
echo "Zadali ste nespravne informacie!";

?>

vypisuje ze:
Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/free/ic.cz/e/essors/root/www/administracia/index1.php on line 9

čo mám robiť??


Offline

Prevádzkovateľ fóra
Prevádzkovateľ fóra
Kde mam asi chybu

Registrovaný: 01.05.05
Príspevky: 12424
Témy: 1447 | 1447
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 06.06.2007 18:01 | Kde mam asi chybu

Kód:
<?
$a = $_POST['meno'];
$b = MD5($_POST['heslo']);
$link=mysql_connect("mysql.ic.cz", "tajne", "tajne");
mysql_select_db("ic_essors", $link);

$prihlasenie=MySQL_Query("select * from login where Meno='$a'&& Heslo='$b'");

if (MySQL_Num_Rows($prihlasenie)>0)
{
echo "<!DOCTYPE HTML PUBLIC \"-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN\">";
echo "<html>";
echo "  <head>";
echo "    <style>";
echo "  .menu{background-image: url('menubutton.jpg');height:32;text-align:center;}";
echo "  </style>";
echo "  <meta http-equiv=\"content-type\" content=\"text/html; charset=windows-1250\">";
echo "  <meta name=\"generator\" content=\"PSPad editor, www.pspad.com\">";
echo "  <title></title>";
echo "  </head>";
echo "  <body style=\"background-image: url('./adminpoz2.jpg');\">";
echo "<table border=\"1\" style=\"float:left\">";
echo "<tr>";
echo "<td style=\"background-image: url('./Button.jpg');color:silver;text-align:center;width:150;height:40\">Menu</td>";
echo "</tr>";
echo "<tr><td class=\"menu\" OnClick='window.stred.location = \"Uvod/index.php\"'>Úvod</td></tr>";
echo "<tr><td class=\"menu\" OnClick='window.stred.location = \"Vykup/index.php\"'>Výkup</td></tr>";
echo "<tr><td class=\"menu\" OnClick='window.stred.location = \"Predaj/index.php?meno=$a\"'>Predaj</td></tr>";
echo "<tr><td class=\"menu\" OnClick='window.stred.location = \"Questy/index.php?meno=$a\"'>Questy</td></tr>";
echo "<tr><td class=\"menu\" OnClick='window.stred.location = \"Odkazy/index.php?meno=$a\"'>Odkazy</td></tr>";
echo "<tr><td class=\"menu\" OnClick='window.stred.location = \"Chat/index.php\"'>Chat</td></tr>";
echo "<tr><td class=\"menu\" OnClick='window.stred.location = \"Statistika/index.php\"'>Štatistika</td></tr>";
echo "<tr><td class=\"menu\" OnClick='window.stred.location = \"Novinky/index.php\"'>Novinky</td></tr>";
echo "<tr><td class=\"menu\" OnClick='window.stred.location = \"upload.php\"'>Upload</td></tr>";
echo "<tr><td><input type=\"text\" value=\"Prihlasený: $a\" style=\"visibility:visible\"></td></tr>";
echo "</table>";
echo "<iframe frameborder=\"0\" style=\"position:absolute;padding-left:20px;top:15px;height:500px;width:83%\" src=\"vitajte.html\" name=\"stred\">";
echo "  </body>";
echo "</html>";
}
else
echo "Zadali ste nespravne informacie!";

?>
mas tam na zaciatku 2x <? <?


_________________
SilverStone SST CS01 | Corsair SF600 600W SFX | ASRock X99E-ITX/ac | Intel Xeon E5-2683 v4 (16 Cores / 32 Threads) & Noctua NH-U9DX i4 | Kingston HyperX Savage 32 GB DDR4 2400 MHz | PNY NVIDIA Quadro K1200 DP 4 GB DDR5 | Intel SSD 750 1.2 TB NVMe & Intel SSD 730 240 GB SATA & Seagate BackUp Plus Portable 12 TB USB | 31.5" 4K LCD EIZO FlexScan EV3237 & 2 x 24" LCD EIZO FlexScan EV2451 | Ergotron LX Wall Mount Keyboard Arm | Logitech Craft | Logitech Wireless G700s | Harman Kardon Nova | Microsoft Windows 7 Ultimate | APC Back-UPS ES 700 | Lenovo ThinkPad X250 - Intel Core i7 5600U, 8 GB DDR3 1600 MHz, Intel HD Graphics 5500, SanDisk SSD 512 GB, 12.5 FHD LED IPS, WWAN 3G 4G LTE, Microsoft Windows 7 Ultimate | Nintendo Classic Mini | BlackBerry Passport 96 GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 21.02.10
Príspevky: 3991
Témy: 96 | 96
Napísal autor témyOffline : 06.06.2007 18:06 | Kde mam asi chybu

nie ospravedlnujem sa to som tu raz prepisal pocas tvorby a zabudol som odstranit


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.06.06
Prihlásený: 09.09.08
Príspevky: 345
Témy: 26 | 26
NapísalOffline : 06.06.2007 18:11 | Kde mam asi chybu

A akú chybu Ti to vypisuje?

Inač, používaj radšej miesto <? <?php, lebo <? je univerzálna značka a na niektorých servroch môže byť pri PHP jej používanie zakázané


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 21.02.10
Príspevky: 3991
Témy: 96 | 96
Napísal autor témyOffline : 06.06.2007 18:22 | Kde mam asi chybu

Leachim píše:
A akú chybu Ti to vypisuje?

Inač, používaj radšej miesto <? <?php, lebo <? je univerzálna značka a na niektorých servroch môže byť pri PHP jej používanie zakázané

Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/free/ic.cz/e/essors/root/www/administracia/index1.php on line 9


no ale ine subory so <? funguju


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Kde mam asi chybu

Registrovaný: 26.07.06
Prihlásený: 20.03.16
Príspevky: 1383
Témy: 90 | 90
Bydlisko: Slovakia-Ko...
NapísalOffline : 06.06.2007 18:31 | Kde mam asi chybu

ic podporu open_short_tags tham nebude problem


_________________
CPU: Intel E7200 momentalne default + freezer 7 pro | MB: Gigabyte GA-P35-DS3 rev. 2.0 F14 | RAM: A-DATA 4x1GB EE Vitesta | VGA: ATI Radeon HD4850 Sapphire Dual Slot | Monitor: BenQ E2200HD+17CTX | HDD: WD 3200AAKS + Maxtor 6Y080M0 80GB SATAII + 120GB ATA Barracuda | PSU: Corsair VX450W | Windows 7 Ultimate Sk | REPRO: Logitech X-210
+
IPhone 3GS JB 3.1.3 (new BR)
múdry sa postara o seba ale ešte múdrejši sa postara aj o druhých
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.06.06
Prihlásený: 09.09.08
Príspevky: 345
Témy: 26 | 26
NapísalOffline : 06.06.2007 18:32 | Kde mam asi chybu

So.. Uvodzovky ' doslovne vypisujú obsah, takže sa Ti to snaží overovať nie tú premennú, ale to $a... skús toto

Kód:
$prihlasenie = mysql_query("SELECT Meno, Heslo FROM login WHERE Meno = '" . $a . "' AND Heslo = '" . $b . "'");


A máš dosť chaos v tom kóde, používaj tabulátor, shift a space tam, kde sa väčšinou dávajú, vyzerá to prehladnejšie a lepšie


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Kde mam asi chybu

Registrovaný: 10.02.07
Prihlásený: 14.08.09
Príspevky: 255
Témy: 27 | 27
Bydlisko: KE
NapísalOffline : 06.06.2007 18:43 | Kde mam asi chybu

po pouziti mysql_query daj mysql_error() a zistis, co mas zle


_________________
drahi hackeri! teraz mozete okamzite premazat cely tento server! stlacte skratku ALT+F13
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 21.02.10
Príspevky: 3991
Témy: 96 | 96
Napísal autor témyOffline : 06.06.2007 19:47 | Kde mam asi chybu

ok zero0x pomohol si mi dik


 [ Príspevkov: 9 ] 


Kde mam asi chybu



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Kde mam chybu?

v PHP, ASP

14

477

18.11.2007 13:18

Blackshadow

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Kde mam zase chybu???

v PHP, ASP

10

366

09.11.2007 14:34

Flety

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Proces explorer spôsobil chybu-kontrola Hijackthis-asi viru

v Antivíry a antispywary

1

435

24.07.2008 15:11

Kosak

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Kde som spravil chybu?

v Redakčné systémy

2

313

04.01.2007 12:06

masterdead

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

kde robim chybu, problem s delegatom

v Technológia .NET

2

888

13.09.2010 9:46

dEVIANT

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Asi mam zlý HDD

v Pevné disky a radiče

6

288

14.02.2010 15:35

Aulen

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Asi mam trojana 2

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2 ]

v Antivíry a antispywary

36

1671

28.09.2007 21:33

alan

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

asi neco mam s HDD

v Pevné disky a radiče

15

820

14.10.2007 18:13

_DanWer_

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Pomoc.(Asi) mám vírus v pc.

v Antivíry a antispywary

6

271

06.01.2013 19:01

personal compuper

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Win Vista - kde mam 14 GB???

v Operačné systémy Microsoft

6

275

22.02.2009 12:08

McDog

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

kde v pc zistím napr. systemové nastroje,ci mam este RAMvo

v Pamäte

3

396

10.03.2008 22:56

Devil_SK

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Aký mám pc na hry a čo mám dokúpiť?

v PC zostavy

7

365

23.04.2007 18:19

fuco

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ako mam zistit aku mam ram v PC ??

v Pamäte

18

9988

03.07.2011 23:03

dixi

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

cez aky soft mam nahravat zvuk ked mam tv kartu ?

v Audio programy

5

753

03.01.2007 19:30

ucen

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ako zistim aku mam ram?? ci mam DDR alebo DDR2

v Pamäte

3

2524

30.11.2008 22:05

fuco

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

mam x1250 a ukazuje ze mam x1200

v Ovládače

3

437

07.11.2007 19:44

shiro



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF