asi neco mam s HDDZdravim, nejak sa mi v poslednom case pravdepodobne serie disk. priebeh: niekedy ked ma vecsiu zataz, alebo neco nacitava (raz ked mi nacitavalo wokna, ked som chcel otvorit CD, pri instalacii hry) atd... tak mi sekne a diodka disku sviety v kuse, po paru sekundach mi zcerneje obraz ale nevypne sa monitor a tak to ostane a dioda vkuse svieti, potom pomoze iba tvrdy restart, co to je?? diki moc pravdepodobne ti odchadza elektronika na hdd shit! ake to bude mat nasledky?? cim to moze byt este sprevadzane?? aby som nebol prekvapeny skor problem s CDmechanikou aleob s tym mediom. Pred chvilou som riesil taky problem. (usudzujem podla tvojho opisu) Pozri S.M.A.R.T či niečo nehlási Otestuj ten disk niečim napis celu zostavu, moze to robit aj zdroj jj , mal som podobny problem a bolo to v zdroji ... zdroj je no name 350W Ak mas napr. 2 HDD abo 2 DVD mechaniky a pod. skus nieco s toho odpojit (aby mal zdroj mensiu zataz) a vyskusaj ci ti to robi aj potom . Ak mas moznost vyskusat iny zdroj tak skus (aby sme ho mohli vylucit). A ten NONAME to je akurat tak velky ono to nerobi casto, napriklad teraz uz 5 dni nic tak neviem a mam na tom istom kable napojenu aj DVD mechaniku - HDD primarny - DVD mechanika sekundarna skor problem s CDmechanikou aleob s tym mediom. Pred chvilou som riesil taky problem. (usudzujem podla tvojho opisu) Pokud to dělá jen v případě, že je vložené CD nebo DVD, tak bych souhlasil s tímto názorem. Ja si myslim, ze keby to bolo CD/DVD mechanikou alebo CD/DVD mediom, tak by mu svietila CD/DVD mechanika a nie HDD. Pokud to dělá jen v případě, že je vložené CD nebo DVD, tak bych souhlasil s tímto názorem. Takto som to presne aj myslel a tak som to pochopil aj z toho jeho popisu problemu. (a vlastne toto som si uz aj odskusal zopar razy ) Takto som to presne aj myslel a tak som to pochopil aj z toho jeho popisu problemu. (a vlastne toto som si uz aj odskusal zopar razy ) Já právě taky a myslím, že dokonce i svítí ta HDD LED. V Millenniích to v tom lepším případě dokázalo hodit BSOD a v tom horším úplně shodit systém. V XP to snad jen zasekne Explorer nebo to z DVD udělá CD mechaniku, ale to už asi bude záležet od celé sestavy a stavu systému. No na Celerone mi XP mi nacisto seklo (len natvrdo reset) a na mojom C2D mi syse seklo system ale bo vysunuty CD sa OS zase rozbehol len z chybovym hlasenim Takze to ide aj od zostavy ako pises (tym myslim nie len cpu).. mne to tiez po resete ukazalo ze system sa oblovil po vaznej chybe ...
asi neco mam s HDD
|