Cavte ludia potrebujem poradit ze ako spravit formular pre autobazar.
Klasicky formular v PHP viem spravit len ide o to ze konkretne v tomto pripade neviem spravit tie policka ZNACKA / MODEL AUTA tak aby sa menili lebo skodovka ma ine modely ako audi a spol...
Treba na to zevraj JAVA script ... lenze s tym som nikdy nerobil vedeli by ste mi niekto poradit ???
konkretne toto by tam trebalo doplnit
http://javascript.internet.com/navigati ... n-box.html
Dam sem len kusok kodu ak by ste to vedeli niekto doplnit o tie dve policka znacka model strasne by ste mi pomohli.
posielanie vyplneneho formularu na adresu
autolive@autolive.sk
Kód:
<? if ($poslat=="Posli"): ?>
<? if (mail("autolive@autolive.sk", " z www.autolive.sk", "informacie\n\nMeno a prezvisko:\n$vykon\n\nBlizsie informacie:\n$znenie","From:$email")): ?>
<? mail("autolive@gmail.com", " z www.autolive.sk", "informacie\n\nMeno a prezvisko:\n$vykon\n\nBlizsie informacie:\n$znenie","From:$email") ?>
<? echo "<h4>Ďakujeme. Vaša požiadavka bola odoslaná.</h4>"; ?>
<? else: ?>
<? echo "Mail sa nepodarilo odoslat, skuste znova."; ?>
<? endif; ?>
<? elseif ($poslat!="Posli"): ?>
formular
Kód:
<form method="post">
<tr>
<td><b><font face="Verdana" size="1">Meno a Priezvisko</font></b></td>
</tr>
<tr>
<td>
<input type="text" name="vykon">
</td>
</tr>
<tr>
<td><b><font face="Verdana" size="1">Sem napíšte Vašu otázku. Radi Vám na ňu odpovieme.</font></b></td>
</tr>
<tr>
<td>
<textarea cols="60" rows="25" name="znenie"></textarea>
</td>
</tr>
<tr>
<td><b><font color="red" face="Verdana" size="1">Váš email</font></b></td>
</tr>
<tr>
<td>
<input type="text" name="email">
</td>
</tr>
<tr>
<td>
<table border="0" width="67%" id="table35">
<tr>
<td><br>
<p align="center">
<input type="submit" value="Posli" name="poslat" style="font-family: Verdana; font-size: 8pt; background-color: #808080"></p>
<p></td>
</tr>
</table>
</form>
ten formular bude dlhsi ale tak na zaciatok len doplnit tie veci... existuje aj nejaka moznost spravit to v PHP a nie v JAVE ?
Dakujem Vám za kazdu radu a pomoc KEXO