[ Príspevkov: 20 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
editacia

Registrovaný: 22.01.08
Prihlásený: 19.04.15
Príspevky: 492
Témy: 135 | 135
Bydlisko: Bratislava ...
NapísalOffline : 13.12.2008 19:30 | editacia

mám malý problem na ktorý som narazil...
ako na editaciu prispevku? riešim to tak že includujem subor edit.php kde mam textareu a dalsie veci...includujem ho zo suboru guestbook.php a mam to takto:

Kód:
if(isset($_GET['edit'])) {
 if(isset($_SESSION['login']) and $_SESSION['login']==1){
 header("location: edit.php?id=".$_GET['edit']);
}}


a toto ide akože editovat vybrané id. Problém je v tom..že sa do textarii nechce načítať text vybraného príspevku. prečo? kod je tu:
Kód:
if(isset($_SESSION['login']) and $_SESSION['login']==1){
 $editext = $row['text'];
 echo 'Editácia príspevku:<br>
  <textarea name="editext" class="polozka" cols="55" rows="10" class="textak" id="la1">'.$editext.'</textarea><br><input type="submit" name="odosli" value="Upraviť">';

}
else
{
echo "ehm čau, čo tu robíš?";
}
[code]

a $row je este sucast scriptu v guestbook.php

[code]$Dotaz = mysql_query("SELECT id, nick, text, email, web, cas FROM guestbook ORDER BY id DESC");
while($row = mysql_fetch_array($Dotaz)){[/code]

prirodzene typujem ze v tom edit mam chybu...v tom nacitavani do textaree, netreba nejaky cyklus while alebo podobne? prosím poradte

mazanie a editacia - to su veci ktore mi v php robili vzdy najvacsie problemy neviem ani preco. mazanie uz som vyriesil a teraz este editaciu


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 21.02.10
Príspevky: 3991
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 13.12.2008 19:41 | editacia

ahoj, chcem sa spýtať či ti to vypisuje nejakú chybu alebo len tak zostane biela obrazovka, alebo čo sa vlastne deje

do dopytu by som zakomponoval to IDčko


Offline

Užívateľ
Užívateľ
editacia

Registrovaný: 22.01.08
Prihlásený: 19.04.15
Príspevky: 492
Témy: 135 | 135
Bydlisko: Bratislava ...
Napísal autor témyOffline : 13.12.2008 19:49 | editacia

nie nie, žiadna chyba. po stlačení odkazu na editovanie ma hodi napr na subor.php?edit=125. a to je ok, lebo id bere. ale...ja potrebujem aby sa nacitalo do textarii text toho prispevku co chcem editovat, zostane prazdna a ja neviem preco...tak sa do toho snažám vložiť data s $row['text'] ale...to zrejme nepomaha a tak hladam riesenie tu

idčko v dopyte je

Kód:
$Dotaz = mysql_query("SELECT id, nick, text, email, web, cas FROM guestbook ORDER BY id DESC");
while($row = mysql_fetch_array($Dotaz)){


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 21.02.10
Príspevky: 3991
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 13.12.2008 20:08 | editacia

IDčko do dopytu štýlom: WHERE ID=$ID

inak zobrazí ti stránku a prázdnu textareu??
ak áno tak chyba je v dopyte na databázu a vypísaním, mohol by si hodiť script
ak nie, tak chyba je niekde inde a mohl by si hodiť script


Offline

Správca fóra
Správca fóra
editacia

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 13.12.2008 20:17 | editacia

daj sem radsej kompletny kod, nie taketo utrzky, z toho sa neda poriadne vycitat, aka je postupnost vykonavania kodu...


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
editacia

Registrovaný: 22.01.08
Prihlásený: 19.04.15
Príspevky: 492
Témy: 135 | 135
Bydlisko: Bratislava ...
Napísal autor témyOffline : 13.12.2008 20:34 | editacia

cize guestbook.php:
Kód:
<?php
session_start();

include "connect.php";
include "edit.php";

function kontroladb ($text)
{
   $vysledok=mysql_query("select * from guestbook where text='".$text."'");
   return (boolean) mysql_num_rows($vysledok);
}

$errMsg = "";

if(isset($_POST['send'])) {
   $nick = trim(htmlspecialchars(stripslashes($_POST['nick'])));
   $email = trim(htmlspecialchars(addslashes($_POST['email'])));
   $web = trim(htmlspecialchars(stripslashes($_POST['web'])));   
   $text = htmlspecialchars(stripslashes($_POST['text']));
   $ip = $_SERVER["REMOTE_ADDR"];
   $cas = date('j.n.Y, G:i');


   if(empty($nick) || empty($text)) {
          $errMsg .= "<center><div class='errorMessage'>Zabudli ste vyplniť Text alebo Nick!<br></div></center>";
   } else {
      if(strlen($nick) < 3){
         $errMsg .= "<center><div class='errorMessage'>Meno nesmie mať menej ako 3 znaky!<br></div></center>";
   }
     
      if(kontroladb($text)) {
         $errMsg .= "<center><div class='errorMessage'>Ochrana proti spamu: v databázi sa našiel taký istý záznam, aký sa pokúšate odoslať!<br></div></center>";
      }
     
      if(empty($web)) {
          $web = "";
      }

      if(empty($email)) {
          $email = "";
   } else {
      if (!ereg("^(.+)@(.+)\\.(.+)$", $email)) {
         $errMsg .= "<center><div class='errorMessage'>Email nie je správneho formátu!<br></div></center>";
      }
                     
      }

   }
   
   if(empty($errMsg)) {
      $sql = 'INSERT INTO guestbook (`nick`, `email`, `web`, `text`, `cas`, `ip`) VALUES ("'.$nick.'", "'.$email.'", "'.$web.'", "'.$text.'", "'.$cas.'", "'.$ip.'")';
      $help = mysql_query($sql);
      header("refresh 1");
   }
}

?>

<html>

<head>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="style.css">
<!--[if IE]><link rel="stylesheet" type="text/css" href="ie.css"><![endif]-->
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1250">
</head>

<title>Guestbook</title>

<body>

<?php
if(!empty($errMsg)) {
   echo $errMsg;
}

?>

<form action="" method="POST"><center>

<fieldset class="field"><legend class="ieblb">Písanie príspevku</legend>

Meno:&nbsp;&nbsp;<input id="la1" class="polozka" type="text" name="nick" onmouseover="this.className='polozkapreie' onmouseout="this.className='polozka'><br><br>

Web:&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;<input id="la1" class="polozka" type="text" name="web"><br><br>

Email:&nbsp;&nbsp;&nbsp;<input id="la1" class="polozka" type="text" name="email"><br><br>

<textarea name="text" class="polozka" cols="55" rows="10" class="textak" id="la1"></textarea>
<br><br>
<input type="submit" class="send" name="send" value="Odošli"><br><br>
<span style="float: right"><a class="odkaz" href="log.php">Som admin?</a></span><br>
</fieldset>
</form></center>
<br>
</body>

</html>

<?php

function trimStr($str)
{
   return eregi_replace("\r*\n", "<br />", $str);
}

$Dotaz = mysql_query("SELECT id, nick, text, email, web, cas FROM guestbook ORDER BY id DESC");
while($row = mysql_fetch_array($Dotaz)){
echo "<div class='post'>Nick:&nbsp;".$row['nick']."<br>Čas vloženia správy:&nbsp;".$row['cas']."<br>Web:&nbsp;<a href='http://".$row['web']."'>".$row['web']."</a><br>Email:&nbsp;".$row['email']."<div style='border: 1px solid; padding: 3px; white-space: pre;'>".trimStr($row['text'])."</div>";

if(isset($_SESSION['login']) and $_SESSION['login']==1){
 echo "<a style='float: right;' href='guestbook.php?id={$row['id']}'>Zmazať</a><span style='float: right'><span style='float: right'>/</span><a style='float: right;' href='guestbook.php?edit={$row['id']}'>Editovať</a><br></div><br>";
}
else
{
echo "</div><br>";
}
}

if(isset($_GET['id'])) {
 if(isset($_SESSION['login']) and $_SESSION['login']==1){
 mysql_query("DELETE FROM guestbook WHERE id='".$_GET['id']."' ");
 header("location: guestbook.php");
}}

if(isset($_GET['edit'])) {
 if(isset($_SESSION['login']) and $_SESSION['login']==1){
 header("location: edit.php?id=".$_GET['edit']);
}}

?>


a

edit.php

Kód:
<?php

session_start();

if(isset($_SESSION['login']) and $_SESSION['login']==1){
 $editext = $row['text'];
 echo 'Editácia príspevku:<br>
  <textarea name="editext" class="polozka" cols="55" rows="10" class="textak" id="la1">'.$editext.'</textarea><br><input type="submit" name="odosli" value="Upraviť">';

}
else
{
echo "ehm čau, čo tu robíš?";
}


if(isset($_POST['odosli'])) {
 mysql_query("UPDATE guestbook SET text = '".$row['text']."' WHERE id='".$row['id']."' ");
}

?>


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 21.02.10
Príspevky: 3991
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 13.12.2008 20:39 | editacia

no header je presmerovanie ... teda jemu $row['text']; nič nevraví ...
preto by som urobil dve veci:

1, do dopytu pridal WHERE id = ".$_GET["id"]."
2, miesto header dal require


Offline

Správca fóra
Správca fóra
editacia

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 13.12.2008 20:44 | editacia

nakolko edit.php includujes uz na zaciatku guestbook.php, tak este neexistuje premenna $row, takze preto sa ti ani ziadny text nezobrazi...


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 21.02.10
Príspevky: 3991
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 13.12.2008 20:48 | editacia

stenley -> všimni si predposledný riadok ...


Offline

Správca fóra
Správca fóra
editacia

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 13.12.2008 20:53 | editacia

jasne, to som este zabudol dodat, ze v takomto pripade by mal asi tiez selectovat data z db podla id (v edit.php)

ale v kazdom pripade to mas dost cudne riesene...


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
editacia

Registrovaný: 22.01.08
Prihlásený: 19.04.15
Príspevky: 492
Témy: 135 | 135
Bydlisko: Bratislava ...
Napísal autor témyOffline : 14.12.2008 12:57 | editacia

Uz mam urcity sposob jak to riesiť. Ale, stenley nevedel by si mi s toho mojho kodu guestbook.php povedať prečo ide vložiť zakaždým len jeden prispevok? doteraz všetko fungovalo než som začal šaškovať s tymi editmi/deletmi. a teraz iba jeden vloží nechápem, LIMIT 1 tam nikde nemám ani nič podobné...budem ti vdačný lebo neviem najst chybu všetko vyzera ok

do tabulky sa vzdy vlozi len jeden zaznam


Offline

Správca fóra
Správca fóra
editacia

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 14.12.2008 16:56 | editacia

akoze len jeden prispevok vlozi? jeden naraz alebo celkovo len jeden?


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
editacia

Registrovaný: 22.01.08
Prihlásený: 19.04.15
Príspevky: 492
Témy: 135 | 135
Bydlisko: Bratislava ...
Napísal autor témyOffline : 14.12.2008 17:27 | editacia

hej proste iba jeden. aj do databazy sa vlozi len jeden zaznam...nehcapem preco :shock: pri opatovnom pokuse aj ked vsetky podmienky su ok a nehodi ziadnu hlasku sa nic nestane. ani do databazy sa neulozi novy neviem preco..


Offline

Správca fóra
Správca fóra
editacia

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 14.12.2008 20:27 | editacia

nakolko neviem, ako a co si tam vsetko pozmenil, neviem ti povedat, co tam mas upravit... ale tu mas zakladny princip, ako by to mohlo fungovat, pravdaze si to uprav podla seba, pripadne si z toho zober, co potrebujes a nezabudni na osetrenie vsetkeho potrebneho...

index.php
Kód:
<?php
session_start();

require_once("function.php");
require_once("connect.php");
require_once("common.php");

$arrErrMsg = array();

if(isset($_POST['send'])) {
   $nick = !empty($_POST['nick']) ? $_POST['nick'] : "";
   $email = !empty($_POST['email']) ? $_POST['email'] : "";
   $web = !empty($_POST['web']) ? $_POST['web'] : "";
   $text = !empty($_POST['text']) ? $_POST['text'] : "";
   $ip = getIpAddress();
   $cas = date('Y-m-d H:i:s');

   if(empty($nick) || empty($text)) {
      $arrErrMsg[] = "Zabudli ste vyplniť Text alebo Nick!";
   } elseif(strlen($nick) < 3) {
      $arrErrMsg[] = "Meno nesmie mať menej ako 3 znaky!";
   }
   if(empty($email)) {
      $arrErrMsg[] = "Zabudli ste vyplniť Email!";
   } elseif(!isValidEmail($email)) {
      $arrErrMsg[] = "Email nie je správneho formátu!";
   }
   
   if(empty($arrErrMsg)) {
      if(isLogged() && !empty($_GET['edit']) && is_numeric($_GET['edit'])) {
         $sql = "UPDATE guestbook SET text='".$text."' WHERE id='".$_GET['edit']."'";
      } else {
         $sql = "INSERT INTO guestbook (`nick`, `email`, `web`, `text`, `cas`, `ip`) VALUES ('".$nick."', '".$email."', '".$web."', '".$text."', '".$cas."', '".$ip."')";
      }
      $res = @mysql_query($sql);
      header("Location: ".generateURL("edit",""));
   }
} elseif(!empty($_GET['edit'])) {
   if(isLogged() && is_numeric($_GET['edit'])) {
      $sql = "SELECT nick, email, web, text FROM guestbook WHERE id='".$_GET['edit']."' LIMIT 1";
      $res = @mysql_query($sql);
      if($res !== false) {
         list($nick,$email,$web,$text) = @mysql_fetch_row($res);
      }
   }
} elseif(!empty($_GET['id'])) {
   if(isLogged() && is_numeric($_GET['id'])) {
      $sql = "DELETE FROM guestbook WHERE id='".$_GET['id']."'";
      $res = @mysql_query($sql);
      header("Location: ".generateURL("id",""));   
   }
}

$sql = "SELECT * FROM guestbook ORDER BY cas DESC";
$res = @mysql_query($sql);
if($res !== false) {
   while($row = @mysql_fetch_assoc($res)) {
      echo '<p>';
      echo '<a href="?edit='.$row['id'].'">Edit</a> | <a href="?id='.$row['id'].'">Delete</a><br />';
      echo 'Nick: '.$row['nick'].'<br />';
      echo 'Email: '.$row['email'].'<br />';
      echo 'Web: '.$row['web'].'<br />';
      echo 'Cas: '.$row['cas'].'<br />';
      echo 'IP: '.$row['ip'].'<br />';
      echo 'Text: '.$row['text'].'<br />';
      echo '</p>';
   }
}

foreach($arrErrMsg as $err) {
   echo '<p>'.$err.'</p>';
}
?>
<form method="post">
<table>
<tr>
   <td>Nick:</td>
   <td><input type="text" name="nick" value="<?php echo isset($nick) ? $nick : ''; ?>" /></td></tr>
<tr>
   <td>Email:</td>
   <td><input type="text" name="email" value="<?php echo isset($email) ? $email : ''; ?>" /></td></tr>
<tr>
   <td>Web:</td>
   <td><input type="text" name="web" value="<?php echo isset($web) ? $web : ''; ?>" /></td></tr>
<tr>
   <td>Text:</td>
   <td><textarea cols="30" rows="5" name="text"><?php echo isset($text) ? $text : ''; ?></textarea></td></tr>
<tr>
   <td colspan="2"><input type="submit" name="send" value="Send" /></td></tr>
</table>
</form>


function.php

Tam mas funkcie safety, isValidEmail, getIpAddress, generateURL z temy Uzitocne a casto pouzivane skripty a isLogged (tato zistuje, ci si prihlaseny a teda, ci mozes editovat pripadne mazat prispevky)

common.php

Tu je pouzita len funkcia safety pre $_GET a $_POST

connect.php

Pripojenie k db


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
editacia

Registrovaný: 22.01.08
Prihlásený: 19.04.15
Príspevky: 492
Témy: 135 | 135
Bydlisko: Bratislava ...
Napísal autor témyOffline : 14.12.2008 20:54 | editacia

diky moc Stenley, som ti fakt vdačný :) dal si mi priam excelentný učebný materiál...toto si vytlačím a budem študovat. najviac ma zaujala funkcia getIpAdress...myslel som ze adresa sa bezne zistuje $_SERVER['REMOTE_ADDR'] a nie takto, alebo je to nejaka funkcia s common.php?

/edit aha hej je to jedna z nich...ale na co funkcia? stačí ked spravím

function getIpAdress(){
$SERVER[...atd
}

a mam nie?


Offline

Správca fóra
Správca fóra
editacia

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 14.12.2008 21:08 | editacia

bezne sa to tak zistuje, ale ked si precitas popis k tej funkcii, zistis, ze je to predsa len o nieco lepsie riesenie ako klasicka premenna $_SERVER['REMOTE_ADDR'], ale zalezi len na tebe, co budes pouzivat...


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
editacia

Registrovaný: 22.01.08
Prihlásený: 19.04.15
Príspevky: 492
Témy: 135 | 135
Bydlisko: Bratislava ...
Napísal autor témyOffline : 15.12.2008 15:48 | editacia

btw v tom kode nevidím nikde žiadne trim, stripslashes, htmlspecialchars a iné veci...ako to mám ja v scripte. Možno som len niečo prehliadol, ale asi som si fakt nevšimol...docela ma to zarazilo lebo takéto veci su tam predsa potrebne


Offline

Správca fóra
Správca fóra
editacia

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 15.12.2008 15:59 | editacia

pisal som ti tam, ze si to musis este osetrit, htmlspecialchars a stripslashes mas uz pouzite vo funkcii safety, cize ti staci do nej doplnit len trim a mas to vyriesene... takisto som do skriptu este nezahrnul tvoju ochranu proti spamu...


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
editacia

Registrovaný: 22.01.08
Prihlásený: 19.04.15
Príspevky: 492
Témy: 135 | 135
Bydlisko: Bratislava ...
Napísal autor témyOffline : 15.12.2008 18:10 | editacia

este by som sa chcel spýtať na funkciu GenerateURL alebo čo to je...to je tiež vo functions.php? alebo to je nejaka php normal funkcia...


Offline

Užívateľ
Užívateľ
editacia

Registrovaný: 09.09.07
Prihlásený: 07.11.16
Príspevky: 3128
Témy: 233 | 233
Bydlisko: Nové Zámky
NapísalOffline : 15.12.2008 18:28 | editacia

http://www.pcforum.sk/uzitocne-a-casto- ... tml#442821


_________________
"It took a lot of work, but this latest Linux patch enables support for machines with 4096 CPUs, up from the old limit of 1024." "Do you have support for smooth full-screen flash video yet?" "No, but who uses that?"
- ak dlho neodpisujem do témy, zabudol som na ňu, takže ma upozornite SS, ak chcete moju odpoveď
 [ Príspevkov: 20 ] 


editacia



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

editácia PDF

v Ostatné programy

2

1136

04.04.2009 16:02

bledo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

formular-editacia

v PHP, ASP

3

294

20.03.2008 18:21

Tominator

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Editácia EXE

v Ostatné programy

9

1407

04.04.2009 10:43

stopa27

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

editacia AVI vegas

v Video programy

0

375

30.05.2011 14:09

legolas380

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Editácia .ts súborov

v Video programy

1

797

08.12.2010 8:32

xandercage

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Editacia COM domeny

v Ostatné

4

383

31.03.2011 17:00

BgDestroyer

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Editacia textoveho suboru v PHP

v PHP, ASP

1

277

08.08.2011 17:25

Unlink

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PDF - editácia jeho obsahu, odstránenie strán

v Ostatné programy

5

187

22.03.2015 10:19

patro16

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Editacia data mysql tabulke cez php

v PHP, ASP

6

1209

30.12.2009 17:46

noff

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

porovnavanie udajov a editacia udajov

v PHP, ASP

10

302

07.03.2008 20:45

Blackdevil



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF