[ Príspevkov: 11 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
porovnavanie udajov a editacia udajov

Registrovaný: 22.01.08
Prihlásený: 19.04.15
Príspevky: 492
Témy: 135 | 135
Bydlisko: Bratislava ...
NapísalOffline : 05.03.2008 21:26 | porovnavanie udajov a editacia udajov

ako na to? ma mv db uz nadefinovane akoze User1, User2 a tam su hesla atd ale ako to mam overit cez php? pls

a este editacia udajov, udaje sa nacitaju z db do inputov kde ich potom mozno zmenit a ulozit do db.


_________________
Case: Corsair 650D Obsidian Series MB: ASUS TUF Sabertooth Z77 CPU: i5 2500k @ 4.8 GHz CPU Cooler: Noctua NH-D14 RAM: 8GB Kingston DDR3 1333 Mhz VGA: Nvidia Geforce 780GTX 3GB PSU: Super Flower 1000W Golden King SSD: Samsung 830 128GB HDD: Seagate Barracuda 7200.12 2TB LCD: 24" ASUS VE247H LED
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 21.02.10
Príspevky: 3991
Témy: 96 | 96

chceš koplet script alebo stačí logika?
logika:
uživateľ zadal meno a heslo, heslo pravdepodobne máš v MD5 =>teda $meno=$_POST["meno"]; a heslo $heslo=MD5($_POST["heslo"]);

Kód:
$sedi=mysql_query("SELECT * FROM tabulkaUserov WHERE Meno=$meno AND Heslo=$heslo");

if(mysql_num_rows($sedi)>0)
echo "Prihlaseny";
else echo "Asi si sa pomylil";


editacia to iste akurat (treba aj ID)
UPDATE tabulkaUserov SET Meno=$meno, Heslo=$heslo WHERE ID=$ID


Offline

Užívateľ
Užívateľ
porovnavanie udajov a editacia udajov

Registrovaný: 22.01.08
Prihlásený: 19.04.15
Príspevky: 492
Témy: 135 | 135
Bydlisko: Bratislava ...
Napísal autor témyOffline : 06.03.2008 18:12 | porovnavanie udajov a editacia udajov

a ked je ze (empty($text))
tak to je na to aby ked sa to nevyplni, tak hodi alert...trebars

ale ako na funkciu, ktora mi zaisti to, ze ked je v premennej $text proste cokolvek napisane, hocijaky text, tak proste nieco tam je, ako? nexcem podmienku ale proste neico ako to empty len v opacnom vyzname


_________________
Case: Corsair 650D Obsidian Series MB: ASUS TUF Sabertooth Z77 CPU: i5 2500k @ 4.8 GHz CPU Cooler: Noctua NH-D14 RAM: 8GB Kingston DDR3 1333 Mhz VGA: Nvidia Geforce 780GTX 3GB PSU: Super Flower 1000W Golden King SSD: Samsung 830 128GB HDD: Seagate Barracuda 7200.12 2TB LCD: 24" ASUS VE247H LED
Offline

Správca fóra
Správca fóra
porovnavanie udajov a editacia udajov

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 06.03.2008 18:16 | porovnavanie udajov a editacia udajov

ze by !empty($text) :)


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 21.02.10
Príspevky: 3991
Témy: 96 | 96

!empty :D
teda

if(!Empty($meno))
echo $meno;
else echo "Nebuď leivý a zadaj svoje meno";


Offline

Užívateľ
Užívateľ
porovnavanie udajov a editacia udajov

Registrovaný: 22.01.08
Prihlásený: 19.04.15
Príspevky: 492
Témy: 135 | 135
Bydlisko: Bratislava ...
Napísal autor témyOffline : 06.03.2008 21:36 | porovnavanie udajov a editacia udajov

hej tominator...jaktoze pises kody bez tych cudnych zlozenych zatvoriek? mne uz idu na nervy...an inevime ze kde dat a napisat script v tvare

if ($premenna)
esle echo

alebo tak bez { alebo } je odvaha...takze teraz som TOTAL v tom popleteny..kde to pisat, a ci to vobec treba


_________________
Case: Corsair 650D Obsidian Series MB: ASUS TUF Sabertooth Z77 CPU: i5 2500k @ 4.8 GHz CPU Cooler: Noctua NH-D14 RAM: 8GB Kingston DDR3 1333 Mhz VGA: Nvidia Geforce 780GTX 3GB PSU: Super Flower 1000W Golden King SSD: Samsung 830 128GB HDD: Seagate Barracuda 7200.12 2TB LCD: 24" ASUS VE247H LED
Offline

Užívateľ
Užívateľ
porovnavanie udajov a editacia udajov

Registrovaný: 26.11.06
Prihlásený: 23.09.17
Príspevky: 4123
Témy: 317 | 317
Bydlisko: HE/BA
NapísalOffline : 06.03.2008 21:39 | porovnavanie udajov a editacia udajov

niekedy to netreba ale neber si z toho priklad, radsej ich tam pis


_________________
Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5Q PRO Turbo CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 4-4-4-12 2T GPU: PowerColor PCS+ HD6950 HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: LCD: DELL U2414M 24" 1920x1200
Offline

Užívateľ
Užívateľ
porovnavanie udajov a editacia udajov

Registrovaný: 06.03.08
Prihlásený: 01.10.12
Príspevky: 1735
Témy: 15 | 15
Bydlisko: triminka@sp...
NapísalOffline : 06.03.2008 21:43 | porovnavanie udajov a editacia udajov

Treba to v 99% prípadoch okrem takých keď sa v podmienke určuje iba 1 podmienka a ďalej už priamo nenasleduje ďalší kód.

Proste to používaj :)


_________________
Redeem the game of law! Despair the Billy, here are the morals! Come, relentless eraser rain, relentless eraser rain...
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 26.02.08
Prihlásený: 24.05.13
Príspevky: 372
Témy: 66 | 66
Bydlisko: Nové Zámky

cawko neviem ci to moze byt aj tu ale nechcel som zakladat new topic...potrebujem poradit..chcem na php-fusion dat pri nick v novinkach taku ikonku(panacika) ktory by hovoril ci je uzivatel admin,redaktor, hl.admin atd
uvazoval som ako to spravit len ma akosi nic nenapada...jedine co ma napadlo je ze vypysat pri nick z db jeho rank..davnejsie sa mi to aj nejak podarilo len ked som ten text chcel nahradit tym panacikom tak to akosi nechcelo ist...skuste mi nieco poradit...


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 04.04.07
Prihlásený: 20.11.17
Príspevky: 531
Témy: 34 | 34
Bydlisko: Bratislava
NapísalOffline : 07.03.2008 20:14 | porovnavanie udajov a editacia udajov

cez str_replace by to slo. podla ranku by si nahradil odkazom na prislusny obrazok.


_________________
CPU: AMD Phenom II 940 QUAD X4 BE AM2+, chladic: Arctic Cooling Freezer 64 Pro, RAM: 4GB DDR2 800MHz PC6400, MB: M2N-E SLI, VGA: RX 4870 GAINWARD HD4870 1GB, HDD: WD 1TB, Zdroj: CORSAIR 750W TX
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 26.02.08
Prihlásený: 24.05.13
Príspevky: 372
Témy: 66 | 66
Bydlisko: Nové Zámky

aha..mno ok skusim to...


 [ Príspevkov: 11 ] 


porovnavanie udajov a editacia udajov



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

editacia

v PHP, ASP

19

957

15.12.2008 18:28

Blackshadow

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Porovnavanie

v Redakčné systémy

0

661

13.09.2009 22:44

kajbo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

porovnavanie ... :(

v PHP, ASP

5

267

25.02.2008 11:42

r3po

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

formular-editacia

v PHP, ASP

3

294

20.03.2008 18:21

Tominator

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

editácia PDF

v Ostatné programy

2

1136

04.04.2009 16:02

bledo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Editácia EXE

v Ostatné programy

9

1402

04.04.2009 10:43

stopa27

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Mysql porovnávanie

v Databázy

6

487

03.01.2011 14:01

Karo88

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Porovnávanie obrázkov

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

7

151

01.01.2014 17:03

erik518

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Porovnavanie obrazkov

v PHP, ASP

8

849

04.10.2010 16:02

emer

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Editacia COM domeny

v Ostatné

4

382

31.03.2011 17:00

BgDestroyer

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Editácia .ts súborov

v Video programy

1

794

08.12.2010 8:32

xandercage

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

editacia AVI vegas

v Video programy

0

375

30.05.2011 14:09

legolas380

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

jQuery - porovnavanie hodnot

v JavaScript, VBScript, Ajax

0

169

15.04.2012 2:46

venom2

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Porovnávanie suborov [C]

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

2

130

22.10.2014 0:33

nBXXL

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Program na porovnavanie suborov

v Ostatné programy

2

1062

03.02.2011 11:58

Stalk

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Porovnávanie a usporiadanie čísiel

v Ostatné programy

0

419

12.08.2008 19:13

MANIAC



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF