[ Príspevkov: 5 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
[VYRIESENE] Ako uložit "enter" ?

Registrovaný: 16.07.07
Prihlásený: 12.12.17
Príspevky: 1227
Témy: 86 | 86
NapísalOffline : 24.02.2009 22:54 | [VYRIESENE] Ako uložit "enter" ?

mám taký problém, možno dosť primitívny ale dosť ma zaskočil ...

v minulosti keď som mal diskusiu s mysql, v príspevku bol text a keď užívateľ dal enter, tak sa to aj chovalo ako enter...

ale teraz? enter sa po výpise z db chová ako medzera ... a to je dosť problém... čo s tým?


_________________
NB: MacBook Pro 13 Retina
Mobil: BlackBerry Classic
Konzola: Xbox One
Offline

Správca fóra
Správca fóra
[VYRIESENE] Ako uložit "enter" ?

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 24.02.2009 23:11 | [VYRIESENE] Ako uložit "enter" ?

preved si \n na <br> (<br />)


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
[VYRIESENE] Ako uložit "enter" ?

Registrovaný: 16.07.07
Prihlásený: 12.12.17
Príspevky: 1227
Témy: 86 | 86
Napísal autor témyOffline : 24.02.2009 23:26 | [VYRIESENE] Ako uložit "enter" ?

:-) vďaka


_________________
NB: MacBook Pro 13 Retina
Mobil: BlackBerry Classic
Konzola: Xbox One
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 21.02.10
Príspevky: 3991
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 25.02.2009 8:53 | [VYRIESENE] Ako uložit "enter" ?

alebo predtým než to vložiš do DB prejdi funkciou nl2br()


Offline

Čestný člen
Čestný člen
[VYRIESENE] Ako uložit "enter" ?

Registrovaný: 17.10.06
Prihlásený: 08.01.11
Príspevky: 1757
Témy: 17 | 17
NapísalOffline : 25.02.2009 21:47 | [VYRIESENE] Ako uložit "enter" ?

podla mna efektnejsie je nl2br pouzit az pri vypise z db.


_________________
A Real Programmer might or might not know his wife's name. He does, however, know the entire ASCII code table.
 [ Príspevkov: 5 ] 


[VYRIESENE] Ako uložit "enter" ?



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

ako ulozit velky obrazok ako pdf

v Grafické programy

2

956

01.11.2009 15:57

Seth Sparrow

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

ako ulozit prezentaciu ako video

v Video programy

15

3063

08.09.2010 19:32

lucy2459

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

ako ulozit skicar

v Ovládače

1

664

22.11.2009 0:19

ac.milan

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

ako ulozit http stranku

v Ostatné programy

2

535

30.07.2009 13:00

stafo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ako ulozit *.fla do *.swf?

v Ostatné

2

770

07.08.2007 19:26

koudy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

ako ulozit a napalit stranku???

v Sieťové a internetové programy

1

399

20.01.2007 10:57

audiotrack

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

photoshop - nejde ulozit ako jpg

v Grafické programy

2

943

18.10.2010 14:40

kesaj

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ako uložiť graf v delphi.

v Delphi, Visual Basic

6

818

17.08.2009 13:08

SVD

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

ako ulozit online vysielanie stv1

v Video programy

6

2130

23.04.2008 19:59

svejk

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

ako ulozit $_SESSION do db

v PHP, ASP

6

434

15.12.2009 21:25

wronker

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Taktovanie ako to správne uložiť?

v Biosy a ladenie výkonu

2

471

26.05.2007 23:20

bifrost

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

ulozit oblast z google maps ako obrazok

v Grafické programy

2

292

18.11.2015 22:28

p4tooo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ako uložiť JS hodnotu do PHP premennej?

v JavaScript, VBScript, Ajax

1

228

21.11.2013 22:10

BX

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Nedá sa uložiť CD ako obraz disku...

v Ostatné programy

5

532

16.07.2010 20:24

hornak

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

ako ulozit externy XML subor na moj server

v PHP, ASP

13

409

14.01.2010 6:10

rooobertek

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

ako mam ulozit nieco z video kazety do pc

v Video programy

5

888

31.08.2007 10:10

tomo273



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF