[ Príspevkov: 7 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 03.10.09
Prihlásený: 20.02.10
Príspevky: 23
Témy: 6 | 6
NapísalOffline : 15.12.2009 20:55 | ako ulozit $_SESSION do db

cawte .... neviete niekto ako ulozim session do db .
skusal som to takto ale nic
Kód:
$vloz=mysql_query(" INSERT INTO novinky (`id`,`nazov`,`obsah`,`nahlad`,`novinky_kat`,`pridal`)
                      VALUES
                    ('0','$nazov', '$obsah', '$nahlad', '$kat', '$_SESSION[nick]')  ") or die (mysql_error());

pls poradte ako to mam spravit


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 28.02.07
Príspevky: 358
Témy: 25 | 25
Bydlisko: Podvysoká, ...
NapísalOffline : 15.12.2009 21:08 | ako ulozit $_SESSION do db

nic viac nenapises ? error abo nieco preco ti to nejde?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 03.10.09
Prihlásený: 20.02.10
Príspevky: 23
Témy: 6 | 6
Napísal autor témyOffline : 15.12.2009 21:08 | ako ulozit $_SESSION do db

ved nic mi nenapise ani nic neulozi ..preto sa pytam


Offline

Správca fóra
Správca fóra
ako ulozit $_SESSION do db

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 15.12.2009 21:12 | ako ulozit $_SESSION do db

chybaju ti jednoduche uvodzovky v $_SESSION[nick], resp. si to sprav tak, by sa ti tie uvodzovky navzajom nebili...


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 03.10.09
Prihlásený: 20.02.10
Príspevky: 23
Témy: 6 | 6
Napísal autor témyOffline : 15.12.2009 21:17 | ako ulozit $_SESSION do db

a ake uvodzovky tam mam dat ked vzdy my vypise erorr
ked to dam takto
Kód:
$vloz=mysql_query(" INSERT INTO novinky (`id`,`nazov`,`obsah`,`nahlad`,`novinky_kat`,`pridal`)
                      VALUES
                    ('0','$nazov', '$obsah', '$nahlad', '$kat', '$_SESSION['nick']')  ") or die (mysql_error());

tak mi vypise toto
Parse error: syntax error, unexpected T_ENCAPSED_AND_WHITESPACE, expecting T_STRING or T_VARIABLE or T_NUM_STRING in /srv2/www/cholerik.cz/wronker/admin/novinky.php on line 14

a ked to dam takto
Kód:
$vloz=mysql_query(" INSERT INTO novinky (`id`,`nazov`,`obsah`,`nahlad`,`novinky_kat`,`pridal`)
                      VALUES
                    ('0','$nazov', '$obsah', '$nahlad', '$kat', '$_SESSION["nick"]')  ") or die (mysql_error());

tak mi vyse toto
Parse error: syntax error, unexpected '"', expecting T_STRING or T_VARIABLE or T_NUM_STRING in /srv2/www/cholerik.cz/wronker/admin/novinky.php on line 14


tak co tam mam dat ????


Offline

Správca fóra
Správca fóra
ako ulozit $_SESSION do db

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 15.12.2009 21:18 | ako ulozit $_SESSION do db

Kód:
$vloz=mysql_query("INSERT INTO novinky (`id`,`nazov`,`obsah`,`nahlad`,`novinky_kat`,`pridal`)
                      VALUES
                    ('0','$nazov', '$obsah', '$nahlad', '$kat', '".$_SESSION['nick']."')") or die (mysql_error());


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 03.10.09
Prihlásený: 20.02.10
Príspevky: 23
Témy: 6 | 6
Napísal autor témyOffline : 15.12.2009 21:25 | ako ulozit $_SESSION do db

aha ...ale aj tak by to neslo lebo som v tom subore nemal session start ... dikiiiii


 [ Príspevkov: 7 ] 


ako ulozit $_SESSION do db



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

ako ulozit velky obrazok ako pdf

v Grafické programy

2

955

01.11.2009 15:57

Seth Sparrow

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

ako ulozit prezentaciu ako video

v Video programy

15

3063

08.09.2010 19:32

lucy2459

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

ako ulozit skicar

v Ovládače

1

664

22.11.2009 0:19

ac.milan

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

ako ulozit http stranku

v Ostatné programy

2

535

30.07.2009 13:00

stafo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ako uložiť graf v delphi.

v Delphi, Visual Basic

6

818

17.08.2009 13:08

SVD

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Taktovanie ako to správne uložiť?

v Biosy a ladenie výkonu

2

471

26.05.2007 23:20

bifrost

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

photoshop - nejde ulozit ako jpg

v Grafické programy

2

943

18.10.2010 14:40

kesaj

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

ako ulozit online vysielanie stv1

v Video programy

6

2130

23.04.2008 19:59

svejk

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ako ulozit *.fla do *.swf?

v Ostatné

2

768

07.08.2007 19:26

koudy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

ako ulozit a napalit stranku???

v Sieťové a internetové programy

1

398

20.01.2007 10:57

audiotrack

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Nedá sa uložiť CD ako obraz disku...

v Ostatné programy

5

532

16.07.2010 20:24

hornak

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ako uložiť JS hodnotu do PHP premennej?

v JavaScript, VBScript, Ajax

1

228

21.11.2013 22:10

BX

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

ulozit oblast z google maps ako obrazok

v Grafické programy

2

291

18.11.2015 22:28

p4tooo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

ako ulozit externy XML subor na moj server

v PHP, ASP

13

408

14.01.2010 6:10

rooobertek

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

ako mam ulozit nieco z video kazety do pc

v Video programy

5

888

31.08.2007 10:10

tomo273

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ako ulozit do jpg to,co je prave na ploche

v Grafické programy

2

820

14.04.2007 12:31

paulix



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF