[ Príspevkov: 12 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 18.11.10
Prihlásený: 16.08.16
Príspevky: 87
Témy: 29 | 29
NapísalOffline : 04.07.2011 12:06 | Aká je výhoda Nette frameworku ?

Zdravím, natrafil som na program Nette framework kukal som naň aj v youtube, ale nijak ma neohromil. Čím tak môže byť lepší ako napríklad môj obľúbený PSPAD ? Čakal som nejaké úžasné veci keďže vravia že rýchla a zjednodušená práca programátora, ale čo je na tom rýchlejšie a zjednodušené ? Veď "ctrl + c" a "ctrl + v" sa dá používať všade ... Tak v čom je teda tak výhodný ? Ešte som ho osobne neskúšal ale zaujímalo by ma to či sa mi vôbec oplatí ho skúšať .... Ďakujem


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Aká je výhoda Nette frameworku ?

Registrovaný: 03.04.08
Prihlásený: 14.09.16
Príspevky: 4707
Témy: 37 | 37
Bydlisko: Trnava
NapísalOffline : 04.07.2011 12:21 | Aká je výhoda Nette frameworku ?

LOL :) najprv si zisti co framework je ;)


_________________
Hmmm .... Hrošíček ... [Homer]
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 18.11.10
Prihlásený: 16.08.16
Príspevky: 87
Témy: 29 | 29
Napísal autor témyOffline : 04.07.2011 12:41 | Aká je výhoda Nette frameworku ?

no tak viem v podstate čo je to framework ale chcem vedieť čo je na tom rýchlejšie ako keď to napíšem sám a budem kopírovať ? ... tak hej má to už nejakú tú kostru spravenú ale tú môžem spraviť podľa seba tiež dosť rýchlo ...


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Aká je výhoda Nette frameworku ?

Registrovaný: 01.10.06
Prihlásený: 14.12.17
Príspevky: 5962
Témy: 13 | 13
Bydlisko: Bratislava
NapísalOffline : 04.07.2011 14:02 | Aká je výhoda Nette frameworku ?

mas tam tusim MVC priamo spravene a to je jeho vyhoda voci holemu php lebo tam potom vznikne taky bordel ze sam nevies co to robi


_________________
PC1: Intel Q6600, AMD Sapphire R9 280 DUAL-X BOOST, DDR2 1066 A-data 8Gb, Seagate Barracuda 7200.12 2000GB, Asus P5E X38, Samsung 225 BW,
PC2: Intel Q6600, MSI GTX 670 OC (TwinFrozr IV), DDR2 1066 A-data 4Gb + Kingston 2GB, Seagate Barracuda 7200.12 2000GB, Gigabyte EP35-DS4, LG FLATRON L226WTQ, Razer Mamba 2015
Notebook: Sony VAIO CW Series (VPC-CW1S1E/B) || Mobil: Samsung Galaxy S4 || Auto: Seat Exeo 2.0 TSI Style
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Aká je výhoda Nette frameworku ?

Registrovaný: 20.10.08
Prihlásený: 18.01.14
Príspevky: 2626
Témy: 31 | 31
Bydlisko: Bratislava
NapísalOffline : 04.07.2011 14:33 | Aká je výhoda Nette frameworku ?

account23 sam framework nenapises a ak ano bude stat za :shit: tymto :shit: zabijes niekolko rokov a nakoniec aj tak prejdes z :shit: na framework :)


_________________
Desktop: iMac 21" CPU: i5 2.7GHz RAM: 4 GB DDR3 1333MHz GPU: AMD Radeon HD 6770M 512MB RAM HDD: 1TB 7200 rpm OS: Mac OS X Lion Desktop: CPU: AMD Phenom II x4 BE 955 3.2@3.6GHz 1.35@1.30V CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 880GM-UD2H RAM: 2x2 GB Kingston 1333MHz GPU: MSI HD 6850 Cyclone 1GB PSU: Seasonic S12II-620 620W HDD: Seagate Barracuda 7200.12 1TB Case: CoolerMaster Elite 333 LCD: 22" LG flatron W2261VP Keyboard: Microsoft Comfort Curve 2000 Mouse: Microsoft Wireless Mobile Mouse 4000 OS: Windows 8 Notebook: Macbook Pro 13" CPU: i5 2.4GHz RAM: 4 GB DDR3 1333MHz GPU: Intel HD Graphics 3000 384MB RAM HDD: 500GB 5400 rpm OS: Mac OS X Lion Tablet: iPad 2 64GB 3G Phone: HTC Desire S Phone: iPhone 8GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Aká je výhoda Nette frameworku ?

Registrovaný: 01.10.06
Prihlásený: 14.12.17
Príspevky: 5962
Témy: 13 | 13
Bydlisko: Bratislava
NapísalOffline : 04.07.2011 14:38 | Aká je výhoda Nette frameworku ?

Ale napises aj sam nejaky miny framework ktory bude zaobstaravat len nejaku malu funkcionalitu a bude ti mozno vyhovovat ale nejaky velky framework nehrozi aby sam urobil


_________________
PC1: Intel Q6600, AMD Sapphire R9 280 DUAL-X BOOST, DDR2 1066 A-data 8Gb, Seagate Barracuda 7200.12 2000GB, Asus P5E X38, Samsung 225 BW,
PC2: Intel Q6600, MSI GTX 670 OC (TwinFrozr IV), DDR2 1066 A-data 4Gb + Kingston 2GB, Seagate Barracuda 7200.12 2000GB, Gigabyte EP35-DS4, LG FLATRON L226WTQ, Razer Mamba 2015
Notebook: Sony VAIO CW Series (VPC-CW1S1E/B) || Mobil: Samsung Galaxy S4 || Auto: Seat Exeo 2.0 TSI Style
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Aká je výhoda Nette frameworku ?

Registrovaný: 26.12.06
Prihlásený: 30.10.17
Príspevky: 4009
Témy: 181 | 181
Bydlisko: Nitra / Bra...
Vek: 24
NapísalOffline : 04.07.2011 17:58 | Aká je výhoda Nette frameworku ?

MTK píše:
Ale napises aj sam nejaky mini framework ktory bude zaobstaravat len nejaku malu funkcionalitu a bude ti mozno vyhovovat ale nejaky velky framework nehrozi aby sam urobil

tiez som si taky napisal a paradicka. na mensie stranky mi to plne vyhovuje. na vacsie projekty CodeIgniter

account23, skus sa pozriet na Codeigniter, je to jednoduchsie ako Nette + super user guide. ja som bol z Nette tiez trtko a absolutne som tomu nechapal


_________________
Sorry za prelkepy
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Aká je výhoda Nette frameworku ?

Registrovaný: 26.11.06
Prihlásený: 23.09.17
Príspevky: 4123
Témy: 317 | 317
Bydlisko: HE/BA
NapísalOffline : 04.07.2011 19:07 | Aká je výhoda Nette frameworku ?

Chlapci, všimli ste si, že on porovnáva Nette s PSPad-om? Buď si robí srandu, alebo je tak neznalý, že je zbytočné mu niečo takéto vysvetľovať.


_________________
Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5Q PRO Turbo CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 4-4-4-12 2T GPU: PowerColor PCS+ HD6950 HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: LCD: DELL U2414M 24" 1920x1200
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Aká je výhoda Nette frameworku ?

Registrovaný: 26.12.06
Prihlásený: 30.10.17
Príspevky: 4009
Témy: 181 | 181
Bydlisko: Nitra / Bra...
Vek: 24
NapísalOffline : 04.07.2011 19:14 | Aká je výhoda Nette frameworku ?

na to mu napisal don jebot hned prvu odpoved


_________________
Sorry za prelkepy
Offline

Čestný člen
Čestný člen
Aká je výhoda Nette frameworku ?

Registrovaný: 21.02.06
Prihlásený: 08.12.14
Príspevky: 5447
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Bratislava
NapísalOffline : 04.07.2011 21:23 | Aká je výhoda Nette frameworku ?

account23 píše:
...na program Nette framework ...Čím tak môže byť lepší ako napríklad môj obľúbený PSPAD ?

Aby som to zhrnul a polopate ti povedal:
1. Nette nie je program, je to framework - proste nejaká nadstavba programovacieho jazyka (php), ktorá ti zjednodušuje a uľahčuje prácu, postupy, rieši veľa bežne vyskytujúcich sa problémov za teba.
2. použitie frameworku (Nette) vôbec nevylučuje, že budeš používať napr. ten PSPad. Naopak, je to nutnosť, bez editora (PSPadu) nenapíšeš žiadny kód.


_________________
Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 18.11.10
Prihlásený: 16.08.16
Príspevky: 87
Témy: 29 | 29
Napísal autor témyOffline : 05.07.2011 18:31 | Aká je výhoda Nette frameworku ?

sorry ja som sa na to kukal na YT a som myslel že je k tomu pribalený aj nejaký textový editor :D sry z frameworkou som total láma no ... a niekde som vyčítal že to má niektoré príkazy nahradené inými zjednodušenými (jQuery) tak mi prišlo logické že to má vlastný editor :D ... ale tak dík aspoň mám v tom jasno ...

hm a vy používate framework alebo račej to nechávate celé na seba ?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Aká je výhoda Nette frameworku ?

Registrovaný: 26.12.06
Prihlásený: 30.10.17
Príspevky: 4009
Témy: 181 | 181
Bydlisko: Nitra / Bra...
Vek: 24
NapísalOffline : 05.07.2011 19:46 | Aká je výhoda Nette frameworku ?

tu mas debatu o frameworkoch
http://www.pcforum.sk/vas-najoblubenejs ... 05720.html


_________________
Sorry za prelkepy
 [ Príspevkov: 12 ] 


Aká je výhoda Nette frameworku ?



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

vyhoda linuxu pri php

v Ostatné

20

811

02.08.2008 23:07

rooobertek

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Brigada - PHP, Nette, webdeveloper

v Dopyt práce

0

186

25.06.2015 18:32

Smath

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Nette framework - kodovanie pri formularoch

v PHP, ASP

2

86

24.09.2014 19:39

peter277

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Kde by som našiel kod - Nette

v PHP, ASP

3

120

07.09.2014 22:53

Kraliček

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Aká?

v ATI/AMD grafické karty

7

522

10.01.2008 4:03

Spirit

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Aka funkcia

v PHP, ASP

5

310

03.02.2008 21:36

vl4kn0

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Aká ram

v Operačné systémy Microsoft

15

1273

08.03.2006 7:18

Spirit

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Aka grafika ?

v ATI/AMD grafické karty

17

870

20.08.2008 21:30

eXistenZ

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Aka grafika

v Grafické karty

1

233

01.03.2011 16:30

brmbo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Aká RAM ?

v Pamäte

24

1269

05.08.2011 17:43

Millfox

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Aka rychlost?

v Ostatné programy

1

225

05.11.2013 11:25

liqua1

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Aka teplota?

v Pamäte

17

854

14.06.2007 7:20

hard-core

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Aka RAM?

v Notebooky a netbooky

7

679

17.01.2008 11:22

Pizvizdik

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Aka grafika ??

v nVidia grafické karty

16

692

20.09.2007 20:41

Triplespace

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Aka frekvencia?

v Pamäte

1

405

31.12.2008 12:24

Jaro

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Aká karta

v Grafické karty

25

730

23.05.2012 14:08

EXIREXT



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF