[ Príspevkov: 4 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Kde by som našiel kod - Nette

Registrovaný: 21.09.13
Prihlásený: 11.12.17
Príspevky: 2065
Témy: 71 | 71
Bydlisko: Považská By...
NapísalOffline : 07.09.2014 14:28 | Kde by som našiel kod - Nette

Ahoj, začal som trochu s Nette (a vytera to tak že aj skončím :lol: ) no a pri výpise z db mi escapuje aj to čo nechcem (popis) keď tam urobim naschval chybu tak mi vyhodí Ladenka toto:
Kde by som našiel kod - Nette
Vidim tam to escapovanie a rad by som to aj zmazal lenže netuším kde to spraviť, mam tam zatial ten blog čo je aj na nette.org v príkladoch. Nech hladam ako hladam tak nemôžem nájsť kod na screene chybu ukazuje v nacachovanom subore lenže potrebujem aby to bolo stále upravene a nie len v cache.
Ďakujem


_________________
Nesnívaj svoj život, ale ži svoj sen.
Offline

Správca fóra
Správca fóra
Kde by som našiel kod - Nette

Registrovaný: 08.08.09
Príspevky: 12516
Témy: 41 | 41
Bydlisko: Martin
NapísalOffline : 07.09.2014 14:39 | Kde by som našiel kod - Nette

Ak máš správne navrhnutú aplikáciu, tak šablónu máš v niektorom .latte súbore a tam nájdeš toto [c]{$post->popis}[/c]. Escapovanie pri výpise tej konkrétnej premennej môžeš vypnúť výkričníkom pred ampersand, t.j.: [c]{!$post->popis}[/c] aj keď netuším, prečo by si to robil (jedine že by si mal v premennej nejaké nepovolené znaky, ktoré nette pri výpise zmení na entity)
K tej cache, ak sa ti automaticky neinvaliduje, môžeš manuálne vymazať priečinok /temp/cache/latte (nezľakni sa chybovej hlášky po obnovení stránky bez cache)


_________________
always is always wrong
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Kde by som našiel kod - Nette

Registrovaný: 02.06.08
Prihlásený: 19.07.16
Príspevky: 3330
Témy: 147 | 147
Bydlisko: Žilina / Os...
Vek: 24
NapísalOffline : 07.09.2014 20:23 | Kde by som našiel kod - Nette

Kebyže sem dáš celú error page, tak by sa nič nestalo :) Keď som ja začínal s Nette, tiež som videl skoro stále červený debugger a chybu, chce to len trpezlivosť a vedieť hľadať. Veľa toho nájdeš na nette fóre, ľudia tam v pohode odpovedajú a v dokumentácií a API je vlastne všetko čo potrebuješ :)

Jasné, že tam máš chybu, lebo ten prvý parameter má byť string.

Escapovanie vypneš (od 2.0 verzie) pomocou helperu |noescape.

Kód:
{$post->popis|noescape}


_________________
PC - ASUS M2N-MX Se+ | AMD X2 4200+ | 2GB RAM | Nvidia 8600GT | WD 320GB | 350W |NTB - ASUS K50AB SX-010 | | ASUS X550L | SteelSeries Mousepad | A4tech XL-750BF | HTC Explorer |
CCNA (640-802) |
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Kde by som našiel kod - Nette

Registrovaný: 21.09.13
Prihlásený: 11.12.17
Príspevky: 2065
Témy: 71 | 71
Bydlisko: Považská By...
Napísal autor témyOffline : 07.09.2014 22:53 | Kde by som našiel kod - Nette

No chyba tam bola lebo som tam na miesto popis dal naschval popi aby som videl konkretny kod ktory escapuje, presne ten {!$post->popis}/{$post->popis|noescape} som potreboval. Escapovanie vypinam len tam lebo v popise potrebujem aj nejake html (<b>, <a>,...) nie len holý text.

Ďakujem za obe rady.


_________________
Nesnívaj svoj život, ale ži svoj sen.
 [ Príspevkov: 4 ] 


Kde by som našiel kod - Nette



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Kde by som našiel hry na dotikový mobil?

v Počítačové hry

2

667

06.02.2012 14:03

blazej44800

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Obchod kde by som našiel S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

v Ostatné

7

234

22.12.2016 19:25

Enrik01

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Nasiel som mobil - vystopovanie, ako ho predat, ...

v Smartfóny a tablety

15

2477

14.01.2014 20:30

KocuR

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Nasiel som sposob ako sledovat live stream stv 24/7

v Krčma

8

12059

18.04.2011 19:22

blazej44800

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Stratil som kod od Windows 8

v Operačné systémy Microsoft

6

204

03.10.2014 23:52

K4pitanBomba

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Kde som spravil chybu?

v Redakčné systémy

2

313

04.01.2007 12:06

masterdead

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

kde je chyba?? som zufaly :(

v PHP, ASP

9

304

10.10.2007 17:49

Flety

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

kde som sa dostal za aku dobu

v Krčma

17

599

10.10.2011 10:19

KatjushaMan

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Kde by som mohol stiahnut kniznicu vgl.h a ....

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

5

143

16.10.2013 21:01

mikimh

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Brigada - PHP, Nette, webdeveloper

v Dopyt práce

0

183

25.06.2015 18:32

Smath

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Aká je výhoda Nette frameworku ?

v PHP, ASP

11

690

05.07.2011 19:46

emer

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Nette framework - kodovanie pri formularoch

v PHP, ASP

2

86

24.09.2014 19:39

peter277

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

nasiel sa novy hardware

v Operačné systémy Microsoft

4

144

28.02.2012 17:11

Denco1

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Win XP nasiel novy hardware

v Operačné systémy Microsoft

4

292

07.12.2007 16:35

br4n0

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Trojske kone, ktore mi nasiel ESET

v Antivíry a antispywary

12

3751

17.02.2009 23:58

DJmasterx

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Školák našiel USB kľúč s armádnymi informáciami

v Spoločnosť, politika, psychológia, filozofia, náboženstvo

3

398

15.01.2010 20:36

Svolo



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF