zmenaAk sa na PC mení grafika Nvidia na ATI je nutné preinštalovať celý windows alebo stačí len vymazať ovládače???? Ak sa na PC mení grafika Nvidia na ATI je nutné preinštalovať celý windows alebo stačí len vymazať ovládače???? nie netreba reinstalovat staci iba nainstalovat ATI ovladace a hotovo a ak chces tak potom mozes odinstalovat ovladace od Nvidie a hotovo nie netreba reinstalovat staci iba nainstalovat ATI ovladace a hotovo a ak chces tak potom mozes odinstalovat ovladace od Nvidie a hotovo najprv este pred vymenenim karty treba odinstalovat ovladace stavajucej karty a druhe(novej karty) nahodit az po vymene Ale odporuca sa reinstalacia Windowsu ... lebo pozostatky po ovladacoch robia niekekdy bordel v systeme no ja som po vymene nemal ziadne problemy a a drivery z predchadzajucej grafiky mam stale nainstalovene a no problem menil som z nvidia na ati Ale odporuca sa reinstalacia Windowsu ... lebo pozostatky po ovladacoch robia niekekdy bordel v systemeS tímto názorem plně souhlasím. ...
zmena
|