[ Príspevkov: 9 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Zapisat 25.01.2008 do 3 premennych

Registrovaný: 25.07.07
Prihlásený: 27.11.14
Príspevky: 217
Témy: 38 | 38
Bydlisko: Kálnica city
NapísalOffline : 25.01.2008 20:09 | Zapisat 25.01.2008 do 3 premennych

Ak by mi vedel dakto s tymto poradit bol by som rad.. potreboval by som napriklad takyto datum (v takom tvare ) 25.01.2008 v premenej $datum rozpisat do premennych $den $mesiac $rok . Dalo by sa to? Dikis


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Zapisat 25.01.2008 do 3 premennych

Registrovaný: 26.12.06
Prihlásený: 30.10.17
Príspevky: 4009
Témy: 181 | 181
Bydlisko: Nitra / Bra...
Vek: 24
NapísalOffline : 25.01.2008 20:19 | Zapisat 25.01.2008 do 3 premennych

Kód:
$den = date("d");
$mesiac = date("m");
$rok = date("y");

teoreticky by to malo fungovat ;)


_________________
Sorry za prelkepy
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Zapisat 25.01.2008 do 3 premennych

Registrovaný: 25.07.07
Prihlásený: 27.11.14
Príspevky: 217
Témy: 38 | 38
Bydlisko: Kálnica city
Napísal autor témyOffline : 25.01.2008 20:25 | Zapisat 25.01.2008 do 3 premennych

to vim ale ja to $datum taham z databazy


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Zapisat 25.01.2008 do 3 premennych

Registrovaný: 26.12.06
Prihlásený: 30.10.17
Príspevky: 4009
Témy: 181 | 181
Bydlisko: Nitra / Bra...
Vek: 24
NapísalOffline : 25.01.2008 20:28 | Zapisat 25.01.2008 do 3 premennych

a celý dátum máš v jednej bunke?


_________________
Sorry za prelkepy
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Zapisat 25.01.2008 do 3 premennych

Registrovaný: 25.07.07
Prihlásený: 27.11.14
Príspevky: 217
Témy: 38 | 38
Bydlisko: Kálnica city
Napísal autor témyOffline : 25.01.2008 20:36 | Zapisat 25.01.2008 do 3 premennych

no v stlpci datum


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Zapisat 25.01.2008 do 3 premennych

Registrovaný: 26.12.06
Prihlásený: 30.10.17
Príspevky: 4009
Témy: 181 | 181
Bydlisko: Nitra / Bra...
Vek: 24
NapísalOffline : 25.01.2008 20:38 | Zapisat 25.01.2008 do 3 premennych

tak neviem či to bude fungovať, lebo s databázou ešte nemám skúsenosti, keďže som iba začiatočník :D ale skús na to použiť explode


_________________
Sorry za prelkepy
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Zapisat 25.01.2008 do 3 premennych

Registrovaný: 25.07.07
Prihlásený: 27.11.14
Príspevky: 217
Témy: 38 | 38
Bydlisko: Kálnica city
Napísal autor témyOffline : 25.01.2008 20:51 | Zapisat 25.01.2008 do 3 premennych

nasiel som daco takehoto, mohlo by to fungovat, otestujem a uvidim...
Citácia:
list($den, $mesiac, $rok) = explode(".", $datum);


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Zapisat 25.01.2008 do 3 premennych

Registrovaný: 26.12.06
Prihlásený: 30.10.17
Príspevky: 4009
Témy: 181 | 181
Bydlisko: Nitra / Bra...
Vek: 24
NapísalOffline : 25.01.2008 20:53 | Zapisat 25.01.2008 do 3 premennych

jj, to by malo fungovať... načítaš si do premennej $datum hodnotu z tabulky, a potom ju rozdelíš :)


_________________
Sorry za prelkepy
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Zapisat 25.01.2008 do 3 premennych

Registrovaný: 25.07.07
Prihlásený: 27.11.14
Príspevky: 217
Témy: 38 | 38
Bydlisko: Kálnica city
Napísal autor témyOffline : 25.01.2008 22:24 | Zapisat 25.01.2008 do 3 premennych

jj aj to ide, usetril si mi kopec casi diki..


 [ Príspevkov: 9 ] 


Zapisat 25.01.2008 do 3 premennych



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ako to spravne zapisat

v JavaScript, VBScript, Ajax

1

194

07.12.2010 11:27

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ako spravne zapisat regularny vyraz

v Internetový marketing, SEO, reklama

4

692

06.10.2008 13:22

Codik

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

nechce mi zapisat reg subor do registru:(

v Operačné systémy Microsoft

6

261

23.08.2007 18:21

Tomas1

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

nieje možné zapísať hodnotu AppDataDir do kľúča

v Antivíry a antispywary

3

136

07.07.2014 15:20

Mandy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Načítavanie premenných

v PHP, ASP

7

408

17.09.2007 15:59

pitrik1

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

prenasanie premennych

v PHP, ASP

25

519

17.10.2012 22:25

Lier

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Adapter 5.25'' bay -> slim cd/dvd + 3.25'' bay (citacka kariet)

v PC skrinky a zdroje

1

106

01.07.2015 10:18

michalesku

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Chybne spracovanie premennych

v PHP, ASP

2

131

22.08.2012 9:56

Wor3d

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

JS viac premennych

v JavaScript, VBScript, Ajax

1

473

07.08.2008 19:08

neutronmind

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Java - zoznam premennych

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

4

449

29.12.2008 17:12

1231dodo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Matlab script inicializácia premenných

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

0

90

16.05.2017 12:10

beastiq

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Prenos premennych medzi funkciami

v PHP, ASP

6

318

27.08.2012 4:26

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

predavanie premennych medzi strankami

v PHP, ASP

8

419

26.02.2011 14:20

1daemon1

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Obor premenných v Javascripte????

v JavaScript, VBScript, Ajax

2

552

18.12.2009 0:07

camo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Porovnanie dvoch premennych typu VARCHAR

v PHP, ASP

11

198

02.06.2014 12:37

DeiForm

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

C - rozdelenie textu do premenných

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

12

231

29.04.2013 11:41

BX



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF