[ Príspevkov: 10 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
už fakt neviem

Registrovaný: 16.07.07
Prihlásený: 18.12.17
Príspevky: 1227
Témy: 86 | 86
NapísalOffline : 16.06.2008 20:58 | už fakt neviem

Zdravim, mam web na free hostingu ic.cz a uz fakt neviem :)

jedna sa o tabulku, a na stranke ma usporiadat uzivatelov podla poctu bodov...jeden cas to slapalo v pohode, teraz to uz nejde, pricom som nic nemenil

Kód:
$query = MySQL_Query("SELECT * FROM `tabulka` ORDER BY 'b' DESC") or die (mysql_error());
echo "<table cellpadding='4' cellspacing='4'>";
            echo "
                  <tr>
                     <td><b><u>hráč</u></b></td>
                     <td><b><u>Z</u></b></td>
                     <td><b><u>+</u></b></td>
                     <td><b><u>-</u></b></td>
                     <td><b><u>Body</u></b></td>
                 </tr>
                  ";
      
         while($h = mysql_fetch_array($query)){

            echo "
                  <tr>
                    <td>".$h['nick']."</td>
                    <td>".$h['z']."</td>
                     <td>".$h['+']."</td>
                     <td>".$h['-']."</td>
                     <td><b>".$h['b']."</b></td>
                  </tr>
                  ";
         }
         echo "</table>";


najprv som mal
Kód:
("SELECT * FROM `tabulka` ORDER BY b DESC")


order by b ... bez uvodzoviek :) slo to, tyzden nato to prestalo ist, tak som tam tie uvodozvky opat dal, zase to slo tyzden, ale teraz to nejde ani s nimi, ani bez nich :(

pls poradte


_________________
NB: MacBook Pro 13 Retina
Mobil: BlackBerry Classic
Konzola: Xbox One
Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
už fakt neviem

Registrovaný: 07.03.06
Prihlásený: 23.01.11
Príspevky: 408
Témy: 2 | 2
Bydlisko: Prešov / Pr...
NapísalOffline : 16.06.2008 21:19 | už fakt neviem

Malo by to ísť bez tých úvodzoviek. Čo konrétne znamená "nejde to"? Nevypíše ti nič, zle ti niečo vypíše, hodí to nejakú chybovú hlášku,... ?

btw: používať jednopísmenkové názvy stĺpcov(nehovoriac o +,-) v DB je fakt "cool"


Offline

Užívateľ
Užívateľ
už fakt neviem

Registrovaný: 16.07.07
Prihlásený: 18.12.17
Príspevky: 1227
Témy: 86 | 86
Napísal autor témyOffline : 16.06.2008 21:44 | už fakt neviem

vypise vsetko, len to neusporiada podla bodov cize b


_________________
NB: MacBook Pro 13 Retina
Mobil: BlackBerry Classic
Konzola: Xbox One
Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
už fakt neviem

Registrovaný: 30.05.06
Prihlásený: 08.10.14
Príspevky: 1772
Témy: 35 | 35
Bydlisko: BA - WESTSIDE
NapísalOffline : 17.06.2008 7:25 | už fakt neviem

B je stĺpec akého typu?


_________________
A. S. Tanenbaum píše:
The terms LF, MF, and HF refer to low, medium, and high frequency, respectively. Clearly, when the names were assigned, nobody expected to go above 10 MHz, so the higher bands were later named the Very, Ultra, Super, Extremely, and Tremendously High Frequency bands. Beyond that there are no names, but Incredibly, Astonishingly, and Prodigiously high frequency (IHF, AHF, and PHF) would sound nice.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
už fakt neviem

Registrovaný: 16.07.07
Prihlásený: 18.12.17
Príspevky: 1227
Témy: 86 | 86
Napísal autor témyOffline : 17.06.2008 10:49 | už fakt neviem

ako to zistim?


_________________
NB: MacBook Pro 13 Retina
Mobil: BlackBerry Classic
Konzola: Xbox One
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 28.02.07
Príspevky: 358
Témy: 25 | 25
Bydlisko: Podvysoká, ...
NapísalOffline : 17.06.2008 12:01 | už fakt neviem

Mas vlastnu databazu ale nevies jak to zistis ?? :lol:
Tak normlane ked si daj editovat stlpec b tak sa ti to ukaze ...


Offline

Užívateľ
Užívateľ
už fakt neviem

Registrovaný: 16.07.07
Prihlásený: 18.12.17
Príspevky: 1227
Témy: 86 | 86
Napísal autor témyOffline : 17.06.2008 21:04 | už fakt neviem

VARCHAR


_________________
NB: MacBook Pro 13 Retina
Mobil: BlackBerry Classic
Konzola: Xbox One
Offline

Správca fóra
Správca fóra
už fakt neviem

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 17.06.2008 21:06 | už fakt neviem

ako mozes mat pocet bodov vo varchar? ved je to predsa cislo, tak si tam daj namiesto toho nejaky int


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
už fakt neviem

Registrovaný: 09.09.07
Prihlásený: 07.11.16
Príspevky: 3128
Témy: 233 | 233
Bydlisko: Nové Zámky
NapísalOffline : 17.06.2008 21:47 | už fakt neviem

nezoraduje to, pretoze,priklady zoradenia tych istych cisiel v INT a vo VARCHAR

INT:
1
3
5
11
35
66

VARCHAR
1
11
3
35
5
66

Varchar zoraduje podla abecedy, int podla celeho cisla


_________________
"It took a lot of work, but this latest Linux patch enables support for machines with 4096 CPUs, up from the old limit of 1024." "Do you have support for smooth full-screen flash video yet?" "No, but who uses that?"
- ak dlho neodpisujem do témy, zabudol som na ňu, takže ma upozornite SS, ak chcete moju odpoveď
Offline

Užívateľ
Užívateľ
už fakt neviem

Registrovaný: 16.07.07
Prihlásený: 18.12.17
Príspevky: 1227
Témy: 86 | 86
Napísal autor témyOffline : 18.06.2008 0:25 | už fakt neviem

blackshadow: dik moc, konecne chapem :lol:


_________________
NB: MacBook Pro 13 Retina
Mobil: BlackBerry Classic
Konzola: Xbox One
 [ Príspevkov: 10 ] 


už fakt neviem



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Fakt si uz neviem rady

v Pevné disky a radiče

21

2012

16.02.2008 13:25

Skyro

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problem s RAM (už fakt neviem čo robiť)

v nVidia čipové sady

7

883

04.09.2009 15:49

leinad422

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Prosim Vas o radu lebo fakt neviem co kupit!!!

v Notebooky a netbooky

3

254

13.07.2007 18:14

fuco

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

fakt zahadny problem

v Ostatné programy

4

540

02.11.2009 20:50

gabikke

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Fakt dobry fotak

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2 ]

v Ostatné

32

2178

25.08.2009 16:13

ac.milan

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Fakt pomala optika

v Siete

9

270

09.02.2012 15:43

Anonym147147

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

kúpa fakt kvalitného kina

v Ostatné

18

573

08.06.2012 0:09

Sabone

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Youtube potrebujem fakt radu

v Služby a webstránky

5

898

06.01.2010 13:52

br4n0

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Fakt BIG problemy s PC!!!!

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2, 3 ]

v Ostatné

72

2969

19.02.2008 16:39

.:M@Rt!nKo:.

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Fakt kvalitne 2.1 repro

v Ostatné

7

604

03.08.2007 0:03

Carlos

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problem so zvukom- fakt zahada....

v Zvuk

2

341

01.07.2009 12:23

Keltak

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

FLOAT (asi som fakt blby :-)

v HTML, XHTML, XML, CSS

12

596

14.08.2008 21:05

max-m

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

fakt zaujmavy problem s <body>

v HTML, XHTML, XML, CSS

6

315

12.02.2008 13:13

Tominator

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

kniha LINUX - free PDF - fakt odporucam sosnut

v Operačné systémy Unix a Linux

2

1063

14.12.2006 22:26

Harlequin

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

windows 7, chyba ovladacov? fakt cudne, nechapem...

v Operačné systémy Microsoft

9

327

09.02.2010 16:06

Silly

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Laserova tlaciaren pre firmu na tlac postovych poukazok,fakt

v Externé zariadenia

1

706

10.10.2010 15:59

QenTox



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF