[ Príspevkov: 7 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Uloženie obrázku vygenerovaného php

Registrovaný: 20.03.08
Prihlásený: 08.03.17
Príspevky: 596
Témy: 149 | 149
Bydlisko: Houston, Texas
Vek: 24
NapísalOffline : 22.11.2008 19:11 | Uloženie obrázku vygenerovaného php

ahojte potreboval by som aby keď klinem na http://img.miso250593.net63.net/ub.php a objavý sa mi obrázok tak aby sa mi tento obrázok uložil napr do zložky images tada bedem mať images/ub.png

dalo by sa to nejak?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Uloženie obrázku vygenerovaného php

Registrovaný: 26.12.06
Prihlásený: 30.10.17
Príspevky: 4009
Témy: 181 | 181
Bydlisko: Nitra / Bra...
Vek: 24
NapísalOffline : 22.11.2008 19:17 | Uloženie obrázku vygenerovaného php

ukaž aky mas kod :) da sa to...

predpokladam ze pouzivas neco taketo -
Kód:
header("Content-type: image/png");
imagepng($img);


staci ak tam dodas cestu k obrazku, kde chces ulozit
Kód:
imagepng($img, "zlozka/obrazok.png");


_________________
Sorry za prelkepy
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Uloženie obrázku vygenerovaného php

Registrovaný: 20.03.08
Prihlásený: 08.03.17
Príspevky: 596
Témy: 149 | 149
Bydlisko: Houston, Texas
Vek: 24
Napísal autor témyOffline : 23.11.2008 10:34 | Uloženie obrázku vygenerovaného php

a nedá sa pozadie vyplniť nejakým obrázkom?

proste že by som mal iba nejaký obrázok pozadia a nan by sa mi generoval text


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Uloženie obrázku vygenerovaného php

Registrovaný: 26.12.06
Prihlásený: 30.10.17
Príspevky: 4009
Témy: 181 | 181
Bydlisko: Nitra / Bra...
Vek: 24
NapísalOffline : 23.11.2008 11:10 | Uloženie obrázku vygenerovaného php

vravím, že ukáž kód... dá sa to

zrejme robíš obrázok cez imagecreate(), napríklad $img = imagecreate(110, 20);

tak namiesto toho daj $img = imagecreatefrompng("zlozka/obrazok-pozadia.png");


_________________
Sorry za prelkepy
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Uloženie obrázku vygenerovaného php

Registrovaný: 20.03.08
Prihlásený: 08.03.17
Príspevky: 596
Témy: 149 | 149
Bydlisko: Houston, Texas
Vek: 24
Napísal autor témyOffline : 23.11.2008 11:30 | Uloženie obrázku vygenerovaného php

okej ďakujem

a ešte mam jednu otázku

keď takto
Kód:
imagettftext($obrazok, 6, 0, 300, 16, $farba, $font, $text);


vkladám text nedá sa vložiť aj obrázok?

a čo znamenajú tie čísla
6 = veľkosť?
0 = uhol otočenia?
300 = vzdialenosť od kraja?
16 = vzdialenosť od vrchu?


Offline

Čestný člen
Čestný člen
Uloženie obrázku vygenerovaného php

Registrovaný: 11.08.07
Príspevky: 4110
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Brno
NapísalOffline : 23.11.2008 11:59 | Uloženie obrázku vygenerovaného php

http://sk.php.net/imagettftext :roll:


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Uloženie obrázku vygenerovaného php

Registrovaný: 20.03.08
Prihlásený: 08.03.17
Príspevky: 596
Témy: 149 | 149
Bydlisko: Houston, Texas
Vek: 24
Napísal autor témyOffline : 23.11.2008 12:06 | Uloženie obrázku vygenerovaného php

oki a ten obrázok tam vložím ako?


 [ Príspevkov: 7 ] 


Uloženie obrázku vygenerovaného php



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ulozenie obrazku

v Operačné systémy Microsoft

2

240

02.03.2008 12:20

Devil_SK

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ulozenie obrázku z iného serveru

v PHP, ASP

6

389

03.05.2011 16:05

richo9996

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Uloženie obrázku v takejto forme...

v Sieťové a internetové programy

5

387

04.12.2011 14:21

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHP-GTK - ulozenie exe

v PHP, ASP

4

413

06.05.2010 15:41

Blackshadow

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHP skript na ulozenie suboru-pridanie uloženia do priečinka

v PHP, ASP

1

564

23.01.2010 14:15

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zobrazenie obrazku cez PHP.

v PHP, ASP

5

1177

19.07.2006 22:32

ronny

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHP a zistenie farby v obrazku

v PHP, ASP

2

246

25.11.2008 17:49

roach189

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Uloženie procesov

v Ostatné programy

1

298

12.01.2010 0:27

bledo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Uloženie informácie

v Technológia .NET

2

538

11.06.2011 10:31

Johnnny

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

ulozenie Ram

v Pamäte

18

1075

19.02.2010 18:48

prandof

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

ulozenie cookie

v PHP, ASP

13

440

01.07.2009 10:02

1daemon1

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Uloženie web stránky

v Sieťové a internetové programy

3

438

24.02.2012 9:18

kingjan

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

ulozenie na server

v HTML, XHTML, XML, CSS

27

1363

24.12.2006 19:43

javo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ulozenie wifi routra

v Siete

3

109

03.08.2014 21:08

kirik

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Speedfan uloženie nastavenia

v Ovládače

0

85

10.08.2013 16:02

martinsos

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

ulozenie v pc

v ATI/AMD grafické karty

8

357

15.06.2011 18:24

P€PoX



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF