[ Príspevkov: 7 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 16.03.11
Príspevky: 97
Témy: 41 | 41
NapísalOffline : 02.05.2011 18:07 | Ulozenie obrázku z iného serveru

Potrebujem script ktorý po zadaní adresy ulozí obrazok prostrednictvom copy alebo move_upload_file...
Našiel som pár takých ale vypisuje chyby o konfiguracií. Skusal som spravit php.ini aj ini_set v php ale nepomohlo...

ini_set('allow_url_fopen', 'on');
Kód:
<?
ob_start();
readfile('http://diskuse.jakpsatweb.cz/img/logo.png');
$webcam = ob_get_contents();

$handle = fopen("uploads/".time().".jpg", "a"); // pojmenování obrázku
fwrite($handle, $webcam);
fclose($handle);


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 13.11.07
Prihlásený: 20.08.16
Príspevky: 1719
Témy: 0 | 0
NapísalOffline : 02.05.2011 18:53 | Ulozenie obrázku z iného serveru

A aké chyby to vypisuje?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 16.03.11
Príspevky: 97
Témy: 41 | 41
Napísal autor témyOffline : 02.05.2011 19:24 | Ulozenie obrázku z iného serveru

Warning: file_get_contents() [function.file-get-contents]: URL file-access is disabled in the server configuration in /home/clients/aktuality.sk/aktuality.sk/test/remote.php on line 4
Warning: file_get_contents(http://diskuse.jakpsatweb.cz/img/logo.png) [function.file-get-contents]: failed to open stream: no suitable wrapper could be found in /home/clients/aktuality.sk/aktuality.sk/test/remote.php on line 4


Offline

Čestný člen
Čestný člen
Ulozenie obrázku z iného serveru

Registrovaný: 21.02.06
Prihlásený: 08.12.14
Príspevky: 5447
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Bratislava
NapísalOffline : 02.05.2011 20:36 | Ulozenie obrázku z iného serveru

Mňa by len zaujímalo, ako ti to môže vyhadzovať chybu s file_get_contents, keď ho v kóde vôbec nepoužívaš...


_________________
Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 16.03.11
Príspevky: 97
Témy: 41 | 41
Napísal autor témyOffline : 02.05.2011 22:01 | Ulozenie obrázku z iného serveru

Script vzyeral takto:
Kód:
<?
ob_start();
$otvor = file_get_contents('http://diskuse.jakpsatweb.cz/img/logo.png');
readfile($otvor);
$webcam = ob_get_contents();

$handle = fopen("uploads/".time().".jpg", "a"); // pojmenování obrázku
fwrite($handle, $webcam);
fclose($handle);


Potrebujem už len zistiť, čo pozmeniť aby script fungoval...


Offline

Čestný člen
Čestný člen
Ulozenie obrázku z iného serveru

Registrovaný: 11.08.07
Príspevky: 4110
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Brno
NapísalOffline : 03.05.2011 11:44 | Ulozenie obrázku z iného serveru

Nemas povolene pouzitie http protokolu vo file_get_contents. Vyskusaj pouzit curl.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 16.03.11
Príspevky: 97
Témy: 41 | 41
Napísal autor témyOffline : 03.05.2011 16:05 | Ulozenie obrázku z iného serveru

No najpr som Curl skúšal, no nešlo mi to :) Teraz som to už vytvoril
Kód:
<?php

$uloz = curl_init ("http://static.php.net/www.php.net/images/php.gif");
curl_setopt($uloz, CURLOPT_HEADER, 0);
curl_setopt($uloz, CURLOPT_RETURNTRANSFER, 1);
curl_setopt($uloz, CURLOPT_BINARYTRANSFER,1);
$data=curl_exec ($uloz);
curl_close ($uloz);

$otvor = fopen("php.gif",'w'); // Názov súboru
fwrite($otvor, $data);
fclose($otvor);

?>


 [ Príspevkov: 7 ] 


Ulozenie obrázku z iného serveru



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ulozenie obrazku

v Operačné systémy Microsoft

2

240

02.03.2008 12:20

Devil_SK

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Uloženie obrázku vygenerovaného php

v PHP, ASP

6

325

23.11.2008 12:06

Unlink

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Uloženie obrázku v takejto forme...

v Sieťové a internetové programy

5

387

04.12.2011 14:21

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Tvorba serveru

v Ostatné

4

497

25.09.2010 12:16

majky358

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zostava Serveru

v PC zostavy

1

136

18.09.2012 17:18

michalesku

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

nastavenia serveru

v Sieťové a internetové programy

1

256

13.11.2007 14:23

JanoF

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

chxba serveru

v Počítačové hry

4

217

16.02.2010 21:09

milosb

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

nastavenie db serveru

v PHP, ASP

7

457

01.12.2009 21:03

stenley

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Antispam na serveru

v Antivíry a antispywary

0

638

01.09.2006 15:53

multi

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Spustenie dedikovaného serveru

v Počítačové hry

0

186

22.01.2012 11:23

Reverser

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vytvorenie FTP serveru

v Ostatné

8

1160

15.02.2011 21:41

Tom22PD

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vytvorenie Mailoveho serveru.

v Operačné systémy Unix a Linux

10

610

07.05.2007 20:13

wire

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Download súborov zo serveru

v PHP, ASP

4

112

07.11.2014 16:30

JanoF

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Aký procesor do serveru ?

v Procesory

2

180

16.11.2012 21:02

CutThroat

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Debian a presmerovanie serveru

v Operačné systémy Unix a Linux

1

80

02.04.2013 18:24

kubotor

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

zistenie typu serveru pomocou PHP

v PHP, ASP

3

258

09.02.2011 10:33

stenley



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF