richo9996 - Príspevky
Prehľadať tieto výsledky:

Stránka: 1 z 4 [ Vyhľadávanie našlo 97 výsledkov ]

AutorSpráva

 Fórum: Ostatné   Téma: Obrysy stránky


Odpovede: 1
Zobrazenia: 117


Ako spraviť cez Photoshop takéto obrysy/náčrt stránky http://optimasale.gozha.net/images/sample/slide2.png ?

 Fórum: PHP, ASP   Téma: Zakódovanie linku


Odpovede: 2
Zobrazenia: 214


Mám to teda takto:
echo preg_replace("`((?:https?|ftp)://\S+[[:alnum:]]/?)`e", "''.rawurlencode('\\1').''", "http://sdsds.sds/ la la la");

ale čo dorobiť aby to bolo v tagu <a>

 Fórum: PHP, ASP   Téma: Zakódovanie linku


Odpovede: 2
Zobrazenia: 214


Ako zakódovať url adresu v tagu <a> do funkcie rawurlencode() ?
aby riešenie vyzeralo takto: <a href="http%3A%2F%2Faddr.org%2F" rel="nofollow">http://addr.org/</a>
<?php
function MatchLink($url){
$url = Str_Replace("\\r","\r",$url);...

 Fórum: PHP, ASP   Téma: GoogleBot a SQL limit


Odpovede: 3
Zobrazenia: 276


To mi je jasné, ale nebude ma za to Google penalizovať ?

 Fórum: Ostatné programy   Téma: Návrat kariet zo zavretého okno Mozilla


Odpovede: 1
Zobrazenia: 168


Dajú sa nejak nájsť url zo zatvoreného okna ?
Aj keď som uź túto stránku zrušil:

 Fórum: Ostatné programy   Téma: Ako vymazať nepodstatné súbory.


Odpovede: 4
Zobrazenia: 330


Chcem vymazať súbory, ktoré boli už raz z koša vymazané + dočasné.

 Fórum: Ostatné programy   Téma: Ako vymazať nepodstatné súbory.


Odpovede: 4
Zobrazenia: 330


Chcem sa spýtať po spustení programu DiskDigger mi našlo nespočetné množstvo odstránených súborov. Ako tieto nepodstatné súbory vymazať, prípadne aký program použiť ?

 Fórum: Ostatné programy   Téma: Obnovenie dát


Odpovede: 1
Zobrazenia: 200


Poradíte mi ako vrátit data ktoré som omylom prepísal do súboru *.php ?

 Fórum: PHP, ASP   Téma: GoogleBot a SQL limit


Odpovede: 3
Zobrazenia: 276


Ako spraviť cez PHP to, že ak na moju stránku príde google bot tak príkaz bude vyzerať takto:
Kód:
SELECT * FROM table

a keď to bude návštevník tak
Kód:
SELECT * FROM table LIMIT 150

A ako sa vyhnúť penalizacií a zablokovaniu indexovania ?

 Fórum: Databázy   Téma: Pripojenie z PC na MySql databázu servera


Odpovede: 1
Zobrazenia: 515


Neviete mi poradiť, ako sa cez PC pripojiť na databázu hostingu hustuju.cz ?
Ak sa pripojim ako localhost tak to pripoji na moj PC a ak IP serveru tak je to z rovnakým výsledkom. 1130

 Fórum: Ostatné   Téma: Text do SWF banneru z linku


Odpovede: 2
Zobrazenia: 359


Dá sa nejak preniesť text z title v GET metode do SWF ?
Napr:
<object type="application/x-shockwave-flash" data="banner.swf?title=Tento text do SWF"></object>

 Fórum: Ostatné programy   Téma: Microsoft Excel (2003) - Viac riadková verzia ?


Odpovede: 1
Zobrazenia: 230


Dali by sa nejak dorobiť riadky do Excelu aby ich bolo viac ako 65536. Prípadne existoval nejaký iný a podobný program kde je týchto riadkov viac ? (Bez nutnosti preinštalovania balíku Microsoft Office)

 Fórum: PHP, ASP   Téma: Prerobenie for


Odpovede: 1
Zobrazenia: 239


Ako prerobiť script aby mi nevypisovalo napr.:
31.08.2011
1.
30.10.2011
1.
30.07.2011
1.
2.
3.
Ale aby vypisovalo
31.08.2011
0.
30.10.2011
1.
30.07.2011
2.
3.
4.
<?
foreach ($pole as $klic=>$hodnota)
{
echo $klic."<br>";
for ($i=1;$i<=$hodnota;$i++) { e...

 Fórum: Operačné systémy Microsoft   Téma: Zapnutie programu pri štarte PC, ako ?


Odpovede: 2
Zobrazenia: 511


Ide o xampp
// Ale užsom tospravil cez planovač,dik

 Fórum: Operačné systémy Microsoft   Téma: Zapnutie programu pri štarte PC, ako ?


Odpovede: 2
Zobrazenia: 511


Ako a kde nastaviť určitý program ktorý chcem zapnúť vždy pri štarte PC ?

 Fórum: PHP, ASP   Téma: počet - !file_exists


Odpovede: 5
Zobrazenia: 352


SELECT COUNT(*) as pocet FROM video_zlozka WHERE cover = '' // Zistí počet,ktoré náhľad nemajú

 Fórum: PHP, ASP   Téma: Výpis v PHP zo SQL


Odpovede: 3
Zobrazenia: 337


<?php
// DB...
$result = mysql_query("SELECT * FROM Persons");

while($row = mysql_fetch_object($result))
{
echo $row->Hodnota1. " " . $row->Hodnota2;
}
?>
Ale nenapadá ma riešenie, ako urobiť aj opačnú hodnotu

 Fórum: PHP, ASP   Téma: Výpis v PHP zo SQL


Odpovede: 3
Zobrazenia: 337


Poradíte mi, ako niečo taketo spraviť v PHP ?

 Fórum: Sieťové a internetové programy   Téma: PostgreSQL do xampp


Odpovede: 0
Zobrazenia: 128


Poradíte mi ako do XAMPP doinštalovať PostgreSQL ?

 Fórum: Ovládače   Téma: Zapnutie nechceného programu pri štarte PC


Odpovede: 5
Zobrazenia: 287


Martinicoss:
Ďakujem už to ide :)

 Fórum: Ovládače   Téma: Zapnutie nechceného programu pri štarte PC


Odpovede: 5
Zobrazenia: 287


Mám XP :)

 Fórum: Ovládače   Téma: Zapnutie nechceného programu pri štarte PC


Odpovede: 5
Zobrazenia: 287


Mám malý problém,
pri štarte pc sa mi automaticky spustí search indexer.
Poradíte mi ako na to aby sa pri štarte nezapínal ?

 Fórum: PHP, ASP   Téma: Text do císelného poradia


Odpovede: 4
Zobrazenia: 334


Script proste zoraduje data:
<?
/* data.csv
SK
SK
SK
CZ
CZ
CZ
*/
$file = "data.csv";
$files = file($file);
$i = 0;
$prev = '';
foreach($files as $curr) {
if ($curr != $prev) {
$i++;
}
$prev = $curr;
echo $i."<br>";
}
/* OUPUT tes...

 Fórum: PHP, ASP   Téma: Text do císelného poradia


Odpovede: 4
Zobrazenia: 334


Ako v php spraviť text do císelneho poradia ?
Z takéhoto:
Tartu
Tartu
Valga
Oromia
Viljandi
Viljandi
Amhara
Amhara
Na takéto:
1
1
2
3
4
4
5
5

 Fórum: PHP, ASP   Téma: Treidenie v Mysql s PHP


Odpovede: 1
Zobrazenia: 252


Potrebujem zistiť ako opraviť tento script na takýto výpis:
Ako to potom spraviť v tomto scripte ?
<?
...
echo "<table border=\"0\" >";
foreach($Produkty->zoznam as $produkt) {
foreach ($CONF_LIST_MESIACE as $data){
if ($mesiac = date('m', s...

 Fórum: PHP, ASP   Téma: Dorobenie vzorca - preg_match


Odpovede: 5
Zobrazenia: 320


Super, už to ide :)

// pridané po 1 hodine 2 minútach od posledného príspevku

Mám ešte jeden TIP, čo ak sa v adrese nachádza AAA_BBB ako ju nahradiť aby bola presmerovaná a nahradená ako AAA.BBB v tomto scripte:

<?
if (preg_match('{([.\-\_])\1+}',$_GET['slovo']...

 Fórum: PHP, ASP   Téma: Dorobenie vzorca - preg_match


Odpovede: 5
Zobrazenia: 320


Ešte sa ťa spýtam keď zadám A...B ALEBO A---B ako na to aby mi pomlčku nahradilo bodkou, a samozrejme povolilo zas len jednu bodku a pomlčku ?

 Fórum: PHP, ASP   Téma: Dorobenie vzorca - preg_match


Odpovede: 5
Zobrazenia: 320


Mám script ktorý po zadaní viac ako jednej bodky obmedzi slovo len na jednu bodku. Ale ako dosiahnuť toho aby sa nahradovala aj pomlčka ?
<?
$slovo = "A......B.....C";
echo preg_replace('{(\.)/1+}','$1',$slovo);
// A.B.C

 Fórum: PHP, ASP   Téma: Websupport.sk SMTP server a odosielanie mailov


Odpovede: 4
Zobrazenia: 3034


Takže ako uživateľa je potrebné zadať existujuci mail ?

 Fórum: PHP, ASP   Téma: Websupport.sk SMTP server a odosielanie mailov


Odpovede: 4
Zobrazenia: 3034


Mám script -
...
var $SmtpServer = "localhost";
var $SmtpPort = "25";
var $SmtpUser = "null";
var $SmtpPass = "null";
var $SMTPMail;
...
ale ak ho spustím tak mi žiaden mail nepríde koli tomu, že hore uvedené parametre sú zle nastavené...
Poradíte mi ako ...
Stránka: 1 z 4 [ Vyhľadávanie našlo 97 výsledkov ]




© 2005 - 2018 PCforum, edited by JanoF