[ Príspevkov: 20 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 21.02.10
Príspevky: 3991
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 16.03.2008 20:57 | Štatistika

Ako by znel MYSQL kód ktorým by som získal informáciu: v ktorom dní som mal najviac prístupov a koľko ...


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 04.04.07
Prihlásený: 20.11.17
Príspevky: 531
Témy: 34 | 34
Bydlisko: Bratislava
NapísalOffline : 16.03.2008 21:06 | Štatistika

vytvoris si tabulku pristupy, kde si das stlpec day a stlpec pocet. do day si das postupne datumy: 16.3., 17.3. atd. a do prislusneho stlpca pocet budes pripocitavat pristupy, ktore sa ti tam budu updatovat pri nacitani index.php- pravdaze aj ten by si mal osetrit nejak cez session alebo cookies, aby ked da user refresh, tak nepripocitalo zas pristup. no a potom vypises:
Kód:
select * from pristupy order by pocet desc limit 1

to som len tak narychlo, hadam by to mohlo ist :) .


_________________
CPU: AMD Phenom II 940 QUAD X4 BE AM2+, chladic: Arctic Cooling Freezer 64 Pro, RAM: 4GB DDR2 800MHz PC6400, MB: M2N-E SLI, VGA: RX 4870 GAINWARD HD4870 1GB, HDD: WD 1TB, Zdroj: CORSAIR 750W TX
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 21.02.10
Príspevky: 3991
Témy: 96 | 96
Napísal autor témyOffline : 16.03.2008 21:09 | Štatistika

joj ľudia sorry, zabudol som povedať:
tabuľka má polia ID, OS, BROWSER, IP, DEN


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 04.04.07
Prihlásený: 20.11.17
Príspevky: 531
Témy: 34 | 34
Bydlisko: Bratislava
NapísalOffline : 16.03.2008 21:32 | Štatistika

Vyskusaj takto nejak (nehovorim, ze je to 100%, neskusal som):
Kód:
$result = mysql_query("select distinct den from tabulka");
$datum = mysql_fetch_array($result);
$pocet_pristupov = 0;
$prislusny_datum = "0";
for($i=0;$i<count($datum);$i++) {
$result2 = mysql_query("select * from tabulka where den=".$datum[$i]);
if (count(mysql_fetch_array($result2))>$pocet_pristupov){
$pocet_pristupov = count(mysql_fetch_array($result2);
$prislusny_datum = $datum;
}
}


_________________
CPU: AMD Phenom II 940 QUAD X4 BE AM2+, chladic: Arctic Cooling Freezer 64 Pro, RAM: 4GB DDR2 800MHz PC6400, MB: M2N-E SLI, VGA: RX 4870 GAINWARD HD4870 1GB, HDD: WD 1TB, Zdroj: CORSAIR 750W TX
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Štatistika

Registrovaný: 26.07.06
Prihlásený: 20.03.16
Príspevky: 1383
Témy: 90 | 90
Bydlisko: Slovakia-Ko...
NapísalOffline : 16.03.2008 22:51 | Štatistika

djsulo ako na to pozeram niesom isty ci tam nieje zradne miesto mno neviem tominator odskusaj to od 0teho pristupu az po co ja viem 3x ci to neroby ani jednu neplechu bo sa mi to nezda a skusat sa mi to nechce :D


_________________
CPU: Intel E7200 momentalne default + freezer 7 pro | MB: Gigabyte GA-P35-DS3 rev. 2.0 F14 | RAM: A-DATA 4x1GB EE Vitesta | VGA: ATI Radeon HD4850 Sapphire Dual Slot | Monitor: BenQ E2200HD+17CTX | HDD: WD 3200AAKS + Maxtor 6Y080M0 80GB SATAII + 120GB ATA Barracuda | PSU: Corsair VX450W | Windows 7 Ultimate Sk | REPRO: Logitech X-210
+
IPhone 3GS JB 3.1.3 (new BR)
múdry sa postara o seba ale ešte múdrejši sa postara aj o druhých
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 04.04.07
Prihlásený: 20.11.17
Príspevky: 531
Témy: 34 | 34
Bydlisko: Bratislava
NapísalOffline : 17.03.2008 6:55 | Štatistika

ved som napisal, ze som to neodskusal, je to iba tak principialne napisane (ved som uz takmer spal :lol: )


_________________
CPU: AMD Phenom II 940 QUAD X4 BE AM2+, chladic: Arctic Cooling Freezer 64 Pro, RAM: 4GB DDR2 800MHz PC6400, MB: M2N-E SLI, VGA: RX 4870 GAINWARD HD4870 1GB, HDD: WD 1TB, Zdroj: CORSAIR 750W TX
Offline

Správca fóra
Správca fóra
Štatistika

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 17.03.2008 8:03 | Štatistika

hmm, a co tak troska jednoduchsie:

Kód:
$sql = "SELECT den, COUNT(*) pocet FROM tablename GROUP BY den ORDER BY pocet DESC LIMIT 1";
$res = mysql_query($sql);
if(mysql_num_rows($res)==1)
{
   list($den,$pocet) = mysql_fetch_array($res);
   echo 'Najviac pristupov ('.$pocet.') bolo '.$den;
}


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 21.02.10
Príspevky: 3991
Témy: 96 | 96
Napísal autor témyOffline : 17.03.2008 16:23 | Štatistika

tak ako napísal stanley mi to nejde napíše mi:
Najviac pristupov (1561) bolo
čo je vlastne súčet všetkých prístupov (neviem ale to bude asi tým že 'pocet' nemám ...)


Offline

Správca fóra
Správca fóra
Štatistika

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 17.03.2008 16:25 | Štatistika

stlpec den mas ako definovany? mas tam vobec nejake hodnoty?

Lebo ti to malo vypisat nieco v tomto zmysle (aj s datumom, ked ho mas definovany ako YYYY-MM-DD):
Najviac pristupov (34) bolo 2008-02-16


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 21.02.10
Príspevky: 3991
Témy: 96 | 96
Napísal autor témyOffline : 17.03.2008 16:40 | Štatistika

djsulo vypisujem takto:
echo $datum["Den"] ." $pocet_pristupov";
??


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 04.04.07
Prihlásený: 20.11.17
Príspevky: 531
Témy: 34 | 34
Bydlisko: Bratislava
NapísalOffline : 17.03.2008 21:06 | Štatistika

nechapem co presne chces, ale asi ku kazdemu datumu vypisat pocet pristupov?


_________________
CPU: AMD Phenom II 940 QUAD X4 BE AM2+, chladic: Arctic Cooling Freezer 64 Pro, RAM: 4GB DDR2 800MHz PC6400, MB: M2N-E SLI, VGA: RX 4870 GAINWARD HD4870 1GB, HDD: WD 1TB, Zdroj: CORSAIR 750W TX
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 21.02.10
Príspevky: 3991
Témy: 96 | 96
Napísal autor témyOffline : 17.03.2008 21:27 | Štatistika

tak teraz nechapem. Ja chcem zistiť v ktorý deň som mal najväčšiu návštevnosť trebars 1.1.2008 => 126000 ľudí


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 04.04.07
Prihlásený: 20.11.17
Príspevky: 531
Témy: 34 | 34
Bydlisko: Bratislava
NapísalOffline : 17.03.2008 21:36 | Štatistika

to viem, len som nevedel co myslis touto hlaskou:
Kód:
djsulo vypisujem takto:
echo $datum["Den"] ." $pocet_pristupov";
??

teda aka to bola otazka, kedze su tam otazniky.


_________________
CPU: AMD Phenom II 940 QUAD X4 BE AM2+, chladic: Arctic Cooling Freezer 64 Pro, RAM: 4GB DDR2 800MHz PC6400, MB: M2N-E SLI, VGA: RX 4870 GAINWARD HD4870 1GB, HDD: WD 1TB, Zdroj: CORSAIR 750W TX
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 21.02.10
Príspevky: 3991
Témy: 96 | 96
Napísal autor témyOffline : 18.03.2008 7:53 | Štatistika

áno, že ako vypíšem výsledok (pretože ty si napísal systém ...)


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 04.04.07
Prihlásený: 20.11.17
Príspevky: 531
Témy: 34 | 34
Bydlisko: Bratislava
NapísalOffline : 18.03.2008 14:36 | Štatistika

Kód:
echo $prislusny_datum." - ".$pocet_pristupov;


_________________
CPU: AMD Phenom II 940 QUAD X4 BE AM2+, chladic: Arctic Cooling Freezer 64 Pro, RAM: 4GB DDR2 800MHz PC6400, MB: M2N-E SLI, VGA: RX 4870 GAINWARD HD4870 1GB, HDD: WD 1TB, Zdroj: CORSAIR 750W TX
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 21.02.10
Príspevky: 3991
Témy: 96 | 96
Napísal autor témyOffline : 18.03.2008 14:45 | Štatistika

vid. www.slovakchat.com/moderatory.php


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 04.04.07
Prihlásený: 20.11.17
Príspevky: 531
Témy: 34 | 34
Bydlisko: Bratislava
NapísalOffline : 18.03.2008 15:06 | Štatistika

sorry...
Kód:
echo $prislusny_datum['den']." - ".$pocet_pristupov;


_________________
CPU: AMD Phenom II 940 QUAD X4 BE AM2+, chladic: Arctic Cooling Freezer 64 Pro, RAM: 4GB DDR2 800MHz PC6400, MB: M2N-E SLI, VGA: RX 4870 GAINWARD HD4870 1GB, HDD: WD 1TB, Zdroj: CORSAIR 750W TX
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 21.02.10
Príspevky: 3991
Témy: 96 | 96
Napísal autor témyOffline : 18.03.2008 15:10 | Štatistika

no teda to je skoro to co som napisal ja ...


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 04.04.07
Prihlásený: 20.11.17
Príspevky: 531
Témy: 34 | 34
Bydlisko: Bratislava
NapísalOffline : 18.03.2008 16:26 | Štatistika

skoro ano, ale keby si to robil s $datum, tak ti vzdy vypise datum s najmensim poctom pristupov a prideli mu najvacsi pocet pristupov.


_________________
CPU: AMD Phenom II 940 QUAD X4 BE AM2+, chladic: Arctic Cooling Freezer 64 Pro, RAM: 4GB DDR2 800MHz PC6400, MB: M2N-E SLI, VGA: RX 4870 GAINWARD HD4870 1GB, HDD: WD 1TB, Zdroj: CORSAIR 750W TX
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 21.02.10
Príspevky: 3991
Témy: 96 | 96
Napísal autor témyOffline : 19.03.2008 14:16 | Štatistika

len mne to pride opačne -> deň v ktorý som mal najmenej príspupov ...


 [ Príspevkov: 20 ] 


Štatistika



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Štatistika návštevnosti

v Správy pre vedenie fóra

0

7724

09.09.2005 14:52

JanoF

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Youtube Statistika

v Služby a webstránky

18

1089

31.07.2010 9:47

Mir

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Štatistika českých domén

v Domény

0

155

07.04.2017 19:41

JanoF

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Štatistika spotreby dát

v Smartfóny a tablety

8

173

10.08.2016 13:55

hujco

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Statistika pre RSS

v Ostatné

1

397

04.06.2008 22:09

mylan

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Štatistika všetkých slovenských domén

v Domény

3

350

28.03.2017 13:53

JanoF

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Statistika dokumentu vo Worde

v Ostatné programy

1

346

11.05.2010 15:00

jojom

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Malá statistika poruchovosti pevných disků

v Pevné disky a radiče

29

6873

22.01.2008 19:28

f0llower~

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Štatistika: ktorý hardvér sa najviac kazí?

v Novinky

20

1279

19.12.2010 12:33

Xaltotun

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

štatistika z phpbb do iného súboru

v Redakčné systémy

0

309

09.10.2006 10:32

mokus

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Yahoo je relevantnejšie ako Google, tvrdí štatistika

v Novinky

7

308

29.09.2007 12:41

mimkork



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF